چاشنی روی میز
نادین گرف / استاکسی یونایتد

چاشنی ها طعم هر وعده غذایی را افزایش می دهند. آنها طعم، رنگ، شادابی، بافت و جذابیت بصری را اضافه می کنند. چه سس باشد یا اسپری، دیپ یا سس، ترشی یا کنسرو، چاشنی ها مکمل غذا در بشقاب هستند.

اما به راحتی می توان فراموش کرد که همه چاشنی ها «رایگان» نیستند. آنها حاوی کالری و کربوهیدرات هایی هستند که باید در برنامه غذایی غذایی شما لحاظ شوند.

نمونه هایی از آنهایی که هیچ کربوهیدراتی ندارند ممکن است شامل آب لیمو یا لیموترش، سرکه طعم دار و ترشی شوید باشد. با این حال رایج ترین چاشنی ها کربوهیدرات دارند و باید هنگام برنامه ریزی وعده های غذایی مورد توجه قرار گیرند.

چاشنی ها و قند خون: بهترین گزینه های مناسب برای دیابت

برای افراد مبتلا به هر نوع دیابت، توجه به چاشنی ها بخش مهمی از مدیریت برنامه غذایی و دانستن اینکه چگونه بر سطح گلوکز خون ما تأثیر می گذارد است.