آلرژی غذایی شامل یک واکنش ایمنی است. هنگامی که شما حساسیت غذایی دارید، بدن شما به اشتباه پروتئین های موجود در آن غذا را برای شما مضر می بیند. در پاسخ، دفاعی را برای محافظت از شما راه اندازی می کند. این “دفاع” است که باعث علائم آلرژی می شود. علائم می تواند از کهیر تا آنافیلاکسی متغیر باشد که می تواند تهدید کننده زندگی باشد.

هشت ماده غذایی را شامل می شود ۹۰ درصد از تمام آلرژی های غذایی:

  • شیر
  • تخم مرغ
  • بادام زمینی
  • آجیل درختی
  • ماهی
  • صدف
  • گندم
  • سویا

آلرژی بذر کمتر از آلرژی به بادام زمینی یا آجیل درختی است. با این حال، به گفته جان ویلیامز، متخصص آلرژی و ایمونولوژی در Kaiser Permanente در کلرادو، آلرژی به دانه آفتابگردان از بسیاری جهات شبیه آلرژی بادام زمینی است.

آشنایی با آلرژی به آفتابگردان