گوشت قرمز و دیابت نوع 2

یک مطالعه جدید نشان می دهد افرادی که بیش از یک وعده گوشت قرمز در هفته می خورند ممکن است نسبت به همتایان خود که کمتر افراط می کنند، بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع 2 قرار بگیرند.

برای این مطالعه، محققان داده های سلامتی تقریباً 217000 نفر را که چندین پرسشنامه رژیم غذایی را طی یک دوره پیگیری تا 36 سال تکمیل کردند، تجزیه و تحلیل کردند. در این مدت بیش از 22000 نفر از شرکت کنندگان به دیابت نوع 2 مبتلا شدند.

در مقایسه با افرادی که کمترین مصرف گوشت قرمز فرآوری شده را داشتند، شرکت کنندگانی که بیشترین مصرف را داشتند، 62 درصد بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع 2 بودند. نتایج مطالعه منتشر شده در مجله آمریکایی تغذیه بالینی.

احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 در افرادی که بیشترین گوشت قرمز فرآوری نشده را مصرف کردند در مقایسه با افرادی که کمترین میزان مصرف را داشتند، 40 درصد بیشتر بود.

Source link

دیدگاهتان را بنویسید