پاپریکا چگونه برای سلامتی شما مفید است؟

ادویه ها راز افزایش طعم هر دستور غذا هستند. سبزیجات باشد یا گوشت؛ همه چیز از افزودن ادویه ها سود می برد. ادویه هایی مانند پودر زیره، پودر شنبلیله و فلفل سیاه طعم های مختلفی به غذای شما می دهند. برای اطمینان از طعم خوب و ظاهری خوب غذاهای شما، به ادویه هایی مانند پودر فلفل قرمز، فلفل قرمز و پاپریکا در راهروی ادویه جات خود نیاز دارید. بسیاری از مردم بر این باورند که پودر فلفل قرمز و پاپریکا همان ادویه هستند. این ادویه ها حرارت را به ظرف شما می افزایند اما دارای تندی بسیار متفاوتی هستند. آنها در نقاط مختلف مقیاس اسکویل قرار دارند و طعم های مختلفی را ارائه می دهند. 

پاپریکا یک ادویه شگفت‌انگیز است و چیزی بیش از جذابیت و خوش‌طعم کردن غذاهای شما را انجام می‌دهد. طعم نسبتا ملایم آن باعث می شود که به راحتی در طیف وسیعی از غذاها گنجانده شود، و رنگ قرمز آجری می تواند وعده های غذایی شما را از نظر زیبایی دلپذیر کند. علاوه بر این، پاپریکا ده ها فواید سلامتی برای بدن انسان دارد. در زیر به تفصیل در مورد این مزایا صحبت خواهیم کرد.

حقایق تغذیه ای پاپریکا

طبق داده‌های USDA، هر ۱۰۰ گرم پاپریکا حاوی مواد مغذی زیر است.

  • کالری: ۲۸۲ کیلو کالری
  • کربوهیدرات ۵۴ گرم 
  • پروتئین: ۱۴.۱ گرم
  • کل چربی: ۱۲.۹ گرم
  • فیبر: ۳۴.۹ گرم
  • کلسیم: ۲۲۹ میلی گرم
  • آهن: ۲۱.۱ میلی گرم
  • سدیم: ۶۸ میلی گرم
  • منیزیم: ۱۷۸ میلی گرم
  • پتاسیم: ۲۲۸۰ میلی گرم
  • فسفر: ۳۱۴ میلی گرم 

داده‌های بالا، به گفته USDA، به وضوح مقادیر مواد مغذی حیاتی موجود در پاپریکا را نشان می‌دهد. بنابراین، واضح است که پاپریکا بدون شک برای سلامتی شما مفید است. در نتیجه، می توانید پاپریکا را به عنوان یک ادویه سالم در نظر بگیرید که طعم و سلامت بدن شما را تامین می کند. 

How Does Paprika Benefit Your Health?- HealthifyMe

فواید پاپریکا برای سلامتی 

ادویه ملایم در راهروی ادویه جات، پاپریکا فواید سلامتی باورنکردنی دارد اگر بر اساس آن استفاده شود. در اینجا برخی از فواید پاپریکا برای سلامتی آورده شده است.

سرشار از ویتامین 

پاپریکا نیروگاه ویتامین ها است. اگر گزارش های USDA را بررسی کنید، متوجه می شوید که هر ۱۰۰ گرم پاپریکا حاوی ویتامین های زیر است:

  • ویتامین C: 0.9 میلی گرم
  • ویتامین B1: 0.33 میلی گرم
  • ویتامین B2: 1.23 میلی گرم
  • ویتامین B3: 10.1 میلی گرم
  • ویتامین B5: 2.51 میلی گرم
  • ویتامین B6: 2.14 میلی گرم
  • ویتامین A: 2460 میکروگرم
  • ویتامین E: 29.1 میلی گرم
  • ویتامین K: 80.3 میکروگرم

داده های بالا نشان می دهد که پاپریکا منبع ضروری بسیاری از ویتامین ها است. علاوه بر این، این ویتامین ها در فرآیندهای حیاتی مختلف بدن انسان نقش دارند. بنابراین، خوردن پاپریکا برای سلامت کلی شما مفید است. 

به فرآیندهای هضم کمک می کند

پاپریکا از فلفل‌های دودی به دست می‌آید و از این رو، یک ادویه تند ملایم است. بنابراین خوردن پاپریکا از افزایش اسیدیته جلوگیری می کند. علاوه بر این، از آنجایی که طعم شیرینی دارد، به کاهش احتمال بازگشت اسید کمک می کند. علاوه بر این، یک مطالعه نشان می دهد که خوردن پاپریکا سیری شما را افزایش می دهد و باعث می شود احساس سیری بیشتری داشته باشید. به دلیل وجود کپسایسین در پاپریکا است که باعث افزایش سیری می شود. بنابراین، می تواند منجر به حذف عادات بد غذایی مانند پرخوری شود.

از سلامت پوست حمایت می کند 

آکنه و سوختگی پوست شایع ترین بیماری پوستی این روزها است. هایپرپیگمانتاسیون در نتیجه قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش یک بیماری پوستی است که معمولاً مورد توجه قرار می گیرد. پاپریکا بسیاری از مواد مغذی ضروری را ارائه می دهد که به درمان سریع این مشکلات پوستی کمک می کند. مطالعات نشان می دهد که داروهای حاوی زانتوفیل و عصاره پاپریکا به درمان مشکلات پوستی مانند سوختگی های پوستی ناشی از قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش کمک می کنند. پاپریکا ضد میکروبی است. بنابراین، اگر به دلیل مشکلات میکروبی، آکنه های مداوم را تجربه می کنید، می توانید از ماسک صورت پاپریکا استفاده کنید. این به شما کمک می کند تا مشکلات آکنه ای را که از آن رنج می برید برطرف کنید. 

ضد التهاب

بر اساس مطالعات، پاپریکا یک ترکیب ضد التهابی است. بنابراین، خوردن مقدار کمی پاپریکا به کاهش علائم و نشانه‌های بیماری‌هایی مانند آرتریت کمک می‌کند. آرتریت یک اختلال دردناک است که در آن شاهد تورم مفاصل خواهید بود. بنابراین، خوردن یک ماده ضد التهابی مانند پاپریکا بهترین کاری است که می توانید برای کاهش علائم و درد این بیماری فلج کننده انجام دهید. 

خواص ضد سرطانی

پاپریکا ادویه ای است که سرشار از مواد مغذی مختلف است. پاپریکا حاوی بسیاری از عناصر مغذی مانند لیکوپن، لوتئین، زآگزانتین و کاروتن است. به علاوه، شامل نسبت ملایمی از کپسایسین نیز می باشد. مطالعات ادعا می کنند که همه این عناصر به عنوان ترکیبات ضد سرطانی موثر عمل می کنند و از گسترش سلول های سرطانی در بدن جلوگیری می کنند. آنها همچنین شرایط تومور بیماران را تنظیم می کنند. بنابراین، پودر فلفل قرمز معمولی خود را با پاپریکا تعویض کنید تا فواید بیشتری در برابر سرطان ببینید. 

القا کننده خواب

فرض کنید از دوره های منظم بی خوابی یا سایر شرایط بد خواب رنج می برید. سپس ممکن است بخواهید مقداری پاپریکا به رژیم غذایی خود اضافه کنید تا خواب خوبی داشته باشید. همانطور که قبلاً ذکر شد، پاپریکا منبعی از ویتامین ها است. تحقیق می گوید که ویتامین B موجود در پاپریکا به تولید و ترشح هورمون خواب آور به نام ملاتونین کمک می کند. پاپریکا همچنین هورمون شادی شما “سروتونین” را تنظیم می کند و با هورمون “نور آدرنالین” مبارزه می کند. 

سرشار از آنتی اکسیدان 

آنتی اکسیدان ها از بسیاری جهات در بدن انسان مفید هستند. پاپریکا حاوی مقادیر زیادی از عناصر آنتی اکسیدانی است. این آنتی اکسیدان ها به مدیریت خطر بیماری های قلبی، سرطان ها و سایر مسائل جدی کمک می کنند. 

مملو از کاروتن

پاپریکا حاوی دو نوع کاروتن است، کاروتن A و کاروتن B. این کاروتن ها به حفظ سلامت کلی بدن انسان کمک می کنند. به عنوان مثال، به تنظیم سطح کلسترول در خون کمک می کند. بنابراین از احتمال حمله قلبی یا سکته جلوگیری می کند. علاوه بر این، کاروتن ها در حفظ سلامت چشم و سلامت پوست موثر هستند. 

کاهش ریزش مو و محافظت از رنگ مو

پاپریکا حاوی ۲۱.۱ میلی گرم آهن در هر ۱۰۰ گرم است. این مقدار آهن به کاهش ریزش مو و جلوگیری از شکستگی مو کمک می کند. همچنین ویتامین B6 موجود در پاپریکا از تولید ترکیب ضروری ملانین حمایت می کند. ملانین به پوست و موهای شما رنگ می بخشد. اگر پاپریکا را به رژیم غذایی خود اضافه کنید، شاهد تغییر در الگوی ریزش مو خواهید بود که ممکن است تجربه کنید. افزودن پاپریکا به رنگ مو باعث ماندگاری بیشتر رنگ و جلوگیری از ریزش مو می شود. 

خواص ترمیم زخم

اگرچه ممکن است کمی دیوانه کننده به نظر برسد، پاپریکا به سرعت زخم ها را بهبود می بخشد. این ادویه را به دلیل خواص ترمیم زخم آن قضاوت نکنید. ممکن است استفاده از پاپریکا روی زخم خونریزی کمی وحشتناک باشد. اما در کمال تعجب، در متوقف کردن خونریزی معجزه می کند. پاپریکا سرشار از ویتامین E است و همچنین برای افزایش تولید سلول های خونی مفید است. اگر مقدار کمی پاپریکا را روی زخمی که خونریزی می کند بمالید، به سرعت شروع به لخته شدن می کند. بنابراین، دفعه بعد که نوک انگشت خود را در آشپزخانه می برید یا به هر قسمت دیگری از بدنتان آسیب می زند. سعی کنید مقدار کمی پاپریکا به آن بمالید. 

پاپریکا از رگ های عنکبوتی جلوگیری می کند

پاپریکا منبع عالی پتاسیم است. پتاسیم یک عنصر گشادکننده عروق طبیعی است. با گشاد کردن مجرای مویرگ ها و سیاهرگ های خونی به افزایش گردش خون کمک می کند. بنابراین، پاپریکا دارای خواص مفید ذاتی در از بین بردن شانس رگ های واریسی یا رگ های عنکبوتی است. 

مراقب چشمان شماست

همانطور که از داده های بالا مشخص است، پاپریکا سرشار از ویتامین است. ویتامین A موجود در پاپریکا برای چشم شما مناسب است و آن ها را از آسیب درمان می کند. برای بیمارانی که از شب کوری یا سایر اختلالات چشمی مانند آب مروارید رنج می برند ایده آل است. بنابراین، پاپریکا در وعده غذایی روزانه شما بدون شک می تواند در طولانی مدت برای چشمان شما موثر باشد. 

برای سلامت قلب مفید است

پاپریکا حاوی اساسی ترین مواد مغذی است که بدن انسان روزانه به آن نیاز دارد. آهن، پتاسیم، منیزیم، ویتامین ها و مواد معدنی برای حفظ سلامت قلب ضروری هستند. اگر از بیماری قلبی رنج می برید، باید پاپریکا را بخشی از برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید. پاپریکا مقدار زیادی خواص آنتی اکسیدانی دارد و یک ادویه بدون کالری است. بنابراین، به شرایط خوب قلبی شما اضافه می شود. 

عوارض جانبی پاپریکا

بر اساس مقیاس اسکویل، پاپریکا کمی تند است. با این حال، مصرف بیش از حد پاپریکا شما را با شرایط معده خاصی مواجه می کند. خوردن پاپریکا با معده خالی باعث تحریک و گرفتگی شدید شکم می شود. 

حتی اگر میزان تندی آن ملایم باشد، نباید اول صبح پاپریکا مصرف کنید. اگر با مصرف پاپریکا آشنایی ندارید، باید شرایط آلرژیک در برابر پاپریکا را بررسی کنید. در برخی موارد نادر، ممکن است واکنش آلرژیک به پاپریکا ایجاد شود. این می تواند منجر به علائم آلرژیک شدید مانند سرفه، عطسه، خس خس سینه و قرمزی پوست شود. در برخی افراد، پاپریکا حتی می تواند علائم آسم را تحریک کند. 

چگونه پاپریکا را با توجه به ترجیح خود انتخاب کنید؟

انتخاب پاپریکا با توجه به انتخاب شما کار آسانی است. اگر غذایی که می‌پزید و طعم‌های مورد نیاز آن را می‌شناسید، می‌توانید به سرعت پاپریکا را برای غذای خود انتخاب کنید. 

با پاپریکا، می توانید سه نوع طعم را تولید کنید: ملایم شیرین، تند آتشین، و تند دودی. این طعم ها یا طعم ها با توجه به انواع مختلف پاپریکا متفاوت است. اگر به طعم ملایم شیرین و تند نیاز دارید، می توانید به یک ادویه معمولی پاپریکا تغییر دهید. این شامل طعم های لطیفی است که اساساً معطر هستند. 

برای به دست آوردن تندی یا تند بودن بیشتر، می توانید نوع بومی پاپریکا مجارستانی را انتخاب کنید. طعم بسیار گرم و لذیذی در غذاهای مختلف آشپزی دارد. با این حال، برای طعمی دودی و تند، باید انواع اسپانیایی پاپریکا را خریداری کنید. طعم دودی کلاسیک را به غذاهای شما می دهد.  

تهیه و نگهداری پاپریکا

می توانید پاپریکا خانگی را با هر فلفل قرمزی که در دست دارید از جمله فلفل دلمه ای تهیه کنید. فلفل ها باید کاملا خشک شوند تا از فاسد شدن آنها جلوگیری شود و مطمئن شوید که به پاپریکا تبدیل می شوند. برای خشک کردن فلفل دلمه ای مکانی را انتخاب کنید که نور خورشید زیاد باشد. این فرآیند خشک کردن بسته به رطوبت ممکن است یک ماه یا بیشتر طول بکشد. پس از خشک شدن فلفل ها، باید آنها را به شکل پاپریکا آسیاب کنید. یک روش سریعتر استفاده از آسیاب ادویه یا هاون و هاون است. دود کردن فلفل پاپریکا دودی به شما می دهد.

برای چندین ماه، می‌توانید فلفل قرمز را در جعبه‌های معمولی بدون هوا یا کیسه‌های ذخیره‌سازی Ziploc در انبار نگهداری کنید. پاپریکا مانند سایر ادویه های موجود در راهروی ادویه جات شما تا ماه ها بدون تغییر طعم و مزه باقی می ماند. با این حال، از پاپریکای آماده شده برای بیش از یک سال استفاده نکنید. ممکن است تغییرات خاصی در طعم اصلی ایجاد شود که ممکن است غذای شما را خراب کند.

نتیجه

پاپریکا یک ادویه لطیف و ملایم است که سرشار از مواد مغذی اساسی است. این عناصر غذایی به حفظ و تنظیم عملکردهای روزانه بدن به طور موثر کمک می کنند. بسته به نوع پاپریکا که انتخاب می کنید، طعم دودی، شیرین یا تند به غذای شما می دهد. اگر می‌خواهید مراقب وزن خود باشید، پاپریکا انتخاب بهتری نسبت به سس‌های از پیش بسته‌بندی شده و چاشنی‌های پر کالری است. بنابراین، استفاده بیشتر از پاپریکا در تمام غذاهای خود انتخاب سالمی است. پاپریکا جوانه های چشایی شما را تسکین می دهد و محتوای آنتی اکسیدانی غذای شما را افزایش می دهد. بنابراین، افزودن پاپریکا به رژیم غذایی گام بعدی به سوی سلامتی است. کمی پاپریکا را روی سبزیجات بوداده، تخم‌مرغ‌های همزده، هوموس یا سایر دیپ‌ها و سس‌ها بپاشید. 

سوالات متداول 

س. آیا پاپریکا همان پودر فلفل است؟

الف. نه، آنها شبیه هم هستند اما یکسان نیستند. از نظر تندی، پودر فلفل قرمز بسیار تندتر از پاپریکا است. در مقابل، پاپریکا، که دارای ادویه متوسط ​​است، تمایل به شیرینی کمی دارد. پاپریکا از مخلوطی از انواع مختلف فلفل به دست می آید و به همین دلیل طعم آن متفاوت است. با این حال، رنگ قرمز تیره پودر فلفل قرمز به رنگ پاپریکا نزدیک است.

س. آیا پاپریکا از فلفل دلمه ای قرمز تهیه می شود؟

A. بله، پاپریکا از فلفل دلمه ای قرمز به دست می آید. پاپریکا ادویه ای است که از آسیاب کردن فلفل دلمه ای قرمز شیرین به دست می آید. بنابراین، از پاپریکا بیشتر در غذاها برای افزودن رنگ قرمز و کمی ادویه استفاده می شود. 

س. پاپریکا تند است یا نه؟

A. بستگی به نوع پاپریکا دارد که انتخاب می کنید. به عنوان مثال، پاپریکای تهیه شده از فلفل دلمه ای قرمز معمولاً رنگ روشن اما طعم ملایم دارد. با این حال، پاپریکای تهیه شده از انواع تندتر فلفل، تقریباً تندتر از نمونه های قبلی است.

س. آیا می توانم زردچوبه را جایگزین پاپریکا کنم؟

A. پاپریکا را می توان با زردچوبه در برخی از دستور العمل ها جایگزین کرد. اما طعم ها به شدت تغییر خواهند کرد. اگر می خواهید طعم پاپریکاش بیشتری داشته باشید، باید ادویه های دیگر اضافه کنید. زردچوبه می تواند به دستور غذا رنگ بدهد، اما برای طعمی ملایم تند با ترکیبی از کمی شیرینی، به مواد دیگری از راهروی ادویه خود نیاز دارید. 

س. آیا دگی میرچ و پاپریکا یکسان هستند؟

A. Deggi Mirch نسبت به پاپریکا عطر و طعم قوی تر و قوی تری دارد. پاپریکا باعث افزایش رنگ و تند بودن ظرف می شود. پاپریکا با ایجاد طعم دودی به غذاها مرتبط است. از طرف دیگر دگی میرچ رنگ و طعم تند را به دستور غذا اضافه می کند. بنابراین، آنها یکسان نیستند. 

س: هدف از پاپریکا چیست؟

A. پاپریکا یک عامل طعم دهنده و رنگ دهنده در دستور العمل های آشپزی است. برخلاف سایر پودرهای فلفل قرمز، پاپریکا طعم فوق العاده ای به دستور غذا می دهد. به عنوان مثال، در دستور العمل های گوشت به ایجاد طعم دودی کمک می کند. به علاوه، پاپریکا کمی تند و کمی شیرین است. بنابراین، به جوانه های چشایی خود طعمی جذاب بدهید. 

س. آیا پاپریکا و فلفل کاین یکسان هستند؟

A. فلفل کاین از فلفل دلمه ای سالانه تهیه می شود، در حالی که پاپریکا از فلفل دلمه ای قرمز به دست می آید. جدا از منابع مختلف، این دو ادویه طعم متفاوتی نیز دارند. فلفل کاین بسیار تند است. از طرف دیگر، پاپریکا کمی تند و طعم شیرین است. بنابراین اگرچه می توانید از فلفل هندی به عنوان جایگزینی برای پاپریکا استفاده کنید، طعم آن متفاوت خواهد بود. همچنین، باید از مقدار بسیار کمتری فلفل کاین استفاده کنید. 

س. چگونه از پاپریکا در آشپزی استفاده می کنید؟

A. پاپریکا را می توان به عنوان رویه برای پخش کردن روی ظروف استفاده کرد. می توانید آن را روی تخم مرغ های پخته شده یا سایر غذاهای گوشتی بمالید. پاپریکا طعم تند و شیرینی به مارینادها و سس ها می دهد. می توانید مرغ و خورش را با پاپریکا هم بپزید. همیشه بهتر است پاپریکا را در روغن داغ اضافه کنید تا طعم بهتری داشته باشید. 

س. آیا می توانید پاپریکا را جایگزین پودر فلفل کنید؟

A. بله، می توانید فلفل قرمز را جایگزین پودر فلفل کنید. اما، شما باید نسبت ادویه را افزایش دهید. هر بار که به جای پودر فلفل قرمز به آن اضافه می کنید، باید مقدار پاپریکا را دو برابر کنید. بنابراین، اگر در دستور غذا به ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز نیاز دارید، باید ۲ قاشق چایخوری پاپریکا اضافه کنید تا همان ادویه را بدست آورید. همچنین، باید کمی فلفل هندی و پودر زیره به آن اضافه کنید تا طعم آن بهبود یابد. 

س. چه جایگزینی برای پاپریکا روی تخم مرغ شیطانی است؟

الف. اگر پاپریکا برای اضافه کردن به تخم مرغ ندارید، می توانید ادویه های دیگر اضافه کنید. پودر فلفل قرمز، پودر سیر و فلفل جایگزین هایی هستند که طعم تند پاپریکا را نشان می دهند. علاوه بر این، در بیشتر دستور العمل ها می توان از پودر فلفل قرمز در مقادیر مساوی با پاپریکا استفاده کرد. سس تند و سس فلفلی حرارتی مشابه دودی، شیرین و ملایمی مانند پاپریکا به تخم‌مرغ‌های شیطانی دارند. 

پیوند منبع

لطفاً به این مطلب امتیاز دهید. این‌کار به بهبود ارائه مطالب کمک خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه