دستور پخت بادمجان پخته شده (سریع و آسان!)

این دستور پخت بادمجان کبابی یک سبزی ساده و بی تکلف را به یک غذای جانبی خوش طعم، سیر کننده و آسان تبدیل می کند! دستور العمل های من بادمجان کبابی و بادمجان سرخ شده برخی از محبوب ترین وعده های غذایی گیاهی در Wholesome Yum هستند، اما اجازه دهید با آن روبرو شویم: گاهی اوقات شما می خواهید یک غذای تابستانی بدون استفاده از اجاق گاز یا فر در یک روز گرم داشته باشید. بنابراین برای آن روزها، اجازه دهید به شما نشان دهم نحوه گریل کردن بادمجان

کباب کردن بادمجان باعث می‌شود لبه‌های آن کاراملی شده و وسط آن نرم شود. من فقط چند سال پیش امتحان کردم که پسر عموی شوهرم با فتا برایمان پخت. فوق العاده بود و حالا بالاخره دستور پخت بادمجان کبابی عالی را برای شما دارم که می توانید امتحان کنید. من آن را با نسخه اصلی ساده نگه داشته ام، اما در مورد برخی از ایده های تاپینگ (از جمله فتا!) نیز به شما می گویم که به خوبی جفت می شوند و بادمجان کبابی شما را از بالا می برند.

چرا این دستور پخت بادمجان کبابی را دوست خواهید داشت

  • طعم غنی و دودی
  • لبه های طلایی و کاراملی شده با بافت نرم در مرکز
  • علائم گریل ذغالی شده خوشمزه
  • از منگنه های اصلی کمد استفاده می کند
  • ۱۵ دقیقه از شروع تا پایان
  • به طور طبیعی بدون گلوتن، گیاهی، کم کربوهیدرات و سالم است
بادمجان کاملا پخته شده روی تابه گریل.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین

این بخش نحوه انتخاب بهترین مواد برای پخت بادمجان، کارهایی که هر کدام در دستور غذا انجام می دهند و گزینه های جایگزینی را توضیح می دهد. برای اندازه گیری، کارت دستور غذا را در زیر ببینید.

  • بادمجان – برای طعم بهتر و تلخی کمتر، بادمجان های کوچک تا متوسط ​​را به جای بزرگ انتخاب کنید. به دنبال پوست صاف و سفت و بدون لکه های نرم باشید.
  • روغن زیتون – من از روغن زیتون فوق بکر برای طعم استفاده می کنم، اما هر روغن خنثی کار می کند. روغن آووکادو یک انتخاب عالی دیگر است.
  • ادویه ها – چاشنی ایتالیایی خریداری شده یا خانگی، پودر سیر، نمک (من از نمک دریا استفاده کردم، اما نمک کوشر هم موثر است) و فلفل را ذخیره کنید.
بیشتر بخوانید
شیرین کننده اسپلندا در رژیم کتوژنیک و اثرات Splenda بر سلامت
تنوع: مقداری اسیدیته اضافه کنید.

تنوع: مقداری اسیدیته اضافه کنید.

۱-۲ قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه بالزامیک را با روغن زیتون مخلوط کنید.

مواد لازم دستور بادمجان کبابی.

نحوه گریل کردن بادمجان

این بخش نحوه گریل کردن بادمجان را با عکس های مرحله به مرحله و جزئیات تکنیک نشان می دهد. برای دستورالعمل کامل، کارت دستور غذا را در زیر ببینید.

  1. پیش گرم کنید. یک گریل یا تابه گریل در فضای باز را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. برای گریل های فضای باز، حداقل ۱۵ دقیقه زمان پیش گرمایش بهینه است.
  2. بریده شده. بادمجان ها را به صورت ضربدری به صورت گردهای ۱/۲ اینچی برش دهید. (در صورت تمایل می توانید از طول نیز برش دهید، اما در کنار هم می ماند و اگر به صورت ضربدری برش دهید راحت تر ورق می خورد.)
  3. خرابش کن در یک کاسه کوچک، روغن و ادویه ها را با هم مخلوط کنید.
برش های بادمجان در یک کاسه.
روغن و ادویه بادمجان را در ظرفی با همزن بزنید.
  1. فصل. نیمی از مخلوط کره را روی برش های بادمجان بمالید. برگردانید و در طرف دیگر تکرار کنید.
  2. گریل. برش های بادمجان را روی گریل بگذارید و درب آن را ببندید. دو طرف را گریل کنید تا نرم و کاراملی شود.
بادمجان با ادویه خرد شده.
بادمجان کبابی با علامت گریل.

بادمجان ها چقدر پخته می شوند؟

بادمجان ها را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه از هر طرف کبابی کنید. این کار زمانی انجام می شود که برش ها از بیرون زغال شده و وسط آن نرم باشند. آنها دیگر نباید به رنگ سفید ظاهر شوند.

بیشتر بخوانید
زغال فعال چگونه کار می کند
نکاتی برای بهترین بادمجان کبابی

نکاتی برای بهترین بادمجان کبابی

این یک دستور پخت بادمجان کبابی آسان است، اما در اینجا چند نکته اضافی برای موفقیت وجود دارد.

  • هنگام برش دادن، در نهایت انتهای برگ بادمجان را ببرید. می توانید از این انتهای برای نگه داشتن بادمجان در حالی که بقیه را برش می دهید استفاده کنید.
  • بادمجان های بزرگ نیاز به آماده سازی بیشتری دارند. بادمجان های کوچک تا متوسط ​​معمولا تلخ نیستند، اما بادمجان های متوسط ​​تا بزرگ می توانند تلخ باشند. برای جلوگیری از تلخی، برش های بادمجان را با ۱/۲ قاشق غذاخوری نمک دریا بپاشید و بگذارید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بماند. نمک و رطوبت را با دستمال کاغذی پاک کنید، سپس دستور را همانطور که نوشته شده ادامه دهید.
  • نیازی به خیس کردن بادمجان نیست. برخی می گویند که به از بین بردن تلخی کمک می کند، اما من آن را غیرضروری دیدم.
  • کم نپزید بادمجان کبابی باید زردتر (نه سفید)، بسیار نرم و کاراملی باشد. اگر کمی آن را بپزید طعم ملایم و سفت خواهد داشت.
بادمجان کبابی در پارچه.

ایده های برتر

به صورت ساده یا در بشقاب پهن کرده و با سس ها و چاشنی های اضافی مانند:

  • پنیر فتا – بعد از کباب کردن، فتا خرد شده را اضافه کنید یا یک مکعب بزرگ فتا روی بادمجان کبابی تا انتها اضافه کنید، روی آن را بپوشانید و اجازه دهید نرم شود.
  • گیاهان تازه – جعفری یا ریحان خوشمزه خواهد بود. می توانید آنها را به ماریناد اضافه کنید، اما من ترجیح می دهم آنها را روی تازه بپاشیم.
  • لیمو – آب لیموی تازه را به ماریناد اضافه کنید یا به سادگی غذای آخر را با تکه های لیمو سرو کنید.
  • تکه های فلفل قرمز – با مواد برای ماریناد مخلوط کنید تا مزه دار شود.
  • سس ها – سس تاهینی یا لعاب بالزامیک گزینه های عالی هستند.
بیشتر بخوانید
زرشک در رژیم کتوژنیک

دستورالعمل های ذخیره سازی

باقیمانده غذا را در ظرف در بسته در یخچال تا ۵ روز نگهداری کنید.

آیا می توانید بادمجان کبابی را فریز کنید؟

خیر از فریز کردن دستور العمل های بادمجان کبابی (یا هر دستور پخت بادمجان) خودداری کنید زیرا این سبزی پس از آب شدن بیش از حد نرم می شود.

دستورالعمل گرم کردن مجدد:

می‌توانید بادمجان‌ها را روی گریل روی حرارت متوسط، در فر ۳۵۰ درجه فارنهایت یا در تابه‌ای داغ داغ کنید تا گرم شود.

بادمجان با علائم گریل در بشقاب سرو.

با بادمجان کبابی چی سرو کنیم

به محض اینکه بدانید چگونه بادمجان را تفت دهید، غذاهای زیادی برای جفت شدن با آن وجود دارد! از آنجایی که قبلاً گریل خود را روشن کرده اید، آن را با این غذاها امتحان کنید:

دستور العمل های آسان تر بادمجان

اگر دوست دارید بادمجان به این روش پخته شود، این غذاهای آسان بادمجان را نیز امتحان کنید!

دستور العمل های مورد علاقه خواننده

کارت دستور غذا در زیر آمده است! خوانندگانی که این کار را انجام دادند این دستور العمل ها را نیز مشاهده کردند:

بادمجان کبابی در بشقاب سفید سرو می شود.

دستور پخت بادمجان پخته شده (سریع و آسان!)

این دستور بادمجان کبابی کاملا لطیف و کاراملی است! آموزش کباب کردن بادمجان به روشی سریع و آسان.

آماده سازی: 7 دقایق

آشپز: 8 دقایق

جمع: 15 دقایق

بخش ها: 6 (تنظیم به مقیاس دستور پخت)

عناصر

روی مواد هایلایت شده ضربه بزنید تا ببینید از کجا می توانید آنها را تهیه کنید. لطفاً حالت خواندن سافاری را برای مشاهده مواد تشکیل دهنده خاموش کنید.

بیشتر بخوانید
چه مقدار کربوهیدرات می توانم در رژیم کتوژنیک بخورم؟

دستورالعمل ها

برای راه‌اندازی تایمر آشپزخانه هنگام آشپزی، روی زمان‌ها در دستورالعمل‌های زیر ضربه بزنید.

  1. تابه گریل یا گریل چدنی را از قبل روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید.
  2. بادمجان ها را به صورت متقاطع برش دهید تا دایره هایی به ضخامت حدود ۱/۲ اینچ (۱.۲۵ سانتی متر) بسازید. فقط بعد از اتمام برش، لبه برگ را جدا کنید تا در حین برش چیزهای بیشتری در دست بگیرید.
  3. در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، چاشنی ایتالیایی و پودر سیر را با هم مخلوط کنید. حدود نیمی از مخلوط را روی برش های بادمجان بمالید. با نصف نمک دریا و فلفل مزه دار کنید.
  4. برش های بادمجان را برگردانید و با باقی مانده کره، نمک و فلفل روی طرف دیگر هم تکرار کنید.
  5. برش های بادمجان را به صورت یک لایه روی گریل یا تابه گریل قرار دهید. در صورت استفاده از تابه گریل، ابتدا با اسپری پخت و پز اسپری کنید و بدون درپوش بپزید. اگر از گریل استفاده می کنید، درب آن را ببندید. بادمجان کبابی برای 3-5 دقیقه در هر طرف تا زمانی که ذغالی شود، نرم شود و دیگر سفید نشود.

یادداشت های دستور غذا

بخش: 3-4 برش یا ۱/۶ دستور کامل

ارزش غذایی

مقدار در هر وعده اندازه سرو در یادداشت های دستور العمل بالا.

کالری 160

ضخیم 13.8 گرم

پروتئین 1.6 گرم

کل کربوهیدرات ها 9.6 گرم

کربوهیدرات خالص 4.8 گرم

الیاف 4.8 گرم

قند 5.4 گرم

غذاهای کتویی ایرانی ؛ دستور پخت غذاهای کتوژنیکی

لطفاً به این مطلب امتیاز دهید. این‌کار به بهبود ارائه مطالب کمک خواهد کرد.
دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه