بله، درست کردن سیر کباب شده واقعاً به همین سادگی است. اگرچه به خودی خود چندان مناسب رژیم کتو نیست، اما طعم لذیذی را در بسیاری از غذاهای دیگر ارائه می دهد. سیر بو داده طعم سیر عمیق تری به خود می گیرد، اما مقداری شیرینی به قابلمه می آورد. این یک راه فوق العاده برای گرفتن طعم کمی متفاوت از سیر و استفاده از سیر به عنوان پیشانی یک غذا است.
من نمی بینم که افراد زیادی از این روش برای سیر خود استفاده می کنند و واقعاً از دست می دهند. سیر کباب شده طعم فوق العاده ای دارد – و استفاده از آن آسان است. میتوانید از آن با دست نسبتاً سنگین استفاده کنید زیرا مقداری از تلخی سیر تازه را از دست میدهد و در واقع میتواند جزء اصلی طعمدهنده باشد، نه اینکه در پشت آن کمین کند. من عاشق چیزها هستم!
دستور العمل های مورد علاقه شما برای استفاده از سیر تفت داده شده چیست؟ در قسمت نظرات پایین ما را آگاه کنید! اوه، و مراقب چند ایده در مورد نحوه استفاده از سیر برشته در آشپزی روزمره خود باشید – به زودی برخی از آنها را پست خواهم کرد!
۱۲ سر سیر تفت داده شده در فر به دست می آید
آماده سازی
- ۱۲ سر سیر
- ½ فنجان روغن زیتون
روش
۱. سر سیر خود را آماده کنید. پیشنهاد میکنم از سطحی استفاده کنید که بعداً برای تمیز کردن آسان آن کثیف شوید. فر خود را با دمای ۴۰۰ فارنهایت گرم کنید.
۲. با استفاده از انگشت شست و مقداری فشار، پوست «کاغذی» سیر را جدا کنید. لازم نیست تمام لایهها را جدا کنید، فقط تا زمانی که نتوانید بدون اعمال فشار زیاد، «کاغذ» را جدا کنید. پس از انجام این کار، حدود ۱/۲ اینچ از سر سیر را برش دهید تا حبه ها نمایان شوند.
۳. تمام پوست های سیر استفاده نشده را دور بریزید و سر سیر را به ظرفی که در فر قرار دارد و زیر آن فویل قرار دارد، اضافه کنید.
۴. حدود ۲ قاشق چایخوری بریزید. روغن زیتون به ازای هر سر سیر. در کل حدود ۱/۲ فنجان. (با عرض پوزش برای تصاویر رنگی، من دستور غذا را در شب انجام دادم به طوری که چراغ های آشپزخانه روی سیر منعکس می شود و باعث می شود رنگ آنها زردتر به نظر برسد)
۵. سیر را در فویل محکم بپیچید.
۶. داخل فر گذاشته و به مدت ۳۵ دقیقه بپزید. هر ۱۰ دقیقه سیر را بررسی کنید – می خواهید حبه ها به رنگ طلایی روشن باشند.
۷. پس از اتمام، اجازه دهید سیر خنک شود. وقتی می توانید با آن در دستان خود کار کنید، می توانید پوست اضافی اطراف میخک را پوست کنده یا برش دهید و کل میخک را خارج کنید.
۸. آن را در یک شیشه مزون نگهداری کنید و در یخچال بگذارید. حدود ۲ هفته در یخچال یا ۳ ماه در فریزر ماندگاری دارد. من دوست دارم نیمی را فریز کنم و نیمی را نگه دارم.
این باعث می شود ۱۲ سر کامل سیر برشته شده باشد. در هر ۱ قاشق چایخوری از سیر (~۱ میخک بزرگ)، این است ۴ کالری، ۰.۰۱ گرم چربی، ۰.۸۳ گرم کربوهیدرات خالص و ۰.۱۸ گرم پروتئین. این شامل روغن زیتون نمی شود.
سیر سرخ شده در فر | کالری | چربی ها (گرم) | کربوهیدرات (گرم) | فیبر (گرم) | کربوهیدرات خالص (گرم) | پروتئین (گرم) |
۱ قاشق چایخوری. سیر | ۴ | ۰.۰۱ | ۰.۹۳ | ۰.۱ | ۰.۸۳ | ۰.۱۸ |
این باعث می شود ۱۲ سر کامل سیر برشته شده باشد. در هر ۱ قاشق چایخوری سیر (۱ حبه بزرگ)، ۴ کالری، ۰.۰۱ گرم چربی، ۰.۸۳ گرم کربوهیدرات خالص و ۰.۱۸ گرم پروتئین دارد. این شامل روغن زیتون نمی شود.
آماده سازی
- ۱۲ سر سیر
- ۱/۲ فنجان روغن زیتون
اعدام
- لایه های بیرونی کاغذ را از سیر جدا کنید تا به جایی برسید که باید فشار زیادی وارد کنید تا پوست “کاغذ” جدا شود.
- فر را با دمای ۴۰۰ فارنهایت گرم کنید.
- ۱/۲ اینچ بالای هر سر سیر را برش دهید. سیر را در ظرف مخصوص فر با فویل زیر آن قرار دهید.
- ۲ قاشق چایخوری بریزید. روغن زیتون در هر سر سیر – حدود ۱/۲ فنجان در کل.
- دور سیر را فویل بپیچید و به مدت ۳۵ دقیقه بپزید. سیر را چک کنید و در صورت نیاز در فواصل ۱۰ دقیقه ای به پخت ادامه دهید.
- وقتی تمام شد، حبههای سیر باید به رنگ طلایی روشن باشند (بعضیها تیرهتر خواهند بود، یعنی نرمتر میشوند).