گریپ فروت یا مرکبات بهشت میوه ای ترکیبی است. به هندی به عنوان میوه ممنوعه چاکوترا نیز شناخته می شود. این یک میوه مرکبات نیمه گرمسیری است بر خلاف همتایان شیرین تر خود و دارای طعم ترش است. از خانواده پرتقال ها است.
گریپ فروت کم کالری، بدون سدیم، بدون کلسترول، گلوتن و بدون چربی، سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدان است. علاوه بر این، شما می توانید تقریباً ۶۴ درصد از نیاز روزانه خود به ویتامین C را تنها با یک وعده گریپ فروت تامین کنید. همچنین سرشار از منیزیم، پتاسیم و فیبر است.
گریپ فروت ها به طور گسترده در آسام، کرالا، بنگلور و تریپورا در ارتفاع ۱۵۰۰ متری کشت می شوند. آنها در رنگ ها و اندازه های مختلف می آیند. در زمستان در بازار هند موجود است.
علاوه بر این، داخل آنها صورتی یا قرمز یاقوتی است و اغلب به اندازه یک مشت است. این میوه دارای چندین فواید تغذیه ای است. اگر آن را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید، برای کاهش وزن یا سطح قند خون ضروری است.
ارزش غذایی گریپ فروت
ترکیبات غذایی
موسسه ملی تغذیه بیان می کند که گریپ فروت ۹۲ درصد رطوبت دارد. علاوه بر این، این میوه کم کربوهیدرات است و تنها ۱۳ گرم کربوهیدرات در نیمی از گریپ فروت دارد. کربوهیدرات موجود در گریپ فروت از قندهای طبیعی موجود در میوه به دست می آید. گریپ فروت به دلیل رطوبت بالایی که دارد یک انتخاب عالی است. برای شروعی تازه می توانید آنها را به اولین وعده غذایی روز اضافه کنید. علاوه بر این، مقدار مناسبی از فیبر همراه با ویتامین ها و مواد معدنی مفید را فراهم می کند.
یک وعده ۱۰۰ گرمی حاوی:
- کالری: ۴۲ کیلو کالری
- چربی: ۰.۱۴ گرم
- کربوهیدرات کل: ۱۰.۶۶ گرم (فیبر ۱.۶ گرم + شکر ۶.۸۶ گرم)
- پروتئین: ۰.۷۷ گرم
- پتاسیم: ۱۳۵ میلی گرم
درصد مقادیر روزانه بر اساس یک رژیم غذایی ۲۰۰۰ کالری RDI:
- ویتامین A: 23٪
- ویتامین C: 52٪
- کلسیم: ۱.۷٪
- آهن: ۰.۴%
- منیزیم: ۱۸ میلی گرم
- فسفر: ۱۸ میلی گرم
- روی: ۰.۱۶ میلی گرم
- تیامین: ۴%
- فولات: ۴%
- منیزیم: ۳% (موجود در گریپ فروت نیمه متوسط)
فصل گریپ فروت
زمان برداشت گریپ فروت سالم، مرطوب و مغذی از سپتامبر تا دسامبر است. با این حال، آنها در تمام طول سال در فروشگاه ها در دسترس هستند. شما باید میوه های رنگارنگ، سفت و بدون چروک، تازه و سالم بخورید تا از تمام فواید آن بهره مند شوید.
فواید ثابت شده گریپ فروت برای سلامتی
ایمنی را تقویت می کند
گریپ فروت سرشار از ویتامین A، B و C، روی، مس و آهن است. همه اینها با هم در بدن برای تقویت سیستم ایمنی کار می کنند. یک مطالعه نشان میدهد که میتواند عملکرد سیستم ایمنی را تقویت کند، مصرف کالری را کاهش دهد و سیری را تقویت کند.
ویتامین C و A ریز مغذی های قوی هستند که به سیستم دفاعی ایمنی کمک می کنند. آنها التهاب را کاهش می دهند و از عملکرد سلولی حمایت می کنند. علاوه بر این، با مکانیسم حذف اکسیدان، خواص پوست را حفظ می کنند. پوست اولین و مهمترین سپر ما در برابر عفونت است. گریپ فروت با جلوگیری از آکنه، پسوریازیس و چین و چروک، سلامت پوست را بهبود می بخشد. همچنین با پیشگیری از سرماخوردگی یا بیماری، سلامت ما را بررسی می کند.
گریپ فروت مشکلات سوزش سر دل را درمان می کند
محتوای عصاره مرکبات در گریپ فروت صورتی یک ضد اسید خوب پس از هضم است. ثابت می کند که یک درمان حیاتی در برابر سرماخوردگی، سرفه و آنفولانزا است. «نارینگین»، یک فلاونوئید زیست فعال موجود در گریپ فروت، به حفظ روند هضم کمک می کند. علاوه بر این، به دلیل وجود اسیدها و آنزیم های طبیعی به از بین بردن سوزش معده مزمن کمک می کند.
گریپ فروت به کاهش وزن کمک می کند
افرادی که مقدار کافی گریپ فروت می خورند یا آب آن را قبل از غذا می نوشند سریعتر از کسانی که این کار را نمی کنند وزن خود را کاهش می دهند. گریپ فروت به جای کالری خالی، دارای مقدار زیادی آب و تغذیه است. بنابراین، اضافه کردن آن به وعده غذایی خود برای یک رژیم غذایی پرمغذی و کم کالری، انتخابی باورنکردنی است.
محتوای فیبر گریپ فروت باعث سیری می شود و کالری دریافتی را کاهش می دهد. علاوه بر این، محتوای آب موجود در گریپ فروت باعث کاهش وزن می شود. طبق یک مطالعه، مصرف روزانه گریپ فروت نیز کاهش سایز دور کمر را نشان داد. بنابراین، گنجاندن گریپ فروت در رژیم غذایی برای تسهیل کاهش وزن مفید است.
گریپ فروت از دیابت جلوگیری می کند
خوردن گریپ فروت، که محدوده متوسطی در مقیاس رکورد گلیسمی دارد، می تواند به کنترل سطح انسولین در بدن کمک کند. همچنین به پیشگیری از دیابت نوع ۲ کمک می کند. افزودن زغال اخته، انگور، سیب، موز و گریپ فروت بیشتر به رژیم غذایی به کاهش شانس ابتلا به دیابت نوع ۲ کمک می کند زیرا ارتباط بین آنها و دیابت نوع ۲ ناهمگونی قابل توجهی است.
علاوه بر این، گریپ فروت از مقاومت به انسولین، یکی از علل اصلی دیابت نوع ۲ جلوگیری می کند. مقاومت به انسولین منجر به افزایش سطح قند خون میشود، بنابراین گریپ فروت به فرد کمک میکند تا به انسولین مقاوم شود، بنابراین به طور موثر خطر ابتلا به دیابت را کاهش میدهد.
گریپ فروت سلامت قلب را افزایش می دهد
خوردن مداوم گریپ فروت با کاهش خطر ابتلا به بیماری های عروق کرونر مانند فشار خون بالا و کلسترول به حفظ سلامت قلب کمک می کند. گریپ فروت یک مرکز قابل توجه پتاسیم است، ماده مغذی که مسئول حفظ تعادل الکترولیت قلب است. محتوای فیبر موجود در گریپ فروت نیز ممکن است قلب را سالم نگه دارد، با توجه به اینکه رژیم غذایی با فیبر بالا با کاهش فشار خون و سطح کلسترول مرتبط است.
گریپ فروت سرشار از آنتی اکسیدان
آنتی اکسیدان ها از بدن شما در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد در بدن محافظت می کنند. گریپ فروت حاوی طیف وسیعی از آنتی اکسیدان ها است که ممکن است به جلوگیری از پیشرفت این رادیکال ها به یک بیماری، از جمله بیماری عروق کرونر یا حتی سرطان، کمک کند. بعضی از آنها … هستند:
- ویتامین سی
- بتاکاروتن
- لیکوپن
- فلاوانون ها (گلیکوزیدها، نارینژین، ناریروتین، نارینگنین)
ویتامین C از سلول های شما در برابر نقص هایی که اغلب منجر به بیماری های قلبی و سرطان می شود محافظت می کند. بتاکاروتن ها در شکل فعال خود از شما در برابر شکایات مزمن مرتبط با چشم محافظت می کنند. لیکوپن یک ماده مغذی است که به طور موثری از شما در برابر سلول های سرطانی و سرطانی محافظت می کند. رنگ قرمز در میان گریپ فروت ها سرشار از لیکوپن است. با کاهش تومورهای عامل سرطان زا با سرطان پروستات مبارزه می کند.
گریپ فروت همچنین حاوی فلاوانون است که به دلیل خواص ضدالتهابی موثر است. آنها همچنین به کاهش فشار خون بالا، کلسترول، دیابت نوع ۲، مقاومت به انسولین و چاقی کمک می کنند.
بهبود بینایی
ویتامین A یک آنتی اکسیدان قوی است. این ماده به عنوان پروویتامین A یا بتاکاروتن در گریپ فروت وجود دارد. محافظت از غشای چشم (قرنیه) را تقویت می کند و از خشکی چشم جلوگیری می کند. علاوه بر این، ویتامین A به غشاهای مخاطی و پوست کمک می کند تا سدهای قدرتمندی در برابر باکتری ها و ویروس ها باشند. بنابراین برای بینایی خوب با کاهش خطر عفونت چشم و بیماری های مرتبط ضروری است.
مطالعات نشان میدهد که در مهار دژنراسیون ماکولای وابسته به سن (AMD) و کاهش بینایی نقش دارد. مصرف گریپ فروت می تواند شانس پیشرفت به AMD را تا ۲۵ درصد کاهش دهد.
زخم ها را التیام می بخشد
ویتامین C در روند بهبود زخم در بدن موثر است. فرآیند ترمیم بافت طبیعی و بهبود زخم شامل تشکیل کلاژن است، جایی که ویتامین C وارد عمل می شود. علاوه بر این، از سلول ها در برابر رادیکال های آزاد آسیب رسان محافظت می کند. بنابراین، مکمل این آنتی اکسیدان در رژیم غذایی ما، ترمیم بافت ما را سریعتر می کند.
اشتها را کنترل می کند
مطالعات نشان می دهد که گنجاندن محصولات ارگانیک غنی از فیبر در رژیم غذایی می تواند احساس سوزن سوزن شدن را برای مدت طولانی ایجاد کند. این به این دلیل است که فیبر سرعت هضم معده شما را کاهش می دهد و زمان پردازش آن را افزایش می دهد.
خواص ضد سرطانی
بر اساس تحقیق، گریپ فروت دارای خواص ضد سرطانی است. آنها تولید ROS را در سلول ها کاهش می دهند. آنها همچنین فعالیت آنزیم میتوکندری را بازیابی می کنند. بنابراین گنجاندن گریپ فروت در رژیم غذایی ما گامی اساسی به سوی زندگی بدون سرطان است.
فشار خون بالا را کنترل می کند
وجود پتاسیم در گریپ فروت فشار خون فزاینده بزرگسالان را کنترل می کند. علاوه بر این، گنجاندن گریپ فروت در رژیم غذایی خطر ابتلا به بیماری های عروق کرونر قلب، تصلب شرایین، انفارکتوس میوکارد و سایر بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
ترکیبات موجود در انگور همچنین سطح قند خون را در بدن کاهش می دهد. علاوه بر این، محتوای بالای فیبر موجود در گریپ فروت سلامت قلب را تقویت می کند، تشکیل LDL را کاهش می دهد و میزان HDL را بهبود می بخشد. علاوه بر این، از تشکیل پلاک در شریان ها جلوگیری می کند، بنابراین در مهار سکته مغزی و اختلالات مرتبط موثر است.
ممکن است خطر ابتلا به سنگ کلیه را کاهش دهد
مصرف گریپ فروت خطر ابتلا به سنگ کلیه را کاهش می دهد. این میوه معجزه آسا حاوی اسید سیتریک است که به کاهش تشکیل سنگ کلیه اگزالات کلسیم کمک می کند.
مواد زائد در بدن ما به طور معمول از طریق کلیه ها متابولیزه و فیلتر می شوند و از طریق ادرار عبور می کنند.
با این وجود، اگر روی کلیه ها متمرکز شوند، سنگ تشکیل می دهند. برخی ممکن است باعث انسداد در دستگاه ادراری شوند که منجر به درد و احتباس ادرار می شود. سنگ های کلیه عموماً سنگ های اگزالات کلسیمی هستند. اسید سیتریک که در گریپ فروت یافت می شود، با اتصال به کلسیم در کلیه ها و دفع آن از بدن، به طور موثری از آنها جلوگیری می کند. با این حال، اسید سیتریک حجم و pH ادرار را افزایش میدهد، که ثابت میکند که شرایط نامطلوبی در تشکیل سنگ کلیه است.
قدرت هیدراتاسیون گریپ فروت
همیشه نیاز به هیدراتاسیون برای بدن ما وجود دارد. چه تابستان و چه زمستان، بدن ما همیشه برای مبارزه با خشکی پوست و بدن تلاش می کند. با خوردن یک تکه گریپ فروت، وعده غذایی خود را کامل و سالم کنید. یک گریپ فروت متوسط و متوسط حاوی ۱۱۸ میلی لیتر آب است که ۸۸ درصد وزن کل آن را تشکیل می دهد. بنابراین، گریپ فروت قدرت آبرسانی کارآمدی دارد. همچنین در بقیه روز در برابر هوس های ما مقاومت می کند.
دستور العمل های گریپ فروت سالم
در اینجا روش های مختلفی وجود دارد که می توانید آن را مصرف کنید:
اسموتی گریپ فروت
سرو: ۱ وعده
زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
عناصر:
- گریپ فروت (برش): ۶
- موز: ۱
- ماست یونانی:
- عصاره وانیل:
- بادام ها:
- عسل (اختیاری): طبق ذائقه
روش:
- یک موز را با ماست یونانی و تکه های گریپ فروت مخلوط کنید.
- مقداری عصاره وانیل اضافه کنید و با خلال بادام و تکه های گریپ فروت سرو کنید.
- برای بهبود طعم می توانید عسل اضافه کنید.
پودینگ چیا زنجبیل گریپ فروت
سرو: ۱ وعده
زمان آماده سازی: ۱۰-۱۵ دقیقه
عناصر:
- شیر نارگیل: ۲ و نیم فنجان
- دانه چیا: ۲ قاشق چایخوری
- زنجبیل تازه رنده شده: ۱
- عصاره وانیل خالص
- شربت افرا یا عسل: طبق ذائقه
- بادام هندی (اختیاری): ۲-۴
روش:
- شیر نارگیل، بادام هندی، دانه چیا، زنجبیل تازه خرد شده، عصاره وانیل و مقداری شربت افرا را مخلوط کنید.
- آن را به مدت ۴-۶ ساعت در یخچال نگهداری کنید.
- برش های گریپ فروت را روی آن اضافه کنید تا وعده غذایی صبحانه خود را کامل کنید.
آب گریپ فروت
ساده ترین و رایج ترین دستور تهیه گریپ فروت آب گریپ فروت است.
سرو: ۱ وعده
زمان آماده سازی: ۵ دقیقه
عناصر:
- گریپ فروت: ۴ برش
- موز: ۱
- آناناس: ۲ برش
- سیب: ½
- عسل (اختیاری)
روش:
- به سادگی برش های میوه را در آبمیوه گیری مخلوط کنید.
- همچنین می توانید چند میوه دیگر مانند سیب یا هویج اضافه کنید تا طعم و فواید سلامتی را افزایش دهید.
- در آخر عسل را اضافه کنید تا کمی تلخی آن گرفته شود.
سالاد گریپ فروت
سرو: ۱ وعده
زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
عناصر:
- گریپ فروت: ۶ برش
- سیب: ۱/۲
- انار: ۱ قاشق غذاخوری
- مانند: ۴-۶
- فلفل سبز: طبق ترجیح
- نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
- لیمو: ۱/۲
- عسل: ۱ قاشق چایخوری
روش:
- گریپ فروت را با چند تکه سیب در یک بشقاب بریزید
- انار، نعناع و سبزی مخلوط را اضافه کنید
- فلفل و نمک را به مزه اضافه کنید.
- آب لیمو و یک قاشق عسل را در ظرفی با هم مخلوط کنید و روی سالاد بریزید.
کاسه تازه سلامتی شما برای شما آماده است!
گریپ فروت دتاکس واتر
مرکباتی مانند پرتقال، گریپ فروت، نارنگی و ماندارین زمانی که در آب دم کرده می شوند طعم بسیار خوبی دارند. آنها می توانند در روزهایی که احساس نفخ می کنید، آب سم زدایی شما باشند.
خدمات: ۲
زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
عناصر:
- آب گریپ فروت: ۱ فنجان
- آب: ۱.۵ فنجان
- آب زنجبیل: ۱ قاشق غذاخوری
- عسل (اختیاری): ۱ قاشق غذاخوری
- نمک سیاه: ½ قاشق غذاخوری
- فلفل: یک عدد
- برگ نعنا (تقریباً پاره شده): ۷-۱۰
روش:
- عسل و آب زنجبیل را با نمک و فلفل اضافه کنید تا طعم بهتری پیدا کند.
- می توانید برخی از میوه ها را با ریحان یا نعناع جایگزین کنید تا طعمی با طراوت به آن بدهید.
خلاصه
واحدهای گریپ فروت تابستانی یکی از لذت بخش ترین مرکبات موجود در نزدیکی شما هستند. آنها سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی هستند و همچنین طعم عالی دارند. علاوه بر این، می توانید آنها را با مواد غذایی مختلف ترکیب کنید تا غذاهای متنوعی درست کنید.
سوالات متداول
س. آیا خوردن همه انواع گریپ فروت بی خطر است؟
الف. گریپ فروت در رنگ های مختلفی مانند صورتی، سفید و قرمز یاقوتی موجود است. در حالی که قرمز یاقوتی رایج ترین نوع موجود است، اما همه آنها به دلیل طعم مرکباتی و سایه های درخشان زرد و قرمز شناخته شده اند. تا آنجا که به کالری و درشت مغذیها مربوط میشود، پروفایلهای تغذیه برای همه آنها نسبتاً یکسان است.
س. چگونه گریپ فروت بخریم؟
الف. هنگامی که خریداران به دنبال گریپ فروت هستند، به دنبال گریپ فروت بدون رنگ سبز در پوشش بیرونی آن بگردید. آنهایی را که به راحتی می توانید فشار دهید را انتخاب نکنید. همچنین از گریپ فروت هایی که پوست سفت یا چروکیده دارند اجتناب کنید. گریپ فروتی که در دست گرفتن سنگین تر باشد، انتخاب ایده آل شماست. یکی را بردارید و بررسی کنید که سنگینتر از آن چیزی است که به نظر میرسد.
س. چگونه می توانم گریپ فروت را در خانه نگهداری کنم؟
الف- گریپ فروت را می توان به راحتی منجمد کرد. با این حال، توصیه می کنیم گریپ فروت برش خورده را به جای کل میوه در محفظه فریزر نگهداری کنید. همچنین برش ها را در یک ظرف در بسته نگه دارید. گریپ فروت منجمد و بسته بندی شده باید تا یک سال قابل استفاده بماند.
س. آیا گریپ فروت می تواند از خطر سکته قلبی جلوگیری کند؟
الف. طبق گزارش انجمن قلب آمریکا، خوردن گریپ فروت که سرشار از فلاونوئیدهای خاص است، ممکن است خطر سکته قلبی را کاهش دهد.
س. آیا می توانم گریپ فروت بخورم در حالی که نسخه تجویز می کنم؟
A. NHS پیشنهاد می کند که نباید گریپ فروت کامل یا آب گریپ فروت را همراه با داروهای خاص مصرف کنید، زیرا ممکن است سطح خون را افزایش دهد. برخی از داروهای رایج برای اجتناب از خوردن با گریپ فروت عبارتند از: استاتین ها، مسدود کننده های کانال کلسیم، سرکوب کننده های سیستم ایمنی، داروهای خاص سرطان و انتوکورت که برای درمان بیماری کرون استفاده می شود. با این حال، لیست به این موارد محدود نمی شود و باید قبل از مصرف با پزشک عمومی خود در میان بگذارید.
س. فواید خوردن گریپ فروت چیست؟
الف. گریپ فروت حاوی مقدار مفیدی از ویتامین C، منیزیم، پتاسیم و فیبر غذایی است. همراه با بهبود کیفیت رژیم غذایی، گریپ فروت یک گزینه ترمیم کننده برای بزرگسالانی است که مشتاق انجام توصیه های میوه هستند.
س. چه زمانی باید گریپ فروت بخورید؟
الف- قبل از مصرف هر وعده غذایی باید نصف گریپ فروت یا یک لیوان آب گریپ فروت بخورید. معده شما را سیر نگه می دارد و باعث می شود کالری کمتری داشته باشید که منجر به کاهش وزن بالقوه می شود.
آیا گریپ فروت برای معده مفید است؟
A. بله. گریپ فروت یک انبار هیدراتاسیون و فیبر رژیمی است که فوایدی مانند نظارت بر یبوست و بهبود سلامت روده را ارائه می دهد.
آیا گریپ فروت و لیمو یکسان هستند؟
A. نه، آنها نیستند. گریپ فروت دو برابر لیمو ویتامین C دارد اما کالری مشابهی دارد.
س. آیا می توانم گریپ فروت را در شب بخورم؟
A. بله، شما می توانید. اگر قبل از خواب مصرف شود، گریپ فروت کم کالری به طور موثری حساسیت انسولین را با تنظیم ایجاد آن در بدن بهبود می بخشد.
س. آیا نوشیدن آب گریپ فروت برای شما مفید است؟
A. بله. ترکیبی از آنتی اکسیدان ها و فیبر غذایی غنی از ویتامین ها و مواد معدنی حیاتی، این آب میوه کم کالری به طور موثری شرایط سلامتی را بهبود می بخشد.
س. اثرات آب گریپ فروت چیست؟
A. میوه معجزه آسا، گریپ فروت حاوی فواید بی شماری مانند ایمنی است
- کاهش وزن
- تقویت سیستم ایمنی بدن
- ارتقاء سلامت قلب
- مانیتورینگ فشار خون
- کنترل اشتها
- جلوگیری از مقاومت به انسولین و کنترل دیابت
- کاهش خطر ابتلا به سنگ کلیه
س. آیا آب گریپ فروت برای زنان مفید است؟
A. طبق یک مطالعه، مصرف گریپ فروت ممکن است به کاهش وزن بدن، دور کمر، شاخص توده بدنی (BMI)، تری گلیسیرید، پروتئین واکنشی C (CRP) کمک کند. و لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) کلسترول. بنابراین در سراسر جهان در مدیریت وزن بسیار موثر است.
س. آیا گریپ فروت چربی های شکم را می سوزاند؟
A. نه، اینطور نیست. با این حال، گریپ فروت ارتباط خوبی با مدیریت وزن با اثرات متابولیک مثبت دارد.
س. آیا آب گریپ فروت برای پوست مفید است؟
پاسخ: بله، گریپ فروت مرکز ویتامین C است که با تشکیل سد، نرم کردن پوست و بهبود سنتز کلاژن از پوست محافظت می کند. علاوه بر این، آنتی اکسیدان های طبیعی آسیب رادیکال های آزاد و پیری را کاهش می دهند.
س. آیا گریپ فروت قند بالایی دارد؟
الف. گریپ فروت یک مرکبات حاوی مقدار قابل توجهی قند است (۶.۸۶ گرم در هر وعده ۱۰۰ گرم). برای دیابت مفید است زیرا سطح قند خون را کاهش می دهد.
آیا نوشیدن بیش از حد آب گریپ فروت می تواند مضر باشد؟
الف- زیاده روی در هر چیزی می تواند مضر باشد. بنابراین، مصرف بیش از حد آب گریپ فروت نیز ممکن است اثرات نامطلوبی داشته باشد.
آیا گریپ فروت برای کلیه ها مضر است؟
پاسخ: خیر، در واقع، طبق تحقیقات، آب گریپ فروت به طور معقولی دفع ادرار سیترات، کلسیم و منیزیم را افزایش می دهد که ثابت می کند یکی از دلایل تشکیل سنگ کلیه است. علاوه بر این، گریپ فروت حاوی فلاونوئیدی به نام نارینژنین است که احتمال نارسایی کلیه را کاهش می دهد.
آیا گریپ فروت برای کبد شما مفید است؟
الف. گریپ فروت دارای آنتی اکسیدان اولیه، نارینژنین است. نارینژنین برای کاهش التهاب، جلوگیری از استرس اکسیداتیو و محافظت از سلول های کبد ضروری است. علاوه بر این، شواهدی وجود دارد که نقش آن را در پیشگیری از استئاتوز کبدی و فیبروز مرتبط با الکل از طریق بهبود متابولیسم الکل نشان می دهد.