بادام و شاه بلوط قلیایی هستند.
مواد مغذی موجود در آجیل
آجیل سرشار از پروتئین است که آن ها را جایگزین خوبی برای گوشت می کند. کلینیک مایو گزارش میدهد که این غذا سرشار از چربیهای تک غیراشباع و چند غیراشباع است که تصور میشود کلسترول بد را کاهش میدهند، و همچنین اسیدهای چرب امگا ۳ که میتواند به جلوگیری از اختلال در ریتم قلب کمک کند.
فیبر یکی دیگر از مواد غذایی موجود در آجیل است. اشتها را ارضا می کند، کلسترول را کاهش می دهد و در محافظت در برابر دیابت نوع ۲ نقش دارد.
مشخصات مواد مغذی آجیل شامل ویتامین E است که به جلوگیری از ایجاد پلاک های انسداد شریان که می تواند منجر به حمله قلبی و سکته شود، کمک می کند. برخی از انواع آجیل حاوی استرول های گیاهی هستند، موادی که کلسترول را کاهش می دهند. به گفته کلینیک مایو، علاوه بر این، آجیل دارای ال آرژنین است که انعطاف پذیری عروق را افزایش می دهد و خطر انسداد را کاهش می دهد.
شاه بلوط و بادام قلیایی هستند، اما بادام زمینی و گردو اسیدی هستند. انجمن تغذیه آمریکا. بادام هندی، گردو و آجیل برزیلی نیز اسیدی هستند.
طبق گفته کلینیک مایو، تمام انواع آجیل درختی سالم هستند و حتی بادام زمینی نیز نسبتا سالم هستند. آجیل های بدون نمک و شکر را انتخاب کنید.
توصیه میکند هفتهای چهار وعده آجیل مصرف کنید انجمن قلب آمریکا. یک وعده ۲ قاشق غذاخوری کره آجیل یا یک مشت کوچک آجیل است.
فواید آجیل برای سلامتی
بررسی منتشر شده در مواد مغذی در دسامبر ۲۰۱۷ مطالعات مربوط به آجیل و سلامت را بررسی کرد. آجیل درختی و بادام زمینی فواید سلامتی متعددی دارند، از جمله کاهش خطر بیماری های مزمن، کاهش التهاب، بهبود متابولیسم چربی و افزایش کنترل قند خون.
از آنجایی که آجیل سرشار از چربی است، برخی افراد ممکن است نگران باشند که خوردن آنها منجر به افزایش وزن شود. بررسی در مواد مغذی دریافتند که آجیل به کنترل اشتها کمک می کند و به بدن در سوزاندن کالری بیشتر کمک می کند. در نتیجه، آنها متوجه نشدند که آجیل خطر چاقی را افزایش می دهد.
مطالعه منتشر شده در _ مجله پزشکی نیوانگلند_ در نوامبر ۲۰۱۳ متوجه شد که آجیل ممکن است به افزایش طول عمر کمک کند. نویسندگان داده های بیش از ۱۱۸۰۰۰ نفر را برای تعیین اینکه آیا ارتباطی بین مصرف آجیل و کاهش خطر مرگ وجود دارد را بررسی کردند. آنها اشاره کردند که خوردن آجیل با خطر مرگ ناشی از علت خاص و خطر مرگ همه علل رابطه معکوس دارد.
مسائل ایمنی آجیل
یکی از نکات منفی مصرف آجیل آلرژی است. موسسه لینوس پاولینگ بیان می کند که آنها غذاهایی هستند که معمولاً باعث ایجاد واکنش های آلرژیک می شوند و برخی از اثرات مانند آنافیلاکسی می توانند کشنده باشند.
آلرژی به بادام زمینی بین ۲ تا ۵ درصد از کودکان ایالات متحده را تحت تاثیر قرار می دهد و میزان بروز آن در حال افزایش است. کمتر از ۱ درصد از بزرگسالان و کمتر از ۲ درصد از کودکان به آجیل درختی حساسیت دارند. از آنجایی که واکنش ها به غذاها می تواند جدی باشد، افراد مبتلا به آلرژی باید اقدامات احتیاطی ویژه ای را برای جلوگیری از خوردن ناخودآگاه آنها انجام دهند. این شامل بررسی دقیق برچسب محصولات غذایی و اجتناب از غذاهای بدون برچسب است.
تنها اقدام احتیاطی دیگر در مورد آجیل، آجیل برزیلی است. آجیل های کشت شده در خاک های غنی از سلنیوم در برزیل ممکن است بیش از ۱۰۰ میکروگرم در هر آجیل داشته باشند. سمیت سلنیوم می تواند در سطوح بالای ۴۰۰ میکروگرم در روز در بزرگسالان رخ دهد موسسه لینوس پاولینگ. این بدان معناست که حداقل چهار عدد مغز آجیل در روز می تواند یک دوز سمی به یک فرد بالغ بدهد. حد سمیت در کودکان بسیار کمتر است.
رژیم قلیایی چیست؟
مقیاس pH که از ۰ تا ۱۴ متغیر است، اسیدیته و قلیایی بودن را نشان می دهد. pH 7.0 خنثی است، PH زیر ۷.۰ نشان دهنده اسیدیته و pH بالای ۷.۰ نشان دهنده قلیایی بودن است. PH طبیعی بدن از ۷.۲ تا ۷.۴ متغیر است. این محدوده برای سلامتی حیاتی است، بنابراین pH بالاتر از آن آلکالوز نامیده می شود و pH کمتر از آن اسیدوز نامیده می شود.
طرفداران رژیم غذایی قلیایی می گویند که این رژیم غذایی با افزایش pH بدن باعث افزایش سلامتی و پیشگیری از بیماری ها می شود. بنیاد شورای اطلاعات بین المللی غذا. این شامل تمرکز رژیم غذایی بر روی غذاهای قلیایی، از جمله لوبیا، میوه ها، سبزیجات و برخی آجیل است. یکی دیگر از اجزای برنامه غذایی، دانه های قلیایی است که دانه های آفتابگردان و کدو تنبل و بذر کتان هستند.
رژیم قلیایی همچنین شامل محدود کردن مصرف گوشت، تخم مرغ، پنیر و سایر غذاهای لبنی است که همگی ترکیبات اسیدی تولید می کنند.
فواید رژیم قلیایی
غذاهای قلیایی PH بدن را تغییر نمی دهند، اما ادرار را کمی قلیایی تر می کنند. بنیاد بینالمللی شورای اطلاعات غذا میگوید تنها افرادی که میتوانند از این تأثیر بهره ببرند، افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیوی هستند.
از آنجایی که غذاها ادرار را کمتر اسیدی می کنند، منجر به تشکیل کمتر کریستال های اسید اوریک در ادرار می شود. کالج پزشکی بیلور. رژیم غذایی می تواند پیشرفت بیماری کلیوی را کند کند، به خصوص اگر بیماران قبل از پیشرفت بیماری خود آن را شروع کنند.
در حالی که غذاهای قلیایی بدن را قلیایی تر نمی کنند، اما سرشار از مواد مغذی سالم هستند. به همین دلیل، آنها باید در رژیم غذایی برجسته باشند.
شورای آمریکایی ورزش می گوید رژیم قلیایی فواید سلامتی ارزشمندی دارد. از آنجایی که بر روی غذاهای گیاهی تمرکز می کند، نوشیدن آب فراوان را ترویج می کند و عناصر غذایی بی کیفیت مانند شکر، الکل و غذاهای فرآوری شده را حذف می کند، راهی عالی برای غذا خوردن است. رژیم غذایی پر اسید با کمبود انرژی، سردرد، تحریک پذیری، مشکلات آلرژی و افزایش سرماخوردگی و آنفولانزا مرتبط است.
مطالعه منتشر شده در مجله بهداشت محیط و عمومی در سال ۲۰۱۲ مجموعه مقالات علمی را برای ارزیابی نقش رژیم غذایی قلیایی در سلامتی بررسی کرد. نویسندگان به این نتیجه رسیدند که رژیم غذایی ممکن است خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش دهد. آنها دریافتند که با مزایای زیر همراه است:
- بهبود نسبت پتاسیم به سدیم، کاهش تحلیل عضلانی، تقویت استخوان ها و کاهش خطر فشار خون بالا و سکته مغزی.
- افزایش سطح هورمون رشد، که ممکن است حافظه، شناخت و سلامت قلب و عروق را تقویت کند.
- سطوح بالاتر منیزیم، یک ماده معدنی با طیف وسیعی از عملکردها.
بسیار مقاله سودمندی بود