نحوه گرم کردن بی ضرر غذاهای مانده: گوشت، مرغ، برنج، پیتزا و موارد دیگر

گرم کردن مجدد غذاهای باقی مانده نه تنها باعث صرفه جویی در زمان و هزینه می شود، بلکه باعث کاهش ضایعات می شود. اگر غذاها را به صورت فله تهیه کنید، یک تمرین ضروری است.

با این حال، اگر به طور نامناسب دوباره گرم شود، باقیمانده آن می تواند باعث مسمومیت غذایی شود که می تواند سلامت شما را به خطر بیندازد.

تخمین زده می شود که از هر ۶ آمریکایی، ۱ نفر سالانه دچار مسمومیت غذایی می شود – و ۱۲۸۰۰۰ نفر از آنها در بیمارستان بستری می شوند. در موارد شدید، مسمومیت غذایی حتی می تواند باعث مرگ شود ( ۱ ).

علاوه بر این، برخی از روش‌های گرم کردن مجدد می‌تواند باعث شود که برخی از باقیمانده‌ها برای خوردن جذابیت کمتری داشته باشند.

How to Safely Reheat Leftovers: Steak, Chicken, Rice, Pizza and More

در این مقاله دستورالعمل هایی برای گرم کردن ایمن و خوشمزه باقی مانده غذا ارائه شده است.

دستورالعمل های عمومی

هنگام گرم کردن مجدد غذای باقیمانده، نگهداری مناسب برای سلامتی و طعم غذای شما کلیدی است.

در اینجا آنچه باید انجام دهید ( ۲ ، ۳ ، ۴ ):

  • باقیمانده غذا را در اسرع وقت خنک کنید (در عرض ۲ ساعت)، در یخچال نگهداری کنید و ظرف ۳ تا ۴ روز بخورید.
  • از طرف دیگر، باقی مانده غذاها را به مدت ۳ تا ۴ ماه منجمد کنید. پس از این مرحله، آنها هنوز برای خوردن بی خطر در نظر گرفته می شوند – اما بافت و طعم ممکن است به خطر بیفتد.
  • باقیمانده های یخ زده را باید قبل از گرم کردن با انتقال به یخچال یا با استفاده از تنظیمات یخ زدایی در مایکروویو به درستی یخ زدایی کنید. پس از یخ زدایی، در یخچال بگذارید و ظرف ۳ تا ۴ روز بخورید.
  • گرم کردن باقی مانده یخ زدایی شده با استفاده از قابلمه، مایکروویو یا اجاق بی خطر است. با این حال، اگر غذا به طور کامل ذوب نشود، گرم کردن مجدد بیشتر طول می کشد.
  • باقیمانده ها را دوباره گرم کنید تا بخار داغ شوند – آنها باید به مدت دو دقیقه در دمای ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۰ درجه سانتیگراد) برسند و حفظ شوند. در حین گرم کردن مجدد غذا را هم بزنید تا از گرم شدن یکنواخت اطمینان حاصل کنید، به خصوص هنگام استفاده از مایکروویو.
  • باقیمانده غذا را بیش از یک بار گرم نکنید.
  • باقیمانده هایی که قبلاً یخ زدایی شده اند را دوباره منجمد نکنید.
  • باقی مانده های داغ شده را بلافاصله سرو کنید.

خلاصه

اطمینان حاصل کنید که باقیمانده غذای شما به سرعت خنک شده، در یخچال نگهداری می شود و ظرف چند روز مصرف می شود یا تا چند ماه منجمد می شود. آنها باید کاملاً گرم شوند – البته نه بیش از یک بار گرم یا منجمد شوند.

استیک

شایع ترین شکایات مربوط به استیک دوباره گرم شده، گوشت خشک، لاستیکی یا بی مزه است. با این حال، برخی از روش های گرم کردن مجدد طعم و رطوبت را حفظ می کنند.

به خاطر داشته باشید که گوشت باقیمانده معمولاً وقتی از دمای اتاق گرم می شود طعم بهتری پیدا می کند – بنابراین قبل از گرم کردن مجدد، حدود ۱۰ دقیقه آن را خارج از یخچال بگذارید.

گزینه ۱: فر

اگر وقت دارید، این بهترین راه برای گرم کردن استیک است تا لطیف و خوش طعم بماند.

  1. فر را روی ۲۵۰ درجه فارنهایت (۱۲۰ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
  2. استیک را روی توری سیمی داخل سینی فر قرار دهید. این باعث می شود که گوشت از هر دو طرف کاملاً بپزد.
  3. وقتی فر از قبل گرم شد، استیک را داخل آن بریزید و حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید و مرتباً چک کنید. بسته به ضخامت استیک، زمان پخت متفاوت خواهد بود.
  4. استیک پس از گرم شدن (۱۰۰ تا ۱۱۰ درجه فارنهایت یا ۳۷ تا ۴۳ درجه سانتیگراد) – اما نه داغ – در مرکز آماده خواهد شد.
  5. با سس سوخاری یا استیک سرو کنید. از طرف دیگر، هر طرف استیک را در تابه ای با کره یا روغن بپزید تا بافتی ترد پیدا کند.

گزینه ۲: مایکروویو

اگر وقتتان کم است، این بهترین گزینه است. مایکروویو اغلب استیک را خشک می کند، اما می توان با چند مرحله ساده از این امر جلوگیری کرد:

  1. استیک را در یک ظرف مایکروویو قرار دهید.
  2. مقداری سس استیک یا سس گوشت را روی استیک بریزید و چند قطره روغن یا کره به آن اضافه کنید.
  3. ظرف قابل مایکروویو را بپوشانید.
  4. روی حرارت متوسط ​​بپزید، استیک را هر ۳۰ ثانیه یا بیشتر بچرخانید تا گرم شود اما خیلی داغ نشود. این نباید بیشتر از چند دقیقه طول بکشد.
بیشتر بخوانید
رازهای سلامتی مغزیجات

گزینه ۳: قابلمه

این یک راه سریع دیگر برای گرم کردن مجدد استیک است تا لذیذ بماند.

  1. مقداری آب گوشت یا آبگوشت را به یک تابه عمیق اضافه کنید.
  2. آبگوشت یا آبگوشت را روی حرارت بگذارید تا جا بیفتد، اما اجازه ندهید بجوشد.
  3. سپس گوشت را اضافه کنید و بگذارید تا گرم شود. این فقط باید یک یا دو دقیقه طول بکشد.

گزینه ۴: کیسه پلاستیکی قابل آب بندی

این گزینه برای مرطوب نگه داشتن استیک مناسب و خوش طعم است. اگرچه به اندازه فر طول نمی کشد، اما زمان پخت کمی بیشتر از مایکروویو یا سرخ کردن در ماهیتابه است. اگر بیش از یک استیک برای گرم کردن دارید، خوب کار نمی کند.

  1. استیک را در یک کیسه پلاستیکی قابل آب بندی و مناسب برای گرم کردن و عاری از مواد شیمیایی مضر مانند BPA قرار دهید.
  2. مواد و چاشنی های دلخواه مانند سیر و پیاز خرد شده را به کیسه اضافه کنید.
  3. اطمینان حاصل کنید که تمام هوا از کیسه خارج شده است. محکم مهر و موم کنید.
  4. کیسه مهر و موم شده را در قابلمه ای پر از آب در حال جوش قرار دهید و حرارت دهید تا گوشت داغ شود. این معمولاً ۴ تا ۸ دقیقه بسته به ضخامت طول می کشد.
  5. بعد از پخت، در صورت تمایل می توانید استیک را سریع در تابه بپزید.

خلاصه

اگر وقت دارید، بهترین راه برای گرم کردن استیک برای طعم و بافت، در فر است. با این حال، مایکروویو در آبگوشت یا آبگوشت سریعتر است و همچنان می تواند آن را مرطوب نگه دارد. همچنین می‌توانید آن را در تابه بپزید – با یا بدون کیسه پلاستیکی قابل درزگیری.

مرغ و برخی گوشت قرمز

گرم کردن مجدد مرغ و برخی از گوشت های قرمز اغلب می تواند منجر به غذای خشک و سفت شود. به طور کلی، گوشت بهتر است با همان روشی که در آن پخته شده، دوباره گرم شود.

هنوز هم می‌توانید مرغ و سایر گوشت‌های قرمز را بدون اینکه غذایتان خشک شود، دوباره گرم کنید.

گزینه ۱: فر

این روش بیشترین زمان را می گیرد اما بهترین گزینه برای باقی مانده های مرطوب و آبدار است.

  1. فر را روی ۲۵۰ درجه فارنهایت (۱۲۰ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
  2. گوشت را به سینی فر اضافه کنید و سپس کمی روغن یا کره اضافه کنید. روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید تا خشک نشود.
  3. این روش معمولاً حداقل ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طول می کشد. با این حال، مدت زمان بستگی به نوع و مقدار گوشت خواهد داشت.
  4. یادتان باشد قبل از سرو، بررسی کنید که گوشت کاملاً گرم شده باشد.

گزینه ۲: مایکروویو

گرم کردن مجدد گوشت در مایکروویو مطمئناً سریعترین گزینه است. با این حال، گرم کردن مجدد هر چیزی بیش از چند دقیقه معمولا منجر به غذای خشک می شود.

  1. گوشت را در یک ظرف مایکروویو قرار دهید.
  2. مقدار کمی آب، سس یا روغن به گوشت اضافه کنید و با درب مخصوص مایکروویو بپوشانید.
  3. مایکروویو را تا زمانی که لازم است روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا غذا یکنواخت و کاملا پخته شود.

گزینه ۳: قابلمه

اگرچه این گزینه کمتر محبوب است، مرغ و سایر گوشت ها را مطمئناً می توان دوباره روی اجاق گاز گرم کرد. برای جلوگیری از پختن بیش از حد باید حرارت را کم نگه دارید. اگر مایکروویو ندارید یا وقتتان کم است، این روش خوبی است.

  1. مقداری روغن یا کره به تابه اضافه کنید.
  2. گوشت را در تابه قرار دهید، روی آن را بپوشانید و روی حرارت متوسط ​​رو به پایین بگذارید.
  3. گوشت را تا نیمه برگردانید تا مطمئن شوید که یکنواخت پخته شده است.
بیشتر بخوانید
فواید انگور، انواع و ارزش غذایی آن

این روش معمولاً حدود ۵ دقیقه طول می کشد اما به نوع و مقدار گوشت بستگی دارد.

خلاصه

مرغ و برخی گوشت های قرمز بهتر است با همان تجهیزاتی که در آن پخته شده اند دوباره گرم شوند. در حالی که فر بیشترین رطوبت را حفظ می کند، مایکروویو سریع ترین است. سرخ کردن تابه نیز یک گزینه نسبتا سریع است.

ماهی

ماهی را می توان مانند گوشت دوباره گرم کرد. با این حال، ضخامت فیله تأثیر زیادی بر طعم کلی دارد. برش‌های چاق‌تر ماهی – مانند استیک سالمون – بافت و طعم را بهتر از انواع نازک‌تر حفظ می‌کنند.

گزینه ۱: مایکروویو

اگر وقتتان کم است و ماهی نان یا کوبیده نشده است، این گزینه خوبی است. به خاطر داشته باشید که این گزینه معمولا باعث بوی ماهی در آشپزخانه شما می شود.

  1. قبل از قرار دادن ماهی در ظرف مایکروویو روی آن آب یا روغن بپاشید.
  2. ظرف را بپوشانید و هر بار ۲۰ تا ۳۰ ثانیه با قدرت کم تا متوسط ​​حرارت دهید و مرتباً بررسی کنید تا ماهی تمام شود اما بیش از حد پخته نشود.
  3. برای اطمینان از گرم شدن یکنواخت فیله را به طور مرتب برگردانید.

گزینه ۲: فر

این یک گزینه خوب برای حفظ رطوبت و طعم است. با این حال، به زمان بیشتری نیاز دارد.

  1. فر را روی ۲۵۰ درجه فارنهایت (۱۲۰ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
  2. مگر اینکه ماهی نان خورده یا نان خورده باشد، آن را در فویل بپیچید و در سینی فر قرار دهید.
  3. به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که مرکز آن داغ شود بپزید.

گزینه ۳: قابلمه

ماهی کبابی، کبابی و پخته شده وقتی در تابه گرم می شود یا بخارپز می شود، دوباره گرم می شود.

برای گرم کردن:

  1. روغن یا کره را به یک تابه اضافه کنید.
  2. روی حرارت متوسط ​​رو به پایین قرار دهید. ماهی را اضافه کنید.
  3. ظرف را با یک درب بپوشانید و هر چند دقیقه یکبار چک کنید و مرتب بچرخانید.

برای بخارپز کردن:

  1. ماهی را آزادانه در فویل بپیچید.
  2. در یک بخارپز یا توری روی آب جوش در یک تابه سرپوشیده قرار دهید.
  3. حدود ۴ تا ۵ دقیقه یا تا زمانی که ماهی کاملا پخته شود بخارپز کنید.

خلاصه

ماهی به بهترین وجه در فر گرم می شود، به خصوص اگر نان یا کوبیده شده باشد. ماهی سرخ شده، کبابی و پخته شده به خوبی در تابه گرم می شود. از طرف دیگر، مایکروویو سریع است – اما ماهی نان یا کوبیده شده را خیس می کند.

برنج

برنج – به ویژه برنج دوباره گرم شده – در صورت عدم استفاده یا گرم کردن صحیح، خطر مسمومیت غذایی را به همراه دارد.

برنج نپخته ممکن است حاوی هاگ های باکتری باسیلوس سرئوس باشد که می تواند باعث مسمومیت غذایی شود. این هاگ ها به طور شگفت انگیزی در برابر حرارت مقاوم هستند و اغلب از پخت و پز زنده می مانند.

در حالی که گرم کردن مجدد برنج بی خطر است، اگر برای مدت طولانی در دمای اتاق رها شده باشد، هرگز این کار را انجام ندهید.

بهتر است برنج را به محض پخته شدن سرو کنید، سپس ظرف یک ساعت آن را خنک کنید و قبل از گرم کردن مجدد، چند روز بیشتر در یخچال بگذارید.

در زیر چند گزینه خوب برای گرم کردن مجدد برنج آورده شده است.

گزینه ۱: مایکروویو

اگر وقتتان کم است، این سریع ترین و راحت ترین راه برای گرم کردن برنج است.

  1. برنج را در یک ظرف مایکروویو در کنار مقداری آب بریزید.
  2. اگر برنج به هم چسبیده بود، آن را با چنگال خرد کنید.
  3. ظرف را با درب مناسب یا حوله کاغذی خیس بپوشانید و روی حرارت زیاد بپزید تا کاملا داغ شود. این معمولاً ۱ تا ۲ دقیقه در هر وعده طول می کشد.

گزینه ۲: قابلمه

این گزینه به زمان بیشتری نسبت به مایکروویو نیاز دارد، اما همچنان سریع است.

  1. برنج و مقداری آب را به یک قابلمه اضافه کنید.
  2. اگر برنج به هم چسبیده بود، آن را با چنگال خرد کنید.
  3. تابه را با درب مناسب بپوشانید و روی حرارت ملایم بپزید.
  4. برنج را مرتب هم بزنید تا داغ شود.
بیشتر بخوانید
مضرات گوشت خوک

گزینه ۳: فر

اگرچه زمان بیشتری می برد، اما گرم کردن برنج در فر یکی دیگر از گزینه های خوب است اگر مایکروویو دم دستی نیست.

  1. برنج را در ظرف مخصوص فر در کنار مقداری آب بریزید.
  2. افزودن کره یا روغن می تواند از چسبیدن آن جلوگیری کرده و طعم را تقویت کند.
  3. اگر برنج به هم چسبیده بود با چنگال خرد کنید.
  4. با درب مناسب یا فویل آلومینیومی بپوشانید.
  5. در ۳۰۰ درجه فارنهایت (۱۵۰ درجه سانتیگراد) بپزید تا داغ شود – معمولاً ۱۵ تا ۲۰ دقیقه.

خلاصه

برنج پس از پختن باید سریع خنک شود و حداکثر چند روز قبل از گرم کردن مجدد در یخچال نگهداری شود. در حالی که بهترین راه برای گرم کردن برنج در مایکروویو است، فر یا اجاق گاز نیز گزینه های خوبی هستند.

پیتزا

اغلب اوقات، گرم کردن مجدد پیتزا منجر به یک آشفتگی خیس و پنیری می شود. در اینجا نحوه گرم کردن مجدد پیتزا را به شما آموزش می دهیم تا همچنان خوشمزه و ترد باشد.

گزینه ۱: فر

باز هم این روش بیشترین زمان را می گیرد. با این حال، شما یک پیتزای داغ و ترد باقی مانده را تضمین می کنید.

  1. فر را روی ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
  2. سینی فر را با فویل بپوشانید و برای چند دقیقه در فر قرار دهید تا گرم شود.
  3. پیتزا را با احتیاط روی سینی پخت داغ قرار دهید.
  4. حدود ۱۰ دقیقه بپزید و هر از گاهی چک کنید که نسوزد.

گزینه ۲:قابلمه

این روش کمی سریعتر از فر است. اگر درست متوجه شدید، باز هم باید یک پایه ترد و رویه پنیر ذوب شده داشته باشید.

  1. یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.
  2. باقی مانده پیتزا را در تابه بریزید و حدود دو دقیقه روی حرارت بگذارید.
  3. چند قطره آب به کف تابه اضافه کنید – نه روی خود پیتزا.
  4. درب آن را بگذارید و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر پیتزا را حرارت دهید تا پنیر آب شود و کف آن ترد شود.

گزینه ۳: مایکروویو

اگرچه این سریع‌ترین و راحت‌ترین روش برای گرم کردن مجدد پیتزا است، اما تکه‌های باقی‌مانده شما معمولاً شلخته و لاستیکی می‌شوند. اگر این مسیر را انتخاب کردید، در اینجا چند نکته برای بهبود جزئی نتیجه نهایی وجود دارد.

  1. یک دستمال کاغذی بین پیتزا و بشقاب قرار دهید.
  2. حدود یک دقیقه با قدرت متوسط ​​گرم کنید.

خلاصه

پیتزای باقی مانده بهتر است دوباره در فر یا تابه گرم شود تا از ترد شدن پایه و سطح ذوب شده اطمینان حاصل شود. مایکروویو سریعترین گزینه است – اما اغلب منجر به یک وعده غذایی خیس می شود.

سبزیجات کباب شده

بهترین تجهیزات برای گرم کردن مجدد سبزیجات بوداده، مرغ گوشتی یا گریل بالا در فر شماست. به این ترتیب سبزیجات طعم و بافت لذیذ خود را حفظ می کنند.

کبابی یا گریل

  1. مرغ گوشتی یا گریل بالا را برای چند دقیقه روی متوسط ​​رو به بالا قرار دهید تا گرم شود.
  2. سبزیجات باقیمانده را روی یک ورقه پخت در سینی فر قرار دهید. نیازی به روغن نیست
  3. سینی فر را به مدت ۱ تا ۳ دقیقه زیر گریل قرار دهید و سپس سبزیجات را برگردانید و ۱ تا ۳ دقیقه دیگر تکرار کنید.

خلاصه

برای اینکه باقی مانده سبزیجات برشته را ترد و خوش طعم نگه دارید، آنها را زیر یک گریل یا مرغ گوشتی گرم کنید. آنها را تا نیمه برگردانید تا یکنواخت بپزند.

کاسه و ظروف تک قابلمه

کاسرول ها و غذاهای یک دیگ – مانند سبزیجات سرخ شده، سرخ شده یا بخارپز – به راحتی درست می شوند و برای پخت دسته ای عالی هستند. گرم کردن مجدد آنها نیز آسان است.

گزینه ۱: مایکروویو

این یک راه سریع و آسان برای گرم کردن باقیمانده ظرف یا ظرف یک قابلمه است.

  1. غذا را در ظرف قابل مایکروویو قرار دهید و در صورت امکان در یک لایه یکنواخت پخش کنید.
  2. برای جلوگیری از خشک شدن آن را با یک حوله کاغذی کمی مرطوب بپوشانید یا با آب بپاشید.
  3. به اندازه مناسب گرم کنید. ممکن است بخواهید ظروف جداگانه را در مایکروویو قرار دهید زیرا غذاهای مختلف با سرعت های متفاوتی طبخ می شوند. برای مثال، گرم شدن مجدد گوشت بیشتر از سبزیجات طول می کشد.
  4. اطمینان حاصل کنید که به طور منظم ظرف خود را برای گرم شدن یکنواخت هم بزنید.
بیشتر بخوانید
هندوانه : حقایق تغذیه و فواید سلامتی

گزینه ۲: فر

این گزینه برای کاسرول ها بهترین است، اما برای هر چیز سرخ شده، سرخ شده یا بخارپز مناسب نیست.

  1. فر را با دمای ۲۰۰ تا ۲۵۰ درجه فارنهایت (۹۰ تا ۱۲۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید.
  2. باقی مانده ها را در ظرف مناسب فر قرار دهید و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید تا رطوبت آن حفظ شود.
  3. زمان گرم کردن مجدد بسته به باقیمانده ها متفاوت است.

گزینه ۳: قابلمه

پخت و پز تابه ای برای سبزیجات سرخ شده یا سرخ شده بهترین کار را دارد.

  1. روغن را به یک تابه اضافه کنید.
  2. برای جلوگیری از پختن بیش از حد از حرارت کم تا متوسط ​​استفاده کنید.
  3. باقی مانده را اضافه کنید و مرتب هم بزنید.

خلاصه

کاسرول ها و ظروف یک دیگ به راحتی درست می شوند و دوباره گرم می شوند. در حالی که مایکروویو سریع و راحت است، فر برای انواع کاسه ها و تابه ها برای سبزیجات سرخ شده یا سرخ شده بهترین کار را دارد.

مایکروویو ممکن است بهترین راه برای حفظ مواد مغذی باشد

پختن و گرم کردن مجدد غذا می تواند قابلیت هضم را بهبود بخشد، در دسترس بودن آنتی اکسیدان های خاص را افزایش دهد و باکتری های بالقوه مضر را از بین ببرد ( ۵ ، ۶ ).

با این حال، نقطه ضعف این است که از دست دادن مواد مغذی بخشی از هر روش گرم کردن مجدد است.

روش‌هایی که غذاها را برای مدت طولانی در معرض مایع و/یا سطوح بالای حرارت قرار می‌دهند، منجر به از دست دادن بیشتر مواد مغذی می‌شوند.

از آنجایی که مایکروویو معمولاً شامل مایعات کمتر و زمان پخت کوتاه‌تر است، یعنی قرار گرفتن در معرض حرارت کمتر، بهترین روش گرم کردن مجدد برای حفظ مواد مغذی در نظر گرفته می‌شود ( ۷ ، ۸ ).

به عنوان مثال، مدت طولانی پختن در فر ممکن است منجر به از دست دادن بیشتر مواد مغذی نسبت به مایکروویو شود.

مایکروویو هنوز برخی از مواد مغذی، به ویژه ویتامین‌های خاص مانند B و C را کاهش می‌دهد. در واقع، حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد از ویتامین C سبزیجات سبز در طی مایکروویو از بین می‌رود ( ۹ ).

با این حال، این بسیار کمتر از سایر روش‌های پخت و پز است، مانند جوشاندن – که بسته به زمان پخت و نوع سبزی می‌تواند منجر به کاهش ۹۵ درصدی ویتامین C شود ( ۱۰ ).

علاوه بر این، مایکروویو بهترین روش برای حفظ فعالیت آنتی اکسیدانی در چندین غذای مختلف است ( ۱۱ ).

خلاصه

تمام روش های گرم کردن مجدد منجر به از دست دادن مقداری مواد مغذی می شود. با این حال، زمان پخت سریع و کاهش قرار گرفتن در معرض مایع به این معنی است که مایکروویو بهترین روش برای حفظ مواد مغذی است.

خلاصه

باقیمانده ها زمانی که آنها را به درستی نگهداری کنید ایمن و راحت هستند.

اگر به طور منظم در تهیه غذا یا پخت و پز دسته جمعی مشغول شوید، ممکن است مقدار زیادی باقیمانده غذا بخورید.

اطمینان از سرد شدن سریع باقیمانده ها، نگهداری صحیح و گرم شدن مجدد به این معنی است که می توانید بدون ترس از بیمار شدن از آنها لذت ببرید.

به طور کلی، باقی مانده غذاها زمانی که به همان روشی که پخته شده اند گرم شوند، بهترین طعم را دارند.

اگرچه مایکروویو بیشترین مواد مغذی را حفظ می کند، اما ممکن است همیشه بهترین روش گرم کردن مجدد نباشد.

با این نکات می توانید با خیال راحت از یک دور دوم هر وعده غذایی خوشمزه لذت ببرید.

سلامت

دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه