نحوه پخت مرغ منجمد در قابلمه

طرز پخت مرغ منجمد در قابلمه. فرقی نمی‌کند بخواهید چگونه بپزید، غذا درست کنید، یا یک قابلمه درست کنید، این آموزش شما را با فرآیند پخت سینه مرغ و ران مرغ منجمد با استفاده از قابلمه آشنا می‌کند.

طرز پخت مرغ منجمد در زودپز.

چرا باید مرغ منجمد را در زودپز بپزید؟

استفاده از قابلمه فوری برای پختن مرغ منجمد صرفه جویی زیادی در زمان دارد! نه تنها تطبیق پذیری قابلمه فوری شما را افزایش می دهد، بلکه به شما امکان می دهد گوشت زیادی را به طور همزمان بپزید. سپس می توانید از مرغ پخته شده خود برای کاسرول، تاکو، سالاد، ناهار استفاده کنید یا آن را برای بعداً فریز کنید. اگر به صورت عمده خرید کنید، می توانید در هزینه خود نیز صرفه جویی کنید.

چه نوع مرغی را می توان از یخ زده در قابلمه درست کرد

از این دستور پخت مرغ منجمد در زودپز می توان برای انواع برش ها استفاده کرد. شما می توانید از این آموزش برای پخت منجمد استفاده کنید سینه مرغ و پای مرغ، بدون استخوانیا با استخوان، پوست یا بدون پوست. این است توصیه نمی شود پاها یا بال ها را به این ترتیب بپزید زیرا گوشت از استخوان می افتد.

مدت زمان پخت مرغ منجمد در زودپز

چند ماده و نیم ساعت تمام چیزی است که برای تبدیل مرغ منجمد به آبدار و رنده شده نیاز دارید. حتی اگر مرغ شما در یک آجر یخ زده مانند من در ویدیو باشد، ۳۰ دقیقه مرغ را به خوبی می پزد.

بیشتر بخوانید
آیا ورزش باعث کاهش وزن در کتوزیس می شود؟

طرز پخت مرغ منجمد در زودپز

  • مرحله ی ۱: مرغ منجمد را مستقیماً در ظرف فوری قرار دهید. سینه و ران هر دو کار می کنند.
  • گام ۲: 5 تا ۶ فنجان آب اضافه کنید، آب مرغ می شود.
  • مرحله ۳: یک پیاز را که درشت خرد شده اضافه کنید.
  • مرحله ۴: ادویه جات (نمک، فلفل، سیر، آویشن، نمک کرفس) را اضافه کنید.
  • مرحله ۵: سپس درپوش را ببندید و قفل کنید. حتماً دریچه را آب بندی کنید.
  • مرحله ۶: ۳۰ دقیقه با فشار بالا بپزید.
  • مرحله ۷: برای انتقال مرغ به یک کاسه بزرگ از انبر استفاده کنید.
  • مرحله ۸: حالا سینه مرغ زیادی باقی مانده است.
  • مرحله ۹: برای صاف کردن آبگوشت از یک صافی مشبک استفاده کنید.
  • مرحله ۱۰: در شیشه های مزون یا سینی های یخ قرار دهید. برای مدت طولانی در فریزر می ماند!
ران مرغ منجمد را در قابلمه فوری بپزید.

برای پخت مرغ منجمد باید از چه اندازه زودپز استفاده کرد

حداقل a ۶ کوارت ظرفیت پخت مرغ با استفاده از این آموزش لازم است. ان ۸ لیتر همچنین می توان از آن بدون تنظیم زمان پخت استفاده کرد (زیرا از قبل مایع کافی در ظرف وجود دارد). این است توصیه نمی شود برای استفاده از مینی قابلمه فوری ۳ لیتری به عنوان مرغ و مایع مناسب نیستند.

بیشتر بخوانید
9 بهترین مکمل کتو

چه مقدار مایع باید در قابلمه فوری بریزم؟

به عنوان یک قاعده کلی، مایع باید فقط سطح بالایی از چیزی را که در حال پختن هستید بپوشاند – در این مورد، مرغ. اما ما سعی می‌کنیم در حالی که مرغ را نرم و مرطوب نگه می‌داریم، مایه‌ای خوش طعم درست کنیم. برای رسیدن به این هدف به ۵ تا ۶ فنجان آب نیاز است.

چگونه مرغ منجمد را مزه دار کنیم

از آنجایی که مرغ در یک آجر یخ زده به دیگ فوری اضافه می شود، هیچ روش چاشنی خاصی لازم نیست. فقط پیاز و ادویه ها را به قابلمه اضافه کنید، درب آن را ببندید و تفت دهید. همانطور که مرغ پخته می شود و در قابلمه از هم می ریزد، آب چاشنی شده و فشار، مرغ را به خوبی مزه دار می کند. نتیجه یک مرغ پخته لطیف، آبدار و تند است.

آب مرغ خانگی تهیه شده در قابلمه با مرغ منجمد.

با باقی مانده آبگوشت چه کنیم؟

پختن مرغ به این روش، مزیت فوق‌العاده‌ای را به شما می‌دهد مرغ خانگی. آبگوشت را از یک توری ریز صاف کنید و در شیشه ها در یخچال یا فریزر نگهداری کنید. باید در آن تازه بماند یخچال به ۱۰ روز یا فریزر به مدت ۶ ماه یا توسط حتی می توانید در آبگوشت بریزید سینی های یخمنجمد کنید و سپس تک تک مکعب ها را در کیسه کنید تا دفعه بعد که به مقداری آبگوشت برای سس نیاز دارید، مانند سس کتوژنیک

بیشتر بخوانید
تخم مرغ در رژیم کتوژنیک

آیا مرغ بعد از پختن سفت است؟

اصلا! دیگ فوری که زودپز است، مرغ را با فشار کافی می پزد تا مرغ بپزد بدون اینکه آن را خشک کند، به لطف بخار به علاوه، تمام آب گوشتی که مرغ در آن پخته می‌شود، آن را نرم و آبدار نگه می‌دارد. اگر زمان پخت را افزایش دهید، در خطر ابتلا به مرغ سفت هستید.

آیا مرغ در رژیم کتوژنیک خوب است؟

هنگامی که رژیم کتوژنیک دارید، مرغ یک غذای اصلی است. این یک منبع عالی از پروتئین است که به شما کمک می کند احساس خوبی داشته باشید
کامل است و به ریکاوری عضلات کمک می کند. همچنین کربوهیدراتی که می‌خواهید با کتوژنیک کاهش دهید کم است
مسافرت رفتن. مرغ نیز یک ماده همه کاره است و می توان آن را به روش های بی شماری طبخ کرد. طعم و محتوای چربی از قسمتی به قسمت دیگر متفاوت است. می‌توانید از سینه برای برش لاغرتر یا از ران‌ها برای برش نرم و آبدار استفاده کنید.

بیشتر بخوانید
دلایل عدم کاهش وزن در رژیم کتوژنیک

عناصر

  • ۵ تا ۶ فنجان آب
  • پیاز ۱ عدد، ربع شده
  • ۱.۵ قاشق چایخوری نمک
  • ۱.۵ قاشق غذاخوری پودر سیر
  • ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۱/۲ قاشق چایخوری آویشن
  • ۱/۲ قاشق چایخوری نمک کرفس (یا ۱ ساقه کرفس)
  • ۲.۵ تا ۳ پوند سینه یا ران مرغ منجمد

دستورالعمل ها

  1. مرغ منجمد را در قابلمه قرار دهید. آب را روی آن بریزید و ادویه ها را بپاشید. پیازهای اطراف مرغ را اضافه کنید.
  2. درب را ببندید و دریچه هوا را ببندید. با فشار بالا به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
  3. انتشار سریع یا بخار دستی.
  4. برای انتقال مرغ به کاسه از انبر یا قاشق سوراخ دار استفاده کنید.
  5. یک صافی توری ریز را روی یک پیمانه بزرگ قرار دهید و آب آن را صاف کنید. به ظروف شیشه ای منتقل کنید.
  6. مرغ و آب گوشت را تا ۱ هفته در یخچال یا تا ۶ ماه در فریزر نگهداری کنید.

Source link

غذاهای کتویی ایرانی ؛ دستور پخت غذاهای کتوژنیکی

۵/۵ - (۲ امتیاز)
دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه