گوشت قرمز و دیابت نوع ۲

یک مطالعه جدید نشان می دهد افرادی که بیش از یک وعده گوشت قرمز در هفته می خورند ممکن است نسبت به همتایان خود که کمتر افراط می کنند، بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ قرار بگیرند.

برای این مطالعه، محققان داده های سلامتی تقریباً ۲۱۷۰۰۰ نفر را که چندین پرسشنامه رژیم غذایی را طی یک دوره پیگیری تا ۳۶ سال تکمیل کردند، تجزیه و تحلیل کردند. در این مدت بیش از ۲۲۰۰۰ نفر از شرکت کنندگان به دیابت نوع ۲ مبتلا شدند.

در مقایسه با افرادی که کمترین مصرف گوشت قرمز فرآوری شده را داشتند، شرکت کنندگانی که بیشترین مصرف را داشتند، ۶۲ درصد بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ بودند. نتایج مطالعه منتشر شده در مجله آمریکایی تغذیه بالینی.

احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ در افرادی که بیشترین گوشت قرمز فرآوری نشده را مصرف کردند در مقایسه با افرادی که کمترین میزان مصرف را داشتند، ۴۰ درصد بیشتر بود.

خوردن گوشت قرمز بیش از یک بار در هفته ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش دهد

Source link

۵/۵ - (۱ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه