چه میوه هایی مرکبات نیستند؟

هنگام خرید میوه ها و سبزیجات، اکثر مردم احتمالاً زمانی را برای مرتب کردن مرکبات اختصاص نمی دهند، مگر اینکه مشکلات گوارشی داشته باشند و نیاز به اجتناب از اسید سیتریک داشته باشند.

محبوب ترین مرکبات پرتقال، گریپ فروت و لیمو هستند. آنها شناخته شده اند ویتامین سی و عوامل سم زدایی

با این حال، حساس بودن به اسید سیتریک به این معنی نیست که باید از مزایای سایرین محروم شوید میوه های غیر مرکبات آنها فواید تغذیه ای زیادی دارند و می توانند سلامت شما را بهبود بخشند.

سیب ها

سیب بومی جنوب غربی آسیا است میوه های غیر مرکبات متعلق به خانواده Rosaceae، همان خانواده ای که آلو، هلو و برخی میوه های دیگر به آن تعلق دارند.

آنها همدیگر را در اطراف می شناسند 7000 نوع سیب اما محبوب ترین آنها سیب های قرمز شیرین و خوشمزه هستند. آنها را می توان در رنگ های زرد، قرمز، سبز، دو رنگ یا رگه ای یافت.

سیب فواید بسیاری برای سلامتی دارد، از جمله تنظیم قند خون، کاهش کلسترول و مبارزه با انواع سرطان با آنتی اکسیدان های قوی.

گلابی ها

این یکی از میوه های غیر مرکبات آنها از زمان های بسیار قدیم کشت می شدند و اعتقاد بر این است که مصرف آنها توسط انسان به عصر حجر برمی گردد.

بیشتر بخوانید
سالم ترین سبزیجات کدامند؟

همانطور که سیب عضوی از خانواده روزاسه و در اندازه ها، شکل ها و رنگ های مختلف موجود است.

طعم آن شیرین و فیبر آن آبدار، با بافت کمی دانه ای است.

مهاجران اولیه اروپایی آن را به ایالات متحده آوردند و شناخته شده است که با موفقیت در شمال غربی اقیانوس آرام کشت شده است.

مانند سیب، گلابی برای مبارزه با انواع سرطان بسیار عالی است و آنتی اکسیدان های ضروری را تامین می کند.

هندوانه

اگرچه بحث های زیادی در مورد میوه یا سبزی بودن هندوانه یا هندوانه وجود دارد، اکثر مردم آن را یک میوه گرمسیری غیر مرکباتی می دانند.

هندوانه متعلق به تیره Cucurbitaceae است و در اصل در جنوب آفریقا به صورت وحشی رشد کرده است.

امروزه کشت آن به صورت تجاری در طول سال در مناطق وسیعی از ایالات متحده، چین و روسیه انجام می شود.

این یکی از بزرگ‌ترین میوه‌ها یا سبزیجاتی است که می‌توانید در بازار پیدا کنید، با نمونه‌هایی که می‌توانند تا 8 تا 10 کیلوگرم یا حتی بیشتر وزن داشته باشند.

بیشتر بخوانید
کاستارد سیب - فواید، ارزش غذایی و راه های مصرف

جالب ترین چیز این است که 92 درصد آن از آب تشکیل شده است، به همین دلیل است که به عنوان یک میوه با طراوت در فصل تابستان بسیار مورد توجه قرار می گیرد.

شکلی مستطیل و پوسته ای ضخیم دارد. پس از باز شدن، داخل قرمز رنگ آن با الیاف بسیار مرطوب و دانه های تیره به طول تقریبی 1 تا 2 سانتی متر دیده می شود.

هندوانه سرشار از ویتامین های A، B و C است که به مبارزه با بیماری ها و تولید انرژی کمک می کند. همچنین دارای خاصیت ادرارآوری فوق العاده ای است.

تمشک

این تمشک این میوه بوته ای است که به نام تمشک یا Rubus idaeus شناخته می شود، بومی سرزمین های مرتفع و صخره ای یونان امروزی است.

از آنجا کشت آن به ایتالیا، هلند، بریتانیای کبیر و در نهایت به ایالات متحده و کانادا گسترش یافت، جایی که امروزه در مقادیر زیاد، عموماً در فصل از اواسط تابستان تا پاییز، کشت می‌شود.

با این حال، در بسیاری از کشورهای با آب و هوای معتدل نیز کشت می شود و در اروپای مرکزی و شمالی به طور طبیعی تکثیر شده تا جایی که در بین مردم به عنوان “توت فرنگی جنگل” شناخته می شود.

بیشتر بخوانید
جایگزین های غیر لبنی برای 7 محصول لبنی رایج

میوه ای کوچک، مخروطی یا گرد است که پوست آن دارای بافتی مخملی است که می تواند قرمز، سیاه، بنفش، سفید یا زرد باشد. پالپ آن بسیار معطر و طعمی تلخ و شیرین دارد.

این یک میوه بسیار همه کاره است، زیرا می توان آن را به صورت خام، به شکل آب میوه یا حتی پوره مصرف کرد.

همچنین برای تهیه مربا، ژله و نوشیدنی های خوشمزه بسیار استفاده می شود.

در اکثر سوپرمارکت ها می توانید بسته بندی تمشک یخ زده با وزن های مختلف خریداری کنید.

آنها خواص آنتی اکسیدانی زیادی دارند و پتاسیم، آهن و کلسیم و ویتامین های A، B1، B2، B3، B6 و ویتامین C را برای بدن تامین می کنند.

یکی دیگر از فواید آن سهم اسید فولیک و اسید الاژیک است که یک عامل قدرتمند در برابر سرطان است. فیبر بالای آن به کسانی که با کلسترول مبارزه می کنند کمک می کند.

Source link

دیدگاهتان را بنویسید

2 دیدگاه دربارهٔ «چه میوه هایی مرکبات نیستند؟;

    • با سلام و احترام،

      در پاسخ به پرسش شما، باید اعلام کنم که کیوی از خانواده مرکبات محسوب نمی‌شود. در حالی که مرکبات شامل میوه‌هایی مانند پرتقال، لیمو، گریپ‌فروت و ماندارین هستند که معمولاً از خانواده Rutaceae منشأ می‌گیرند، کیوی متعلق به خانواده Actinidiaceae می‌باشد. این خانواده خصوصیات ساختاری و ژنتیکی متفاوتی نسبت به مرکبات دارند.

      از نظر تغذیه‌ای، هرچند کیوی سرشار از ویتامین C و فیبر است و از لحاظ ارزش غذایی بسیار مفید می‌باشد، اما ویژگی‌های بایولوژیکی و دسته‌بندی گیاهی آن کاملاً متفاوت از مرکبات است. به عبارت دیگر، شباهت در میزان ویتامین C و خواص آنتی‌اکسیدانی، دلیل تغییر دسته‌بندی آن به عنوان مرکبات نمی‌باشد.

      این توضیحات با استناد به منابع معتبر بین‌المللی مانند Botanical Society و USDA که در دسته‌بندی میوه‌ها از دیدگاه علمی تمرکز دارند، تأیید می‌شود. بنابراین به عنوان یک متخصص تغذیه با سابقه، تأکید می‌کنم که کیوی جزو میوه‌های مرکبات نیست و هر کدام از این میوه‌ها ویژگی‌های منحصربه‌فرد خود را دارند که در رژیم‌های غذایی مختلف به کار می‌روند.

      با تشکر از توجه شما، دکتر فرزاد روشن ضمیر