۱۰ چای گیاهی سالم که باید امتحان کنید

چای های گیاهی مانند بابونه ، نعناع و چای زنجبیل چندین خاصیت تقویت کننده سلامتی را ارائه می دهند و می توانند به بهبود سلامت قلب ، هضم ، کیفیت خواب و موارد دیگر کمک کنند.

بر خلاف چای های واقعی ، که از برگهای گیاه Camellia sinensis تولید می شود ، چای های گیاهی از میوه های خشک ، گل ، ادویه جات ترشی جات یا گیاهان دارویی تهیه می شوند.

علاوه بر خوشمزه بودن ، برخی از چای های گیاهی دارای خواص تقویت کننده سلامتی هستند. آنها  حاوی آنتی اکسیدان های پلی فنول هستند ، که می توانند از سلامت کلی ، حتی در سطح سلولی پشتیبانی کنند.

2148170696 min
Image by freepik

از نظر تاریخی ، مردم از چای های گیاهی یا تزریق به عنوان داروهای طبیعی برای بیماری های مختلف استفاده کرده اند.

در اینجا لیستی از ۱۰ چای گیاهی سالم برای امتحان کردن آورده شده است.

چای بابونه

چای بابونه بیشتر به دلیل اثرات آرامش بخش شناخته می شود و اغلب به عنوان کمک به خواب مورد استفاده قرار می گیرد. عطر و بوی سیب خفیف دارد.

این ترکیب شامل ترکیباتی است که ممکن است اثرات سلامتی مفیدی داشته باشد. اینها ممکن است شامل شود خواصی که عبارتند از:

  • ضد التهاب
  • آنتی اکسیدان
  • ضد میکروبی
  • تسکین دهنده درد
  • محافظت کننده کبد
  • ضد حساسیت
  • ضد سرطان
  • فشار خون

بررسی مطالعات بالینی در بابونه و خواب نشان می دهد که ممکن است به شما در خواب بمانید و تعداد بیدار شدن شب را کاهش دهید.

مطالعات قدیمی نشان می دهد که ممکن است کیفیت خواب را بهبود بخشد.

تحقیقات قدیمی همچنین بابونه را نشان می دهد می تواند به طور بالقوه بهبود مدیریت قند خون و سهولت علائم سندرم قبل از قاعدگی (PMS) کمک کند.

با این حال ، تحقیقات اضافی هنوز برای درک بهتر این اثرات مورد نیاز است.

چای نعناع

اگرچه چای نعناع بیشتر برای حمایت از سلامت گوارشی استفاده می شود ، اما همچنین خاصیت آنتی اکسیدان ، ضد سرطان ، ضد باکتریایی و ضد ویروسی دارد.

مطالعات متعددی نشان داده اند که آماده سازی روغن نعناع می تواند به تسکین کمک کند:

بیشتر بخوانید
گرمازدگی: علائم، علل، درمان، پیشگیری

با این حال ، مشخص نیست که آیا مقدار روغن نعناع موجود در چای نعناع ، همان تأثیر مکمل های غلیظ مورد استفاده در این مطالعات را دارد یا خیر.

تحقیقات بیشتری لازم است تا درک کنیم که چگونه چای نعناع مؤثر در تسکین این علائم و چه مقدار چای نعناع برای تولید این مزایا مورد نیاز است.

چای زنجبیل

چای زنجبیل حاوی آنتی اکسیدان های ضد بیماری است و یک درمان معروف برای حالت تهوع است .

مطالعات به طور مداوم زنجبیل را در تسکین حالت تهوع ، به ویژه در اوایل بارداری ، نشان داده اند. ممکن است حالت تهوع ناشی از درمان سرطان و عمل جراحی را کم کند.

شواهد همچنین حاکی از آن است که زنجبیل ممکن است کمک کند:

چای ترش

علاوه بر رنگ جسورانه و طعم گل منحصر به فرد ، چای هیبیسکوس (Hibiscus tea) یا چای ترش (Sour tea)دارای خواص سالم است.

برخی از مطالعات نشان می دهد که چای ترش می تواند کلسترول کل و LDL (بد) را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

تحقیقات دیگر آن را نشان می دهد ممکن است  فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون بالا بهبود دهد.

مطالعه ای از سال ۲۰۱۶ دریافت که مصرف عصاره چای ترش به مدت ۶ هفته به طور قابل توجهی استرس اکسیداتیو را در بازیکنان فوتبال مرد کاهش می دهد.

با این حال ، در صورت مصرف دیورتیک ها ، قبل از نوشیدن چای ترش ، با پزشک صحبت کنید. 

چای اکیناسه

چای Echinacea یک درمان محبوب است که برای درمان سرماخوردگی استفاده می شود.

شواهد نشان می دهد که اکیناسه ممکن است  سیستم ایمنی بدن را تقویت کند ، که می تواند به بدن در دفاع از عفونت ها مانند COVID-19 کمک کند.

گرچه تحقیقات بیشتری لازم است ، مطالعه ای همچنین دریافت که اکیناسه می تواند مدت زمان سرماخوردگی را کوتاه کند یا شدت علائم را کاهش دهد.

بیشتر بخوانید
7 علامت ترک کافئین - و نحوه مدیریت آنها

چای روئیبوس

چای رویبوس که به آن Rooibos Tea می‌گویند، به نام چای بوته سرخ یا چای قرمز نیز شناخته می شود یک چای گیاهی است که از لحاظ تاریخی برای اهداف دارویی استفاده می شود.

اگرچه تحقیقات بیشتری در مورد انسان مورد نیاز است ، یکی مطالعه ۲۰۱۶ دریافت که روئیبوس ممکن است اثرات ضد آلرژی داشته باشد.

تحقیقات از سال ۲۰۱۸ دریافت که روئیبوس ممکن است از تشکیل استئوکلاست ها جلوگیری کند. این سلول ها استخوان های قدیمی را تجزیه می کنند ، که برای حفظ ، ترمیم و تغییر شکل اسکلت شما ضروری است. مهار تشکیل آنها ممکن است به افراد مبتلا به بیماری هایی که باعث تولید بیش از حد استئوکلاست ها مانند پوکی استخوان می شود ، کمک کند.

علاوه بر این ، برخی از مطالعات قدیمی نشان می دهد که چای روئیبوس همچنین می تواند فشار خون و سطح کلسترول را پایین آورد.

چای مریم گلی

چای مریم گلی به دلیل خاصیت دارویی و فواید بالقوه برای سلامت مغز بسیار مشهور است.

مطالعات  در مریم گلی پیشرفت هایی در عملکرد شناختی مبتلایان به بیماری آلزایمر پیدا کرده است ، اگرچه این مطالعات محدودیت هایی داشتند.

 مطالعه اخیر همچنین بعد از گرفتن یکی از چندین نوع مختلف عصاره مریم گلی ، در عملکرد ذهنی و حافظه در بزرگسالان سالم بهبود یافت.

در حالی که تحقیقات بیشتری لازم است ، کارآزمایی بالینی ۲۰۱۶ نشان می دهد که SAGE همچنین ممکن است به پایین آمدن سطح کلسترول کل و LDL (بد) در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ کمک کند.

چای بادرنجبویه

چای بادرنجبویه دارای عطر و طعم سبک و لیمو است و به نظر می رسد از خاصیت سلامتی برخوردار است.

در مطالعه ۲۰۱۷، نوشیدن چای بادرنجبویه به مدت ۶ هفته سفتی شریانی را بهبود بخشید ، که عامل خطر برای بیماری های قلبی ، سکته مغزی و کاهش ذهنی است.

تحقیقات همچنین نشان داده است که بادرنجبویه ممکن است  آنزیم های آنتی اکسیدانی طبیعی بدن ، که به محافظت از بدن در برابر آسیب اکسیداتیو کمک می کند را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید
فواید نعناع برای سلامتی

علاوه بر این ، یک بررسی نشان داد که افزایش یابد ممکن است  علائم افسردگی و اضطراب ، بدون عوارض جانبی جدی بهبود دهد.

چای رز هیپ

رزهیپ، قسمت گرد گل رز است که درست در زیر گلبرگها قرار دارد. رزهیپ حاوی دانه‌های گیاه گل رز است. از رزهیپ خشک شده و دانه‌های آن برای تهیه دارو استفاده می‌شود. چای رز هیپ ویتامین C و ترکیبات گیاهی مفید با خاصیت ضد التهابی زیادی دارد.

چندین مطالعه نشان داده اند این پودر رزهیپ ممکن است به کاهش التهاب و بهبود علائم مربوط به آرتریت روماتوئید و آرتروز از جمله درد کمک کند. رزهیپ همچنین ممکن است برای مدیریت وزن مفید باشد و به کاهش شاخص توده بدنی (BMI) و چربی شکم کمک می کند.

با این وجود ، مطالعات جدید انسانی برای تأیید مزایای احتمالی چای رزهیپ لازم است.

چای گل ساعتی

چای گل ساعتی به طور سنتی برای رفع اضطراب و بهبود خواب استفاده می شود.

یک مطالعه دریافت که مصرف عصاره گل ساعتی به مدت ۲ هفته نشانگرهای خاصی از کیفیت خواب را در افراد مبتلا به بی خوابی بهبود می بخشد ، اگرچه در مقایسه با دارونما تفاوت معنی داری وجود ندارد.

برخی تحقیقات قدیمی تر نشان می دهد که گل ساعتی ممکن است به تسکین علائم اضطراب کمک کند ، مخصوصاً در طول درمان دندانپزشکی.

خلاصه

چای های گیاهی در انواع مختلفی از طعم دهنده ها قرار می گیرند و به طور طبیعی عاری از شکر و کالری هستند.

بسیاری از چای های گیاهی همچنین اثرات تقویت کننده سلامت را ارائه می دهند ، و علم مدرن شروع به تأیید برخی از کاربردهای سنتی آنها کرده است.

با این حال ، به خاطر داشته باشید که برای درک اثرات نوشیدن چای گیاهی به جای مصرف عصاره یا مکمل های دیگر ، تحقیقات بیشتری لازم است.

https://www.healthline.com/nutrition/10-herbal-teas

دیدگاهتان را بنویسید