چرا سیر می تواند باعث تنفخ و باد معده شود و چه باید کرد؟

اگر سیر باعث ایجاد گاز در شما می شود یا به نظر می رسد یک وعده غذایی پر از سیر همیشه با یک مورد باد سیر مواجه می شوید، این تصور شما نیست. در حالی که این ادویه معمولاً اولین چیزی نیست که هنگام فکر کردن به غذاهایی که باعث ایجاد گاز می‌شوند به ذهن می‌رسد، در واقع می‌تواند یک مورد از این ادویه را به شما بدهد.

اما در اینجا یک نفس تازه وجود دارد: می توان این اثرات بدبو را بدون قطع کامل سیر از بین برد.

چرا سیر باعث نفخ می شود؟

سیر باعث ایجاد گاز می شود زیرا سرشار از فروکتان است، یک کربوهیدرات قابل تخمیر که در غذاهایی مانند پیاز، تره فرنگی، پیازچه، گندم، چاودار، اینولین و ریشه کاسنی نیز یافت می شود.

انسان ها فاقد آنزیم برای تجزیه این مولکول هستند، و فروکتان ها قادر به جذب در روده کوچک نیستند، جایی که بیشتر جذب مواد مغذی انجام می شود. 

در نتیجه، فروکتان ها عمدتاً هضم نشده به روده بزرگ می روند، جایی که توسط باکتری هایی که در آنجا زندگی می کنند تخمیر می شوند. پانیتز می گوید، این فرآیند تخمیر است که می تواند علائمی مانند گاز، نفخ و حتی درد شکم را ایجاد کند.

بیشتر بخوانید
برفک مری (ازوفاژیت کاندیدا)

همه مردم فروکتان ها را به اشتباه جذب می کنند – این فقط یکی از ویژگی های سیستم گوارش ما است. اما برای اکثر مردم، خوردن یک وعده غذایی سیر ملایم علائم قابل توجهی را ایجاد نمی کند.

به طور کلی، اکثر افراد می‌توانند مقادیر کمی از آن را بدون علائم یا تجربه علائم جزئی داشته باشند. (و دلیل آن همیشه به غذا مربوط نمی شود.)

بیشتر بخوانید
چرا هنگام بلع در گوشم احساس درد می کنم؟

مشکلات زمانی شروع می شوند که ما به طور همزمان مقدار زیادی سیر می خوریم. سایر غذاهای غنی از فروکتان را به مخلوط اضافه کنید، و این فقط مشکل را بدتر می کند. پانیتز می‌گوید، بنابراین اگر بعد از مثلاً پاستا با سس گوجه‌فرنگی سیر و پیاز به‌علاوه نان سیر، موردی از توت‌ها را مشاهده کردید، این طبیعی است.

اگر به فروکتان ها بسیار حساس هستید، حتی یک لمس سیر در وعده غذایی شما ممکن است باعث ناراحتی شود.

افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر، بیماری کرون، کولیت اولسراتیو یا SIBO ممکن است مستعد ابتلا به این علائم حتی زمانی که مقدار کمی از غذاهای حاوی فروکتان مصرف می کنند، باشند.

بیشتر بخوانید
سنگ فرش گلو: تصاویر، خطر سرطان، علل دیگر

اگر باد سیر دارید چه باید کرد؟

نفخ ناشی از سیر می تواند آزاردهنده باشد، اما مضر نیست.

اگر غذاهای غنی از فروکتان مانند سیر باعث ایجاد گاز در شما می شود، لازم نیست آنها را از رژیم غذایی خود حذف کنید. فروکتان ها به روده های ما آسیب نمی رسانند یا منجر به فرآیند التهابی نمی شوند.

در حقیقت؟ فروکتان ها برای ما خوب هستند. این کربوهیدرات ها فیبرهای پری بیوتیک هستند که برای تغذیه و تحریک رشد باکتری های مفید در روده عمل می کنند.

آنها همچنین به جذب مواد معدنی و عناصر کمیاب، بر اساس بررسی نوامبر ۲۰۲۰ درتغذیه بالینی ESPEN،بر اساس تحقیقات ژوئیه ۲۰۲۱ در تولید اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه مانند بوتیرات که ممکن است در پیشگیری از سرطان های خاص نقش داشته باشد، یکپارچه هستند.

بیشتر بخوانید
آنچه در مورد نورویروس باید بدانید

اگر گاز شرم آور یا ناراحت کننده است، خوردن کمی سیر (و توجه به مصرف کل فروکتان) می تواند به کنترل مشکل کمک کند.فروکتان ها وابسته به دوز هستند. ممکن است مقدار کمی را بدون تجربه علائم تحمل کنید.

فهمیدن اینکه چه مقدار سیر می توانید بدون تولیدباد نیاز به آزمون و خطای کمی دارد، بنابراین به مقدار موادی که در هر وعده غذایی دریافت می کنید توجه کنید و ببینید از کجا ممکن است فروکتان های بیشتری را از غذاهای دیگر دریافت کنید. .

Source link

۳.۶/۵ - (۹ امتیاز)
دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه