جعفری گیاهی ملایم و همه کاره است که طعم تازه و علفی را به بسیاری از غذاها اضافه می کند. از برگ های سبز روشن نیز معمولاً به عنوان تزئین استفاده می شود.

دو نوع جعفری برگ صاف و برگ مجعد است. به علاوه، به صورت تازه یا خشک در دسترس است.

این گیاه حاوی کالری کمی است و سرشار از انواع ویتامین ها و مواد معدنی است.۱).

با این حال، اگر جعفری در دست ندارید، ممکن است تعجب کنید که آیا جایگزینی طعم یا ظاهری مشابه دارد یا خیر.

خوشبختانه می توان به جای جعفری در آشپزی و به عنوان چاشنی از چندین سبزی و سبزی دیگر استفاده کرد.

10 جانشین خوشمزه جعفری Shealthline.comhttps://www.healthline.com › پارس...

با این وجود، باید سعی کنید جعفری خشک را با سبزی خشک و جعفری تازه را با سبزی تازه جایگزین کنید. گیاهان خشک از نظر طعم قوی تر از تازه هستند، بنابراین مقدار کمتری مورد نیاز است.

در اینجا ۱۰ جایگزین عالی برای جعفری تازه یا خشک آورده شده است.

۱. کرفس

Chervil ارتباط نزدیکی با جعفری دارد، اما طعم ملایم تری دارد و آن را برای جایگزینی جعفری تازه یا خشک مناسب می کند. معمولا در غذاهای فرانسوی استفاده می شود.

آهن نسبتاً بالایی دارد، با ۱ قاشق چای خوری کرفس خشک حاوی ۱٪ از ارزش روزانه (DV). آهن برای ساخت گلبول های قرمز سالم و جلوگیری از خستگی حیاتی است.۲، ۳).

کرفس از نظر ظاهری تقریباً شبیه به جعفری با برگ صاف است، اگرچه به دلیل طعم ملایم ترش، باید بیشتر از جعفری در پخت و پز استفاده کنید.

۲. ترخون

ترخون یک گیاه اصلی در غذاهای فرانسوی است. در واقع، از آن در کنار جعفری، پیازچه و کرفس استفاده می شود تا گیاه فرانسوی را ترکیبی از «علف های خوب» کند.

بیشتر بخوانید
خرچنگ - فواید سلامتی این غذای دریایی محبوب

این گیاه ممکن است به بهبود کنترل قند خون در افرادی که سطح قند خون بالایی دارند کمک کند.۴).

اگرچه طعم آن کمی متفاوت از جعفری است، اما می توان از آن برای جایگزینی جعفری به عنوان چاشنی یا در پخت و پز به مقدار کم استفاده کرد. مانند جعفری، مکمل بسیاری از طعم ها است.

علاوه بر این، اگر مقداری از جعفری در دست دارید، سبزی‌های ریز خشک شده، جایگزینی عالی برای جعفری هستند.

۳. پونه کوهی

پونه کوهی یکی از اعضای خانواده نعناع است، اگرچه طعم معطری قوی دارد.

می توان از آن برای جایگزینی جعفری به عنوان چاشنی، یا تازه یا خشک شده در پخت و پز استفاده کرد، اگرچه باید کمتر از جعفری از پونه کوهی استفاده کرد، زیرا طعم بسیار قوی تری دارد.

پونه کوهی حاوی یک ترکیب ضد باکتری قوی به نام تیمول است که بر اساس برخی مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی می تواند باکتری های مضر را از بین ببرد.۵).

۴. پیازچه

طعم پیازچه بسیار شبیه پیاز و سیر است و شبیه شاخه های کوچک پیاز سبز است. آنها به رنگ سبز روشن هستند و راهی عالی برای افزودن رنگ و طعم به غذاها به عنوان جایگزینی برای جعفری هستند.

پیازچه تازه یا خشک را می توان به عنوان جایگزینی برای جعفری در انواع غذاها استفاده کرد، زیرا طعمی دارد که به خوبی به بسیاری از انواع غذاها کمک می کند.

پیازچه سرشار از بتاکاروتن است که پیش ساز ویتامین A است. بتا کاروتن یک آنتی اکسیدان قوی است که می تواند به رشد و توسعه سلول های سالم کمک کند.۶، ۷).

بیشتر بخوانید
11 جایگزین غیر الکلی برای شراب (هم قرمز و هم سفید) در آشپزی

۵. آروگولا

آرگولا یک گیاه دارویی نیست، بلکه یک سالاد سبز است. با این حال، بسیار فلفلی و کمی تلخ است و آن را به یک جایگزین خوش طعم برای جعفری تبدیل می کند. همچنین می توان از آن به عنوان چاشنی خوراکی استفاده کرد.

آروگولا برگ‌های بزرگ‌تری نسبت به بیشتر گیاهان دارد، بنابراین برای اهداف آشپزی باید ریز خرد شود. همچنین به دلیل تلخی جعفری، فقط باید از مقدار کمی برای جایگزینی آن استفاده کنید.

آروگولا نسبتاً سرشار از کلسیم است که به تقویت استخوان‌ها و عملکرد سالم عضلات و قلب کمک می‌کند. فقط پنج برگ آروگولا ۱ درصد از کلسیم را تامین می کند.۸).

۶. اندیو

اندیو یکی دیگر از سالادهای سبز است که می توان از آن به عنوان جایگزین جعفری استفاده کرد. در واقع، اندیو برگ مجعد تقریباً شبیه جعفری با برگ مجعد است.

اندیو نیز مانند آرگولا تلخ و فلفلی است، بنابراین می توان از آن به عنوان چاشنی خوراکی و یا به عنوان جایگزین هنگام پخت با جعفری استفاده کرد. با این حال، ممکن است بخواهید کمتر از جعفری از اندیو استفاده کنید زیرا طعم قوی آن دارد.

بیشتر کربوهیدرات‌های موجود در اندیو از فیبر به دست می‌آید و آن را به یک غذای غنی از فیبر تبدیل می‌کند. فیبر موجود در سبزیجاتی مانند اندیو می‌تواند با حجم دادن به مدفوع و تغذیه باکتری‌های مفید روده، نظم را افزایش دهد.۹، ۱۰).

۷. گشنیز

گشنیز یک گیاه با طعم قوی است که معمولا در غذاهای مکزیکی و تایلندی استفاده می شود. به نظر می رسد شبیه به جعفری تازه برگ تخت است، و آن را به یک انتخاب عالی برای تزئین تبدیل می کند.

بیشتر بخوانید
وزن انواع لبنیات، روغن، چربی، آجیل،بستنی، و سایر تنقلات

مانند جعفری، ۱/۴ فنجان (۴ گرم) برگ گشنیز تازه کم کالری است و در هر وعده کمتر از ۱ کالری دارد. به علاوه، دارای مقادیر کمی از چندین ویتامین و مواد معدنی است (۱۱).

با این حال، گشنیز دارای طعم بسیار روشنی است که ممکن است با برخی از غذاهایی که جعفری معمولاً در آنها استفاده می شود، تضاد داشته باشد. بهتر است از آن به عنوان چاشنی جایگزین استفاده شود، اگرچه گشنیز تازه یا خشک می تواند به عنوان جایگزینی برای جعفری در غذاهای مکزیکی یا تایلندی با طعم های قوی استفاده شود.

۸. ریحان

ریحان گیاهی قوی با برگ های سبز روشن است. این یک طعم کلیدی در غذاهای ایتالیایی و ماده اصلی پستو است، سسی که با گیاهان، روغن زیتون و آجیل کاج درست می شود.

ریحان سرشار از ویتامین K است و تنها ۵ برگ آن حاوی ۹ درصد DV است. ویتامین K می تواند به تقویت استخوان ها و تضمین لخته شدن خون طبیعی کمک کند.۱۲، ۱۳).

ریحان وقتی به عنوان چاشنی استفاده می شود، جایگزین خوبی برای جعفری است. با این حال، برای طعم، آن را فقط باید به عنوان جایگزین برای جعفری خشک یا تازه در غذاهای ایتالیایی به دلیل طعم پررنگ آن استفاده کرد.

۹. برگ کرفس

برگ‌های کرفس جایگزین شگفت‌انگیزی برای جعفری هستند، اما از نظر ظاهری شبیه به جعفری با برگ‌های مسطح هستند و آنها را به یک تزیین عالی تبدیل می‌کند.

بیشتر بخوانید
بادام زمینی - فواید، ارزش غذایی، پروتئین، و دستور پخت

با این حال، برگ کرفس طعم بسیار لطیفی دارد و ممکن است جایگزین خوبی برای جعفری در پخت و پز نباشد.

برگ‌ها مانند ساقه‌های کرفس حاوی آب و کالری بسیار کمی هستند.۱۴).

۱۰. سبزی هویج

سبزی هویج جایگزین غیرمنتظره دیگری برای جعفری به عنوان چاشنی است. اگرچه برای مدت طولانی توسط برخی غیرقابل خوردن در نظر گرفته می شود، اما خوردن آنها کاملاً بی خطر است و دارای برخی فواید سلامتی است.

مانند هویج، سبزی هویج حاوی مقدار مناسبی ویتامین C است، یک آنتی اکسیدان قوی که می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک کند.۱۵، ۱۶).

با این حال، سبزی هویج می تواند طعم تلخی داشته باشد، بنابراین استفاده از آن به عنوان جایگزینی برای جعفری تازه یا خشک در پخت و پز توصیه نمی شود.

خلاصه

جعفری یک گیاه عالی برای استفاده در پخت و پز و به عنوان چاشنی است، اما اگر در دسترس ندارید، چندین جایگزین می توانند جای خود را بگیرند.

گشنیز، برگ کرفس و سبزی هویج جایگزین های عالی برای جعفری به عنوان چاشنی هستند.

در همین حال، کرفس و پیازچه – تازه یا خشک – ایده آل ترین جایگزین های جعفری برای اهداف آشپزی هستند.

این ۱۰ جایگزین به شما کمک می کند تا به آشپزی ادامه دهید، حتی اگر جعفری تمام شود.
Source link