بادمجان که به نام بادمجان نیز شناخته می شود از خانواده گیاهان شب بو است و در بسیاری از غذاهای مختلف در سراسر جهان استفاده می شود.

اگرچه اغلب به عنوان یک سبزی در نظر گرفته می شود، اما از نظر فنی یک میوه است، زیرا از یک گیاه گلدار رشد می کند و حاوی دانه است.

انواع زیادی وجود دارد که از نظر اندازه و رنگ متفاوت هستند. و در حالی که بادمجان هایی با پوست بنفش تیره رایج ترین هستند، می توانند اینطور باشند قرمز، سبز یا حتی سیاه.

بادمجان علاوه بر آوردن بافت منحصر به فرد و طعم ملایم به دستور العمل ها، فواید بالقوه ای برای سلامتی دارد.

7 فواید شگفت انگیز Eggplantshealthline.comhttps://www.healthline.com › تخم مرغ...

این مقاله نگاهی عمیق به ۷ فواید سلامتی بادمجان دارد.

۱. غنی از بسیاری از مواد مغذی

بادمجان یک غذای مغذی است، به این معنی که حاوی مقدار مناسبی ویتامین، مواد معدنی و فیبر با کالری کمی است.

یک فنجان (۸۲ گرم) بادمجان خام حاوی مواد مغذی زیر است:

  • کالری: ۲۰
  • کربوهیدرات ها: ۵ گرم
  • فیبر: ۳ گرم
  • پروتئین: ۱ گرم
  • منگنز: ۱۰ درصد از RDI
  • فولات: ۵ درصد از RDI
  • پتاسیم: ۵ درصد از RDI
  • ویتامین K: ۴ درصد از RDI
  • ویتامین سی: ۳ درصد از RDI

بادمجان همچنین حاوی مقادیر کمی از مواد مغذی دیگر از جمله نیاسین، منیزیم و مس است.

خلاصه:

بادمجان مقدار مناسبی از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی را با کالری کمی فراهم می کند.

۲. آنتی اکسیدان بالا

بادمجان علاوه بر داشتن انواع ویتامین ها و مواد معدنی، دارای تعداد زیادی آنتی اکسیدان است.

بیشتر بخوانید
ادامام حقایق تغذیه، فواید و خطرات سلامتی

آنتی اکسیدان ها موادی هستند که به محافظت از بدن در برابر آسیب های ناشی از مواد مضر معروف به رادیکال های آزاد.

مطالعات نشان داده است که آنتی اکسیدان ها می تواند به پیشگیری از بسیاری از انواع بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی و سرطان کمک کند.

بادمجان ها به خصوص غنی هستند آنتوسیانین ها، نوعی رنگدانه با خواص آنتی اکسیدانی که مسئول رنگ زنده آنهاست.

به طور خاص، آنتوسیانین موجود در بادمجان به نام ناسونین بسیار مفید است.

در حقیقت، مطالعات متعدد در لوله آزمایش تایید کرده اند که در محافظت از سلول ها در برابر آسیب ناشی از رادیکال های آزاد مضر موثر است.

خلاصه:

بادمجان سرشار از آنتوسیانین است، رنگدانه ای با خواص آنتی اکسیدانی که می تواند از آسیب سلولی محافظت کند.

۳. ممکن است خطر بیماری قلبی را کاهش دهد

به لطف محتوای آنتی اکسیدانی آن، برخی از مطالعات نشان می دهد که بادمجان ممکن است به کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند.

در یک مطالعه، به خرگوش های دارای کلسترول بالا روزانه ۰.۳ اونس (۱۰ میلی لیتر) آب بادمجان به مدت دو هفته داده شد.

در پایان مطالعه، آنها سطوح پایین تری از هر دو داشتند کلسترول LDL و تری گلیسیریددو نشانگر خونی که در صورت افزایش می توانند منجر به افزایش خطر بیماری قلبی شوند.

مطالعات دیگر نشان داده اند که بادمجان ممکن است اثر محافظتی بر قلب داشته باشد.

که در یک مطالعهحیوانات به مدت ۳۰ روز با بادمجان خام یا کبابی تغذیه شدند. هر دو نوع باعث بهبود عملکرد قلب و کاهش شدت حمله قلبی شدند.

در حالی که این نتایج امیدوارکننده هستند، مهم است که توجه داشته باشیم که تحقیقات فعلی محدود به مطالعات حیوانی و لوله آزمایش است. برای ارزیابی اینکه چگونه بادمجان ممکن است بر سلامت قلب انسان تأثیر بگذارد، تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

خلاصه:

برخی از مطالعات حیوانی نشان داده اند که بادمجان ممکن است عملکرد قلب را بهبود بخشد و سطح کلسترول LDL و تری گلیسیرید را کاهش دهد، اگرچه تحقیقات انسانی مورد نیاز است.

۴. ممکن است کنترل قند خون را تقویت کند

افزودن بادمجان به رژیم غذایی ممکن است به کنترل قند خون شما کمک کند.

بیشتر بخوانید
جوانه یونجه یا آلفاآلفا فواید مضرات و منع مصرف

این در درجه اول به این دلیل است که بادمجان ها هستند دارای فیبر بالا، که دست نخورده از دستگاه گوارش عبور می کند.

فیبر می تواند قند خون را با کاهش سرعت هضم کاهش دهد و جذب قند در بدن. جذب آهسته تر، سطح قند خون را ثابت نگه می دارد و از جهش و تصادف جلوگیری می کند.

تحقیقات دیگر نشان می دهد که پلی فنول ها یا ترکیبات گیاهی طبیعی موجود در غذاهایی مانند بادمجان ممکن است جذب قند را کاهش داده و ترشح انسولین را افزایش دهد که هر دو می توانند به کاهش قند خون کمک کنند.

یکی مطالعه لوله آزمایش به عصاره های غنی شده با پلی فنل بادمجان نگاه کرد. این نشان داد که آنها می توانند سطح آنزیم های خاصی را که بر جذب قند تأثیر می گذارند کاهش دهند و به کاهش قند خون کمک کنند.

بادمجان ها به خوبی در جریان قرار می گیرند توصیه های غذایی برای کنترل دیابت، که شامل یک رژیم غذایی با فیبر بالا و غنی از غلات کامل و سبزیجات است.

خلاصه:

بادمجان سرشار از فیبر و پلی فنول است که هر دو ممکن است به کاهش سطح قند خون کمک کنند.

۵. می تواند با کاهش وزن کمک کند

بادمجان ها سرشار از فیبر و کالری کم هستند که آنها را به یک مکمل عالی برای هر رژیم کاهش وزن تبدیل می کند.

بیشتر بخوانید
آیا خوردن ماهی خام بی خطر و سالم است؟

فیبر از طریق دستگاه گوارش به آرامی حرکت می کند و می تواند پیشرفت کند سیری و سیری، کاهش کالری دریافتی.

هر فنجان (۸۲ گرم) بادمجان خام حاوی ۳ گرم فیبر و فقط ۲۰ کالری.

علاوه بر این، بادمجان ها اغلب به عنوان جایگزینی با فیبر بالا و کم کالری برای مواد با کالری بالاتر در دستور العمل ها استفاده می شوند.

خلاصه:

بادمجان سرشار از فیبر است اما کالری کمی دارد که هر دو می توانند به کاهش وزن کمک کنند. همچنین می توان از آن به جای مواد با کالری بالاتر استفاده کرد.

۶. ممکن است مزایای مبارزه با سرطان داشته باشد

بادمجان حاوی چندین ماده است که توانایی مبارزه با سلول های سرطانی را نشان می دهد.

به عنوان مثال، سولاسودین رامنوسیل گلیکوزیدها (SRGs) نوعی ترکیب هستند که در برخی از گیاهان شب بو از جمله بادمجان یافت می شود.

مقداری مطالعات حیوانی نشان داده اند که SRG ها می توانند باعث مرگ سلول های سرطانی شوند و همچنین ممکن است به کاهش عود انواع خاصی از سرطان کمک کنند.

اگر چه پژوهش در مورد موضوع محدود است، نشان داده شده است که SRGها به ویژه در برابر سرطان پوست زمانی که مستقیماً روی پوست اعمال می شوند مؤثر هستند.

علاوه بر این، چندین مطالعه نشان داده‌اند که مصرف بیشتر میوه‌ها و سبزیجات، مانند بادمجان، ممکن است از انواع خاصی از سرطان محافظت کند.

یک بررسی با بررسی حدود ۲۰۰ مطالعه نشان داد که خوردن میوه ها و سبزیجات با محافظت در برابر سرطان لوزالمعده، معده، روده بزرگ، مثانه، دهانه رحم و سینه مرتبط است.

بیشتر بخوانید
آیا نودل فوری برای شما مضر است؟

با این حال، برای تعیین اینکه چگونه ترکیبات موجود در بادمجان به طور خاص بر سرطان در انسان تأثیر می گذارد، به تحقیقات بیشتری نیاز است.

خلاصه:

بادمجان حاوی سولاسودین رامنوسیل گلیکوزید است که مطالعات لوله آزمایش نشان می دهد که ممکن است به درمان سرطان کمک کند. خوردن میوه ها و سبزیجات بیشتر نیز ممکن است از برخی انواع سرطان محافظت کند.

۷. بسیار آسان برای اضافه کردن به رژیم غذایی شما

بادمجان فوق العاده همه کاره است و می تواند به راحتی در رژیم غذایی شما گنجانده شود.

می توان آن را پخته، برشته، کبابی یا تفت داد و با کمی روغن زیتون و کمی چاشنی میل کرد.

همچنین می تواند به عنوان جایگزینی کم کالری برای بسیاری از مواد پرکالری استفاده شود.

این می تواند مصرف کربوهیدرات و کالری شما را کاهش دهد و در عین حال محتوای فیبر و مواد مغذی وعده غذایی شما را افزایش دهد.

خلاصه:

بادمجان یک ماده همه کاره است که می توان آن را به روش های مختلف تهیه کرد و از آن لذت برد.

خلاصه

بادمجان یک غذای پر فیبر و کم کالری است که سرشار از مواد مغذی است و فواید بالقوه زیادی برای سلامتی دارد.

از کاهش خطر بیماری قلبی گرفته تا کمک به کنترل قند خون و کاهش وزن، بادمجان افزودنی ساده و خوشمزه برای هر رژیم غذایی سالمی است.

آنها همچنین فوق العاده همه کاره هستند و به خوبی در بسیاری از غذاها جای می گیرند.