برای بسیاری از مردم نان گندم یک غذای اصلی است.

با این حال، اکثر نان‌هایی که امروزه فروخته می‌شوند، از گندم تصفیه‌شده تهیه می‌شوند که از فیبر و مواد مغذی آن محروم است.

همچنین می تواند باعث افزایش شدید قند خون شود و منجر به افزایش مصرف کالری شود.۱، ۲، ۳).

10 روش سالم برای جایگزینی نان گندم معمولی

بسیاری از مارک ها ادعا می کنند که از گندم “کامل” ساخته شده اند، اما همچنان حاوی دانه های پودر شده هستند.

همچنین افراد زیادی وجود دارند که نسبت به گلوتن، پروتئین موجود در گندم، حساسیت ندارند. این شامل افراد مبتلا به بیماری سلیاک و حساسیت به گلوتن می شود.۴، ۵).

گندم همچنین سرشار از کربوهیدرات های زنجیره کوتاه به نام FODMAP است که باعث ناراحتی گوارشی در بسیاری از افراد می شود.

در حالی که بسیاری از مردم هنوز هم می توانند بدون مشکل نان بخورند، افراد دیگری نیز وجود دارند که بهتر است از آنها اجتناب شود.

خوشبختانه، جایگزین های راحت و سالم برای نان به راحتی در دسترس هستند.

در اینجا ۱۰ روش آسان و خوشمزه برای جایگزینی نان گندم معمولی آورده شده است: