اسفناج و اسهال | آردایت

اسفناج برای برخی افراد می تواند باعث اسهال شود.

سبزی های برگ دار به طور منظم در صدر جدول اکثر برنامه های غذایی سالم قرار دارند، بنابراین اگر اسهال در هنگام خوردن اسفناج به دنبال آن باشد، چه کاری باید انجام دهید؟ ممکن است بتوانید آنچه را که در حال وقوع است عیب یابی کنید و آن را با چند تغییر جزئی اصلاح کنید، به خصوص اگر اسهال یک رویداد مجزا باشد.

با این حال، اگر متوجه شدید که آلرژی به اسفناج یا عدم تحمل غذایی دارید، احتمالاً باید حداقل به طور موقت سبزی را کنار بگذارید. خبر خوب این است که اگر اسفناج و اسهال همیشه دست به دست هم بدهند، سبزیجات سبز دیگری نیز وجود دارد که می‌توانید برای رفع نیازهای غذایی خود مصرف کنید.

اسفناج و مسمومیت غذایی

هنگامی که اصطلاح “مسمومیت غذایی” را می شنوید، ذهن شما ممکن است بلافاصله به سمت تخم مرغ خام بپرد، اما طبق گزارشی در مارس ۲۰۱۳ در بیماری های عفونی در حال ظهور، مجله مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها، اکثر موارد بیماری های ناشی از غذا (یا تقریباً ۲۲ درصد) به سبزیجات برگدار مرتبط است. اگرچه نوروویروس معمولاً با محصولات مرتبط است، E. coli اغلب به اسفناج متصل می شود.

اسفناج و اسهال |  قوی زنده

علاوه بر داشتن اسهال تا سه روز به دنبال مصرف اسفناج آلوده، دچار یک دوره مسمومیت غذایی که ناشی از آن است E. coli باکتری ها می توانند شامل گرفتگی یا درد شکمی، خستگی، ضعف، تهوع و استفراغ باشند که معمولا ظرف یک هفته برطرف می شود.

بیشتر بخوانید
تنقیه خانگی: راهکارهایی برای رفع یبوست

مسمومیت غذایی بسیار ناخوشایند است، و اگرچه ممکن است نتوانید به طور کامل از آن اجتناب کنید، می توانید خطر ابتلا به آن را با اسفناج کاهش دهید. قبل از خوردن آن را بپزید. اگر ترجیح می دهید اسفناج را به صورت خام مصرف کنید، آن را در یخچال و دور از گوشت خام نگهداری کنید و همیشه برگ ها را قبل از مصرف کاملا بشویید.

فیبر بیش از حد

فیبر برای شما خوب است، اما مقدار زیاد یک چیز خوب همیشه آنقدرها هم خوب نیست. اسفناج سرشار از فیبر است، به خصوص الف نوع خاصی به نام فیبر نامحلول، که حجم مدفوع شما را افزایش می دهد و باعث می شود غذا سریعتر از سیستم گوارش شما عبور کند.

اگرچه این به طور کلی چیز خوبی است، داشتن فیبر نامحلول بیش از حد (یا بیش از ۷۰ گرم در روز) یا استفاده از یک رژیم غذایی کم فیبر و افزایش سریع مصرف می تواند باعث عبور غذا شود. هم سریع. اگر این اتفاق بیفتد، ممکن است دچار اسهال شوید، همراه با سایر علائم ناراحت کنندهمانند نفخ، گاز معده، گرفتگی شکم و کاهش اشتها.

همچنین می تواند منجر به کاهش وزن ناخواسته شود. به عبارت دیگر، اگر بیش از حد اسفناج می خورید، احتمال بروز عوارض جانبی بیشتر است، زیرا بدن شما احتمالاً هنوز به این همه فیبر اضافی عادت نکرده است.

بیشتر بخوانید
ده راه برای تسکین زخم معده در خانه

این بدان معنا نیست که شما باید به طور کامل خوردن اسفناج را متوقف کنید. ممکن است فقط لازم باشد کمی عقب نشینی کنید تا به باکتری های خوب معده و روده کوچکتان زمان بدهید تا به میزان مصرف افزایش یافته برسند.

کلینیک کلیولند اشاره می کند که علاوه بر افزایش تدریجی مصرف فیبر، نوشیدن حداقل ۶۴ اونس آب در هر روز برای جلوگیری از یبوست و سایر علائم ناراحت کننده نیز مهم است.

آلرژی یا عدم تحمل به اسفناج؟

آلرژی غذایی می تواند در هر سنی ظاهر شود، بنابراین اگر بعد از خوردن اسفناج ناگهان دچار اسهال شدید، به خصوص اگر این اسهال فقط بعد از خوردن اسفناج ظاهر شود. چند دقیقه یا دو ساعت بعد از غذا خوردن، ممکن است حساسیت به اسفناج داشته باشید، حتی اگر قبلاً این حساسیت را نداشته اید. علاوه بر اسهال، آلرژی های غذایی خفیف نیز می تواند باعث ایجاد موارد زیر شود:

  • گرفتگی معده
  • استفراغ
  • تنگی نفس
  • کندوها
  • عطسه کردن
  • سرفه خشک
  • طعم غیر طبیعی در دهان
  • سرگیجه
  • خارش در دهان

اگر آلرژی داشته باشید، حتی مقادیر کمی از آلرژن می تواند علائم ایجاد کند. اگر دچار عدم تحمل اسفناج هستید، که روی سیستم گوارشی تأثیر می گذارد، اما بر سیستم ایمنی تأثیر نمی گذارد، ممکن است بتوانید کمی اسفناج بدون اسهال بخورید، اما مقادیر بیشتر می تواند باعث ناراحتی معده و سایر علائم شود.

بیشتر بخوانید
اسفنکتر مقعد: عملکرد، آناتومی، عوارض

اگر مشکوک به آلرژی یا عدم تحمل اسفناج هستید، به پزشک خود مراجعه کنید تا با آزمایش خون تشخیص را تایید یا رد کند.

نکاتی برای کاهش اسهال

البته، اگر حساسیت یا عدم تحمل به اسفناج دارید، یا باید این سبزی را از رژیم غذایی خود حذف کنید یا کارهایی را امتحان کنید که احتمال اسهال را با خوردن سبزی برگ سبز کاهش دهید. اگر به خوردن فیبر عادت ندارید یا اسفناج برایتان تازگی دارد، کمی کاهش دهید. سبزی سبز را هر چند وقت یکبار به رژیم غذایی خود وارد کنید، به جای اینکه سعی کنید تا جایی که می توانید و تا جایی که می توانید سریع وارد رژیم غذایی خود شوید.

علاوه بر افزایش آهسته مصرف اسفناج، می‌توانید خطر ابتلا به اسهال را پس از خوردن اسفناج با پختن آن به جای خام خوردن، کاهش دهید. پختن سبزی را نرم می کند و شروع به تجزیه فیبر قبل از رسیدن به روده می کند و هضم آن را برای شما آسان تر می کند.

به عنوان یک امتیاز اضافی، پخت و پز برخی از مواد مغذی مانند ویتامین A، کلسیم و آهن را نیز تولید می کند. در دسترس زیستی تر. به عبارت دیگر، پخت و پز جذب برخی از مواد مغذی را نیز آسان تر می کند.

بیشتر بخوانید
11 راه طبیعی برای خلاص شدن از شر حالت تهوع

جایگزین های مناسب اسفناج

اگر همه احتمالات را رد کرده اید و تمام نکات و ترفندها را امتحان کرده اید و همچنان بعد از خوردن اسفناج دچار اسهال می شوید، به سادگی باید از خوردن آن دست بکشید. بسیاری از سبزیجات برگ سبز دیگر نیز وجود دارند که فوایدی مانند اسفناج برای سلامتی دارند.

با آنها آزمایش کنید، ببینید کدامیک را می توانید تحمل کنید و تا جایی که می توانید از آنها در رژیم غذایی خود بگنجانید تا همیشه یک سبزی خاص را زیاد نخورید.

سعی کنید سبزیجات دارای برگ سبز را به طور کامل حذف نکنید، زیرا همه آنها غنی هستند ویتامین C، فولات، فیبر، ویتامین K، منیزیم، پتاسیم و آنتی اکسیدان ها. نمونه های دیگر سبزیجات برگ سبز سالم عبارتند از:

  • چغندر سوئیسی
  • آرگولا
  • سبزی قاصدک
  • سبزی چغندر
  • سبزی کولارد
  • کلم پیچ
  • سبزی خردل
  • کلم بروکلی
  • کاهو

شما می توانید این سبزیجات را به صورت خام یا پخته مصرف کنید، اما مانند اسفناج، پختن آنها هضم آنها را آسان تر می کند. با کمی بخارپز یا تفت دادن آنها شروع کنید و سپس به آهستگی راه خود را برای خوردن خام آنها آسان کنید، اگر این چیزی است که شما ترجیح می دهید.

Source link

۳.۷/۵ - (۳ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه