متأسفانه، این پروتئین های حیوانی معمولی نیز منابعی از نوع چربی هستند که می توانند خطر ابتلا به کلسترول بالا، بیماری قلبی و مشکلات قلبی عروقی را افزایش دهند.

کلسترول LDL به پلاک هایی کمک می کند که می توانند شریان های شما را مسدود و باریک کنند، که می تواند به صورت لخته شکسته شود. این باریک شدن و این لخته ها می تواند منجر به حمله قلبی یا سکته شود.

از آنجایی که بدن شما تمام کلسترول LDL مورد نیاز خود را تولید می کند، خوردن غذاهای حاوی چربی های اشباع شده بالا، مانند گوشت های چرب، می تواند میزان کلسترول LDL را که بدن شما تولید می کند، افزایش دهد.

کنترل کلسترول: مرغ در مقابل گوشت گاو

اما این به هیچ وجه به این معنی نیست که مرغ سرخ‌شده با پوست انتخاب بهتری نسبت به استیک کبابی است – حداقل اگر در مورد سلامت قلب صحبت می‌کنید.

بیشتر بخوانید
آنژین - علائم و علل