اینکه کدام ماده جایگزین کرم تارتار شود به نقش آن در دستور غذا بستگی دارد، خواه یک عامل خمیر کننده، یک تثبیت کننده یا اسیدی کردن غذا باشد.

کرم تارتار چیست؟

کرم تارتار یک ماده محبوب در بسیاری از دستور العمل ها است.

کرم تارتار که با نام بی تارتارات پتاسیم نیز شناخته می شود، شکل پودری اسید تارتاریک است. این اسید آلی به طور طبیعی در بسیاری از گیاهان یافت می شود و همچنین در طی فرآیند شراب سازی تشکیل می شود.۱، ۲).

کرم تارتار چه می کند؟

کرم تارتار به تثبیت سفیده تخم مرغ زده شده کمک می کند، از کریستالی شدن شکر جلوگیری می کند و به عنوان یک عامل خمیر کننده برای محصولات پخته عمل می کند.۳، ۴).

با چه چیزی می توانید کرم تارتار را جایگزین کنید؟

اگر یک دستور غذا را نصف کرده اید و متوجه شده اید که کرم تارتار در دست ندارید، جایگزین های مناسب زیادی وجود دارد. برخی از این جایگزین ها عبارتند از:

6 بهترین جایگزین تارتار
  • آب لیمو
  • سرکه سفید
  • پودر خمیرمایه
  • اب دوغ
  • ماست

این مقاله در مورد این جایگزین‌های کرم تارتار و نحوه استفاده از آنها در دستور العمل‌های خود به جای کرم تارتار بحث خواهد کرد.

۱. آبلیمو

کرم تارتار اغلب برای تثبیت سفیده تخم‌مرغ استفاده می‌شود و در دستور العمل‌هایی مانند مرنگ به تهیه پیک‌های بالا کمک می‌کند.

اگر در چنین موردی تارتار شما تمام شده است، آب لیمو به عنوان یک جایگزین عالی عمل می کند.

آب لیمو همان اسیدیته کرم تارتار را دارد و به تشکیل قله های سفت هنگام هم زدن سفیده تخم مرغ کمک می کند.۱، ۵).

بیشتر بخوانید
11 بهترین غذا برای تقویت مغز و حافظه شما

اگر شربت یا لعاب درست می کنید، آب لیمو نیز می تواند جایگزین کرم تارتار شود تا از کریستال شدن آن جلوگیری کند.

برای بهترین نتیجه، کرم تارتار را با مقدار مساوی آب لیمو جایگزین کنید.

خلاصه

در دستور العمل هایی که از تارتار برای تثبیت سفیده تخم مرغ یا جلوگیری از کریستال شدن آن استفاده می شود، به جای آن از مقدار مساوی آب لیمو استفاده کنید.

۲. سرکه سفید

سرکه سفید مانند تارتار اسیدی است. هنگامی که در آشپزخانه در حال غوطه وری هستید، می توان آن را با کرم تارتار جایگزین کرد (۶).

این جایگزین هنگام تثبیت سفیده تخم مرغ برای دستور العمل هایی مانند سوفله و مرنگ بهترین عملکرد را دارد.

فقط هنگام هم زدن سفیده تخم مرغ به جای خامه تارتار از مقدار مساوی سرکه سفید استفاده کنید.

توجه داشته باشید که سرکه سفید ممکن است جایگزین خوبی برای محصولات پخته شده مانند کیک نباشد، زیرا می تواند طعم و بافت را تغییر دهد.

خلاصه

سرکه سفید اسیدی است و می توان از آن برای تثبیت سفیده تخم مرغ استفاده کرد. می توانید کرم تارتار را با مقدار مساوی سرکه سفید جایگزین کنید.

۳. بیکینگ پودر

اگر دستور پخت شما حاوی جوش شیرین و تارتار است، می توانید به راحتی آنها را با بکینگ پودر جایگزین کنید.

این به این دلیل است که بکینگ پودر متشکل از بی کربنات سدیم و اسید تارتاریک است که به ترتیب به نام‌های جوش شیرین و کرم تارتار نیز شناخته می‌شوند.۷).

می توانید از ۱.۵ قاشق چایخوری (۶ گرم) بیکینگ پودر برای جایگزینی ۱ قاشق چایخوری (۳.۵ گرم) تارتار استفاده کنید.

بیشتر بخوانید
اندیو - راهنمای نهایی و فواید آن برای سلامتی

این جایگزین ایده آل است زیرا می توان آن را در هر دستور پخت بدون تغییر طعم یا بافت محصول نهایی استفاده کرد.

خلاصه

بیکینگ پودر را می توان برای جایگزینی تارتار در دستور العمل هایی که حاوی جوش شیرین نیز هستند استفاده کرد. ۱.۵ قاشق چایخوری (۶ گرم) بیکینگ پودر را با ۱ قاشق چایخوری (۳.۵ گرم) تارتار جایگزین کنید.

۴. دوغ

دوغ مایعی است که پس از زدن کره از خامه باقی می ماند.

به دلیل اسیدی بودن، دوغ می تواند به عنوان جایگزینی برای کرم تارتار در برخی از دستور العمل ها عمل کند.۷، ۸).

این به ویژه در محصولات پخته شده خوب عمل می کند، اما مقداری مایع باید از دستور غذا حذف شود تا دوغ به حساب بیاید.

به ازای هر ۱/۴ قاشق چایخوری (۱ گرم) خامه تارتار در دستور غذا، ۱/۲ فنجان (۱۲۰ میلی لیتر) مایع را از دستور خارج کرده و با ۱/۲ فنجان (۱۲۰ میلی لیتر) دوغ جایگزین کنید.

دوغ همچنین فواید سلامتی متعددی از جمله محافظت در برابر عوامل بیماری زا و عفونت های روده ای به دلیل اسیدی بودن دارد.۸).

خلاصه

دوغ می تواند جایگزین خوبی برای خامه تارتار در دستور العمل ها، به خصوص محصولات پخته شده باشد. به ازای هر ۱/۴ قاشق چایخوری (۱ گرم) کرم تارتار، ۱/۲ فنجان (۱۲۰ میلی لیتر) مایع را از دستور غذا بردارید و آن را با ۱/۲ فنجان (۱۲۰ میلی لیتر) دوغ جایگزین کنید.

۵. ماست

مانند دوغ، ماست ترش است و در برخی از دستور العمل ها می توان از آن برای جایگزینی تارتار استفاده کرد. تولید شده توسط باکتری های اسید لاکتیک (۲).

بیشتر بخوانید
ماست : حقایق تغذیه ای و سلامتی

قبل از استفاده از ماست به عنوان جایگزین، آن را با کمی شیر رقیق کنید تا با دوغ هماهنگ شود، سپس از آن برای جایگزینی خامه تارتار استفاده کنید.

این جایگزینی را در درجه اول برای محصولات پخته شده ذخیره کنید، زیرا لازم است مایعات را از دستور خارج کنید.

به ازای هر ۱/۴ قاشق چایخوری (۱ گرم) کرم تارتار، ۱/۲ فنجان (۱۲۰ میلی لیتر) مایع را از دستور غذا بردارید و آن را با ۱/۲ فنجان (۱۲۰ میلی لیتر) ماست رقیق شده با شیر جایگزین کنید.

خلاصه

ماست ترش است و می توان از آن به عنوان جایگزین تارتار در محصولات پخته استفاده کرد. ابتدا ماست را با شیر رقیق کنید، سپس ۱/۲ فنجان (۱۲۰ میلی لیتر) مایع را از دستور خارج کنید و به ازای هر ۱/۴ قاشق چایخوری (۱ گرم) خامه، ۱/۲ فنجان (۱۲۰ میلی لیتر) ماست را جایگزین کنید. تارتار .

۶. آیا می توانم کرم تارتار را از دستور غذا حذف کنم؟

در برخی از دستور العمل ها، حذف کرم تارتار ساده تر از یافتن جایگزین است.

به عنوان مثال، اگر از خامه تارتار برای تثبیت سفیده تخم مرغ زده شده استفاده می کنید، اگر کرم تارتار در دسترس ندارید، می توانید از کرم تارتار صرفنظر کنید.

همچنین، اگر شربت درست می‌کنید، فراستینگ یا فراستینگ می‌کنید و از کرم تارتار برای جلوگیری از کریستال شدن استفاده می‌کنید، می‌توانید بدون عواقب ناگوار آن را از دستور خارج کنید.

بیشتر بخوانید
عسل شبدر چیست؟ موارد استفاده، تغذیه، و

اگرچه شربت ها در صورت نگهداری طولانی مدت در نهایت می توانند کریستالی شوند، اما می توانید این مشکل را با گرم کردن مجدد آنها روی اجاق گاز یا مایکروویو برطرف کنید.

از طرف دیگر، ترک کرم تارتار یا جایگزینی برای محصولات پخته شده که نیاز به خمیر مایه دارند، ممکن است ایده خوبی نباشد.

خلاصه

در برخی از دستور العمل ها، اگر جایگزین مناسبی وجود نداشته باشد، کرم تارتار ممکن است حذف شود. اگر سفیده تخم مرغ زده شده، شربت، لعاب یا فراستینگ درست می کنید، می توانید خامه تارتار را به سادگی از دستور حذف کنید.

خلاصه

کرم تارتار یک ماده معمولی است که در انواع دستور العمل ها یافت می شود.

با این حال، اگر در تنگنا هستید، جایگزین های زیادی وجود دارد.

از طرف دیگر، ممکن است بتوانید کرم تارتار را به طور کلی حذف کنید.

با ایجاد چند تغییر جزئی در دستور العمل های خود، تثبیت سفیده تخم مرغ، حجم دادن به محصولات پخته شده و جلوگیری از کریستال شدن در شربت های بدون کرم تارتار آسان است.

فقط یک چیز

در حالی که کرم تارتار معمولاً به عنوان یک مکمل غذایی استفاده می شود، می تواند به عنوان یک عامل تمیز کننده نیز استفاده شود. سعی کنید یک قسمت کرم تارتار را با چهار قسمت سرکه سفید مخلوط کنید تا یک خمیر تمیز کننده برای پولیش وسایل فولادی ضد زنگ ایجاد کنید.