غذاهای دریایی و سردرد

اگر بعد از خوردن غذاهای دریایی دچار سردرد می شوید، آن غذا می تواند یک آلرژن بالقوه برای شما باشد.

اگر بعد از خوردن ماهی دچار سردرد می شوید، ممکن است تصادفی نباشد. نگهدارنده ها یا سایر افزودنی های موجود در غذاهای دریایی می توانند باعث ایجاد میگرن دردناک شوند. دلایل سردرد بعد از شام نیز ممکن است شامل یک بیماری ناشی از ماهی آلوده یا – اگرچه بعید – آلرژی به غذاهای دریایی باشد.

نکته

اگر بعد از خوردن غذاهای دریایی سردرد می‌گیرید، آن غذا می‌تواند یک آلرژن بالقوه برای شما باشد، اگرچه احتمالاً فقط یک محرک سردرد است. در صورتی که تهوع، استفراغ یا علائم دیگر را نیز تجربه کنید، ممکن است ماهی آلوده خورده باشید.

سردرد بعد از خوردن ماهی؟

آیا می دانستید که برخی از غذاها در برخی افراد باعث میگرن یا سردرد می شوند؟ بر اساس بنیاد آمریکایی میگرن، این محرک ها بر اساس گزارش خود هستند و توسط مطالعات علمی پشتیبانی نمی شوند. با این حال، به نظر می رسد برخی از غذاها بیشتر از سایرین باعث سردرد می شوند. در حالی که الکل و شکلات در صدر لیست قرار دارند، غذاهای دریایی نیز یک تخلف مکرر هستند.

بیشتر بخوانید
چه چیزی باعث سردرد و از دست دادن اشتهای من می شود؟

برای کسانی که بعد از خوردن ماهی قزل آلا، به ویژه ماهی قزل آلا دودی یا خشک، سردرد دریافت می کنند، تیرامین می تواند مقصر باشد. این ترکیب طبیعی اغلب در ماهی های ترشی، دودی یا خشک یافت می شود و در طی فرآیند تخمیر یا نگهداری شکل می گیرد. بنیاد میگرن آمریکا بیان می کند که باید مطالعات بیشتری در مورد ارتباط تیرامین و سردرد انجام شود. آنها خوردن ماهی تازه را به جای ماهی دودی یا خشک پیشنهاد می کنند.

را کلینیک کلیولند توصیه می کند برچسب های تغذیه ای ماهی های از پیش بسته بندی شده را از نظر مواد شیمیایی و نگهدارنده هایی مانند نیترات ها و نیتریت ها، فنیل اتیلامین، سالیسیلات ها، آسپارتات و گلوتن بررسی کنید. هر کدام از آنها می تواند محرک سردرد باشد.

افزودنی غذایی MSG (مونوسدیم گلوتامات) اغلب مقصر است. در حالی که غذاهای دریایی به خودی خود حاوی این ترکیب نیستند، برخی از سس ها یا مارینادها می توانند. بررسی اکتبر ۲۰۱۶ منتشر شده در گزارش های فعلی عصب شناسی و علوم اعصاب هیچ ارتباطی بین MSG و سردرد پیدا نکرده است. با این حال، محققان به این نتیجه رسیدند که باید مطالعات بیشتری برای ارزیابی ارتباط بین رژیم غذایی و سردرد انجام شود و از بین بردن محرک‌های احتمالی ممکن است کمک کند.

بیشتر بخوانید
میگرن: علل، درمان، انواع و علائم

بنیاد آمریکایی میگرن پیشنهاد می کند که یک دفترچه خاطرات غذایی داشته باشید. اگر غذا محرک باشد، ظرف ۱۲ تا ۲۴ ساعت پس از مصرف باعث سردرد می شود. بنابراین، می توانید به عقب برگردید و منبع بالقوه درد را ردیابی کنید.

آیا مسمومیت با غذاهای دریایی می تواند باعث سردرد شود؟

اگر بعد از خوردن ماهی قزل آلا یا نوع دیگری از ماهی سردرد می گیرید، ممکن است ماهی آلوده مصرف کرده باشید. بر اساس کتابخانه ملی پزشکی ایالات متحدهسردرد بعد از خوردن ماهی از علائم شایع مسمومیت غذایی همراه با حالت تهوع، استفراغ، گرفتگی عضلات، بی حسی، گزگز و مشکل در تنفس است. همچنین ممکن است طعم فلزی در دهان، اسهال و فشار خون پایین را تجربه کنید. در صورت مشاهده این علائم بلافاصله به پزشک مراجعه کنید.

بیشتر بخوانید
آنچه در مورد فشار در سر باید بدانید

سه نوع شایع مسمومیت غذایی از گونه‌های سیگواترا (باس دریایی، هامور، ماهی قرمز)، گونه‌های اسکمروید (تون، ماهی خال مخالی، ماهی ماهی) و صدف‌ها (صدف، صدف، صدف) می‌آیند. به یاد داشته باشید، مهم نیست که ماهی یا غذاهای دریایی چقدر پخته شده باشند، زیرا گرما سم را از بین نمی برد.

بنابراین، چگونه می توانید از خود محافظت کنید؟ کتابخانه ملی پزشکی ایالات متحده توصیه می کند از غذاهای دریایی (از جمله صدف و ماهی) در طول شکوفایی جلبک ها که در تابستان رخ می دهد، اجتناب کنید. هنگام غذا خوردن یا خرید ماهی، همیشه باید بپرسید که از کجا آمده است.

آلرژی به غذاهای دریایی به ندرت باعث سردرد می شود

مطالعه اکتبر ۲۰۱۸ در مجله آسم و آلرژی تایید کرد که ماهی و صدف، از جمله میگو، خرچنگ، خرچنگ، ماهی مرکب و صدف، برخی از رایج ترین آلرژن های غذایی هستند. در ایالات متحده، حدود ۰.۴ درصد از مردم به ماهی و ۰.۲ درصد به هر دو ماهی و صدف آلرژی دارند.

بیشتر بخوانید
سردرد ناشی از کم آبی: علائم، درمان و ...

با این حال، انجمن ایمونولوژی بالینی و آلرژی استرالیا سردرد را جزو شایع ترین علائم آلرژی به غذاهای دریایی فهرست نمی کند. در عوض، آلرژی به غذاهای دریایی اغلب باعث کهیر، سوزن سوزن شدن گلو و دهان، تورم، استفراغ و اسهال می شود. همچنین ممکن است دچار آنافیلاکسی شود، یک واکنش تهدید کننده زندگی که نیاز به مراقبت اضطراری دارد.

البته شایان ذکر است که آلرژی به ماهی به طور بالقوه تهدید کننده زندگی است. سردرد یا نه، اگر بعد از خوردن غذاهای دریایی یک یا چند مورد از این علائم را تجربه کردید، فوراً با پزشک تماس بگیرید. ریسک های غیر ضروری را نپذیرید. یک ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی می تواند علت علائم شما را تعیین کند و بهترین اقدام را توصیه کند.

Source link

۵/۵ - (۱ امتیاز)
دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه