میگو و کلسترول: تغذیه و سلامت قلب

میگو کلسترول بالایی دارد، اما چندین ماده مغذی کلیدی را نیز ارائه می دهد. میگو همچنین ممکن است برای سلامت قلب و قلب و عروق مفید باشد. به این ترتیب، فرد می تواند میگو را به عنوان بخشی از یک الگوی غذایی سالم بخورد.

 پزشکان قبلاً با اشاره به سطوح بالای  کلسترول میگو، مصرف  میگو را به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای قلب توصیه می کردند  .

با این حال، محققان در حال حاضر درک بهتری از آنچه که به  بیماری قلبی  و کلسترول بالاتر کمک می کند، دارند. به نظر می رسد که میگو ممکن است در نهایت یک  مکمل عالی  برای یک رژیم غذایی سالم باشد.

حتی برای افرادی که کلسترول بالایی دارند، به نظر می رسد مزایای مصرف میگو بیشتر از مضرات آن است.

GettyImages 1331907540 header 1024x575 1

در این مقاله با فواید خوردن میگو بیشتر آشنا شوید.

برای اینکه به شما کمک کنیم از قلب خود به خوبی مراقبت کنید، راهنمای مدیریت فشار خون بالا، کلسترول، تغذیه و موارد دیگر را برای شما ارسال خواهیم کرد.

آیا میگو کلسترول بالایی دارد؟

وزارت  کشاورزی ایالات متحده  خاطرنشان می کند که ۱۰۰ گرم (گرم) میگو حاوی ۱۸۹ میلی گرم (میلی گرم) کلسترول است.

رهنمودهای  غذایی ۲۰۱۵-۲۰۱۵ برای آمریکایی ها منبع مورد اعتماد  پیشنهاد می کند که تا حد امکان کلسترول غذایی کمتری بخورید. آنها مقدار خاصی را توصیه نمی کنند، اما می گویند که فردی که از الگوی غذایی سالم پیروی می کند حدود ۱۰۰ تا ۳۰۰ میلی گرم کلسترول در روز مصرف می کند.

در گذشته، پزشکان فکر می کردند که کل کلسترول برای سلامتی مضر است. با این حال، کارشناسان اکنون بر این باورند که لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) یا کلسترول “خوب”  ممکن است  تاثیر منفی لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) یا کلسترول “بد” را متعادل کند و منجر به تعادل سالم شود .

به عبارت دیگر، کلسترول HDL “خوب” ممکن است به کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند، که کلسترول LDL آن را افزایش می دهد.

در سال ۱۹۹۶،  گروهی از دانشمندان   دریافتند که خوردن میگو باعث افزایش سطح کلسترول LDL می شود، اما سطح کلسترول HDL نیز افزایش می یابد. آنها پیشنهاد کردند که میگو ممکن است به جای بدتر کردن آن از سلامت قلب حمایت کند.

غذاهای سرشار از چربی های اشباع و ترانس نیز می توانند سطح کلسترول LDL را افزایش دهند. با این حال، ۱۰۰ گرم میگو  حاوی  کمتر از ۰.۳ گرم چربی است و بیشتر آن غیراشباع است. به عبارت دیگر، محتوای چربی میگو بعید است که سطح کلسترول LDL را افزایش دهد.

در یک  مطالعه در سال ۲۰۱۸ ، محققان اشاره کردند که بیشتر غذاهایی که کلسترول بالایی دارند، چربی اشباع شده بالایی نیز دارند. میگو و زرده تخم مرغ استثنا هستند. هر دو چربی اشباع کمی دارند اما سایر مواد مغذی زیادی دارند. نویسندگان پیشنهاد می کنند که میگو و تخم مرغ غذاهای سالمی هستند که خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش نمی دهند.

انجمن قلب آمریکا  (AHA) حتی میگو را به عنوان غذایی که می تواند سطح کلسترول را کاهش دهد – تا زمانی که مردم آن را سرخ نمی کنند، فهرست می کند.

در جای دیگر،  AHA  ادعا می کند که میگو حاوی مقداری  اسیدهای چرب امگا ۳ است  . این یک نوع چربی سالم است که می تواند برای سیستم قلبی عروقی و سایر عملکردهای بدن مفید باشد.

در این مقاله  نکاتی در مورد کاهش سطح کلسترول ارائه شده است.

خطرات خوردن میگو

خوردن میگو ممکن است سطح کلسترول را افزایش ندهد، اما افراد هنگام گنجاندن آن در رژیم غذایی باید فاکتورهای مختلفی را در نظر بگیرند. بخش های بعدی این عوامل را شرح می دهد.

مواد دیگر

اگرچه میگو ممکن است برای قلب مفید باشد، اما برخی از روش های پخت ممکن است مفید نباشند.

برای اطمینان از اینکه میگو تا حد امکان برای قلب سالم است و کلسترول پایینی دارد، فرد می تواند:

  • آن را بپزید، بجوشانید، کبابی کنید، یا بدون روغن بپزید
  • آن را با ادویه جات ترشی جات، سیر و گیاهان مزه دار کنید
  • آب لیمو را به آن اضافه کنید

آنها باید سعی کنند که:

  • آن را در کره یا روغن تفت دهید یا تفت دهید
  • آن را در سس خامه ای یا کره ای سرو کنید
  • نمک غیر ضروری را هنگام پختن و خوردن آن اضافه کنید
  • آن را با کربوهیدرات های فراوری شده  مانند ماکارونی سفید سرو کنید

آلاینده ها

در فروشگاه، مردم باید همیشه بسته بندی را بررسی کنند یا از بخش غذاهای دریایی بپرسند که میگو از کجا آمده است. میگو می تواند آلودگی ناشی از آلودگی در دریا و در نتیجه شیوه های بی رویه پرورش میگو را جذب کند.

با این حال، حتی اطلاعات روی برچسب نمی تواند تضمین کند که میگو بی خطر است. هم میگوهای پرورشی و هم میگوهای صید شده وحشی در معرض خطر آلاینده قرار دارند.

محصولاتی که برچسب‌هایی با عنوان «کشاورزی پایدار» یا «گواهینامه MSC دارند» معمولاً انتخاب‌های بهتری را نشان می‌دهند. MSC مخفف Marine Stewardship Council است.

جیوه یک نگرانی خاص در مورد برخی از انواع غذاهای دریایی است. با این حال، طبق AHA ، محتوای جیوه در میگو احتمالا کم است.

ذخیره سازی و پخت و پز

مردم باید سعی کنند میگو را فقط از منابع معتبر خریداری کنند، زیرا نگهداری نامناسب می تواند خطر  مسمومیت غذایی را افزایش دهد .

سرد نگه داشتن میگو بسیار مهم است  . ماهی را در یخچال تا ۲ تا ۳ روز در دمای ۴۰ درجه فارنهایت یا سردتر نگهداری کنید. آن را در سردترین قسمت یخچال نگهداری کنید. برای نگهداری بیش از ۲ روز، آن را در جعبه پلاستیکی قرار داده و در فریزر قرار دهید. اجازه ندهید میگوی منجمد خریداری شده در فروشگاه یخ زدایی شود.

بعد از پخت، میگوها را سریع خنک کنید و ظرف ۲ ساعت دوباره در یخچال قرار دهید.

همچنین حتماً آن را به درستی تهیه و طبخ کنید. باکتری ها در دمای ۴۰ تا ۱۴۰ درجه فارنهایت تکثیر می شوند، بنابراین مردم باید میگو را از یخچال خارج کرده و فوراً بپزند تا گوشت آن کدر شود. برای پختن باید دمای داخل آن به ۱۴۵ درجه فارنهایت برسد.

آلرژی

برخی از افراد ممکن است واکنش آلرژیک به میگو داشته باشند. میگوها صدف هستند، بنابراین افرادی که حساسیت به صدف دارند باید از آنها اجتناب کنند.

افراد مبتلا به آلرژی به صدف نیز باید از هر چیزی که ممکن است با میگو تماس داشته باشد، از جمله غذاهای تهیه شده با همان ظروف خودداری کنند.

علائم واکنش آلرژیک عبارتند از:

  • کهیر  یا راش
  • تورم
  • مشکل در تنفس

اگر فردی هر یک از این علائم را داشته باشد، به مراقبت فوری پزشکی نیاز دارد، زیرا ممکن است  آنافیلاکسی را تجربه کند . این یک واکنش آلرژیک شدید است که می تواند به سرعت زندگی را تهدید کند.

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه