کدو حلوایی خانواده ای از گیاهان است که انواع مختلفی دارد.

انواع زمستانی شامل بوترنات، بلوط، دلیکاتا، کدو تنبل، هوبارد، کابوچا و اسکواش اسپاگتی است. کدو حلوایی و کدو زرد – با گردن صاف یا منحنی – جزو کدوهای تابستانی محسوب می شوند.

با این حال، طبقه بندی کدو حلوایی می تواند گیج کننده باشد.

اکثر انواع کدو حلوایی رنگ روشنی دارند – مانند میوه – اما طعمی ملایم یا تند دارند – مانند سبزیجات.

کدو سبز میوه است یا سبزی؟

این مقاله به شما می گوید که کدو تنبل میوه است یا سبزی.

از نظر گیاه شناسی یک میوه است

میوه ها حاوی دانه هستند و از گل های گیاه رشد می کنند. از سوی دیگر، سبزیجات ریشه، ساقه یا برگ یک گیاه هستند.

همه با این تعاریف گیاه شناسی موافق نیستند، اما به طور گسترده ای برای تمایز بین میوه ها و سبزیجات استفاده می شود.۱).

همه انواع کدوها دارای دانه هستند و از قسمت گلدار گیاهان می آیند. در واقع، گل های خوراکی حتی از کدو تنبل رشد می کنند و به شکوفه های کدو تنبل معروف هستند.

بیشتر بخوانید
9 فواید جو دو سر برای سلامتی و تغذیه

بنابراین کدو تنبل یک میوه محسوب می شود.

کدو تنبل تنها گیاهی نیست که با سبزیجات اشتباه گرفته می شود. میوه های دیگری که اغلب سبزیجات نامیده می شوند عبارتند از: گوجه فرنگی، بادمجان، آووکادو و خیار.۲).

خلاصه

از آنجایی که کدو حلوایی حاوی دانه است و از قسمت گل دهنده گیاه رشد می کند، میوه ای گیاهی است.

به عنوان سبزی در آشپزی استفاده می شود

اکثر مردم کدو تنبل را یک سبزی می دانند زیرا معمولاً به این شکل تهیه می شود.

تعریف آشپزی میوه قسمت شیرین و گوشتی گیاه است. اگرچه برخی از انواع کدو تنبل کمی شیرین هستند، اما به شیرینی میوه های معمولی نیستند.۳).

در عوض، کدو تنبل عمدتاً طعمی خاکی دارد و پخته می‌شود و به‌عنوان سبزی سرو می‌شود – به استثنای مواردی که انواع خاصی مانند کدو تنبل در دسرهایی مانند پای استفاده می‌شود.

کدو حلوایی معمولاً به صورت خام مانند میوه مصرف نمی شود، اگرچه کدو سبز و کدو سبز تابستانی می توانند مصرف شوند.

بیشتر بخوانید
پاپریکا چگونه برای سلامتی شما مفید است؟

اغلب به عنوان یک ماده غذایی خوش طعم دیده می شود و همراه با سبزیجات دیگر پخته می شود.

خلاصه

اگرچه کدو تنبل یک میوه گیاه شناسی است، اما در درجه اول به عنوان یک سبزی پخته می شود.

چگونه آن را به رژیم غذایی خود اضافه کنید

کدو حلوایی را می توان به روش های مختلفی خورد. کل گیاه کدو تنبل از جمله گوشت، پوست، برگ، گل و دانه خوراکی است.

می توانید کدو حلوایی را در تمام سال در اکثر خواربارفروشی ها و بازارهای کشاورزان پیدا کنید.

کدوهای زمستانی – مانند بوترنات، بلوط، هوبارد، دلیکاتا و کدو تنبل – از اوایل پاییز تا اواخر بهار فراوان هستند. آنها دارای پوست سبز، زرد یا نارنجی و گوشت روشن در سایه های مختلف زرد و نارنجی هستند.

کدوهای تابستانی، از جمله کدو سبز و کدو حلوایی، معمولا از ژوئن تا سپتامبر در فصل تابستان هستند. این گونه ها دارای پوست زرد یا سبز با گوشت سفید هستند.

بیشتر بخوانید
7 فواید کیوانو (خربزه شاخدار) – و نحوه خوردن آن

کدوهای زمستانه اغلب پخته، آب پز یا بخارپز می شوند. معمولا با کره یا روغن زیتون و ادویه های تند سرو می شود.

همچنین می توانید کدو حلوایی زمستانه را به سالاد و سوپ اضافه کنید. از طرف دیگر، سعی کنید بلوط، کدو حلوایی یا کدو هوبارد را با گوشت، لوبیا یا سایر سبزیجات پر کنید. دانه های کدو حلوایی زمستانه را می توان با کره و نمک برای یک میان وعده ترد تفت داد.

کدو حلوایی و کدو حلوایی معمولاً با روغن زیتون و سیر تفت داده می‌شوند، یا کبابی می‌شوند یا به نان‌ها و کلوچه‌های شیرین اضافه می‌شوند. از آنجا که می توان آنها را مارپیچ کرد، آنها همچنین به یک جایگزین محبوب نودل کم کربوهیدرات تبدیل شده اند.

همه انواع کدو حلوایی بسیار مغذی هستند و می توانند افزودنی سالم به رژیم غذایی شما باشند. کدوهای زمستانه به طور کلی سرشار از فیبر، ویتامین A و پتاسیم هستند، در حالی که کدوهای تابستانی سرشار از ویتامین B و ویتامین C هستند.۴، ۵).

خلاصه

کدو حلوایی در تمام طول سال در بیشتر مکان ها در دسترس است. کدو حلوایی زمستانه اغلب با مواد غذایی دیگر یا به عنوان افزودنی به سوپ ها و غذاهای سبزیجات سرو می شود، در حالی که کدو حلوایی تابستانی در محصولات پخته شده و به عنوان جایگزین نودل کم کربوهیدرات محبوب است.

 خلاصه

از نظر گیاه شناسی، همه انواع کدوها میوه هستند، زیرا حاوی دانه هستند و از قسمت گلدهی گیاه رشد می کنند.

بیشتر بخوانید
9 فایده پودر کاکائو برای سلامتی

با این حال – با وجود استثناهای قابل توجه مانند کدو تنبل – کدو تنبل به شیرینی سایر میوه ها نیست و معمولاً به عنوان سبزیجات پخته و سرو می شود.

صرف نظر از اینکه آن را چگونه طبقه بندی می کنید، کدو تنبل می تواند یک افزودنی خوشمزه و مغذی به رژیم غذایی شما باشد

ealthline