۶ ماده غذایی که نباید با قهوه مصرف کرد

قهوه می تواند انرژی موقت و سایر فواید سلامتی را افزایش دهد و آن را به یک رژیم غذایی متعادل تبدیل کند. به عنوان مثال، تحقیقات ثابت کرده است که مصرف متوسط ​​قهوه می تواند به پیشگیری از بیماری های التهابی و مرتبط با استرس اکسیداتیو مانند دیابت نوع ۲ و چندین نوع سرطان کمک کند. با این حال، قهوه می‌تواند بر جذب برخی از مواد مغذی نیز تأثیر بگذارد، که ممکن است اثرات برخی غذاها را کاهش یا تشدید کند.

در حالی که همه افراد متفاوت هستند و ممکن است ترکیبات غذایی متفاوتی را تحمل کنید، ممکن است بخواهید از مصرف برخی غذاها با فنجان جو روزانه خود اجتناب کنید – به عنوان مثال، محصولات لبنی، غذاهای سرخ شده و پروتئین های غنی از آهن.

۱. مرکبات

نوشیدن قهوه هنگام خوردن مرکبات ممکن است باعث ناراحتی گوارشی شود زیرا قهوه به طور طبیعی اسیدی است. سطح pH قهوه به طور متوسط ​​بین ۴.۸۵ و ۵.۱۳ در مقیاس ۰-۱۴ است که اعداد پایین تر نشان دهنده افزایش اسیدیته است.

مرکبات و آب آنها نیز بسیار اسیدی هستند و در صورت مصرف ممکن است به بیماری ریفلاکس معده به مری (GERD) کمک کنند. GERD اغلب با علائم ناراحت کننده مانند تهوع، نفخ و سوزش سر دل مشخص می شود. مصرف قهوه و مرکبات با هم می تواند باعث تحریک مخاط معده و تشدید این علائم شود.

6 ماده غذایی که نباید با قهوه مصرف کرد

طعم تند و ترش مرکبات نیز ممکن است طعم قهوه را با تلخی و لذت کمتری تغییر دهد. شاید بهتر باشد از میوه های مرکبات جدا از قهوه لذت ببرید تا طعم آنها را کاملا درک کنید و از مزایای سلامتی آنها بدون ناراحتی گوارشی استفاده کنید.

۲. گوشت قرمز

تحقیقات نشان می دهد که نوشیدن قهوه می تواند بر جذب مواد مغذی در روده به ویژه آهن تأثیر بگذارد. گوشت قرمز یکی از بهترین منابع آهن هِم است، به این معنی که نوشیدن قهوه همراه با استیک می‌تواند فواید آن را برای سلامتی کاهش دهد.

یک مطالعه اثرات قهوه را بر سطح فریتین سرم بررسی کرد و دریافت که مصرف سه فنجان قهوه یا بیشتر در روز به طور قابل توجهی سطح آهن را کاهش می دهد. در واقع، جذب آهن بعد از یک وعده غذایی تقریباً ۳۹ درصد پس از نوشیدن قهوه کاهش یافت.

بیشتر بخوانید
آیا باید قهوه را با روغن نارگیل بنوشید؟

آهن چندین نقش حیاتی در بدن ایفا می کند، از جمله حمایت از گردش خون، تولید هورمون و عملکرد سیستم ایمنی. کم خونی فقر آهن یکی از شایع ترین مشکلات تغذیه ای در جهان است که اهمیت غذاهای غنی از آهن را برجسته می کند. منابع پروتئینی دیگر را با قهوه صبح خود انتخاب کنید و گوشت قرمز را برای زمانی که بدنتان می تواند آهن آن را به راحتی جذب کند، ذخیره کنید.

۳. شیر

شیر منبع عالی کلسیم است که برای سلامت استخوان، عملکرد عضلات، لخته شدن خون و تولید هورمون ضروری است. یک فنجان شیر بدون چربی ۲۳ درصد از مقدار توصیه شده روزانه (DV) برای کلسیم را برای بزرگسالان سالم تامین می کند.

با این حال، تحقیقات نشان می دهد که ترکیب شیر و قهوه ممکن است مانع جذب کلسیم شود. به عبارت دیگر، کافئین موجود در قهوه می تواند جذب خالص کلسیم رژیم غذایی را کاهش دهد. کلسیمی که جذب نمی شود از طریق ادرار دفع می شود. سطوح بالای دفع کلسیم از طریق ادرار با افزایش خطر ابتلا به سنگ کلیه و نگرانی های مربوط به سلامت استخوان مرتبط است.

کسانی که از شیر در قهوه خود لذت می برند ممکن است نیاز به تامین کلسیم مورد نیاز خود با سایر مواد غذایی در زمان های مختلف در طول روز داشته باشند. یک متخصص تغذیه (RD) می تواند به شما کمک کند تا نیازهای کلسیم خود را برآورده کنید و برنامه غذایی متناسب با آن را طراحی کنید.

۴. غذاهای سرخ شده

تحقیقات نشان می دهد که افزایش مصرف قهوه می تواند منجر به افزایش خطر دیس لیپیدمی شود که سطح غیر طبیعی چربی در جریان خون شما است. نوشیدن سه فنجان یا بیشتر قهوه در روز ممکن است کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) (کلسترول “بد”) را افزایش دهد که بر سلامت قلب شما تأثیر منفی می گذارد. همچنین ممکن است کلسترول لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) (کلسترول “خوب”) را کاهش دهد که از سلامت قلب شما حمایت می کند.

بیشتر بخوانید
قهوه در رژیم کتوژنیک حقایق، دستور العمل ها، و بیشتر

از آنجایی که خوردن غذاهای سرخ شده به طور مکرر با افزایش خطر بیماری های قلبی عروقی مرتبط است، کسانی که از نوشیدنی های قهوه معمولی لذت می برند ممکن است نیاز به محدود کردن مصرف غذای سرخ شده برای حفظ سلامت قلب داشته باشند.

در حالی که نیازهای تغذیه ای بین افراد متفاوت است، تحقیقات نشان می دهد که خوردن غذاهای سرخ شده چهار بار یا بیشتر در هفته ممکن است خطر ابتلا به بیماری مزمن را افزایش دهد. مراقب باشید که هر چند وقت یکبار وعده های غذایی را با غذاهای سرخ شده مصرف می کنید و نسبت قهوه به غذای سرخ شده خود را با RD در میان بگذارید.

۵. غلات صبحانه غنی شده

بسیاری از غلات صبحانه با ویتامین ها و مواد معدنی ضروری غنی شده اند. به عنوان مثال، غلات صبحانه، اغلب غنی شده با روی، منبع قابل توجهی از مواد معدنی ضروری برای بسیاری از رژیم ها هستند.

با این حال، قهوه می تواند با فراهمی زیستی روی تداخل داشته باشد. در حالی که هیچ تحقیق فعلی رابطه بین مصرف قهوه و جذب مواد مغذی از غلات صبحانه غنی شده را تجزیه نمی کند، ممکن است بهتر باشد این دو را از هم جدا کنیم.

تحقیقات یک زمان انتظار استاندارد بین مصرف غلات و نوشیدن قهوه ایجاد نکرده است. RD می تواند به برنامه ریزی یک برنامه غذایی متعادل کمک کند که نیازهای تغذیه ای فردی را برطرف کند.

۶. غذاهای با سدیم بالا

قهوه حاوی بسیاری از ترکیبات فعال بیولوژیکی است که مستقیماً بر فشار خون تأثیر می گذارد. خوشبختانه، تحقیقات نشان می دهد که نوشیدن ۱ تا ۳ فنجان قهوه در روز به احتمال زیاد اثرات نامطلوبی بر سطح فشار خون ندارد. با این حال، مصرف بیش از حد کافئین می تواند فشار خون (فشار خون بالا) را تشدید کند.

تحقیقات بارها ثابت کرده است که مصرف سدیم به طور مستقیم با فشار خون ارتباط دارد. بنابراین، مصرف آگاهانه قهوه هنگام خوردن غذاهای پر سدیم ممکن است مفید باشد.

انجمن قلب آمریکا بیش از ۲۳۰۰ میلی گرم سدیم در روز را توصیه نمی کند. یک RD می تواند به شما کمک کند تا میزان سدیم مصرفی خود را کنترل کنید و در صورت تمایل قهوه را با خیال راحت ترکیب کنید.

بیشتر بخوانید
قهوه کاسنی: جایگزینی سالم برای قهوه?

غذاهایی که می توانید با قهوه بخورید

برخی از غذاها می توانند نوشیدن قهوه شما را تقویت کنند و فواید تغذیه ای مختلفی را ارائه دهند. به عنوان مثال، در حالی که نان و قهوه با هم تعامل ندارند، تحقیقات نشان می دهد که مصرف هر دو در زمان صبحانه ممکن است بروز چربی شکمی را کاهش دهد.

یک مطالعه نشان داد که مصرف روزانه قهوه با کاهش ۲۵.۴ درصدی چاقی احشایی همراه بود و افزودن نان در صبحانه منجر به کاهش ۴۵.۱ درصدی چاقی احشایی شد. کسانی که سعی در کاهش وزن دارند ممکن است استفاده از قهوه و یک محصول نان در صبحانه مفید باشد.

علاوه بر این، غذاهایی مانند بادام، توت‌های تازه و بلغور جو دوسر می‌توانند فوایدی برای سلامتی داشته باشند که قهوه نمی‌تواند داشته باشد. به عنوان مثال:

  • بلغور جو دوسر سرشار از فیبر است که به تنظیم کنترل قند خون کمک می کند. کنترل کارآمدتر قند خون می تواند انرژی پایدار را فراهم کند، یک مزیت اضافی همراه با افزایش انرژی قهوه.
  • انواع توت‌های تازه در کنار طعم قوی قهوه، ویتامین‌های زیادی و شیرینی طبیعی دارند.
  • بادام و سایر آجیل ها ترد رضایت بخش و چربی های سالمی را فراهم می کنند که غنای قهوه را تکمیل می کنند.

گفته می شود، بهینه سازی مصرف مواد مغذی نیازمند یک رویکرد جامع است. یک RD می تواند راهنمایی کند و به شما کمک کند نیازهای محاسبه شده خود را برآورده کنید.

نکاتی برای نوشیدن قهوه

قهوه می تواند یک افزودنی لذت بخش به یک رژیم غذایی متعادل باشد، زمانی که با دقت ترکیب شود. این نکات را برای نوشیدن قهوه و بهینه سازی فواید آن در نظر بگیرید:

  • بهترین زمان برای نوشیدن قهوه معمولاً صبح یا اوایل بعدازظهر است، زیرا نوشیدن قهوه در اواخر روز می تواند با الگوهای خواب تداخل داشته باشد.
  • توصیه می شود قهوه ۳ تا ۴.۵ ساعت قبل از غذا مصرف شود تا تأثیر آن بر دریافت غذا و درشت مغذی ها به حداقل برسد.
  • ویتامین ها و مواد معدنی مانند آهن، کلسیم و روی را در وعده های غذایی خود در نظر بگیرید. سعی کنید از نوشیدن قهوه در طول وعده های غذایی که این مواد مغذی را در اولویت قرار می دهند خودداری کنید زیرا می تواند بر جذب آنها تأثیر بگذارد.
  • کافئین ممکن است با داروهای خاصی تداخل داشته باشد. کسانی که دارو مصرف می کنند باید با پزشک خود در مورد فاصله مصرف قهوه جدا از نسخه خود مشورت کنند.
  • FDA مصرف حداکثر ۴۰۰ میلی گرم کافئین در روز را توصیه می کند که تقریباً ۴ یا ۵ فنجان قهوه است.
بیشتر بخوانید
چرا قهوه باعث مدفوع یا اسهال می شود؟

یک بررسی سریع

قهوه، یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در جهان است که بیشتر به دلیل خاصیت افزایش انرژی شناخته شده است. این می تواند به شروع روز شما کمک کند یا در یک رکود بعد از ظهر به گام شما کمک کند.

با این حال، قهوه ممکن است با سایر جنبه های رژیم غذایی شما تعامل داشته باشد. به عنوان مثال، ممکن است جذب بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری مانند کلسیم، آهن و روی را مهار کند یا دسترسی زیستی را محدود کند.

اسیدیته قهوه نیز ممکن است بر سیستم گوارشی فرد تأثیر منفی بگذارد، به ویژه هنگامی که با میوه های اسیدی مانند مرکبات ترکیب شود. اثرات آن بر فشار خون و سطح کلسترول نیز ممکن است اثرات منفی غذاهای پر سدیم و سرخ کردنی را تشدید کند.

در مجموع، هنگام ترکیب قهوه در یک رژیم غذایی متعادل، زمان بندی بسیار مهم است. یک متخصص تغذیه می‌تواند به شما کمک کند تا نیازهای تغذیه‌ای خود را برآورده کنید و با خیال راحت یک فنجان جاوا داغ یا یک کافه لاته سرد بنوشید.

Source link

دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه