پودر کره بادام زمینی PB2 چرخشی جدید بر روی کره بادام زمینی کلاسیک است.

این روغن با فشار دادن بیشتر روغن های طبیعی از بادام زمینی بوداده و سپس آسیاب کردن آجیل ها به صورت پودر خوب تولید می شود.

نتیجه یک محصول پودر بادام زمینی است که پر از طعم است اما حاوی ۸۵٪ کالری کمتری از چربی است. می توان از آن به عنوان پودر استفاده کرد یا با آب هیدراته کرد تا به شکل خمیر درآید.

برخی PB2 را به عنوان یک محلول کم کالری برای دوستداران کره بادام زمینی می شناسند، در حالی که برخی دیگر نگران پیامدهای تغذیه ای حذف چربی بادام زمینی هستند.

این مقاله مزایا و معایب پودر کره بادام زمینی PB2 را بررسی می‌کند و به شما کمک می‌کند تصمیم بگیرید که آیا این پودر برای شما انتخاب خوبی است یا خیر.

پودر کره بادام زمینی PB2: خوب یا بد؟

حاوی کالری کمتری است

پودر کره بادام زمینی PB2 حاوی کالری کمتری نسبت به کره بادام زمینی سنتی است زیرا بیشتر چربی های سرشار از کالری حذف شده است.

دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی طبیعی حدود ۱۹۰ کالری دارد، در حالی که دو قاشق غذاخوری PB2 فقط ۴۵ کالری دارد.۱، ۲).

PB2 همچنین منبع خوبی از فیبر و پروتئین است که مطالعات نشان می دهد می تواند به تنظیم اشتها کمک کند.۳، ۴).

پودر کره بادام زمینی ممکن است برای افرادی که به دنبال راه‌های آسان برای کاهش کالری دریافتی هستند یا کسانی که رژیم‌های غذایی با کالری محدود دارند، مناسب باشد.

با این حال، تحقیقات نشان می دهد که مصرف منظم بادام زمینی به افزایش وزن کمک نمی کند، حتی اگر آجیل منبع غنی از کالری و چربی است.۵).

این ممکن است به این دلیل باشد که آجیل باعث افزایش سیری و سیری بعد از غذا می شود که به طور طبیعی کالری دریافتی از سایر غذاها را در طول روز کاهش می دهد.۶).

چربی های غیراشباع موجود در بادام زمینی ممکن است به بدن در سوزاندن کالری بیشتری در زمان استراحت کمک کند، اما این اثر در همه مطالعات تکرار نشده است. تحقیقات بیشتری مورد نیاز است (۷، ۸).

بیشتر بخوانید
7 فواید شگفت انگیز بادمجان برای سلامتی

با این حال، توجه داشته باشید که کره بادام زمینی تجاری اغلب حاوی چربی های گیاهی اضافه شده است. به همین دلیل، پودر کره بادام زمینی احتمالا برای دور کمر شما بهتر است.

خلاصه

PB2 حاوی کمتر از یک سوم کالری کره بادام زمینی سنتی است، بنابراین احتمالاً برای کاهش وزن بهتر از کره بادام زمینی سنتی است.

نسبت به کره بادام زمینی معمولی چربی کمتری دارد

کره بادام زمینی سنتی یک منبع غنی از چربی است که حاوی ۱۶ گرم در هر دو قاشق غذاخوری است، در حالی که PB2 حاوی تنها ۱.۵ گرم چربی در همان وعده است.۱، ۲).

با این حال، چربی موجود در بادام زمینی عمدتا غیراشباع است و به طور کلی برای سلامتی مفید است.۹).

تحقیقات نشان می دهد که اسید اولئیک، نوع اصلی چربی موجود در بادام زمینی، می تواند به کاهش فشار خون، کاهش التهاب و خطر بیماری قلبی کمک کند.۱۰، ۱۱، ۱۲، ۱۳).

مصرف PB2 به جای کره بادام زمینی پرچرب ممکن است فرصتی از دست رفته برای افزودن چربی های تک غیراشباع بیشتر به رژیم غذایی شما باشد.

با این حال، اینکه آیا این مشکل است یا خیر، بستگی به این دارد که آیا منابع دیگری از چربی های تک غیراشباع در رژیم غذایی شما وجود دارد، مانند روغن زیتون و آووکادو.۱۴).

خلاصه

PB2 حاوی ۸۵٪ چربی کمتری نسبت به کره بادام زمینی معمولی است، اما چربی های تک غیراشباع موجود در بادام زمینی به طور کلی برای سلامت قلب در نظر گرفته می شوند.

ممکن است حاوی ویتامین های محلول در چربی کمتری باشد

از آنجایی که بیشتر چربی از پودر کره بادام زمینی حذف شده است، نگرانی هایی وجود دارد که ویتامین های محلول در چربی نیز از بین بروند.

کره بادام زمینی منبع قابل توجهی از ویتامین های محلول در چربی A، D یا K نیست، اما منبع خوبی از ویتامین E است. دو قاشق غذاخوری ۱۴ درصد از RDI را تامین می کند.۱).

بیشتر بخوانید
10 فواید سلامتی و تغذیه ای تره فرنگی و وحشی

ویتامین E یک ویتامین محلول در چربی است که به عنوان یک آنتی اکسیدان در بدن عمل می کند. آنتی اکسیدان ها به مبارزه با اثرات مضر رادیکال های آزاد برای کاهش التهاب و آسیب سلولی کمک می کنند.۱۵، ۱۶).

در حالی که برچسب حقایق تغذیه برای PB2 حاوی اطلاعاتی در مورد محتوای ویتامین E نیست، تجزیه و تحلیل یک محصول مشابه، آرد بادام زمینی، می تواند مقایسه ای را ارائه دهد.

آرد بادام زمینی بدون چربی که از آسیاب کردن بادام زمینی بدون چربی تهیه می شود، حاوی صفر گرم چربی و فاقد ویتامین E است.۱۷).

از آنجایی که بیشتر چربی از PB2 حذف شده است، پودر کره بادام زمینی احتمالاً دیگر منبع خوبی از ویتامین E نیست.

متأسفانه، تا ۸۰ درصد از نوجوانان و بزرگسالان نمی توانند میزان توصیه شده روزانه ویتامین E را تامین کنند.۱۸، ۱۹).

به همین دلیل، کره بادام زمینی سنتی ممکن است انتخاب بهتری برای کسانی باشد که هنوز غذاهای سرشار از ویتامین E مانند آجیل، روغن آجیل، ماهی، آووکادو، جوانه گندم یا روغن جوانه گندم را مصرف نمی کنند.۲۰).

خلاصه

در حالی که کره بادام زمینی طبیعی منبع خوبی از ویتامین E است، PB2 احتمالا منبع قابل توجهی از این آنتی اکسیدان مهم نیست.

PB2 حاوی شکر و نمک اضافه شده است

از آنجایی که بیشتر چربی از پودر کره بادام زمینی حذف شده است، فاقد حس خامه ای دهان و طعم غنی کره بادام زمینی سنتی است.

برای بهبود طعم و مزه محصول، مقدار کمی شکر و نمک به آن اضافه می شود.

با این حال، از آنجایی که PB2 تنها حاوی یک گرم قند کل در هر وعده است، بعید است که منبع قابل توجهی از قند افزوده باشد، مگر اینکه آن را در مقادیر بسیار زیاد مصرف کنید.۲).

PB2 همچنین حاوی نمک اضافه شده است، هرچند کمتر از مقدار موجود در اکثر انواع کره بادام زمینی نمک‌زده شده است – ۹۴ میلی‌گرم در مقابل ۱۴۷ میلی‌گرم در هر وعده.۲۱).

PB2 در طعم شکلاتی نیز موجود است که از مخلوط کردن پودر کاکائو، شکر و نمک با پودر بادام زمینی به دست می آید.۲۲).

بیشتر بخوانید
حلزون: آیا فوایدی برای سلامتی دارند؟

در حالی که هر دو طعم اصلی و شکلاتی PB2 حاوی مقادیر کمی شکر و نمک هستند، مارک های دیگر پودر کره بادام زمینی ممکن است نسخه های بدون شکر و نمک را ارائه دهند.

خلاصه

PB2 حاوی مقادیر بسیار کمی شکر و نمک اضافه شده است، اما بعید است که مشکلی ایجاد کند مگر اینکه در مقادیر بسیار زیاد خورده شود.

پودر کره بادام زمینی به راحتی پخته می شود

PB2 یک راه سریع و آسان برای افزودن طعم بادام زمینی به ظروف ارائه می دهد.

می توان آن را مستقیماً به صورت پودر یا هیدراته مجدد با آب برای تهیه خمیر استفاده کرد.

از آنجایی که پودر حاوی چربی کمی است، نسبت به کره های آجیل سنتی راحت تر با مایعات مخلوط می شود. برخلاف کره بادام زمینی معمولی می توان از آن به عنوان چاشنی خشک نیز استفاده کرد.

هنگامی که به عنوان پودر استفاده می شود، PB2 می تواند:

  • روی بلغور جو دوسر پاشیده می شود
  • مخلوط شده به اسموتی
  • به صورت خمیر مخلوط می شود
  • برای طعم دادن به سس ها استفاده می شود
  • روی پاپ کورن تکان داده شود
  • مخلوط با آرد برای حکاکی گوشت

هنگامی که PB2 دوباره به خمیر تبدیل می شود، می تواند به عنوان غوطه ور استفاده شود یا به عنوان پرکننده برای غذاهای خانگی استفاده شود.

با این حال، خمیر PB2 فاقد بافت خامه ای و طعم غنی کره بادام زمینی است و گاهی اوقات می توان آن را دانه دانه یا کمی تلخ توصیف کرد.

خلاصه

PB2 را می توان به روش های مشابه کره بادام زمینی سنتی استفاده کرد، اما می تواند به عنوان چاشنی خشک نیز استفاده شود.

ممکن است خطر خفگی کمتری داشته باشد

کره بادام زمینی سنتی برای افرادی که در معرض خطر خفگی هستند مانند افراد مسن یا کودکان زیر چهار سال توصیه نمی شود.

این به این دلیل است که بافت چسبناک آن می تواند به راحتی نای ها را مسدود کند و به خطر خفگی تبدیل شود.۲۳، ۲۴، ۲۵).

بیشتر بخوانید
اثر زنجبیل در چاقی و کاهش وزن

برای ارائه ایمن به این جمعیت ها، کره بادام زمینی سنتی باید با آب رقیق شود، به آرامی روی اشیا پخش شود یا با غذاها مخلوط شود.

پودر کره بادام زمینی یک راه جایگزین برای افزودن طعم بادام زمینی به غذاها بدون افزایش خطر خفگی ارائه می دهد.

می توان آن را به آرامی روی میان وعده ها پاشید، در غذاهای خامه ای مانند ماست هم زد، یا با آب مخلوط کرد تا یک سس سبک کره بادام زمینی درست شود.

با این حال، نباید آن را به عنوان یک خمیر آبرسانی مجدد سرو کرد، زیرا در این شکل همچنان می تواند خطر خفگی باشد.

خلاصه

پودر کره بادام زمینی می تواند جایگزین مفیدی برای کره بادام زمینی برای افرادی باشد که در معرض خطر خفگی هستند.

 خلاصه

پودر کره بادام زمینی PB2 یک جایگزین کم کالری و کم چرب برای کره بادام زمینی سنتی است.

۸۵ درصد کالری کمتری نسبت به چربی دارد و می تواند گزینه خوبی برای افرادی باشد که از رژیم های غذایی با کالری محدود استفاده می کنند.

حاوی مقدار کمی شکر و نمک اضافه شده است که مصرف آن در حد اعتدال عاقلانه است.

از آنجایی که PB2 را می توان به راحتی در مایعات رقیق یا مخلوط کرد، می تواند جایگزین خوبی برای کره بادام زمینی برای کسانی باشد که در معرض خطر خفگی هستند.

با این حال، PB2 یک محصول غذایی بسیار فرآوری شده است و برخی از مواد مغذی از بادام زمینی حذف شده است. نسبت به کره بادام زمینی معمولی حاوی چربی تک غیراشباع کمتر و ویتامین E کمتری است.

از آنجایی که PB2 نسبت به کره بادام زمینی معمولی مغذی کمتری دارد و خوردن آجیل با فواید بسیاری برای سلامتی همراه است، کره بادام زمینی سنتی ممکن است انتخاب بهتری برای اکثر افراد باشد.