بر اساس وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (USDA)یک سینه مرغ ۴ اونس باید در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتیگراد) به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه تفت داده شود.

آشپزی می تواند خطرناک باشد (مخصوصا اگر طرفدار فلامبه باشید!). در حالی که هنگام تهیه یک وعده غذایی در آشپزخانه خطرات نسبتاً کم است، پختن مرغ یا پختن هر مرغی همیشه با احتمال ابتلا به بیماری های ناشی از غذا همراه است.

خوشبختانه، دانستن طرز تهیه صحیح مرغ می تواند شما را ایمن و سیر نگه دارد.

چه مدت باید سینه مرغ بدون استخوان بپزید؟

چرا همیشه باید مراقب بود

سالمونلا یک باکتری غذایی است که مسئول  ۱.۲ میلیون مورد از بیماری و ۴۵۰ کشته هر ساله است.

سالمونلا تا حد زیادی در طیور خام یافت می شود. هنگامی که مرغ به درستی پخته شود، بی خطر است، اما اگر نیم پز یا به طور نادرست در حالت خام نگهداری شود، می تواند منجر به مشکل شود.

تمام طیور در ایالات متحده است مورد بازرسی قرار گرفت برای علائم بیماری، اما این بدان معنا نیست که عاری از باکتری است. در واقع، این که طیور خام حاوی انواع مختلفی از باکتری ها باشد، اصلاً غیرعادی نیست.

بیشتر بخوانید
ارتباط بین میکروگرین ها و سلامتی

نکات آشپزی

  • مرغ منجمد را به آرامی در یخچال خود ذوب کنید یا با قرار دادن آن در یک بسته یا کیسه پلاستیکی ضد نشت و غوطه ور کردن در آب سرد، آن را سریعتر آب کنید.
  • ۴ اونس بپزید. سینه مرغ در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتیگراد) به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه.
  • از دماسنج گوشت برای بررسی اینکه دمای داخلی ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۴ درجه سانتیگراد) است استفاده کنید.

دما و زمان مناسب

USDA این راهنما را برای نحوه برشته کردن، پختن و کبابی کردن مرغ ارائه کرده است:

نوع مرغ وزن برشته کردن: ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتیگراد) جوشیدن کباب کردن
نیم سینه، استخوانی ۶ تا ۸ اونس ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ۳۵ تا ۴۵ دقیقه ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در هر طرف
نیم سینه، بدون استخوان ۴ اونس ۲۰ تا ۳۰ دقیقه ۲۵ تا ۳۰ دقیقه ۶ تا ۹ دقیقه در هر طرف
پاها یا ران ها ۴ تا ۸ اونس ۴۰ تا ۵۰ دقیقه ۴۰ تا ۵۰ دقیقه ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در هر طرف
چوب طبل ۴ اونس ۳۵ تا ۴۵ دقیقه ۴۰ تا ۵۰ دقیقه ۸ تا ۱۲ دقیقه در هر طرف
بال ها ۲ تا ۳ اونس ۲۰ تا ۴۰ دقیقه ۳۵ تا ۴۵ دقیقه ۸ تا ۱۲ دقیقه در هر طرف

این راهنما می تواند به شما کمک کند مدت زمان پخت مرغ خود را تخمین بزنید، اما از آنجایی که فرها اختلاف حرارت کمی دارند و سینه مرغ ممکن است بزرگتر یا کوچکتر از حد معمول باشد، مهم است که دمای داخلی گوشت را دوباره بررسی کنید.

بیشتر بخوانید
زیتون مزایا، خطرات

برای از بین بردن هر گونه عفونت احتمالی در طیور خود، باید دمای داخلی گوشت را به ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۴ درجه سانتیگراد) برسانید.

می‌توانید با قرار دادن a بررسی کنید که آیا به ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۴ درجه سانتیگراد) رسیده‌اید دماسنج گوشت به ضخیم ترین قسمت سینه. در این حالت، بستن به اندازه کافی خوب نیست، بنابراین اگر به این آستانه نرسیده است، مطمئن شوید که دوباره آن را در فر قرار دهید.

باورهای غلط رایج و بهترین شیوه ها

برای تعیین اینکه آیا سینه مرغ آماده است یا خیر، به ظاهر سینه مرغ خود اعتماد نکنید. گوشت صورتی لزوماً به این معنی نیست که نیم پز باشد. به طور مشابه، گوشت سفید لزوماً به این معنی نیست که همه باکتری ها از بین رفته اند.

بیشتر بخوانید
خرفه یک ابرغذای تغذیه ای و دارویی

اگر جوجه خود را می برید تا ظاهر آن را بررسی کنید، مراقب آلودگی متقاطع باشید. هنگامی که مرغ خام با سطوح کار، چاقو و حتی دستان شما تماس پیدا می کند، می تواند باکتری ها را از خود به جای بگذارد.

این باکتری‌ها می‌توانند از سطحی به سطح دیگر منتقل شوند و در سالاد، چنگال و در نهایت در دهان شما قرار بگیرند.

سطوحی را که در تماس با مرغ خام هستند، بشویید و کاملا ضد عفونی کنید. از دستمال کاغذی استفاده کنید تا پس از جمع آوری آلاینده های احتمالی دور انداخته شوند.

آماده سازی و ذخیره سازی نیز مهم است. را USDA به شما پیشنهاد می‌کند که مرغ منجمد را همیشه در یخچال، مایکروویو یا کیسه‌ای دربسته و در آب سرد آب کنید.

مرغ همیشه باید بلافاصله پس از آب شدن پخته شود. احتمال رشد باکتری ها در گوشت خامی که دمای آن بین ۴۰ درجه فارنهایت (۴ درجه سانتیگراد) تا ۶۰ درجه سانتیگراد است، بیشتر است.

سینه مرغ پخته شده باید ظرف دو ساعت پس از پخت در یخچال نگهداری شود. باقی مانده های شما باید دو تا سه روز سالم بماند.

بیشتر بخوانید
زغال اخته : حقایق تغذیه و سلامتی

آشپزی و نظافت

  • سطوحی که با مرغ خام در تماس هستند را بشویید.
  • پس از دست زدن به مرغ خام دست های خود را با آب و صابون حداقل ۲۰ ثانیه بشویید.
  • ظروف را پس از استفاده روی گوشت خام با آب گرم و صابون بشویید.

دستور العمل های سینه مرغ

بنابراین، اکنون که می دانید چگونه با سینه مرغ به طور ایمن رفتار کنید، با آنها چه باید کرد؟

سینه های مرغ بسیار متنوع هستند و گزینه های شما برای طرز تهیه آنها تقریباً بی پایان است. برای شروع، می‌توانید آن‌ها را در سالاد خرد کنید، در ساندویچ‌ها استفاده کنید یا روی گریل بپزید.

از پختن مرغ نترسید. وقتی بهترین روش های دستکاری را بدانید، سینه مرغ یک پروتئین بدون چربی است که هر دو خوشمزه است و بی خطر.