یک نان آسان کم کربوهیدرات و رژیم کتوژنیکمی خواهید؟ این دستور پخت آرد نارگیل بدون گلوتن و نان پسیلیوم را امتحان کنید. این یک افزودنی خوشمزه برای سرو با صبحانه یا شام است.
💛 چرا شما آن را دوست خواهید داشت
این یک نان سریع است که من را یاد نان گندم می اندازد. من این دستور غذا را زمانی درست کردم که با عجله یک تخم مرغ درست کردم، زیرا روشی فوق العاده برای استفاده از تخم مرغ های زیاد است.
وعده های غذایی یک تخم مرغ سریع و فوق العاده آسان درست می شوند، بنابراین من هرگز نگران درست کردن شام بعد از کار نیستم.
یکی از چیزهایی که در طول این سال ها به آن علاقه پیدا کرده ام، تخم مرغ سرخ شده با زرده است. آنها برای من یک صبحانه معمولی در تعطیلات آخر هفته شده اند.
با این حال، وقتی غذاهای معمولی کم کربوهیدرات و پرچرب درست میکنم، دوست دارم نان تست را در زرده تخممرغ فرو کنم.
من خیلی مطمئن نیستم که چه کسی روند نان پسیلیوم کم کربوهیدرات را شروع کرد. یکی از اولین دستورهایی که پیدا کردم نان شگفت انگیز ماریا امریش بود.
من این دستور پخت نان آرد نارگیل کم کربوهیدرات را پیدا کردم و از نحوه درست کردنش بسیار راضی بودم.
این یک راه فوق العاده برای لذت بردن از نان در حین رژیم کتوژنیک است و همچنین برای کسانی که فاقد گلوتن یا پالئو هستند عالی است.
📋 مواد لازم
این یکی از بهترین دستور العمل های نان کتوژنیک است زیرا تهیه آن بسیار آسان است، به خصوص اگر غذاساز دارید.
این یک نان بدون لبنیات و یکی از محبوب ترین دستور العمل های کتوژنیک من است زیرا فقط از چند ماده ساده استفاده می کند.
پودر پوسته پسیلیوم
این نان پوسته پسیلیوم کمی متراکم است. پسیلیوم بافت خوبی به آن اضافه می کند و طعم آرد نارگیل و تخم مرغ را می پوشاند.
من از یک پوسته کامل پسیلیوم استفاده کردم و سپس پودر پسیلیوم خودم را ساختم.
آرد نارگیل
آرد نارگیل منبع عالی از چربی های سالم و فیبر است. همچنین رطوبت نان را متعادل می کند.
جوش شیرین و پودر
برای کمک به بالا آمدن این نان کم کربوهیدرات به جوش شیرین و بکینگ پودر نیاز دارید. این چیزی است که آن را از ضخیم شدن بیش از حد جلوگیری می کند.
تخم مرغ
شما به سفیده و تخم مرغ کامل نیاز دارید تا همه مواد را امولسیون کنید و بدون اینکه زیاد تخممرغ شود پف کند.
کره
ترکیبی از روغن نارگیل و روغن زیتون چربی های سالم و رطوبت را برای نان کتوژنیک فراهم می کند.
لطفا توجه داشته باشید: برای لیست کاملی از مواد مورد استفاده برای تهیه این دستور غذای کم کربوهیدرات، کارت دستور غذا را در پایین ببینید.
💭 نکات
- از ترکیب سفیده و تخم مرغ کامل استفاده کنید. اگر سعی کنید از تمام تخم مرغ های کامل استفاده کنید، نان ممکن است بوی کمی آمونیاک داشته باشد.
- از غذاساز استفاده کنید. این همه مواد را کاملا برش داده و ترکیب می کند.
- مخمر تغذیه ای را به مزه اضافه کنید. همچنین می توانید کمی عصاره وانیل اضافه کنید.
🔪 دستورالعمل
در اینجا نحوه درست کردن نان از پودر پوسته پسیلیوم آورده شده است تا طعم آن مانند نان گندم باشد.
فر را گرم کنید
قبل از شروع، فر را از قبل گرم کنید و سپس قالب نان را آماده کنید. اگر از قالب سیلیکونی استفاده می کنید، نیازی نیست آن را چرب کنید یا کاغذ پخت بپوشانید.
مواد را با هم ترکیب کنید
همه مواد را به غذاساز یا کاسه همزن بزرگ اضافه کنید. در غذاساز بریزید یا با همزن برقی مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
نان را بپزید
خمیر را در سینی فری که با کاغذ پخت پوشانده اید بریزید. نان را تا زمانی بپزید که لبه های آن قهوه ای طلایی شود و یک خلال دندان که وسط آن فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید.
🍽️ پیشنهادات خدمت
این نان آرد نارگیل را با تکه های پسیلیوم ترکیب می کند و زمانی که با تخم مرغ صبحگاهی شما جفت شود عالی است. یک برش به توستر اضافه کنید و نان تست آووکادو را درست کنید.
راه های مختلفی برای استفاده از این نان کتوژنیک وجود دارد. آن را در سایر دستور العمل های صبحانه کتوژنیک با برش دادن آن برای تهیه نان تست فرانسوی امتحان کنید!
سپس آن را با یک لقمه کیش یا لقمه تخم مرغ کتوژنیک سرو کنید.
روی آن را با پنیر خامه ای بریزید و از یک تکه نان تست پرچرب لذت ببرید.
می توانید از این نان به عنوان نان همبرگر کتوژنیک نیز استفاده کنید. سپس همبرگر را در سرخ کن درست کنید.
📒 تنوع
روش های مختلفی برای تهیه این نان کتوژنیک وجود دارد.
خمیر کاملاً غلیظ است، بنابراین فکر می کنم به جای ریختن در قالب نان، می توان آن را رول کرد.
می توانید آن را در قالب های دونات نیز امتحان کنید تا نان شیرینی درست کنید. سپس چوب شور را با دانه کنجد یا هر چیز دیگری با چاشنی چوب شور بپاشید.
این یک دستور پخت آسان با کربوهیدرات کم است زیرا می توانید چیزهای مختلف زیادی اضافه کنید. با افزودن مقداری جایگزین شکر و دارچین آن را شیرین تر کنید.
برای پخت بدون گلوتن معمولا از صمغ زانتان استفاده می شود، اما من از بکینگ پودر و جوش شیرین استفاده کردم و عالی شد.
همچنین می توانید به جای تخم مرغ از تخم کتان استفاده کنید.
🙋 سوالات متداول
قبل از اینکه به کارت دستور پخت قابل چاپ برسیم، در اینجا سؤالاتی وجود دارد که مردم اغلب در مورد دستور پخت نان پوسته پسیلیوم می پرسند.
چگونه می توان کاری کرد که نان کتوژنیک طعمی شبیه تخم مرغ نداشته باشد؟
بسیاری از نانهای کم کربوهیدرات و بدون گلوتن که اخیراً دیدهام فقط از سفیده تخممرغ استفاده میکنند، در نتیجه نان کمی پف کرده و طعم تخممرغی ندارد. به نظر می رسد که منحنی یادگیری وجود دارد، زیرا اگر نان را خیلی زود بیرون بیاورید، ممکن است فرو بریزد.
من نمیخواستم هیچکدام از آنها را ریسک کنم و وقت آزمایش نداشتم، بنابراین مانند همیشه از تخم مرغ کامل در این نان استفاده کردم. من فکر می کنم پسیلیوم به پوشاندن طعم تخم مرغ کمک می کند.
بهترین نوع تابه نان برای استفاده در این دستور پخت نان کتوژنیک چیست؟
من این تابه نان سیلیکونی عالی ۸×۴ را از آمازون برداشتم و از دردسر چرب کردن یا پوشاندن تابه با کاغذ روغنی جلوگیری می کند. نان بدون اینکه چرب شود فقط از قالب خارج می شود.
تابه با کیفیت به نظر می رسد بنابراین باید مدت زمان زیادی دوام بیاورد. و دارای لبه فولادی در قسمت بالایی است تا شکل خود را حفظ کند و واژگون نشود.
چگونه می توان نان کتوژنیک را گرد کرد؟
بعد از اینکه در تابه پهن کردم، روی خمیر را صاف کردم و حالت گردی به آن دادم که نان اغلب بعد از پخت به آن تبدیل می شود. خمیر در فر به لطف تخم مرغ ها و جوش شیرین که مواد خمیر کننده هستند کمی پف می کند.
آیا می توانم آرد بادام را جایگزین کنم؟
نه، در این نان کتوژنیک نمی توانید آرد بادام را جایگزین پودر پسیلیوم یا آرد نارگیل کنید.
اگر این نان کتوژنیک را با پودر پسیلیوم دوست داشتید، در اینجا چند نان کتوژنیک دیگر را امتحان کنید. آنها یکی از مورد علاقه های من هستند!
نان آرد نارگیل پوسته پسیلیوم – پالئو
یک نان آسان کم کربوهیدرات و کتوژنیک می خواهید؟ این دستور پخت آرد نارگیل بدون گلوتن و نان پسیلیوم را امتحان کنید. این یک افزودنی خوشمزه برای سرو با صبحانه یا شام است.
زمان آماده شدن۵ دقیقه
زمان پخت و پز۵۵ دقیقه
کل زمان۱ ساعت
دوره: نان
آشپزخانه: آمریکایی
چاپ
پین
مشاهده دستور پخت
دستور غذا را ذخیره کنید مجموعه ها را مرور کنید
دستور غذا را ذخیره کنید
دستورالعمل ها
- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
- اگر از تابه سیلیکونی استفاده نمی کنید، آن را چرب کنید یا با کاغذ روغنی بپوشانید. من از تابه ۸*۴ اینچی استفاده کردم.
- همه مواد را داخل غذاساز بریزید و آنقدر بپزید تا خوب مخلوط شوند. اگر غذاساز ندارید می توانید از کاسه همزن با همزن برقی استفاده کنید.
- خمیر را در قالب نان ۸*۴ پهن کنید. رویه صاف.
- به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه یا تا زمانی که لبه ها قهوه ای شوند و یک خلال دندان داخل آن تمیز بیرون بیاید بپزید.
- اجازه دهید نان به مدت ۱۵ دقیقه در تابه بماند. نان را از تابه خارج کرده و روی توری سیمی بگذارید تا کاملا خنک شود.
یادداشت
دستور غذای اصلی از یک کارتن تخم مرغ استفاده می کند که می تواند منجر به بوی آمونیاک شود. بنابراین، دستور غذا برای استفاده از ۱ پیمانه سفیده تخم مرغ و ۲ تخم مرغ کامل اصلاح شد.
برخی دیگر خاطرنشان می کنند که حداقل ۸ تخم مرغ کامل در دستور غذا کار می کند و ۲ قاشق غذاخوری مخمر مغذی را می توان برای طعم دادن به آن اضافه کرد.
ارزش غذایی در هر برش: ۱.۹ گرم کربوهیدرات خالص