سیب کاستارد که در هندی با نام سیتافال نیز شناخته می شود، میوه ای خوشمزه است که یک میوه زمستانی بسیار محبوب است. این میوه سبز رنگ، داخلی نرم و کرمی با دانه های قهوه ای تیره و پوست سفت دارد.
این میوه فواید بسیاری برای سلامتی دارد، زیرا حاوی آنتی اکسیدانها و سرشار از مواد مغذی مانند منیزیم و پتاسیم است. در این مقاله، ما برخی از شگفت انگیزترین فواید سلامتی سیب کاستارد را بیان کرده ایم.
ارزش غذایی کاستارد سیب
سیب کاستارد به عنوان منبعی غنی از مواد مغذی و مواد معدنی شناخته شده است. بنابراین، بیایید نگاهی به جدول زیر بیاندازیم تا ارزش غذایی میوه را درک کنیم.
یک سیب کاسترد ۱۰۰ گرمی تازه حاوی:
ماده مغذی | میزان |
---|---|
کالری | ۹۴ |
پروتئین ها | ۲.۱ گرم |
فیبر رژیمی | ۴.۴ گرم |
چربی کل | ۰.۰ گرم |
کربوهیدرات ها | ۲۳.۶ گرم |
۹ فواید ثابت شده سیب کاستارد برای سلامتی
خوردن سیب کاستارد چندین مزیت دارد. همچنین تحقیقات و مطالعات مختلف فواید بالقوه آن را برای سلامتی ثابت کرده اند. در زیر برخی از فواید شناخته شده این میوه برای سلامتی ذکر شده است.
۱. سیب کاستارد سلامت قلب و عروق را بهبود می بخشد
سیب کاستارد یکی از معدود میوه هایی است که دارای نسبت متعادلی از پتاسیم و سدیم است. به تنظیم و کنترل نوسانات فشار خون در بدن کمک می کند.
محتوای بالای منیزیم موجود در میوه باعث شل شدن ماهیچه های صاف قلب می شود و در نتیجه از سکته مغزی و حمله قلبی جلوگیری می کند. علاوه بر این، این میوه دارای فیبر و نیاسین است که به کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب در بدن کمک می کند.
فیتوکمیکالهای موجود در سیب کاستارد استرس اکسیداتیو را کاهش میدهد، رادیکالهای آزاد را از تأثیرگذاری بر لیپیدها جلوگیری میکند و از سلامت قلب و عروق محافظت میکند.
۲. کاستارد سیب به مبارزه با خستگی کمک می کند
خستگی می تواند ناشی از عوامل متعددی از جمله شیوه زندگی روزمره و همچنین بیماری های زمینه ای باشد.
ثابت شده است که ۱۰۰ گرم سیب کاستارد حاوی ۹۴ کیلو کالری است که حدود ۵ درصد از میزان توصیه شده رژیم غذایی است. همچنین سرشار از کربوهیدرات است که به عنوان منبع اصلی انرژی مورد استفاده بدن شناخته می شود. بنابراین، این میوه بدون هیچ زحمتی شما را به فعالیت های روزانه خود ادامه می دهد.
۳. سیب کاستارد بینایی را تقویت می کند
سیب کاستارد منبعی غنی از ویتامین C و ریبوفلاوین، دو مورد از ضروری ترین مواد مغذی برای سلامت چشم است.
علاوه بر این، آنها همچنین در مبارزه با رادیکال های آزاد از آسیب رساندن به سلول ها کمک می کنند. همچنین منبع خوبی از ویتامین A به شکل بتاکاروتن است. به بهبود عملکرد شبکیه چشم کمک می کند و همچنین به دید در شب کمک می کند.
۴. دارای خواص ضد سرطانی طبیعی است
آنها همچنین سرشار از فلاونوئیدها هستند که به درمان انواع بسیاری از تومورها و سرطان ها کمک می کند. این میوه حاوی عناصری مانند آلکالوئیدها و استوژنین است که می تواند خطر نارسایی کلیه و سرطان را کاهش دهد.
پژوهش نشان می دهد که خواص آنتی اکسیدانی سیب کاستارد علیه سلول های سرطان زا، بدون تاثیر بر سلول های سالم عمل می کند.
علاوه بر این، بولاتاسین و آسیمیسین دو ترکیب آنتی اکسیدانی هستند که دارای خواص ضد کرم و ضد سرطان هستند. آنها به مقابله با اثرات رادیکال های آزاد کمک می کنند، بنابراین از سرطان جلوگیری می کنند.
۵. سیب کاستارد خطر ابتلا به آرتروز را کاهش می دهد
سیب کاستارد منبع غنی منیزیم است. هنگام مصرف، منیزیم به متعادل کردن تعادل آب در بدن کمک می کند، بنابراین اسیدها را از مفاصل ریشه کن می کند.
این در نهایت به کاهش علائم آرتریت و روماتیسم کمک می کند. به گفته متخصصان، مصرف منظم این میوه به مبارزه با ضعف عضلانی نیز کمک می کند. علاوه بر این، سیب کاستارد حاوی کلسیم است که برای سلامت استخوان ها ضروری است.
۶. سیب کاستارد برای سلامت بهتر مغز
حاوی ویتامین های B کمپلکس به وفور است. کمپلکس ویتامین B سطح شیمیایی نورون GABA (اسید گاما آمینوبوتیریک) مغز شما را کنترل می کند. این بر احساسات مختلف از جمله افسردگی، تحریک پذیری، تنش و استرس تأثیر می گذارد. بنابراین، کمپلکس ویتامین B به شما کمک می کند تا آرام شوید، به خصوص زمانی که در مورد چیزی استرس دارید یا افسرده هستید.
به گفته متخصصان، این یک غذای عالی برای محافظت در برابر بیماری پارکینسون است. آیا می دانستید ۱۰۰ گرم سیب کاستارد حاوی ۰.۶ گرم ویتامین B6 است؟ که همچنین ۱۵ تا ۲۰ درصد از مقدار توصیه شده روزانه است.
۷. درمان بیماری های التهابی
جالب اینجاست که سیب کاستارد یک میوه بسیار توصیه شده برای افرادی است که از بیماری های التهابی مانند نقرس و آرتریت روماتوئید رنج می برند.
آنتی اکسیدان های موجود در میوه می توانند به کاهش درد مربوط به بیماری ها و شرایط خود التهابی کمک کنند. همچنین برگ های میوه دارای خواص ضد التهابی هستند.
۸. سیب کاستارد پوست را جوان نگه می دارد و پیری را به تاخیر می اندازد
مصرف سیب کاستارد باعث تحریک و افزایش تولید کلاژن در بدن می شود. کلاژن پروتئینی است که به پوست خاصیت ارتجاعی، حجیم و صافی می دهد. با افزایش سن، تولید کلاژن کند می شود.
این باعث ایجاد خطوط چین روی پوست، افتادگی پوست و چین و چروک شدن پوست می شود. از این رو، ضخیم می شود و تولید کلاژن را تحریک می کند، بنابراین خطوط ریز و چین و چروک را کاهش می دهد. همچنین ترکیبات موجود در سیب کاسترد تجزیه کلاژن را کند می کند و خاصیت ارتجاعی پوست را بهبود می بخشد.
وجود آنتی اکسیدان ها در میوه باعث می شود که علائمی مانند لکه ها و لکه های پیری به تعویق بیفتند. در نهایت، برای بازسازی سلول های پوست ضروری است که پوست را جوان نگه می دارد.
۹. کاستارد سیب از کم خونی جلوگیری می کند
کم خونی به دلیل اختلال در بدن رخ می دهد. این امر منجر به این می شود که بدن مقدار کمتری از هموگلوبین یا گلبول های قرمز خون در بدن داشته باشد.
گلبولهای قرمز خون از هموگلوبین برای انتقال اکسیژن استفاده میکنند و به بدن اجازه میدهند تا وظایف متعددی را انجام دهد. بنابراین، مقادیر کمتر گلبول قرمز یا هموگلوبین منجر به کمبود اکسیژن در خون می شود.
این باعث می شود ریه ها و قلب برای تولید اکسیژن بیشتر سخت تر کار کنند. هماتینیک نام دیگر سیب کاستارد است که به مقابله با شرایطی مانند کم خونی کمک می کند.
خلاصه
سیب کاستارد دارای طیف وسیعی از فواید سلامتی است. با تنظیم فشار خون و کاهش کلسترول بد، سلامت قلب و عروق را بهبود می بخشد. این میوه همچنین به دلیل داشتن کربوهیدرات غنی به مبارزه با خستگی کمک می کند و انرژی لازم برای فعالیت های روزانه را فراهم می کند. سیب کاستارد بینایی را تقویت می کند و همچنین دارای خواص ضد سرطانی طبیعی است. مطالعات همچنین نشان می دهد که این میوه به کاهش خطر ابتلا به آرتریت و بیماری پارکینسون کمک می کند. علاوه بر این، از کم خونی جلوگیری می کند و همچنین تولید کلاژن در پوست را تحریک می کند.
بهترین راه برای مصرف کاستارد سیب
در حالی که بهتر است به صورت خام و تازه سرو شود، می توان از آن به عنوان چاشنی یا سس نیز استفاده کرد.
می توانید پالپ را با میوه های دیگر در سالاد مخلوط کنید یا می توانید از پالپ به عنوان رویه بستنی خود استفاده کنید. حال در این قسمت قصد داریم طرز تهیه را به شما بگوییم بستنی سیب کاستارد در خانه.
عناصر:
- سیب کاستارد – ۱۲۷ (دانه)
- اسانس وانیل – ۱ قاشق چایخوری
- ۱ عدد موز منجمد
- خامه تازه – ۱۰۰ گرم
- پودر شیر – ۱ فنجان
- شیر – ۲ فنجان
جهت ها:
- ابتدا همه مواد را به همراه ۱/۲ فنجان سیب کاستارد در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. خوب هم بزنید تا رسوب یا توده ایجاد نشود
- سپس، باقی مانده سیب کاسترد را در مخلوط مخلوط شده بریزید تا خوب.
- بعد یک ظرف کم عمق بردارید و مخلوط را بریزید
- روی ظرف را با کاغذ فویل بپوشانید و آن را فریز کنید تا کاملا سفت شود
- در نهایت بستنی سیب کاستارد شما آماده است. سرو کنید و لذت ببرید!
پیشنهاد
سیب کاستارد میوه ای شیرین. شیرین و نرم مثل کاسترد. این یک میوه گرمسیری خوشمزه است. سرشار از کربوهیدرات است اما آنطور که بسیاری تصور می کنند برای کاهش وزن بد نیست، در حالی که شما را برای مدت طولانی سیر نگه می دارد و به شما انرژی می دهد تا فعال تر باشید. کالری در هر وعده از این میوه باعث می شود که به عنوان یک میان وعده مصرف شود و شیرینی شما را سیر کند.
نتیجه
تجزیه و تحلیل نهایی ثابت می کند که سیب کاستارد نه تنها خوشمزه است بلکه فواید سلامتی زیادی نیز دارد. از کاهش خطرات آرتریت گرفته تا مبارزه با سلول های سرطان زا، جلوگیری از التهاب، تقویت سلامت مغز و موارد دیگر.
این یکی از بهترین غذاهایی است که می تواند به شما در داشتن یک زندگی سالم کمک کند. مملو از مواد معدنی، مواد مغذی و ویتامینهایی است که مقدار توصیه شده روزانه شما را تشکیل میدهند. بنابراین، می توانید آن را به صورت خام یا به عنوان سس برای سالاد و شیک میل کنید.
سلب مسئولیت: هدف این مقاله فقط پراکندگی دانش و افزایش آگاهی است. قصد ندارد جایگزین توصیه های پزشکی متخصصان شود. برای اطلاعات بیشتر لطفا با متخصصین تغذیه معتبر ما تماس بگیرید اینجا
سوالات متداول (FAQ)
س. آیا می توانم روزانه سیب کاستارد بخورم؟
پاسخ: کاستارد سیب با مواد مغذی مانند کلسیم، ویتامین C، A و B6، منیزیم، آهن، پتاسیم، مس و فیبر غنی شده است. مصرف روزانه آن فواید بسیاری برای سلامتی دارد. فیبر و مس به حفظ یک سیستم گوارشی سالم کمک می کند و از یبوست جلوگیری می کند. ویتامین A و C بینایی را بهبود می بخشد. سیب کاستارد با متعادل کردن سطح فشار خون قلب را سالم نگه می دارد. علاوه بر این، ویتامین A باعث درخشندگی پوست و درخشندگی موها می شود. ویتامین B6 برای بیماران مبتلا به آسم عالی است. همچنین برای افرادی که از آرتریت، دیابت و کمبود آهن رنج می برند مفید است.
س. سیب کاستارد چه مزه ای دارد؟
پاسخ: اگرچه این میوه در نام خود “سیب” دارد، اما آنها مطلقاً شبیه سیب نیستند. طعم شیرین و کرمی و مخملی دارند. با این حال، اگر آنها را برای مدت طولانی قبل از خوردن کنار بگذارید، طعم تخمیر شده را میدهند.
آیا بیماران قندی می توانند سیب کاستارد بخورند؟
پاسخ: کاستارد سیب دارای طعم شیرین خامه ای است و دارای منیزیم، فیبر، ویتامین C و سایر فلاونوئیدها است. این ماده غذایی برای افراد مبتلا به دیابت مفید است زیرا یک غذای GI پایین (شاخص گلیسمی) است و سطح قند خون شما را افزایش نمی دهد.
آیا سیتافال برای سرفه خوب است؟
ج: نام سیتافال ترکیبی از دو کلمه هندی «sheet» به معنای سرد و «فال» به معنای میوه است که به خودی خود نشان دهنده قدرت سرد بودن میوه است. این میوه دارای اثر خنک کنندگی بر روی بدن است و بنابراین باید از خوردن آن در هنگام سرماخوردگی خودداری شود.
س. آیا دانه های سیب کاستارد سمی هستند؟
پاسخ: دانه های سیب کاستارد حاوی آمیگدالین است، ماده ای که در تماس با آنزیم های گوارشی انسان، سیانید آزاد می کند. آمیگدالین حاوی سیانید و قند است که وقتی توسط بدن خورده شود به هیدروژن سیانید (HCN) تبدیل می شود. این سیانید می تواند شما را بیمار کند.
س. آیا می توانم بعد از خوردن یک سیب کاستارد آب بنوشم؟
پاسخ: نوشیدن آب بلافاصله پس از خوردن یک سیب کاستارد توصیه نمی شود. سیب کاستارد سرشار از فیبر، ویتامین C، A و B6 و آنتی اکسیدان های مختلف است. نوشیدن آب پس از مصرف آن می تواند عملکرد صحیح شیره ها و آنزیم های گوارشی را مختل کند و در نتیجه باعث مشکلات معده شود.
س. آیا سیب کاستارد و سیب شکر یکسان هستند؟
پاسخ: بله، سیب کاستارد و سیب شکر یک میوه هستند. این میوه در نقاط مختلف جهان به نام های مختلفی مانند قلب گاو، سر بودا و چریمویا خوانده می شود و ممکن است در ظاهر آن نیز کمی متفاوت باشد.
س. آیا می توانیم سیب کاستارد و موز را با هم بخوریم؟
پاسخ: بله، سیب کاستارد و موز را می توان با هم خورد.
س. آیا سیب کاستارد برای پوست خوب است؟
پاسخ: خوردن سیب کاستارد باعث تحریک و افزایش تولید کلاژن در بدن می شود. کلاژن پروتئینی است که به پوست خاصیت ارتجاعی، حجیم و صافی می دهد. با افزایش سن، تولید کلاژن کند می شود. این باعث ایجاد خطوط چین روی پوست، افتادگی پوست و چین و چروک شدن پوست می شود. از این رو، ضخیم می شود و تولید کلاژن را تحریک می کند، بنابراین خطوط ریز و چین و چروک را کاهش می دهد. همچنین، ترکیبات موجود در سیب کاستارد تجزیه کلاژن را کاهش می دهد و خاصیت ارتجاعی پوست را بهبود می بخشد.
س: چه زمانی سیب کاستارد نخوریم؟
پاسخ: اگر در برابر سرما آسیب پذیر هستید، سیب کاستارد را نباید در شب خورد. اثر خنک کنندگی بر روی بدن دارد و بنابراین در صورت مصرف در هنگام سرماخوردگی و سرفه ممکن است تشدید شود. افرادی که از مشکلات گوارشی رنج می برند نیز باید از خوردن سیب کاستارد خودداری کنند. سرشار از فیبر است و ممکن است باعث مشکلاتی مانند درد معده، اسهال، گاز، نفخ و غیره شود.