نحوه اندازه گیری روغن (۵ روش) + نمودار برای تبدیل سریع

نحوه اندازه گیری کره با استفاده از فنجان، چوب، گرم و اونس یکی از رایج ترین سوالات پخت است. اندازه گیری روغن با استفاده از یکی از این روش های ساده چقدر آسان است.

۵ روش آسان برای اندازه گیری روغن

چرا اندازه گیری دقیق روغن مهم است؟

کره رایج ترین ماده پخت است و یکی از برجسته ترین مواد در پخت کیک، کلوچه و شیرینی است.

۵ روش برای اندازه گیری روغن وجود دارد. چه کسی ساده ترین و چه کسی دقیق ترین است؟ و چرا استفاده از اندازه گیری دقیق بسیار مهم است؟

اکثر کشورهای جهان به استثنای ایالات متحده و کانادا، کره را با وزن اندازه گیری می کنند.

  • در آمریکا کره را با چوب اندازه می گیرند.
  • در کانادا، کره با حجم با استفاده از بلوک یا فنجان اندازه گیری می شود.
  • اروپا، استرالیا و نیوزلند کره را بر حسب گرم اندازه گیری می کنند.

نمودارهای تبدیل روغن

نحوه تبدیل روغن

کره ساده‌ترین روش برای اندازه‌گیری وزن است (با استفاده از گرم یا اونس)، اما برخی افراد ترجیح می‌دهند چوب‌های کره (که قسمت‌هایی از کره از قبل پیچیده و اندازه‌گیری شده‌اند) یا با یک قاشق غذاخوری اندازه‌گیری کنند.

این نمودار ساده می تواند ساده ترین اندازه گیری روغن و تبدیل روغن را به شما نشان دهد. جدول مقدار روغن را برای اندازه گیری اینکه آیا از فنجان، میله، وزنه یا چوب استفاده می کنید، به شما نشان می دهد.

  • ½ روغن چوب = ¼ فنجان = ۴۷ گرم = ۱.۶ اونس
  • ۱ چوب روغن = ½ فنجان = ۱۱۳ گرم = ۴ اونس
چوبقاشق غذاخوریفنجان هابلوک هااونسگرم
½ چوب۴ قاشق غذاخوری¼ فنجان۲ اونس۵۷ گرم
۱ چوب۸ قاشق غذاخوری½ فنجان¼۴ اونس۱۱۳ گرم
۲ عدد چوب۱۶ قاشق غذاخوری۱ فنجان½۸ اونس۲۲۷ گرم
۳ عدد چوب۲۴ قاشق غذاخوری۱.۵ فنجان¾۱۲ اونس۳۴۰ گرم
۴ عدد چوب۳۲ قاشق غذاخوری۲ فنجان۱۱۶ اونس۵۰۰ گرم

نمودار تبدیل روغن.

بیشتر بخوانید
آیا روغن کانولا برای شما مضر است؟

نحوه اندازه گیری با چوب

۱ چوب کره = ۸ قاشق غذاخوری =½ فنجان = ۴ اونس = ۱۱۳ گرم

اندازه گیری روغن با چوب سریع و آسان است. هر چوب روغن با خطوط اندازه گیری پیچیده می شود که یک قاشق غذاخوری روغن را نشان می دهد. میله روغن همچنین می تواند اندازه گیری های چاپ شده برای نصف فنجان و یک چهارم فنجان را نمایش دهد.

بریدن هر چوب با یک چاقوی تیز یک روش معمول برای اندازه گیری روغن روی یک قاشق غذاخوری است. قبل از افزودن به دستور، بسته بندی روغن را بردارید.

نحوه اندازه گیری با استفاده از بلوک ها

یک تکه کره ۵۰۰ گرم است، یعنی ۲ فنجان کره (یا چهار چوب).

بسته بندی روغن دارای خطوط برای گرم (در بیشتر نقاط جهان) یا برای فنجان (در کانادا) است. از یک چاقوی تیز برای برش در امتداد خط استفاده کنید یا اگر به بخشی از اندازه گیری نیاز دارید، تعیین کنید که خط باید کجا باشد.

نحوه اندازه گیری با فنجان

۱ فنجان کره ۲ چوب کره یا نصف بلوک است.

چگونه روغن جامد را اندازه گیری کنیم؟

چوب ها یا بلوک های کره خود را به مقدار دقیق روغن مورد نیاز دستور غذا برش دهید. اگر بلوک هایی با شکل نامنظم دارید، روغن شما با خطوط اندازه گیری پیچیده نشده است یا از بقایای روغن استفاده می کنید، از روش جابجایی آب زیر استفاده کنید.

چگونه کره نرم شده را اندازه گیری کنیم؟

اگر روغن شما نرم است، می توانید آن را با یک چاقوی کره، قاشق یا کاردک لاستیکی در یک پیمانه اندازه گیری تمیز و خشک فشار دهید. اطمینان حاصل کنید که حباب های هوا یا حباب های هوای محبوس شده را از فنجان اندازه گیری خارج کرده اید تا مطمئن شوید اندازه گیری روغن دقیق است.

نحوه اندازه گیری با استفاده از گرم

اندازه گیری وزن روغن دقیق ترین روش در بین تمام روش ها است. می توانید با استفاده از گرم یا اونس وزن کنید.

بیشتر بخوانید
رژیم کتوژنیک در یائسگی

ترازوهای دیجیتال ساده ترین راه برای اندازه گیری مواد پخت و اندازه گیری سریع و دقیق کره هستند. ترازو برقی آشپزخانه بهترین ابزار آشپزخانه ای است که می توانید برای نتایج پخت ثابت و دقیق و کامل خریداری کنید.

پخت با ترازو آشپزخانه شست و شو را کاهش می دهد زیرا به تعداد زیادی پیمانه یا قاشق نیاز ندارید.

  1. ترازوهای دیجیتال آشپزخانه خود را به صفر برسانید.
  2. مقدار مورد انتظار روغن را اضافه کنید.
  3. روغن را اضافه یا حذف کنید تا وزن دقیق مورد نیاز خود را بدست آورید.
  4. هنگامی که آماده اضافه کردن مواد دیگر هستید، می توانید دوباره به صفر برسید و مواد بعدی را مستقیماً در کاسه مخلوط کنید.

نحوه استفاده از روش جابجایی آب

گاهی اوقات روغن شما شکل نمی گیرد یا از چند بلوک روغن باقی مانده است. برای اندازه گیری مقدار روغن باید از روش جابجایی آب سرد استفاده کنید.

  1. یک پارچ بزرگ ۵۰۰ میلی لیتری (۲ فنجان) را فقط با ۲۵۰ میلی لیتر (۱ فنجان) آب پر کنید. کوزه را در سطح چشم و روی سطح صاف نگه دارید.
  2. روغن خود را در یک ظرف اندازه گیری بریزید.
  3. حجم جدید را در جایی که آب به پارچ اندازه گیری می رسد ثبت کنید و ۲۵۰ میلی لیتر (۱ فنجان) را بردارید.
  4. این حجم روغن بر حسب میلی لیتر یا فنجان است.

به عنوان مثال، اگر به ۲۵۰ گرم روغن (یک پیمانه) نیاز دارید، سطح آب باید به ۵۰۰ میلی لیتر برسد.

حتماً کره را کاملاً در آب فرو کنید تا مقدار مناسبی از آب را جابجا کند و قبل از افزودن کره به دستور غذا، کره را خشک کنید.

چند فنجان در یک چوب کره؟

۱ فنجان کره همان ۲ چوب کره است.

۱ فنجان کره برابر با ۱۶ قاشق غذاخوری کره است.

۱ فنجان کره همان ۸ اونس یا ۲۲۷ گرم است.

بیشتر بخوانید
کتو راش - چرا برخی افراد به آن مبتلا می شوند و در مورد آن چه باید کرد

بهترین روغن برای خرید چیست؟

اینکه چه روغنی استفاده می کنید به دستور پخت شما بستگی دارد.

کره شور، کره بدون نمک، روغن ارگانیک، کره زده شده، کره شفاف و روغن روغنی وجود دارد.

روغن قیمه یک روغن شفاف است که حرارت داده می شود و آب و ذرات جامد شیر خارج می شود. کره ی شفاف، چربی خالص شیر است، بنابراین بسیاری از افرادی که نسبت به شیر حساسیت ندارند، ممکن است گی را تحمل کنند، زیرا کره ی شفاف حاوی لاکتوز یا مواد لبنی جامد نیست.

روغن ۱۰۱ (سؤالات متداول)

کدام کره برای کیک بهتر است؟

اکثر شیرینی ها از کره بدون نمک استفاده می کنند، اما از آنچه در دستور العمل آمده است پیروی کنید. نمک در واقع طعم هایی مانند شکلات را افزایش می دهد.
بهتر است از روغن طبیعی تازه و بدون هیچ گونه مواد افزودنی استفاده کنید. از اسپردهای پخت، مارگارین یا انواع کره وگان تقلبی استفاده نکنید. همه آنها فرآوری شده اند و نتایجی مشابه روغن سنتی ندارند.

کدام کره برای کوکی ها بهتر است؟

اکثر دستور العمل ها نشان می دهند که آیا این دستور به کره نمک زده یا بدون نمک نیاز دارد. کره با نمک اضافه شده اغلب یک غذای شیرین مانند کیک را تقویت می کند. بنابراین، اگرچه ممکن است دستور غذا نیاز به نمک نداشته باشد، ممکن است از شما بخواهد که کمی نمک نیز اضافه کنید.

کدام کره برای کیک بهتر است؟

کره سرد برای کیک بهترین است. اجازه ندهید روغن شما روی نیمکت آشپزخانه نرم شود، بلکه آن را در یخچال نگهداری کنید تا زمانی که برای اندازه گیری و استفاده آماده شوید.

آیا می توانم کره شور و بی نمک را تعویض کنم؟

می توانید به جای نمک از نمک بدون نمک استفاده کنید، سپس باید کمی نمک به دستور غذا اضافه کنید.
شما همچنین می توانید از نمک برای بدون نمک استفاده کنید فقط اگر دستور غذا به مقدار کمی نمک نیاز دارد، پس باید از این کار صرف نظر کنید زیرا روغن از قبل نمک زده شده است.

بیشتر بخوانید
کلسترول و رژیم کتوژنیک و لوکرب

کره شور چقدر شور است؟

نه زیاد. در حین هم زدن، فقط مقدار کمی نمک به کره اضافه می شود، اما اگر روی نان تست کره بدون نمک بمالید، در غیاب آن قابل توجه است. فاقد طعم است و طعمی شبیه کره ندارد.

آیا باید کره جامد یا ذوب شده را اندازه بگیرم؟

همیشه آنچه را که دستور غذا می خواهد دنبال کنید. اگر دستور پخت به کره نرم شده یا کره ذوب شده نیاز دارد، آن را اندازه بگیرید.

چگونه در خانه گیلاس درست کنیم؟

کره را در یک قابلمه کوچک روی اجاق قرار دهید. روی حرارت ملایم حرارت دهید تا کره شروع به جوشیدن کند. با به جوش آمدن روغن، هر گونه آب و رطوبت تبخیر می شود. هر چه مدت زمان بیشتری روغن را بجوشانید، روغن شفاف قهوه ای طلایی تر می شود. صاف کنید و با چند تکه کاغذ آشپزخانه در یک شیشه مقاوم در برابر حرارت، صاف کنید. تفاله های برداشته شده را دور بریزید و شیشه با روغن قهوه ای خوشمزه پر می شود.

نقطه دود روغن چیست؟

نقطه دود روغن ۱۸۰C / 350F است. نقطه دود روغن قیچی بیشتر از روغن است زیرا آب آن خارج می شود. نقطه دود قیچی ۲۵۰ درجه سانتیگراد / ۴۸۵ فارنهایت است.

کره برای پخت بهتر است یا مارگارین؟

کره طعم خامه ای غنی به پخت کلوچه ها و کیک ها می دهد. مارگارین ممکن است طعم هایی داشته باشد که طعم کره واقعی را بازتولید کند، اما این یکسان نیست و اگر از مارگارین برای تهیه کلوچه استفاده کنید، معمولاً صاف و نازک هستند.

کره سالم تر است یا مارگارین؟

کره یک چربی سالم است که از شیر گاو و اغلب مقدار کمی نمک تهیه می شود. مارگارین یک ماده غذایی بسیار فرآوری شده است که با روغن های گیاهی و مواد شیمیایی تهیه می شود. مارگارین التهاب آور است و حاوی مقدار بیشتری است

چند قاشق غذاخوری کره در یک چوب است؟

در یک چوب کره ۸ قاشق غذاخوری کره وجود دارد.

غذاهای کتویی ایرانی ؛ دستور پخت غذاهای کتوژنیکی

۱/۵ - (۱ امتیاز)
دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه