جایگزینی آرد بادام به جای آرد نارگیل

هنگامی که سفر کتو را آغاز می کنید، متوجه خواهید شد که بسیاری از دستور العمل ها هم از آرد بادام و هم آرد نارگیل استفاده می کنند. این دو آرد مکمل یکدیگر هستند تا بافتی کرکی و در عین حال مرطوب ایجاد کنند که دستیابی به آن تنها با استفاده از یکی چالش برانگیز است. اما نگران نباشید، غیرممکن نیست!

در این پست وبلاگ، نحوه جایگزینی موثر آرد نارگیل با آرد بادام در کتو مافین، پنکیک، براونی و نان را بررسی خواهیم کرد و در عین حال بافت دلخواه خود را حفظ کنید. قبل از اینکه به جزئیات جایگزینی بپردازیم، بیایید با آرد بادام آشنا شویم.

آرد بادام نامفهوم: یک جایگزین مناسب برای کتو

آرد بادام یک آرد جایگزین محبوب است که معمولاً از بادام سفید تهیه می شود، اگرچه نسخه هایی از بادام کامل با پوست آن نیز وجود دارد. آن را با غذای بادام که از بادام کامل درشت آسیاب شده تشکیل شده است، اشتباه نگیرید.

این آرد آجیل ظاهری مایل به سفید و طعم ملایمی شیرین و آجیلی دارد که یادآور بادام است. این به طور گسترده ای در مواد غذایی سالم و فروشگاه های مواد غذایی موجود است، با گزینه های آرد بادام فوق العاده برای نتایج سبک و پف دار.

جایگزینی آرد بادام به جای آرد نارگیل

آرد بادام کربوهیدرات کمی دارد، اما چربی و پروتئین بالایی دارد. یک وعده ۱۰۰ گرمی حاوی ۱۴ گرم کربوهیدرات خالص، ۵۳ گرم چربی و ۲۱ گرم پروتئین است.[۱]. اندازه وعده غذایی او همچنین مقدار زیادی از مواد مغذی ضروری مانند منیزیم، منگنز، ویتامین E، کلسیم، آهن، پتاسیم، روی، ویتامین های B و غیره را فراهم می کند. [۲].

بیشتر بخوانید
چگونه رژیم کتوژنیک بر تری گلیسیرید تأثیر می گذارد؟

پخت با آرد بادام

آرد بادام محبوب است زیرا کار کردن با آن آسان است و به شما این امکان را می دهد که آرد گندم معمولی را با نسبت ۱:۱ در اکثر دستور العمل ها جایگزین کنید. برای اینکه نان، پنکیک، کلوچه و موارد دیگر نرم و لطیف داشته باشید، هنگام پخت با آرد بادام، این دستورالعمل ها را دنبال کنید:

    1. هنگام اندازه گیری بسته بندی نکنید: آرد بادام غلیظ تر از آرد معمولی است، بنابراین هنگام استفاده از پیمانه اندازه گیری از بسته بندی آن اجتناب کنید تا از نتایج سفت و غلیظ جلوگیری شود.
    1. از مواد اتصال دهنده استفاده کنید: ترکیبات اتصال دهنده مانند تخم مرغ، پوسته پسیلیوم، صمغ زانتان، دانه های چیا یا کنجاله کتان را برای جایگزینی گلوتن در دستور العمل های آرد بادام بگنجانید.
    1. از گلوتن گندم حیاتی با مخمر استفاده کنید: هنگام تهیه نان مخمر با آرد بادام، گلوتن گندم حیاتی را اضافه کنید تا به خمیر کمک کند. روش دیگر، از صمغ زانتان برای دستور العمل بدون گلوتن استفاده کنید.
    1. بیش از حد مخلوط نکنید: مخلوط کردن بیش از حد خمیر آرد بادام می تواند باعث جذب رطوبت بیش از حد آن شود و در نتیجه کیک یا نان بیش از حد متراکم و مرطوب باشد.
    1. برای داشتن بافتی مطبوع از سفیده تخم مرغ زده شده استفاده کنید: برای داشتن بافتی سبک تر، ابتدا زرده تخم مرغ را اضافه کنید و سپس سفیده تخم مرغ زده شده را اضافه کنید یا سفیده تخم مرغ را بدون زرده به آرامی داخل خمیر بریزید.
    1. نظارت بر پیشرفت پخت: آرد بادام زودتر از آرد معمولی قهوه ای می شود و پخته می شود، بنابراین زمان یا دمای پخت را تنظیم کنید تا از سوختن آن جلوگیری کنید. فر یا تابه را هر ۱۰ دقیقه در اولین پخت با آرد بادام چک کنید.
بیشتر بخوانید
7 دلیل برای گنجاندن آب استخوان در رژیم کتو + دستور العمل

پخت کتو: یاد بگیرید چگونه آرد بادام را جایگزین آرد نارگیل کنید

جایگزینی آرد بادام به جای آرد نارگیل

اگر به آجیل درختی حساسیت دارید، فکر می‌کنید آرد بادام چیزی نیست یا خیلی گران است، پس حتماً می‌توانید آن را با آرد نارگیل جایگزین کنید. اما این دو آرد از بسیاری جهات بسیار متفاوت هستند. آرد نارگیل جاذب تر است و طعم نارگیلی متمایز دارد. آرد بادام مرطوب، غلیظ و با طعم ملایم است. بنابراین، هنگام استفاده از آرد نارگیل به جای آرد بادام، چند تنظیم لازم است:

    1. نسبت را تنظیم کنید: برای هر ¼ فنجان آرد نارگیل در یک دستور غذا از ۱ فنجان آرد بادام استفاده کنید. همانطور که توضیح داده شد، آرد نارگیل جذب بیشتری دارد. بنابراین، هنگام استفاده از آرد نارگیل، کمتر قطعا بیشتر است، اما در مورد آرد بادام اینطور نیست.
    1. از مایع کمتر استفاده کنید: متوجه خواهید شد که دستور پخت آرد نارگیل شامل مقدار زیادی کره، تخم مرغ، آب، شیر، ماست و سایر مایعات است. از مایع کمتری استفاده کنید و بگذارید قوام خمیر شما راهنمای شما باشد.

    1. کاهش چربی های اضافه شده: همچنین ممکن است بخواهید میزان چربی مصرفی خود را کاهش دهید. آرد بادام ۵۰ درصد چربی دارد در حالی که آرد نارگیل فقط ۱۵ درصد چربی دارد [۱, ۳]. و از آنجایی که دستور العمل ها معمولاً از مقدار کمی آرد نارگیل نیز استفاده می کنند، باید با چربی اضافه شده جبران شود. این مورد در مورد آرد بادام که به خودی خود به اندازه کافی غنی است صدق نمی کند.

Source link

دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه