کره یک ماده محبوب برای پخش و پخت است.

اما وقتی آن را در یخچال نگهداری می کنید سفت می شود، بنابراین قبل از استفاده باید آن را نرم یا ذوب کنید.

به همین دلیل، برخی افراد کره را به جای یخچال در پیشخوان نگهداری می کنند.

اما آیا اگر کره را کنار بگذارید بد می شود؟ این مقاله بررسی می کند که آیا واقعاً باید در یخچال نگهداری شود یا خیر.

محتوای چربی بالایی دارد

کره یک محصول لبنی است، به این معنی که از شیر پستانداران – معمولاً گاو – تهیه می شود.

اگر کره را در یخچال نگذاریم ضرر می کند؟

از هم زدن شیر یا خامه تا زمانی که به دوغ که بیشتر مایع است و روغن کره که بیشتر جامد است جدا شود درست می شود.

کره به دلیل داشتن چربی بسیار بالا در بین لبنیات بی نظیر است. در حالی که شیر کامل کمی بیش از ۳ درصد چربی و خامه حاوی تقریباً ۴۰ درصد چربی است، کره حاوی بیش از ۸۰ درصد چربی است. ۲۰ درصد باقیمانده بیشتر آب است (۱، ۲، ۳، ۴).

بر خلاف سایر محصولات لبنی، حاوی کربوهیدرات یا پروتئین زیادی نیست.۳، ۵).

این محتوای چربی بالا باعث می شود کره بسیار غلیظ شود و به راحتی پخش شود. با این حال، پس از ماندن در یخچال سفت و سخت می شود و به سختی پخش می شود.

این باعث می شود که برخی از افراد کره را در دمای اتاق ذخیره کنند، که باعث می شود برای پخت و پز و پخش کردن آن در قوام کامل بماند.

این روغن دارای محتوای چربی بالای بیش از ۸۰ درصد است که باعث غلیظ شدن و پخش آسان آن می شود. بقیه بیشتر آب است.

به سرعت سایر لبنیات خراب نمی شود

از آنجایی که کره دارای چربی زیاد و آب نسبتاً کم است، نسبت به سایر انواع لبنیات احتمال کمتری دارد که از رشد باکتری ها حمایت کند.

بیشتر بخوانید
سالمونلا چیست؟ علائم، علل، تشخیص، درمان و پیشگیری

این امر مخصوصاً در صورت نمک زدن روغن صدق می کند، که باعث کاهش بیشتر محتوای آب شده و محیط را برای باکتری ها نامساعد می کند.

انواع نمک در برابر رشد باکتری مقاومت می کنند

طبق گفته سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA)، در حالی که بیشتر انواع باکتری ها می توانند با روغن های بدون نمک زنده بمانند، تنها یک نوع باکتری وجود دارد که می تواند در شرایط روغن نمک دوام بیاورد.۴).

در مطالعه ای برای تعیین مدت ماندگاری روغن، دانشمندان چندین نوع باکتری را به روغن اضافه کردند تا ببینند چقدر خوب رشد می کنند.

پس از سه هفته، محتوای باکتری به طور قابل توجهی کمتر از مقدار اضافه شده بود، که نشان می دهد روغن از رشد بیشتر باکتری ها پشتیبانی نمی کند.۶، ۷).

بنابراین، کره شور معمولی حتی زمانی که در دمای اتاق نگهداری می شود، خطر آلودگی باکتریایی کمی دارد.

در واقع، کره با این انتظار تولید می شود که مصرف کنندگان آن را در یخچال نگهداری نکنند.۴).

با این حال، انواع بدون نمک و کتک خورده داستان متفاوتی است.

بیشتر بخوانید
تخمیر غذا: مزایا، ایمنی، فهرست مواد غذایی

اما اجازه ندهید روغن شما فاسد شود

اگرچه کره خطر کمی برای رشد باکتری دارد، اما محتوای چربی بالای آن به این معنی است که در برابر ترشیدگی آسیب پذیر است. وقتی چربی خراب می شود، می توانید بگویید که دیگر نباید خورده شود، زیرا بو می دهد و ممکن است تغییر رنگ دهد.

چربی ها از طریق فرآیندی به نام اکسیداسیون فاسد یا فاسد می شوند که ساختار مولکولی آنها را تغییر می دهد و ترکیبات بالقوه مضر تولید می کند. همچنین باعث ایجاد طعم بد در تمام غذاهای تهیه شده با چربی های فاسد می شود.۸، ۹).

گرما، نور و قرار گرفتن در معرض اکسیژن می تواند این فرآیند را تسریع کند.۸، ۹).

با این حال، نشان داده شده است که بسته به نحوه تولید و ذخیره سازی، ممکن است از چند هفته تا بیش از یک سال طول بکشد تا اکسیداسیون روی روغن تأثیر منفی بگذارد.۶).

ترکیب روغن حتی در دمای اتاق از رشد باکتری ها جلوگیری می کند. اما قرار گرفتن در معرض نور، گرما و اکسیژن می تواند باعث ترشیدگی شود.

مدت بیشتری در یخچال تازه می ماند

کره بدون نمک، خرد شده یا خام و پاستوریزه نشده بهتر است در یخچال نگهداری شود تا احتمال رشد باکتری به حداقل برسد.۴).

کره شور نیازی به نگهداری در یخچال ندارد زیرا خطر رشد باکتری بسیار کم است.

مطالعات نشان می‌دهد که این روغن حتی زمانی که در دمای اتاق نگهداری می‌شود، ماه‌ها ماندگاری دارد.۶، ۱۰).

بیشتر بخوانید
هر آنچه که باید در مورد بخیه های جراحی بدانید

اما اگر در یخچال نگهداری شود، مدت بیشتری تازه می ماند. سرد کردن فرآیند اکسیداسیون را کند می کند که در نهایت باعث گندیده شدن روغن می شود.

به همین دلیل، به طور کلی توصیه می شود که روغن را بیش از چند روز یا چند هفته ترک نکنید تا در تازه ترین حالت خود بماند.

همچنین، اگر دمای خانه شما بیشتر از ۷۰ تا ۷۷ درجه فارنهایت (۲۱ تا ۲۵ درجه سانتیگراد) است، بهتر است آن را در یخچال نگهداری کنید.

اگر ترجیح می دهید روغن خود را روی پیشخوان نگه دارید اما انتظار ندارید به این زودی از کل بسته بندی استفاده کنید، مقدار کمی از آن را روی پیشخوان و بقیه را در یخچال نگهداری کنید.

می توانید مقادیر بیشتری کره را در فریزر خود نگهداری کنید که تا یک سال آن را تازه نگه می دارد (۱۰، ۱۱).

کره شور را می توان چند روز تا چند هفته قبل از خراب شدن آن کنار گذاشت. با این حال، یخچال آن را برای مدت طولانی تری تازه نگه می دارد.

نکاتی برای نگهداری روغن روی پیشخوان

اگرچه برخی از انواع کره را باید در یخچال نگهداری کرد، اما بهتر است کره ساده و نمکی را روی پیشخوان نگهداری کنید.

در اینجا نکاتی وجود دارد که می توانید برای اطمینان از تازه ماندن کره در دمای اتاق رعایت کنید:

  • فقط مقدار کمی را روی پیشخوان نگه دارید. بقیه را برای استفاده در آینده در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.
  • با استفاده از یک ظرف مات یا یک کابینت دربسته آن را از نور محافظت کنید.
  • آن را در ظرف دربسته نگهداری کنید.
  • آن را دور از نور مستقیم خورشید، اجاق گاز یا سایر منابع حرارتی نگهداری کنید.
  • فقط در صورتی که دمای اتاق زیر ۷۰ تا ۷۷ درجه فارنهایت (۲۱ تا ۲۵ درجه سانتیگراد) باقی بماند، کره را بیرون از یخچال نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید
10 راه برای کنترل تعریق شبانه هنگامی که هیپرهیدروزیس دارید

ظروف روغن زیادی وجود دارد که به طور خاص برای پاسخگویی به این نیازها طراحی شده اند، اما یک ظرف پلاستیکی مات نیز به خوبی کار می کند.

روغن را با استفاده سریع، نگهداری آن در ظرف دربسته و محافظت از آن در برابر نور و منابع گرما در دمای اتاق تازه نگه دارید.

خلاصه

نگهداری کره در یخچال طراوت را به حداکثر می رساند، در حالی که گذاشتن آن روی پیشخوان آن را نرم و قابل پخش برای استفاده فوری نگه می دارد.

خوب است که کره ساده و نمکی را تا زمانی که از گرما، نور و هوا دور باشد، خارج از یخچال نگهداری کنید.

اما هر چیزی که در چند روز یا چند هفته دیگر استفاده نکنید، اگر آن را در یخچال یا فریزر نگهداری کنید، تازه تر می ماند.

از طرفی کره بدون نمک، زده شده یا خام باید در یخچال نگهداری شود.