نمک و سرگیجه

آیا بعد از خوردن غذاهای شور دچار سرگیجه می شوید؟ به نظر می رسد هر جا که نگاه می کنیم افرادی هستند که به ما می گویند مصرف نمک خود را کاهش دهیم. اما نمک چیست؟ نمک یک الکترولیت است که به تنظیم آب موجود در سلول ها و اطراف آن کمک می کند.

مطابق با انتشارات سلامت هاروارد، به سدیم موجود در نمک نیاز داریم، اما بیش از حد مصرف می کنیم. ما روزانه تنها به کمتر از یک دهم قاشق چایخوری نمک نیاز داریم و آمریکایی ها ۲۰ برابر این مقدار نمک دریافت می کنند. اگر بعد از خوردن غذاهای شور دچار سرگیجه می شوید، ممکن است به دلیل یک مشکل اساسی سلامتی باشد و باید با پزشک خود مشورت کنید.

سرگیجه بعد از خوردن غذاهای شور

سرگیجه پس از خوردن غذاهای شور می تواند ناشی از افت فشار خون پس از غذا (فشار خون پایین بعد از خوردن غذا) باشد. انتشارات سلامت هاروارد. بدن خون اضافی را به معده و روده کوچک می فرستد در حالی که ضربان قلب سریعتر و عروق خونی خارج از دستگاه گوارش تنگ می شود.

بیشتر بخوانید
6 علت تکان خوردن دست

در افراد مبتلا به افت فشار خون پس از غذا، قلب و رگ های خونی این گونه واکنش نشان نمی دهند و این باعث افت فشار خون پس از خوردن غذا می شود. علائم عبارتند از سرگیجه، غش، سبکی سر، افتادن، درد قفسه سینه، حالت تهوع و گاهی اوقات مشکلات بینایی. افت فشار خون پس از غذا حتی می تواند باعث حملات ایسکمیک (سکته های کوچک) شود.

به گفته محققان، اغلب اوقات کاهش فشار خون پس از خوردن غذا به دلیل فشار خون بالا است و فشار خون بالا می تواند منجر به سکته مغزی، حمله قلبی و سایر بیماری های قلبی عروقی شود. CDC. درمان کاهش مصرف نمک است.

علائم سدیم بالا

سدیم بالا به این معنی است که شما مقدار زیادی سدیم در خون دارید و علائم شامل تشنگی بیش از حد، ادرار کمتر از حد معمول، اسهال و استفراغ است. MedlinePlus. سدیم بالا به عنوان هیپرناترمی نیز شناخته می شود. اگر این علائم را دارید ممکن است به اختلال غده فوق کلیوی، اختلال کلیوی یا دیابت بی مزه مبتلا باشید.

بیشتر بخوانید
دیسکینزی: علائم، علل، و درمان.

اگر این علائم را دارید باید با ۹۱۱ تماس بگیرید و آزمایش خون سدیم بگیرید. اگر مشخص شود که سطح سدیم شما بالا است، پزشک با شما همکاری می کند تا تشخیص دهد که چه چیزی وجود دارد. گاهی اوقات سطوح بالای سدیم می تواند ناشی از داشتن اسهال باشد. سپس کادر پزشکی برنامه درمانی شما را تعیین خواهند کرد.

سرگیجه کم سدیم

سدیم پایین به این معنی است که میزان سدیم خون شما کمتر از حد طبیعی است. به گزارش MedlinePlus، علائم شامل ضعف، خستگی، گیجی و انقباض عضلانی است. همچنین ممکن است سرگیجه کم سدیم را تجربه کنید. سدیم پایین به عنوان هیپوناترمی نیز شناخته می شود. سطوح پایین سدیم می تواند ناشی از اسهال، استفراغ، بیماری کلیوی، بیماری آدیسون، سیروز، سوء تغذیه و حتی نارسایی قلبی باشد.

بیشتر بخوانید
30 درماتوم توضیح داده شده و مکان یابی شده است

اگر این علائم را دارید باید با اوزانس تماس بگیرید و آزمایش خون سدیم بگیرید، درست مانند علائم سدیم بالا. می تواند معنای جدی داشته باشد. کادر پزشکی برای تعیین علت و ترسیم یک برنامه درمانی با شما همکاری خواهند کرد.

سایر علل بعد از غذا خوردن

برخی از بیماری های دیگر نیز وجود دارد که ممکن است علت سرگیجه بعد از غذا خوردن باشد.

میگرن و بیماری منیر

افراد مبتلا به سرگیجه یا بیماری منیر اغلب پس از خوردن غذاهای خاص احساس سرگیجه می کنند. کلینیک مایو بیان می کند که بیماری منیر یک اختلال گوش داخلی است. سرگیجه اغلب یکی از علائم بیماری منیر است. غذاهای محرک شامل هر چیزی با محتوای نمک بالا، الکل و کافئین است. اگر یکی از این شرایط را دارید، باید مصرف نمک خود را محدود کنید تا احساس سرگیجه نکنید.

بیشتر بخوانید
هر آنچه که باید در مورد فیبرومیالژیا بدانید

هیپوگلیسمی غیر دیابتی

در حالی که هیپوگلیسمی غیر دیابتی یک وضعیت نادر است، افرادی که به آن مبتلا هستند پس از خوردن غذا به دلیل افت قند خون دچار سرگیجه می شوند. کلینیک مایو علائم را شامل رنگ پریدگی پوست، خستگی، تحریک پذیری، ضربان قلب نامنظم، گرسنگی، گریه هنگام خواب و احساس سوزن سوزن شدن در اطراف دهان می کند.

سرگیجه گاهی ممکن است به دلیل سطوح کم یا زیاد سدیم ایجاد شود، و اگر فکر می کنید ممکن است سطح سدیم غیرطبیعی داشته باشید، باید به پزشک مراجعه کنید، زیرا می تواند نشانه یک چیز جدی باشد.

Source link

۳/۵ - (۵ امتیاز)
دیدگاهتان را بنویسید

1 دیدگاه دربارهٔ «نمک و سرگیجه;

  1. سلام من سرگیجه گوش داخلی دارم ماهی میخورم بدتر میشود ایا خوردن ماهی تاثیر دارد ؟

    پاسخ

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه