نان درست در صدر فهرست قرار دارد، وقتی صحبت از آنچه که ما از خوردن آن در رژیم کتوژنیک خود حسرت می خوریم به میان می آید. این نان کتو آرد نارگیل با فیبر بالا را با کنجاله بذر کتان سالم و تعداد انگشت شماری از مواد پخت استاندارد ترکیب می کند.
خمیر غلیظ است، اما چسبناک نیست، پس از اینکه همه مواد با هم مخلوط شدند. می توانید آن را به دو قالب نان کوچک تقسیم کنید یا همه آن را در یک قالب نان با اندازه معمولی قرار دهید. برای نان های کوچک، از تابه های ۵-۳/۴ در ۳-۱/۴ در ۲-۱/۴ و برای یک نان کامل، از تابه ۸×۴ اینچی استفاده کنید.
در هر صورت، این نان با طعم ملایم آجیلی سبک می پزد. اصلا طعم نارگیل نمیده. این به تنهایی با کره، یا روغنی یا پنیر خامه ای عالی است. اگر دوست دارید، می توانید از آن برای یک ساندویچ هم استفاده کنید!
بهتر است نان قبل از برش کمی خنک شود، اما بعد از آن، برای چند روز در دمای اتاق یا در یخچال بسته بندی می شود. برای گرم کردن مجدد، کافی است یک یا دو برش را برای چند ثانیه در مایکروویو قرار دهید.
این نان نیز به خوبی یخ می زند و می توانید به سادگی در دمای اتاق ذوب شده و سپس به دلخواه سرو کنید.
۸ وعده نان کتو به دست می آید
آماده سازی
- ۶ بزرگ تخم مرغ، در دمای اتاق
- ۱ فنجان آرد نارگیل، الک شده
- ½ فنجان کنجاله بذر کتان
- ۱ قاشق چای خوری نمک
- ۱ قاشق چای خوری پودر خمیرمایه
- ½ قاشق چای خوری جوش شیرین
- ½ فنجان اب
- ۱ قاشق غذاخوری سرکه سیب
شروع
۱. فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و تابه (ها) را چرب کنید. سپس آرد نارگیل را در یک کاسه الک کنید.
۲. بقیه مواد خشک را اضافه کنید و هم بزنید.
۳. تخم مرغ، آب و سرکه را اضافه کنید.
۴. هم بزنید تا خمیر یکدست شود. ضخیم خواهد شد.
۵. خمیر را در قالب (ها) فشار دهید و حدود ۴۰ دقیقه بپزید تا کاملا پخته شود.
۶. اجازه دهید نان در تابه خنک شود تا گرم شود، سپس از تابه خارج کنید، برش بزنید و لذت ببرید.
این در مجموع ۸ وعده نان کتو را تشکیل می دهد. هر وعده به نظر می رسد ۱۳۴.۲۵ کالری، ۸.۳۲ گرم چربی، ۲.۹۵ گرم کربوهیدرات خالص و ۸.۲۱ گرم پروتئین.
نان کتو | کالری | چربی ها (گرم) | کربوهیدرات (گرم) | فیبر (گرم) | کربوهیدرات خالص (گرم) | پروتئین (گرم) |
۶ عدد تخم مرغ بزرگ، در دمای اتاق | ۴۲۹ | ۲۸.۵۳ | ۲.۱۶ | ۰ | ۲.۱۶ | ۳۷.۶۸ |
۱ فنجان آرد نارگیل الک شده | ۴۰۰ | ۲۴ | ۶۴ | ۴۸ | ۱۶ | ۱۶ |
½ فنجان کنجاله بذر کتان | ۲۴۰ | ۱۴ | ۲۰ | ۱۶ | ۴ | ۱۲ |
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر | ۲ | ۰ | ۱.۲۷ | ۰ | ۱.۲۷ | ۰ |
½ قاشق چایخوری جوش شیرین | ۰ | ۰ | ۰ | ۰ | ۰ | ۰ |
۱ قاشق غذاخوری سرکه سیب | ۳ | ۰ | ۰.۱۴ | ۰ | ۰.۱۴ | ۰ |
جمع کل | ۱۰۷۴ | ۶۶.۵۳ | ۸۷.۵۷ | ۶۴ | ۲۳.۵۷ | ۶۵.۶۸ |
در هر وعده (/۸) | ۱۳۴.۲۵ | ۸.۳۲ | ۱۰.۹۵ | ۸ | ۲.۹۵ | ۸.۲۱ |
این در مجموع ۸ وعده نان کتو را تشکیل می دهد. هر وعده ۱۳۴.۲۵ کالری، ۸.۳۲ گرم چربی، ۲.۹۵ گرم کربوهیدرات خالص و ۸.۲۱ گرم پروتئین است.
آماده سازی
- ۶ عدد تخم مرغ بزرگ، در دمای اتاق
- ۱ فنجان آرد نارگیل الک شده
- ½ فنجان کنجاله بذر کتان
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ½ قاشق چایخوری جوش شیرین
- ½ فنجان آب
- ۱ قاشق غذاخوری سرکه سیب
خلاصه
- فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و تابه (ها) را چرب کنید. سپس آرد نارگیل را در یک کاسه الک کنید.
- باقیمانده مواد خشک را اضافه کنید و هم بزنید.
- تخم مرغ، آب و سرکه را اضافه کنید.
- هم بزنید تا خمیر جمع شود. ضخیم خواهد شد.
- خمیر را در قالب (ها) فشار دهید و حدود ۴۰ دقیقه بپزید تا کاملا پخته شود.
- اجازه دهید نان در تابه خنک شود تا گرم شود، سپس از تابه بردارید، برش بزنید و لذت ببرید.