نحوه پوست کندن و برش کدو حلوایی

در این پست نکات آشپزی، چند مرحله آسان برای پوست کندن و خلال کردن کدو حلوایی را به شما آموزش می دهم. و در حالی که من در مورد خرید کدو تنبل از قبل خرد شده قضاوت نمی کنم، کدو تنبل تازه پوست کنده و بریده شده بسیار خوش طعم تر و ارزان تر است!

پین نحوه پوست کندن و برش کدو حلوایی برای ذخیره برای بعد!

نحوه پوست کندن و برش کدو حلوایی تصویر مربعی از تکه های برش خورده کدو در یک ظرف پخت

من فکر می کنم کدو حلوایی بو داده یکی از بهترین چیزها در فصل پاییز است. من سال ها کدو سبز را در باغم پرورش دادم و در پوست کندن و برش دادن آنها بسیار خوب عمل کردم. اما اعتراف می کنم که برش دادن کدو حلوایی بزرگ کمی تمرین می خواهد.

به همین دلیل است که اگر در ایالات متحده زندگی می کنید، هر سال این کیسه های کدو حلوایی پوست کنده و تکه تکه شده را خواهید دید که در این زمان در فروشگاه ها ظاهر می شوند. (البته من خودم کدو تنبل خرد شده را خریدم، حتی اگر می دانستم که آنها هرگز به خوبی کدوهای تازه برش داده نمی شوند.)

اگر با تلاش برای حک کردن کدو تنبل بزرگ کمی ترسیده اید، در اینجا چند نکته برای شما آورده شده است نحوه پوست کندن و برش کدو سبز که می تواند به شما در صرفه جویی در هزینه کمک کند و طعم کدو تنبل تازه باغ را بدست آورید. و در زیر چند ایده برای استفاده از این کدو حلوایی خوشمزه را بررسی کنید!

بیشتر بخوانید
ریشه تارو: مشخصات غذایی، فواید

آن را بگیرید دستور العمل های جدید با ایمیل:

عکس های مرحله به مرحله در مورد نحوه پوست کندن و برش کدو حلوایی

مراحل دقیق در مورد نحوه پوست کندن و برش کدو حلوایی:

(برای فهرست کوتاه قابل چاپ این مراحل به زیر مراجعه کنید.)

  1. اگر کدو تنبل خود را از فروشگاه بخرید، ممکن است کدو تنبلی را دریافت کنید که شکل کمی متفاوت از این داشته باشد، زیرا اکثر مغزها دارای گردن نازکی با انتهای پیازی هستند که در آن دانه ها قرار دارند. این همان کدو واقعا بزرگ است که من در باغ خود پرورش می دادم.
  2. برخی از افراد ممکن است نسبت به دست زدن به کدوی خام زمستانی واکنش نشان دهند، گاهی اوقات به آن دست کدو می گویند! اگر فکر می‌کنید این مشکل را دارید یا با لمس کدو تنبل خام متوجه واکنش شدید، دستکش لاستیکی بپوشید در حین بریدن آن
  3. هر نوع بوترنوت که دارید، با بریدن ساقه و انتهای شکوفه کدو شروع کنید.
  4. سپس کدو تنبل را از وسط نصف کنید تا بتوانید دانه ها را بتراشید. برای بریدن کدو تنبل به مقداری ماهیچه چاقویی نیاز دارید. اگر کدو تنبل بزرگی است، ممکن است بخواهید آن را یک چهارم کنید.
  5. تیزترین و نوک تیزترین قاشقی را که می توانید پیدا کنید برای خراش دادن دانه ها بردارید. اگر قاشق گریپ فروت داشته باشید عالی هستند. سعی کنید تمام مواد رشته ای که در اطراف دانه ها وجود دارد را بتراشید.
  6. وقتی که دانه ها را خراش دهید، داخل کدو تنبل باید واقعا تمیز به نظر برسد.
  7. اکنون قسمتی می آید که انجام آن با چاقو تقریبا غیرممکن است. با استفاده از یک لایه بردار سبزیجات تیز (لینک وابسته)، پوست را به صورت نوارهای بلند جدا کنید.
  8. من خیلی مجبور نیستم تک تک آن رگه های سبز رنگی را که درست زیر پوست هستند حذف کنم، اما اگر آنها شما را آزار می دهند، فقط آنها را پوست بگیرید تا کاملاً از بین بروند.
  9. هنگامی که تمام تکه های کدو تنبل پوست کنده شدند، به نوارهایی با عرضی که به نظر می رسد برای کاری که با کدو تنبل انجام می دهید، برش دهید. برای کدو تنبل بو داده، سعی می کنم قطعاتی درست کنم که کمی بیش از یک اینچ مربع باشند.
  10. سپس نوارها را به طرف دیگر برگردانید و دوباره برش دهید تا مکعب شود. از مکعب های کدو تنبل برای درست کردن غذای خوشمزه استفاده کنید!
  11. برای نسخه قابل چاپ این نکات و برخی دستور العمل های کدو تنبل مورد علاقه از آشپزخانه Kalyn در زیر بررسی کنید.
نحوه پوست کندن و برش کدو حلوایی عکس افقی از کدو حلوایی مکعبی در بشقاب

کدو حلوایی مورد علاقه

مواد

  • ۱ عدد کدو حلوایی کامل بزرگ
بیشتر بخوانید
عسل شبدر چیست؟ موارد استفاده، تغذیه، و

ابزار

  • یک چاقوی تیز بزرگ
  • یک قاشق تیز مانند قاشق گریپ فروت
  • پردازش سبزیجات

دستورالعمل ها

  1. برخی افراد ممکن است نسبت به دست زدن به کدوی خام زمستانی واکنش نشان دهند! اگر هنگام لمس کدو تنبل خام متوجه واکنش شدید، دستکش لاستیکی بپوشید در حالی که شما کار می کنید
  2. با بریدن ساقه و انتهای رنگ کدو شروع کنید.
  3. سپس کدو تنبل را از وسط نصف کنید تا بتوانید دانه ها را بتراشید. اگر کدو تنبل بزرگی است، ممکن است بخواهید آن را یک چهارم کنید.
  4. تیزترین و نوک تیزترین قاشقی را که می توانید پیدا کنید برای خراش دادن دانه ها بردارید. سعی کنید تمام مواد رشته ای که در اطراف دانه ها وجود دارد را بتراشید.
  5. وقتی که دانه ها را خراش دهید، داخل کدو تنبل باید واقعا تمیز به نظر برسد.
  6. با استفاده از یک لایه بردار سبزیجات تیز (لینک وابسته)، پوست را به صورت نوارهای بلند جدا کنید.
  7. زمانی که تمام تکه های کدو تنبل پوست کنده شد، به اندازه کاری که با کدو تنبل انجام می دهید، نوارها را برش دهید. برای کدو تنبل بو داده، سعی می کنم قطعاتی درست کنم که کمی بیش از یک اینچ مربع باشند.
  8. سپس نوارها را به طرف دیگر برگردانید و دوباره برش دهید تا تکه هایی ایجاد شود.
لطفاً به این مطلب امتیاز دهید. این‌کار به بهبود ارائه مطالب کمک خواهد کرد.
دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه