۹ فواید بتابی یا پوملو برای سلامتی

۹ فواید بتابی یا پوملو برای سلامتی

پوملو یک مرکبات بزرگ آسیایی است که ارتباط نزدیکی با گریپ فروت دارد.

شکل آن مانند قطره اشک است و دارای گوشت سبز یا زرد و پوست ضخیم و کم رنگ است. می تواند به اندازه طالبی یا بزرگتر رشد کند.

طعم پوملو شبیه گریپ فروت است، اما شیرین تر است.

حاوی چندین ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان است که آن را به یک مکمل سالم برای رژیم غذایی شما تبدیل می کند.

9 فواید پوملو برای سلامتی (و نحوه خوردن آن) healthline.comhttps://www.healthline.com › po...

در اینجا ۹ فواید پوملو برای سلامتی، از جمله اینکه چگونه به راحتی آن را به رژیم غذایی خود اضافه کنید، آورده شده است.  

۱. بسیار مغذی

پوملو حاوی انواع ویتامین ها و مواد معدنی است و منبع عالی ویتامین C است.

یک پوملو پوست کنده (حدود ۲۱ اونس یا ۶۱۰ گرم) حاوی (۱):

  • کالری: ۲۳۱
  • پروتئین: ۵ گرم
  • چربی: ۰ گرم
  • کربوهیدرات ها: ۵۹ گرم
  • فیبر: ۶ گرم
  • ریبوفلاوین: ۱۲.۶٪ از ارزش روزانه (DV)
  • تیامین: ۱۷.۳ درصد از DV
  • ویتامین سی: ۴۱۲ درصد از DV
  • فلز مس: ۳۲ درصد از DV
  • پتاسیم: ۲۸ درصد از DV

یک میوه حاوی چندین روز ویتامین C است، یک آنتی اکسیدان قوی تقویت کننده سیستم ایمنی که به جلوگیری از آسیب سلولی ناشی از ترکیبات مضر به نام رادیکال های آزاد کمک می کند.۲).

پوملو همچنین سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی دیگر از جمله پتاسیم است که به تنظیم تعادل مایعات و فشار خون کمک می کند.۳).

علاوه بر این، پوملو حاوی چندین ویتامین و مواد معدنی دیگر در مقادیر کمتر است.

خلاصه

پوملو به ویژه سرشار از ویتامین C و پتاسیم است و حاوی چندین ویتامین و مواد معدنی دیگر و همچنین پروتئین و فیبر است.

۲. پر از فیبر

یک پوملو ۶ گرم فیبر دارد. اکثر مردم باید حداقل ۲۵ گرم فیبر در روز دریافت کنند، بنابراین این میوه یک راه عالی برای کمک به شما برای رفع نیازهایتان است.۴).

به خصوص سرشار از فیبر نامحلول است که به حجیم شدن مدفوع شما کمک می کند و از یبوست جلوگیری می کند.۵).

فیبر غذایی همچنین به عنوان منبع غذایی برای باکتری های سالم در روده شما عمل می کند.۶).

علاوه بر این، فیبر میوه مانند پوملو با بهبود تراکم استخوان، حفظ وزن طولانی مدت، بهبود سلامت روده و مغز و کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری‌های مزمن مرتبط است.۷).

خلاصه

یک پوملو حاوی ۶ گرم فیبر است. فیبر می تواند به حجیم شدن مدفوع شما کمک کند، باکتری های سالم روده را تغذیه کند و سلامت کلی را بهبود بخشد.

 

۳. ممکن است باعث کاهش وزن شود

پوملو ممکن است به کاهش وزن کمک کند.

بیشتر بخوانید
جوانه یونجه یا آلفاآلفا فواید مضرات و منع مصرف

یک پوملو پوست کنده (حدود ۲۱ اونس یا ۶۱۰ گرم) حاوی ۲۳۰ کالری است که برای چنین حجم زیادی از غذا مقدار نسبتاً کمی است.

خوردن مقدار زیادی غذاهای کم کالری می تواند به شما کمک کند با کالری کمتر سیر نگه دارید (۸).

علاوه بر این، پوملو حاوی پروتئین و فیبر است که هر دو می توانند به شما کمک کنند برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید.

هر دو غذاهای حاوی پروتئین و فیبر به ایجاد احساس سیری کمک می کنند. بنابراین، کاهش کالری دریافتی و کاهش وزن با انتخاب این غذاها برای شما آسان تر است.۹).

خلاصه

میوه پوملو به دلیل اندازه بزرگش کالری نسبتاً کمی دارد و حاوی پروتئین و فیبر است که هر دو به شما کمک می کنند برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید.

۴. سرشار از آنتی اکسیدان

پوملو سرشار از آنتی اکسیدان است که می تواند به جلوگیری و معکوس کردن آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد کمک کند.

رادیکال های آزاد ترکیباتی هستند که در محیط و غذا یافت می شوند. آنها می توانند باعث مشکلات سلامتی و بیماری های مزمن شوند زمانی که در بدن شما در سطوح بالا جمع شوند.۱۰).

پوملو نه تنها حاوی بیش از ۴۰۰ درصد DV برای ویتامین C است که یک آنتی اکسیدان قوی است، بلکه چندین ترکیب آنتی اکسیدانی دیگر را نیز در خود جای داده است.

آنتی اکسیدان های اصلی پوملو نارینژنین و نارینگین هستند که هر دو معمولا در مرکبات یافت می شوند.۱۱).

علاوه بر این، پوملو حاوی لیکوپن، یک آنتی اکسیدان ضد التهابی است که در گوجه فرنگی نیز وجود دارد.۱۲، ۱۳).

بسیاری از فواید پوملو، مانند خواص ضد پیری و سلامت قلب آن ها، به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی بالای آن است.

خلاصه

پوملو حاوی سطوح بالایی از آنتی اکسیدان ها از جمله ویتامین C، نارینژنین، نارینژین و لیکوپن است که ممکن است فواید سلامتی مختلفی داشته باشد.

۵. ممکن است سلامت قلب را تقویت کند

پاملو ممکن است با کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید، دو چربی خون که با بیماری قلبی مرتبط هستند، سلامت قلب را تقویت کند.

یک مطالعه ۲۱ روزه روی موش‌ها نشان داد که مصرف مکمل با عصاره غلیظ پوملو باعث کاهش سطح تری گلیسیرید تا ۲۱ درصد، کلسترول کل تا ۶ درصد و کلسترول LDL (بد) تا ۴۱ درصد می‌شود.۱۴).

بیشتر بخوانید
18 غذای سرشار از نشاسته

مطالعه دیگری اشاره کرد که پوملو ممکن است این چربی های خون را با جلوگیری از جذب کامل کلسترول موجود در غذا در بدن کاهش دهد.۱۴).

با این حال، برای ایجاد ارتباط بین میوه پوملو و سلامت قلب، تحقیقات بیشتری در انسان مورد نیاز است.

توجه داشته باشید که اگر از داروهای استاتین برای کلسترول بالا استفاده می کنید، باید از پوملو اجتناب کنید.

پوملو مانند گریپ فروت حاوی ترکیباتی به نام فورانوکومارین است که می تواند بر متابولیسم استاتین ها تأثیر بگذارد.۱۵).

خلاصه

عصاره پوملو در مطالعات حیوانی نشان داده است که سطح چربی خون را کاهش می دهد، اما تحقیقات بیشتری در مورد انسان مورد نیاز است. اگر داروی استاتین مصرف می کنید، باید از پوملو اجتناب کنید.

۶. ممکن است خواص ضد پیری داشته باشد

به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی بالای آن، پوملو ممکن است اثرات ضد پیری داشته باشد.

آنتی اکسیدان ها، از جمله ویتامین C، می توانند به جلوگیری از آسیب های پوستی ناشی از رادیکال های آزاد مضر کمک کنند و به شما کمک می کنند ظاهری جوان تر داشته باشید.۲).

پوملو همچنین ممکن است تشکیل محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته (AGEs) را که به دلیل سطح بالای قند خون ایجاد می شود، کاهش دهد.۱۶، ۱۷).

AGE ها می توانند با ایجاد تغییر رنگ پوست، گردش خون ضعیف، و مشکلات بینایی و کلیوی – به ویژه در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ – به روند پیری کمک کنند.۱۶، ۱۷).

با این حال، یک مطالعه لوله آزمایش نشان داد که عصاره پوملو به طور قابل توجهی میزان AGE های تشکیل شده پس از قرار گرفتن در معرض قند را کاهش می دهد.۱۶).

علاوه بر این، اسانس پوست پوملو سرشار از آنتی اکسیدان است و می تواند تولید ملانین را در پوست کاهش دهد و به طور بالقوه به جلوگیری از تغییر رنگ و لکه های خورشیدی کمک کند.۱۸).

خلاصه

پوملو به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی و توانایی آن در کاهش تشکیل AGE ها ممکن است دارای خواص ضد پیری باشد.

 

۷. ممکن است ضد باکتری و ضد قارچ باشد

پوملو همچنین ممکن است خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی داشته باشد، اگرچه بیشتر تحقیقات در مورد این اثرات از اسانس های ساخته شده از پوست پوملو استفاده شده است.

بیشتر بخوانید
آیا باید از روغن آفتابگردان استفاده کرد؟ مزایا و خطرات

در یک مطالعه لوله آزمایش، اسانس پوملو رشد باکتری ها را روی لنزهای تماسی نرم کند کرد.۱۹).

مطالعه دیگری مشاهده کرد که اسانس پوملو از بین می رود یک برس منبسط شدهقارچی که می تواند یک نوروتوکسین مضر تولید کند، موثرتر از روغن پرتقال، لیموترش یا لیمو (۲۰).

در حالی که خود میوه ممکن است برخی از این خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی را داشته باشد، تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

از آنجایی که روغن‌های ضروری غلظت بالایی دارند، نباید آن‌ها را بلعید و قبل از استفاده از آن‌ها روی پوست باید به‌درستی رقیق شوند.

خلاصه

اسانس پوملو ضد باکتری و ضد قارچ است. با این حال، تحقیقات بیشتری برای درک اینکه آیا این میوه این فواید را دارد یا خیر، مورد نیاز است.

۸. ممکن است با سلول های سرطانی مبارزه کند

پوملو همچنین ممکن است به کشتن سلول های سرطانی و جلوگیری از گسترش سرطان کمک کند.

یک مطالعه روی موش ها نشان داد که عصاره پوست پوملو رشد تومور را سرکوب می کند، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و سلول های سرطانی را از بین می برد.۲۱).

یک مطالعه مشابه مشاهده کرد که عصاره تهیه شده از برگ های پوملو سلول های سرطانی پوست موش را از بین می برد.۲۲).

علاوه بر این، نارینژنین – یکی از آنتی اکسیدان های اصلی در پوملو – نشان داده است که سلول های سرطانی پروستات و پانکراس را از بین می برد و همچنین در مطالعات لوله آزمایش سرعت گسترش سرطان ریه را کاهش می دهد.۲۳، ۲۴، ۲۵).

با این حال، برای درک کامل اثر پوملو بر سرطان، تحقیقات بیشتری در انسان مورد نیاز است.

در نهایت، مهم است که به یاد داشته باشید که میوه پوملو حاوی مقادیر بسیار کمتری از این ترکیبات بالقوه کشنده سرطان نسبت به فرم های غلیظ مورد استفاده در مطالعات است.

خلاصه

در مطالعات لوله آزمایش نشان داده شده است که عصاره پوست و برگ های پوملو سلول های سرطانی را می کشد و از گسترش سرطان جلوگیری می کند. با این حال، برای درک اینکه چگونه میوه پوملو بر سرطان تأثیر می گذارد، تحقیقات بیشتری در انسان مورد نیاز است.

۹. به راحتی به رژیم غذایی خود اضافه کنید

پوملو به راحتی به رژیم غذایی خود اضافه می شود.

ممکن است بتوانید پوملو تازه را در بازار محلی آسیایی خریداری کنید و پوملو خشک نیز موجود است برخط.

بیشتر بخوانید
رامبوتان تغذیه، فواید سلامتی و دستور العمل ها

اگرچه پوملو خشک معمولاً برای تهیه دسر یا به عنوان آب نبات در برخی از کشورهای آسیایی مصرف می شود، اما کالری و شکر افزوده آن بسیار بالاتر از پوملو تازه است.

برای پوست کندن پوملو، یک اینچ (۲.۵ سانتی متر) از انتهای نوک تیز میوه جدا کنید. سپس چند بریدگی به طول ۲.۵ سانتی متر در پوست ضخیم اطراف قطر آن ببرید.

با استفاده از این بریدگی ها، پوست را بخش به بخش جدا کنید.

پس از کندن پوست، به راحتی می توانید میوه های باقی مانده را به چند قسمت تقسیم کنید. مانند سایر مرکبات، میوه پوملو توسط یک غشای نازک، سفید و فیبری – به نام مغز – به بخش هایی تقسیم می شود که جدا کردن آن را آسان می کند.

پوملو را می توان به تنهایی به عنوان میان وعده مصرف کرد یا به عنوان جایگزینی برای سایر مرکبات در دستور العمل ها استفاده کرد. همچنین یک افزودنی عالی برای سالاد است.

خلاصه

پوملو به راحتی پوست کنده می شود و می توان آن را به تنهایی خورد یا در دستور پخت استفاده کرد. پوملو خشک حاوی شکر و کالری بیشتری نسبت به پوملو خام است.

پوملو میوه ای بسیار مغذی است که کالری کمی دارد و سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است.

همچنین حاوی فیبر و پروتئین است که می تواند به مدت طولانی تری شما را سیر نگه دارد.

در حالی که مزایای بالقوه زیادی دارد، تحقیقات بیشتری در انسان برای درک کامل اثرات آن بر سلامتی مورد نیاز است.

در مجموع، میوه پوملو یک افزودنی سالم و منحصر به فرد به رژیم غذایی شماست.

Source link

لطفاً به این مطلب امتیاز دهید. این‌کار به بهبود ارائه مطالب کمک خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه