۱۰ خاصیت اثبات شده بلوبری بر سلامتی

پادشاه توت‌ها را ببینید، به طرز خوشمزه‌ای شیرین و مملو از پانچ اسیدی، نوعی توت برای از بین بردن بلوز شما. آره! درست حدس زدی ما در مورد بلوبری صحبت می کنیم. لیست طولانی از فواید بلوبری وجود دارد. به هر حال، مردم آن را یک غذای شگفت انگیز می دانند. اما، قبل از اینکه به فواید سلامتی اثبات شده بلوبری بپردازیم، بیایید ببینیم که چه چیزی آنها را منحصر به فرد می کند. 

تغذیه مناسب سلامت کلی را ارتقا می دهد. میوه ها عمدتاً با تأمین تغذیه بهینه کمک می کنند. تغذیه در مراحل مختلف زندگی مانند بارداری، بهبودی از بیماری، بیماری همه گیر و سایر مراحل انتقالی نقش حیاتی ایفا می کند. علاوه بر این، میوه ها اغلب به حفظ وزن سالم بدن کمک می کنند. همچنین خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش می دهد که منجر به رفاه عمومی می شود. بلوبری یکی از این میوه های سرشار از مواد مغذی است.

بلوبری چیست؟

این یک توت کوچک خوشمزه و پر جنب و جوش از خانواده هیث، Ericaceae است.

بلوبری نام رایج گیاهان گلدار در سرده Vaccinium است. همه ما موافق هستیم که تجربه گاز زدن یک بلوبری و لذت بردن از آبمیوه در دهانمان هنگام بیرون آمدن توت فوق العاده است.

10 Proven Health Benefits Of Blueberry

تاریخچه روز بلوبری

بلوبری گیاهان گلدار چند ساله آمریکای شمالی است. رنگ توت از آبی تا بنفش متغیر است. بلوبری همانطور که امروزه می شناسیم بسیار جدید است. آنها ابتدا در دهه ۱۹۰۰ کشت شدند. نوع وحشی را نمی‌توان در مزارع پرورش داد یا برداشت کرد، بنابراین مردم مجبور بودند آن‌ها را در طبیعت بچینند تا از طعم بدیع آن لذت ببرند. حدود ۱۳۰۰۰ سال است که آنها را در طبیعت می خوریم. انعطاف پذیری و خواص پزشکی میوه توسط بومیان آمریکا به رسمیت شناخته شد و از آن به عنوان یک ماده در درمان و به عنوان یک عامل طعم دهنده در آشپزی استفاده کردند.

می توان تاریخچه بلوبری را به الیزابت وایت و فردریک کوویل ردیابی کرد. آنها پس از یادگیری نحوه پرورش بلوبری در زمین خود تولید کردند. اکنون ممکن است از بلوبری به عنوان یک خوراکی لذت بخش لذت ببریم و به دلیل تلاش های آنها از مزایای سلامتی آنها سود ببریم. در این فصل، روز بلوبری و ماه بلوبری را با انواع مختلف آن جشن می گیریم.

انواع بلوبری

به طور عمده چهار نوع بلوبری وجود دارد:

هایبوش 

Vaccinium corymbosum نام علمی این گیاه است و بلوبری بسیار رایجی است که می توانیم پیدا کنیم. همانطور که از نام آن پیداست، این تا ارتفاع بوته ای حدود شش فوت رشد می کند. اگرچه معمولاً از آن به عنوان یک درختچه یاد می شود، این گیاه را بیشتر یک درخت بدانید. در مناطق ۴ تا ۷ USDA رشد می کند.

لوبوش

Vaccinium angustifolium نام علمی این گیاه است. این بوته های کوچک در طیف وسیعی از مناطق سختی رشد می کنند. این بلوبری در هوای سرد در مناطق سه تا هفت به خوبی رشد می کند.

هیبریدی نیمه بالا

بلوبری نیمه بلند یک گونه ترکیبی است که بزرگترین ویژگی های بلوبری کم بوته و بلوبری را با هم ترکیب می کند. به اندازه یک بوته یا بوته رشد می کند.

چشم خرگوش

Vaccinium virgatum نام علمی این گیاه است. این رقم در جنوب شرقی ایالات متحده رشد می کند. این یک نوع مقاوم در برابر آفات است که به خوبی سازگار می شود و میوه های زیادی می دهد. برای اطمینان از گرده افشانی آنها را با دو یا چند نوع بکارید. در مناطق ۷-۹ USDA به خوبی رشد می کند.

بلوبری: حقایق تغذیه ای

نصف فنجان (تقریباً ۸۰ گرم) بلوبری حاوی: 

  • کالری: ۴۲
  • پروتئین: ۱ گرم
  • شکر: ۷ گرم
  • چربی: کمتر از ۱ گرم
  • کربوهیدرات: ۱۱ گرم
  • فیبر: ۲ گرم

این توت ها در شاخص گلیسمی (GI) امتیاز ۵۳ دارند. این اندازه گیری می کند که برخی غذاها با چه سرعتی می توانند سطح قند خون را افزایش دهند. اما این پایان کار نیست. میوه بلوبری چیزهای بیشتری دارد که به فواید سلامتی حاصل از بلوبری می افزاید.

بلوبری حاوی فیبر رژیمی است. و همانطور که می دانیم، فیبر به سیستم گوارش شما کمک می کند تا عملکرد روانی داشته باشد. جدای از این، میوه بلوبری همچنین منبع عالی ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است، از جمله:

ویتامین سی

همچنین به نام اسید اسکوربیک نیز شناخته می شود. ویتامین C موجود در میوه بلوبری نقش مهمی در بهبود زخم دارد. همچنین در کنترل عفونت ها برای بدن مفید است. علاوه بر این، یک آنتی اکسیدان قوی است. برای ساخت کلاژن، پروتئین فیبری در بافت های همبند بدن، لازم است.

ویتامین A

ویتامین A یک ماده مغذی ضروری برای رشد تمام بافت ها و اندام های بدن است. این اندام ها شامل قلب، ریه ها، کلیه ها، پوست و مو هستند. علاوه بر این، به تولید سبوم کمک می کند که به سطح رطوبت پوست و مو کمک می کند.

ویتامین K

ویتامین K یا فیلوکینون (K1) به ساخت پروتئین های مختلف مورد نیاز برای لخته شدن خون و ساخت استخوان کمک می کند. یکی از آنها پروترومبین نام دارد. پروترومبین یک پروتئین وابسته به ویتامین K است که به طور مستقیم به فرآیند لخته شدن خون در بدن کمک می کند. استئوکلسین پروتئین دیگری است که برای تولید بافت استخوانی سالم به ویتامین K نیاز دارد.

منگنز

منگنز در متابولیسم های مختلف بدن انسان از جمله اسیدهای آمینه، کلسترول، کربوهیدرات و گلوکز نقش دارد. علاوه بر این، به تشکیل استخوان، لخته شدن خون و هموستاز کمک می کند. بلوبری با تامین همزمان منگنز و ویتامین K برای بدن مفید است.

آنتی اکسیدان ها

آنتی اکسیدان ها واقعاً ماده مغذی جادویی در بلوبری هستند. آنها فواید متعددی مانند ضد پیری، تقویت بینایی، تقویت عضلات قلب و غیره دارند. AMD یا دژنراسیون ماکولا مرتبط با سن شایع‌ترین علت از دست دادن دائمی بینایی در بزرگسالان بالای ۶۰ سال است. چشم و پوست بیشتر

برخی دیگر از مواد مغذی موجود در میوه بلوبری عبارتند از آهن، فسفر، مقادیر کمی از کلسیم و روی.

۱۰ مزیت اثبات شده بلوبری برای سلامتی

۱. خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

بلوبری می تواند سطح کلسترول LDL را کاهش دهد. LDL شکل بدی از کلسترول است که می‌تواند در شریان‌ها رسوب کرده و آنها را مسدود کند. بیماری عروق کرونر یک بیماری جدی قلبی است. طبق یک مطالعه، مصرف روزانه یک فنجان بلوبری خطر ابتلا به بیماری های قلبی را تا ۱۵% کاهش می دهد.

میوه بلوبری دارای آنتی اکسیدان های قوی (آنتوسیانین) است که سطح کلسترول بد را در بدن انسان به شدت کاهش می دهد. علاوه بر این، جریان خون صاف را در شریان ها افزایش می دهد. بلوبری حدود ۲۵ آنتوسیانین مختلف دارد که آن را به پادشاه توت ها تبدیل می کند.

آنتوسیانین همچنین مسئول دادن رنگ زنده بلوبری است. همچنین رادیکال های آزاد خون را از بین می برد و از بدن در برابر بیماری های مختلف محافظت می کند.

۲. متابولیسم را تقویت می کند.

تغذیه یک جنبه ضروری برای حفظ متابولیسم سالم در بدن است. درست است که بگوییم بلوبری میوه ای غنی از مواد مغذی است. بدن انسان همچنان به واکنش های شیمیایی مختلف برای اطمینان از عملکرد روان ادامه می دهد. منگنز و پتاسیم موجود در میوه بلوبری به متابولیسم های متعدد بدن کمک می کند.

اگر سطح پتاسیم بدن شما پایین است، ممکن است نسبت به یک فرد سالم معمولی انسولین کمتری تولید کنید. در نتیجه می تواند منجر به افزایش سطح قند خون شود. متأسفانه، این می تواند شانس ابتلا به دیابت نوع ۲ را نیز افزایش دهد. اگرچه همانطور که می دانیم دیابت یک وضعیت تغییر دهنده زندگی است، اما این غذای فوق العاده می تواند به شما در پیشگیری از آن کمک کند. بلوبری سرشار از پتاسیم و سایر مواد مغذی است که ممکن است به شما در پیشگیری از دیابت کمک کند. از سوی دیگر، منگنز به استفاده از ویتامین های مختلف دیگر مانند تیامین کمک می کند. همچنین با بهبود عملکرد کبد برای بدن مفید است. 

بیشتر بخوانید
به فواید سلامتی، دستور العمل ها و موارد دیگر

بیماری کبد چرب غیر الکلی یک وضعیت پزشکی مهم در سراسر جهان است. بلوبری دارای خواص ضد التهابی و ضد آپوپتوز است که به درمان NAFLD کمک می کند. بنابراین، به جرات می توان گفت که بلوبری نقش اساسی در تقویت متابولیسم بدن دارد.

۳. خواص ضد پیری

خوردن بلوبری اثر ضد پیری بر بدن دارد. این به دلیل وجود پتروستیلبن و آنتوسیانین است. نصف فنجان از این توت های خوشمزه حاوی ۴۲ کالری است. این ۲۴ درصد از ویتامین C روزانه مورد نیاز بدن ما است. این کلید تقویت تولید کلاژن برای حفظ استحکام و انعطاف پذیری پوست است. پوست را جوان تر و شاداب نگه می دارد و در عین حال سلول های آسیب دیده را سریع تر ترمیم می کند.

بنابراین، یک کاسه بلوبری تازه بخورید و با چین و چروک ها و خطوط خداحافظی کنید.

مطالعات نشان می دهد که بلوبری می تواند مسیرهای سیگنال دهی درگیر در التهاب و بقای سلولی را تعدیل کند. علاوه بر این، خاصیت عصبی و محافظت کننده عصبی را افزایش می دهد. بنابراین، بلوبری همچنین به مبارزه با بیماری های عصبی کمک می کند.

۴. ممکن است به مبارزه با سرطان کمک کند.

آنتی اکسیدان ها و فیتوکمیکال های موجود در میوه بلوبری به حذف رادیکال های آزاد کمک می کند. با این حال، این رادیکال ها ممکن است مسئول آسیب رساندن به پروفایل DNA شما باشند. اگر با این رادیکال‌های آزاد مقابله نکنید، می‌توانند آسیب شدیدی به DNA شما وارد کنند و منجر به بیماری‌های سرطانی شوند.

موسسه تحقیقات سرطان آمریکامطالعه نشان می دهد که بلوبری حاوی عناصر ضد سرطان است. بنابراین، مصرف منظم بلوبری به بدن برای مبارزه با سلول های سرطانی کمک می کند. این مطالعه همچنین نشان می دهد که ویتامین C موجود در بلوبری ممکن است خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و سرطان ریه را در افراد سیگاری کاهش دهد. علاوه بر این، ممکن است خطر ابتلا به سرطان دهان و معده را نیز کاهش دهد.

۵. بلوبری حافظه و عملکرد مغز را بهبود می بخشد. 

بلوبری حاوی فلاونوئید است. این فلاونوئیدها آنتی اکسیدان های قوی هستند. یک مطالعه جدید بر اساس تحقیقات منتشر شده در جولای ۲۰۲۱ نشان می دهد که غذاهای غنی از فلاونوئید مانند بلوبری خطر ابتلا به مشکلات شناختی را تا ۲۰ درصد کاهش می دهد. این پیوند مطالعه در شماره آنلاین نورولوژی، مجله پزشکی آکادمی نورولوژی آمریکا موجود است. 

فلاون ها و آنتوسیانین های موجود در میوه بلوبری قوی ترین آنتی اکسیدان ها هستند. آنتوسیانین موجود در بلوبری همچنین از اتصالات بین نورون ها محافظت و تقویت می کند و ارتباط را آسان تر می کند. بنابراین، عملکرد مغز و حافظه را بهبود می بخشد.

۶. بلوبری حساسیت به انسولین را بهبود می بخشد.

فلاونوئیدها، گروهی از مواد طبیعی، ممکن است به بهبود متابولیسم گلوکز در افراد مبتلا به دیابت کمک کنند. فلاونوئیدها همچنین ممکن است به بهبود حساسیت به انسولین در افرادی که چاق هستند و مقاومت به انسولین دارند کمک کند. بنابراین بلوبری به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ کمک می کند.

بلوبری همچنین بر چاقی ناشی از رژیم غذایی پرچرب (HFD) تأثیر مثبت می گذارد. طبق تحقیق، عصاره پلی فنول (PPE) موجود در بلوبری از افزایش وزن بدن جلوگیری می کند و متابولیسم لیپیدها را به حالت عادی برمی گرداند. بنابراین بلوبری به عنوان یک غذای فوق العاده معروف است. هم سالم و هم خوشمزه هستند.

۷. بلوبری به مبارزه با افسردگی کمک می کند.

یکی از مزایای سلامتی بلوبری این است که به عنوان یک تقویت کننده خلق و خوی مثبت عمل می کند. بنابراین، بلوبری می تواند بلوز دوشنبه شما را از بین ببرد. خیلی تاثیرگذار است، درست است؟

مطالعات نشان می دهد که بلوبری، غنی از فلاونوئیدها، مسئول حفظ عملکرد صاف مسیرهای عصبی است. همچنین تأثیر مثبتی بر روی نوروپلاستیسیته دارد. به طور کلی، بلوبری نه تنها برای بدن، بلکه برای ذهن نیز معجزه می کند. این چگونه به مبارزه با افسردگی کمک می کند. 

بنابراین دفعه بعد که احساس ضعف کردید، مقداری بلوبری خام بخورید تا خلق و خوی خود را بهبود بخشد. غذای پر جنب و جوش، خلق و خوی پر جنب و جوش!

۸. بلوبری به تقویت استخوان ها کمک می کند.

میوه بلوبری حاوی مواد مغذی فراوانی مانند منگنز، آهن، کلسیم، فسفر و روی است. این مواد مغذی ارزش غذایی بلوبری را افزایش می دهند. 

آهن و روی نقش اساسی در حفظ استحکام و قابلیت ارتجاعی استخوان ها و مفاصل دارند. در عین حال، کلسیم به افزایش تراکم استخوان کمک می کند. در نتیجه احتمال ابتلا به پوکی استخوان را به خصوص در زنان بعد از ۴۰ سالگی کاهش می دهد.

استخوان های ضعیف به راحتی مستعد شکستگی هستند و مدت زمان بیشتری طول می کشد تا بهبود یابند. بلوبری غنی از مواد مغذی با کمک ویتامین K استحکام استخوان ها را افزایش می دهد و زمان بهبودی را تسریع می کند.

۹. بلوبری ممکن است از عفونت های دستگاه ادراری محافظت کند. 

باکتری ها اغلب از طریق شرایط مرطوب دستگاه ادراری به بدن راه پیدا می کنند. مطالعات نشان می دهد که بلوبری به کشتن باکتری روی پوشش مجرای ادرار کمک می کند.

میوه بلوبری حاوی عناصری است که از تکثیر باکتری ها و ماندن آنها بر روی دیواره مثانه جلوگیری می کند. به ویژه با باکتری هایی مانند E Coli، یکی از محرک های اصلی عفونت های دستگاه ادراری (UTIs) مبارزه می کند.

۱۰. بلوبری به تقویت ایمنی و تقویت عضلات کمک می کند.

بلوبری به افزایش رشد عضلات و ترمیم آنها کمک می کند. در حالی که ورزش کردن یک عادت سالم است، درد عضلات برای استراحت کافی است. متأسفانه، این مکث به زودی می تواند به الگویی از حذف تمرینات تبدیل شود. آیا همه ما آن را نمی دانیم؟

فیبر عضلانی برای قوی‌تر شدن نیاز به زمان بهبودی و تغذیه کافی دارد. و یکی از مزایای داشتن بلوبری توانایی آنها در ترمیم بافت های عضلانی با سرعت بیشتری است.

ویتامین ها و مواد معدنی موجود در میوه بلوبری به تغذیه بدن کمک کرده و از بدن در برابر بیماری های مختلف محافظت می کند. علاوه بر این، فلاونوئیدهای موجود در بلوبری آسیب سلولی را ترمیم کرده و پاسخ ایمنی بدن را تقویت می کند.

اضافه کردن بلوبری به وعده های غذایی روزانه

در اینجا چند پیشنهاد برای اضافه کردن بلوبری به وعده های غذایی روزانه خود آورده شده است.

  • یکی از خوشمزه ترین راه ها تهیه سالاد میوه با بلوبری و ماست تازه است.
  • می توانید بلوبری را به پنکیک اضافه کنید. بلوبری موجود در پنکیک یک درمان برای شکم است.
  • می توانید چند مافین بلوبری خوشمزه بپزید.
  • از یک پای سیب معمولی به یک پای بلوبری غنی بروید.
  • می توانید اسموتی های تازه و میلک شیک را با استفاده از بلوبری ترکیب کنید.
  • در زمان استراحت کار بلوبری را به عنوان میان وعده بخورید. فراموش نکنید که بلوبری ها را قبل از خام خوردن بشویید.
  • همچنین می توانید آب بلوبری تازه درست کنید.
  • بلوبری خشک تزیین مناسبی برای بستنی و دسرهای خانگی است. می توانید این کار را امتحان کنید.

بهترین راه ها و زمان ها برای خوردن بلوبری

آیا در شب میل به اسموتی بلوبری دارید؟ یا نمی‌پرسید می‌توانید صبح زود پنکیک بلوبری بخورید؟ خوب، مطمئناً می توانید. زمان خاصی برای خوردن بلوبری وجود ندارد. بنابراین، اگر یک دستور میان وعده سالم در ذهن دارید، می توانید هر زمان که خواستید بلوبری مصرف کنید.

افزودن بلوبری به اسموتی خود احتمالاً سالم ترین راه برای لذت بردن از بلوبری است. می توانید یک اسموتی لذت بخش را با ماست و چربی های سالم مانند دانه های چیا ترکیب کنید.

دور هم جمع شدن؟ چند تکه یخ بلوبری درست کنید. به هر مکعب ۲ تا ۳ عدد بلوبری اضافه کنید و سینی را با آب پر کنید. آنها را فریز کنید و تقریباً با هر نوشیدنی از آنها لذت ببرید.

می توانید صبح خود را با سالاد میوه شروع کنید یا روز خود را با یک دسر بلوبری به پایان برسانید. علاوه بر این، می توانید بلوبری را قبل از خواب نیز بخورید. همانطور که می دانیم، بلوبری غنی از آنتی اکسیدان است. خوردن آنها قبل از خواب می تواند به کاهش استرس کلی شما کمک کند و خواب بهتری به شما بدهد.

چه کسانی نباید بلوبری بخورند و چرا؟

اگرچه بلوبری معمولاً یک انتخاب غذایی سالم است، اما هنگام خوردن آن باید چند نکته را در نظر داشته باشیم. هر کس متفاوت است. هنگامی که سیستم ایمنی بدن به پروتئین خاصی واکنش نشان می دهد و کهیر، تورم و سایر علائم را نشان می دهد، به این معنی است که بدن به آن غذا یا ماده مغذی خاص حساسیت دارد. آلرژی غذایی شایع است. به غیر از آلرژی، مصرف بیش از حد می تواند باعث برخی مشکلات شدید نیز شود. به هر حال، افراط در هر چیزی می تواند مضر باشد. 

عوارض احتمالی بلوبری

۱. مصرف بیش از حد ویتامین K

سمیت ویتامین K (K1) نادر است، زیرا دیدگاه های مختلفی در مورد حد مصرف بالای آن وجود دارد. با این حال، مناکینون های اضافی (ویتامین K2) می تواند باعث زردی در نوزادان شود. علاوه بر این، می تواند منجر به کم خونی همولیتیک شود. زردی در نوزادان می تواند باعث نوعی آسیب مغزی شود. در حالی که کم خونی به دلیل پاره شدن گلبول های قرمز خون است.

۲. بلوبری و جراحی

حداقل دو هفته قبل از جراحی باید مصرف بلوبری را متوقف کنید. زیرا بلوبری بر سطح قند خون تأثیر می گذارد. بنابراین، آنها می توانند سطح قند را در طول جراحی بر هم بزنند. علاوه بر این، خوردن بلوبری ممکن است باعث تاخیر در بهبود زخم های جراحی شود. باز هم به دلیل خاصیت رقیق کنندگی خون بلوبری است.

۳. عدم تحمل یا حساسیت به سالیسیلات

عدم تحمل یا حساسیت به سالیسیلات یک آلرژی است. همانطور که از نام آن پیداست به سمت اسید سالیسیلیک است. خارش، مشکلات تنفسی، بثورات پوستی و سردرد چند علامت هستند. بنابراین، اگر بعد از خوردن بلوبری احساس ناراحتی کردید، بلافاصله با پزشک مشورت کنید. آنافیلاکسی در موارد شدید آلرژی به سالیسیلات رخ می دهد. این یک اورژانس مطلق است و نیاز به مراقبت های پزشکی فوری دارد.

۴. مصرف فیبر اضافی

فیبر برای کلسترول، تناسب اندام عضلانی، سطح قند خون و حرکت روده مناسب است. با این حال، بیش از حد می تواند منجر به یبوست و نفخ شود. علاوه بر این، خوردن بیش از ۷۰ گرم فیبر در روز می تواند باعث گرفتگی دردناک شود.

افرادی که دارای یبوست و مشکلات مربوط به گاز هستند باید مقدار زیادی آب بنوشند و رژیم غذایی ملایم داشته باشند. تا حدودی از درد و ناراحتی شکم آنها را تسکین می دهد.

سوالات متداول (سؤالات متداول)

س. فواید بلوبری چیست؟

الف. بلوبری حاوی ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هایی است که فواید قابل توجهی برای سلامتی دارند. بلوبری سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که سلامت قلب، عملکرد مغز، قدرت عضلانی و تراکم استخوان را بهبود می بخشد. علاوه بر این، به تقویت ایمنی نیز کمک می کند.

س. یک فنجان بلوبری تازه چند کالری دارد؟

الف. بلوبری تازه فقط ۸۴ کالری دارد و ۱۵ گرم کربوهیدرات در یک فنجان کامل یافت می شود. این باعث می شود که آنها به خوبی تامین کننده بسیاری از عناصر حیاتی کالری در برابر کالری باشند. در واقع، آنها همچنین حاوی ۸۵ درصد آب هستند.

س. اگر هر روز بلوبری بخورید چه اتفاقی می افتد؟

الف. طبق چند مطالعه، یک کاسه بلوبری می تواند ایمنی را تقویت کرده و خطر ابتلا به دیابت، چاقی و بیماری قلبی را کاهش دهد. علاوه بر این، خوردن مقدار کمی توت در روز می تواند به افزایش متابولیسم و ​​دفع کمبودها و سندرم متابولیک از هر نوع کمک کند.

س. آیا بلوبری در شب سالم است؟

A. بله. سودمند است. به عنوان مثال، خوردن بلوبری قبل از خواب می تواند استرس را از بین ببرد و خلق و خو را بهبود بخشد. علاوه بر این، آنتی اکسیدان های آنها به بهبود سیستم گردش خون، افزایش جریان خون به قلب و تقویت عروق خونی کمک می کند.

س. آیا بلوبری منجمد برای شما خوب است؟

بله، یک فنجان بلوبری منجمد به دلیل محتوای فیبر بالایی که دارد، می تواند به منظم نگه داشتن سیستم گوارش، جلوگیری از یبوست و حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک کند. 

س. در ۱۰۰ گرم بلوبری چند کربوهیدرات وجود دارد؟

الف. ۱۰۰ گرم بلوبری تازه حاوی ۹.۱ گرم یا ۴ درصد کربوهیدرات است. این بر اساس RI برای یک بزرگسال متوسط ​​است.

س. آیا بلوبری قند بالایی دارد؟

پاسخ: خیر، میزان قند موجود در بلوبری به طور متوسط ​​۱۵ گرم در هر فنجان (۱۴۸ گرم) است. با این حال، آنها بر سطح قند خون تأثیر منفی نمی گذارند، که ممکن است به غلظت بالای مواد شیمیایی فعال زیستی آنها مربوط باشد.

س. چند عدد بلوبری باید در روز بخورید؟

A. هیچ محدودیتی تعریف شده وجود ندارد. با این حال، تحقیقات می گوید که ۱۵۰ گرم بلوبری در روز می تواند برای سلامتی شما مفید باشد. به یاد داشته باشید، همه چیز فقط زمانی خوب است که آن را در حد اعتدال داشته باشید. 

س. اگر بلوبری زیاد بخورید چه اتفاقی می افتد؟

الف- زیاده روی در هر چیزی مضر است. برای مثال، فرض کنید بیش از حد بلوبری می خورید. در این صورت، ممکن است منجر به مصرف بیش از حد ویتامین K و فیبر شود که منجر به بیماری های مختلف شود.

س. چه چیزی برای شما بهتر است، توت فرنگی یا بلوبری؟

الف. هر دو بلوبری و توت فرنگی متعلق به یک خانواده هستند. بنابراین، هر دو برای شما خوب هستند. با این حال، بلوبری چند مزیت اضافی با خود به همراه دارد. در مقایسه با توت فرنگی، بلوبری دارای مواد معدنی بالاتر، GI پایین تر، چربی های اشباع بیشتر، پنج برابر ویتامین C و سه برابر فولات بیشتر است. میزان ویتامین ها، کربوهیدرات ها، چربی های تک غیراشباع، مس و روی در بلوبری بیشتر است. علاوه بر این، قیمت آن کمتر از توت فرنگی است.

س. سالم ترین توت در جهان چیست؟

الف) بلوبری، توت فرنگی، انگور، بلوبری و تمشک همه سالم هستند. آنها خواص منحصر به فرد خود را دارند و همه برای سلامتی مفید هستند.

س. آیا بلوبری برای کاهش وزن مفید است؟

A. بله، این یک غذای فوق العاده است. بلوبری ممکن است بر روی ژن هایی که سوزاندن و ذخیره چربی را کنترل می کنند، تأثیر بگذارد که می تواند به کاهش کلسترول و کاهش چاقی شکم کمک کند. بلوبری ممکن است به کاهش تری گلیسیرید و افزایش قند خون در صورت همراهی با رژیم غذایی کم چرب کمک کند، که هر دو از مزایای یک استراتژی کاهش وزن همه جانبه هستند.

س. آیا خوردن ۱۵۰ گرم بلوبری بد است؟

پاسخ: ۱۵۰ گرم بلوبری در روز برای سلامت قلب شما مفید است. بنابراین، اگر به آنها حساسیت ندارید، می توانید ۱۵۰ گرم بلوبری در روز بخورید. 

پیوند منبع

۵/۵ - (۱ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه