بلغور جو دوسر حاوی فیبر، ویتامین B، آهن، منیزیم و سلنیوم برای شروع روز شماست.
بلغور جو دوسر یک انتخاب عالی برای صبحانه است که مواد مغذی مهم و کالری کمی برای شما فراهم می کند و در عین حال باعث می شود مدت طولانی تری احساس سیری کنید. اگر بلغور جو دوسر صبحگاهی شما باعث گرفتگی معده می شود، ممکن است تصور کنید که به دلیل آلرژی است و وسوسه شوید که این غذای سالم را کنار بگذارید.
اما واکنش آلرژیک به جو یکی از شایع ترین آلرژن های غذایی نیست. معده شما ممکن است به برخی از اجزای موجود در بلغور جو دوسر حساس باشد، اما اگر به بدن خود زمان دهید تا خود را تنظیم کند و به تدریج بلغور جو دوسر را به رژیم غذایی خود اضافه کنید، علائم شما به تدریج ناپدید می شوند.
معده و روده کوچک شما به طور کامل کربوهیدرات ها یا قند، نشاسته و فیبر موجود در غذاها را تجزیه نمی کنند. کربوهیدرات ها به روده بزرگ شما می روند، جایی که باکتری ها روند هضم را ادامه می دهند. باکتری ها گاز را به عنوان یک محصول جانبی آزاد می کنند.
علائم گاز شامل آروغ، نفخ، نفخ و درد معده است. بر اساس موسسه ملی دیابت و بیماری های گوارشی و کلیوی غلات کامل، از جمله بلغور جو دوسر، از علل شایع ایجاد گاز در بسیاری از افراد هستند.
فیبر محلول کربوهیدراتی که از گیاهان به دست می آید، به شما کمک می کند وزن سالمی داشته باشید، از بیماری های قلبی و دیابت پیشگیری کنید و یبوست و دیورتیکولیت را درمان کنید. فیبر محلول در آب جذب می شود، به ژل تبدیل می شود و هضم شما را کند می کند، که می تواند باعث ایجاد گرفتگی معده، گاز و نفخ شود. زمانی که باکتری های بدن شما با فیبر بیشتری سازگار شوند، این امر فروکش می کند.
بلغور جو دوسر منبع عالی فیبر محلول است. مصرف بلغور جو دوسر خود را به تدریج در طی چند هفته افزایش دهید تا از مشکلات معده جلوگیری کنید و مقدار زیادی آب بنوشید که به حرکت فیبر در سیستم گوارش شما کمک می کند.
اگر جو دوسر دارید عدم تحمل یا آلرژی، ممکن است پس از مصرف بلغور جو دوسر مشکلات گوارشی از جمله گرفتگی، نفخ، گاز، حالت تهوع، استفراغ و درد معده را تجربه کنید. با آلرژی، بدن شما پروتئین موجود در جو را با چیزی مضر اشتباه می گیرد و آنتی بادی هایی علیه آن ایجاد می کند. اگر عدم تحمل دارید، جو دوسر دستگاه گوارش شما را تحریک می کند و علائم ممکن است تا چند ساعت ظاهر نشوند.
آلرژی غذایی هر بار که غذا خورده می شود علائمی ایجاد می کند. واکنش آلرژیک به یک غذا همچنین می تواند منجر به علائم جدی مانند آنافیلاکسی شود که ممکن است بر تنفس شما تأثیر بگذارد. اگر به جو آلرژی دارید، باید از آن اجتناب کنید تا از عواقب جدی سلامتی جلوگیری کنید. عدم تحمل غذایی وابسته به دوز است و ممکن است بتوانید جو دو سر را در مقادیر کمتر بدون احساس ناراحتی شکمی مصرف کنید.
شاید به گندم حساسیت دارید
آلرژی به جو غیر معمول است، اما اگر آلرژی به گندم دارید، ممکن است بعد از خوردن بلغور جو دوسر صبحگاهی دچار گرفتگی معده شوید زیرا جو و گندم معمولاً در یک مرکز فرآوری می شوند.
افراد مبتلا به بیماری سلیاک قادر به خوردن گلوتن، پروتئین موجود در غلات نیستند. جو دو سر حاوی گلوتن نیست، اما اگر با گندم آلوده باشد، پس از خوردن آن دچار گرفتگی معده می شوید. همچنین ممکن است به مواد افزودنی موجود در برخی از محصولات جو دوسر حساسیت داشته باشید. به جای جو دوسر که حاوی قندهای افزوده شده، رنگ های غذایی و میوه ها است.