یک مطالعه جدید نشان می دهد افرادی که بیش از یک وعده گوشت قرمز در هفته می خورند ممکن است نسبت به همتایان خود که کمتر افراط می کنند، بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ قرار بگیرند.
برای این مطالعه، محققان داده های سلامتی تقریباً ۲۱۷۰۰۰ نفر را که چندین پرسشنامه رژیم غذایی را طی یک دوره پیگیری تا ۳۶ سال تکمیل کردند، تجزیه و تحلیل کردند. در این مدت بیش از ۲۲۰۰۰ نفر از شرکت کنندگان به دیابت نوع ۲ مبتلا شدند.
در مقایسه با افرادی که کمترین مصرف گوشت قرمز فرآوری شده را داشتند، شرکت کنندگانی که بیشترین مصرف را داشتند، ۶۲ درصد بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ بودند. نتایج مطالعه منتشر شده در مجله آمریکایی تغذیه بالینی.
احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ در افرادی که بیشترین گوشت قرمز فرآوری نشده را مصرف کردند در مقایسه با افرادی که کمترین میزان مصرف را داشتند، ۴۰ درصد بیشتر بود.
سرپرست تیم تحقیق می گوید: از نظر پیشگیری از دیابت نوع ۲، ما به افراد توصیه می کنیم که گوشت قرمز را با منابع پروتئینی گیاهی مانند آجیل و حبوبات جایگزین کنند. شیائو گو، دکترا، محقق دانشکده بهداشت عمومی هاروارد TH Chan.مربوط: بادام، گردو یا پسته – سالم ترین آجیل کدام است؟
این مطالعه نشان داد که جایگزینی روزانه یک وعده گوشت قرمز با آجیل و حبوبات با کاهش ۳۰ درصدی خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ مرتبط است. به طور مشابه، جایگزینی یک وعده گوشت قرمز به جای لبنیات با ۲۲ درصد کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ مرتبط بود.
برای کاهش خطر ابتلا به دیابت، مصرف گوشت فرآوری شده را کاهش دهید
یافتههای این مطالعه نشان میدهد که برای ایجاد بیشترین تأثیر بر خطر دیابت، افراد ممکن است بخواهند ابتدا به میزان گوشت فرآوریشدهای که میخورند نگاه کنند. دلیل آن این است که هر وعده اضافه کردن روزانه گوشت قرمز فرآوری شده – مانند بیکن، هات داگ، یا کلمد – با ۴۶ درصد بیشتر خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ مرتبط بود.
در مقابل، هر وعده اضافی گوشت قرمز فرآوری نشده مانند گوشت گاو، خوک و بره با ۲۴ درصد بیشتر خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ مرتبط بود.
این مطالعه همچنین نشان می دهد که توجه به اندازه وعده ها مهم است. یک وعده گوشت قرمز فرآوری نشده در این مطالعه حدود ۳ اونس بود، بسیار کمتر از یک چهارم پوند همبرگر. وعده های گوشت فرآوری شده تقریباً معادل یک تکه بیکن، یک هات داگ یا چند تکه گوشت اغذیه فروشی بود.
انتخاب پروتئین های گیاهی ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهد
یکی از محدودیتهای این مطالعه این است که اکثریت قریب به اتفاق شرکتکنندگان سفیدپوست بودند، که این امکان را ایجاد میکند که نتایج ممکن است برای افراد با پیشینههای نژادی یا قومی دیگر متفاوت باشد. اشکال دیگر این است که محققان به شرکت کنندگان برای یادآوری و گزارش دقیق عادات غذایی خود در طول زمان تکیه کردند.
دکتر گو میگوید با این حال، نتایج نشان میدهد که راه خوبی برای افرادی که به دنبال کاهش خطر دیابت خود هستند تا تغییراتی در رژیم غذایی ایجاد کنند که میتواند کمک کند. کلید جایگزینی پروتئین های حیوانی است که این خطر را افزایش می دهند با پروتئین های گیاهی که آن را کاهش می دهند.
گو میگوید: «پروتئینهای گیاهی سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و فیبرهای غذایی هستند که از بسیاری جهات جایگزینهای مغذی برای گوشت قرمز میشوند. ما در حال حاضر شواهدی نداریم که نشان دهد جایگزینی گوشت قرمز با غلات تصفیه شده مانند پاستا برای سلامتی مفید است.
پروتئینهای گیاهی سالم زیادی وجود دارد که میتوان به جای گوشت قرمز از آنها استفاده کرد سامانتا هلر، RD، یک متخصص تغذیه ثبت شده در شهر نیویورک که در مطالعه جدید شرکت نداشت.
هلر میگوید: «پروتئین را با وعدههای غذایی و میانوعدههایی مانند توفو، ادامام، لوبیا، آجیل و کره آجیل، دانهها و سیتان مصرف کنید. ماکارونی به طور کامل از جدول خارج نمی شود، اما افرادی که به دنبال کاهش خطر ابتلا به دیابت هستند باید به دنبال انواع غلات کامل باشند و بخش های آن را تحت کنترل داشته باشند.
بیشتر غلات باید کامل باشند، از جمله گندم کامل و برنج قهوهای، و قسمتهای آن باید تنظیم شود. یک وعده پاستا باید حدود نیم فنجان پخته باشد دستورالعمل های رژیم غذایی ایالات متحده.
هلر می افزاید، اگر مطمئن نیستید که چگونه همه چیز را به درستی تغییر دهید، راهنما نیز وجود دارد.
هلر میگوید: «کار با یک متخصص تغذیه میتواند برای بیماران بسیار مفید باشد و حدس و گمان را از خرید مواد غذایی و برنامهریزی وعدههای غذایی دور کند. “بیشتر بیماران از تنوع گسترده غذاها، غذاها و غذاهایی که می توانند در کرایه روزانه خود بگنجانند، شگفت زده می شوند.”