نان کتوژنیک (نان با پروتئین بالا)

نان کتوژنیک
نان پروتئین کتوژنیک
نان فوق العاده پروتئین کتوژنیک ملایم

سعی می کنید کتوژنیک بروید اما هوس نان دارید یا به یک ساندویچ سریع برای ناهار نیاز دارید؟ این نان ابری کتوژنیک یک دستور پخت نان کتوژنیک است که با سفیده تخم مرغ و پودر پروتئین درست می شود و طعمی شبیه نان سفید واقعی دارد.

نان سفیده تخم مرغ کم کربوهیدرات درست کنید

من با مشتریانی کار می کنم که می خواهند با استفاده از رویکرد کم کربوهیدرات/کتوژنیک وزن کم کنند. در طول این مدت، متوجه شدم که نان آرد بادام کتوژنیک چربی زیادی دارد که برای مشتریانم مفید نیست.

به نظر من، اضافه کردن کره، سس مایونز، کره یا پنیر به ساندویچ آن را کمی جالب‌تر می‌کند و آن را در درازمدت پایدار نگه می‌دارد.

این مرا به فکر واداشت، شاید بتوانم دستور نان ابری خود را بگیرم و فقط از آن دستور نان درست کنم. من می خواستم آن را با استفاده از موادی که می توانید از فروشگاه مواد غذایی خود خریداری کنید، ساده نگه دارم. همیشه از موادی که باید آنلاین بخرید استفاده کنید فقط همه را ناامید می کند.

چندین دستور العمل مشابه در اطراف وجود دارد که از مواد مختلفی استفاده می کنند. همه چیز از خامه ترش (مامان بدون شکر) گرفته تا آلولوز (ماریا امریش).

در حالی که این دستور العمل ها عالی هستند (و قطعاً باید از برندا و ماریا پیروی کنید زیرا آنها توسعه دهندگان دستور العمل فوق العاده ای هستند)، اضافه کردن خامه ترش به این معنی است که نمی توانید چربی های خوشمزه دیگری اضافه کنید.

همچنین، آلولوز چیزی است که به آن “قند کمیاب” می گویند و زمانی که به صورت تجاری تولید می شود، تولیدکنندگان از آنزیم هایی برای تبدیل فروکتوز از ذرت و سایر گیاهان به آلولوز استفاده می کنند. دقیقاً چیزی نیست که من به آن غذای سالم می گویم.

این نان تنها با ۳ ماده درست می شود. سفیده تخم مرغ، پودر پروتئین آب پنیر و تارتار. همه در فروشگاه مواد غذایی محلی شما موجود است.

بیشتر بخوانید
آلولوز چیست و آیا در رژیم کتوژنیک مجاز است؟

این نان مزه تخم مرغ دارد؟

شما فکر می کنید که زیاد سفیده تخم مرغ باعث می شود کل خانه بوی تخم مرغ بدهد… من اخیراً این دستور را زیاد درست می کنم و اصلاً بوی تخم مرغ نمی دهد.

تنها زمانی که ممکن است هنگام پخت این دستور غذا با بوی تخم مرغ مواجه شوید این است که فر را زیاد روشن کرده باشید (باعث بوی سوختگی می شود) – که اگر نان خیلی به عناصر گرم کننده نزدیک شود در توستر نیز اتفاق می افتد.

سفیده تخم مرغ رو از کجا میخری؟

شما می توانید سفیده تخم مرغ را در بخش تخم مرغ فروشگاه مواد غذایی خود خریداری کنید. به لطف همه رژیم های غذایی کم چرب موجود، خرید سفیده تخم مرغ ساده در واقع بسیار آسان است.

این برند در دو مدل Coles و Woolworths موجود است. همچنین یک نسخه رایگان از همین محصول وجود دارد که در یک ظرف سبز رنگ است.

کارتن سفیده تخم مرغ

پودر پروتئین را از کجا می خرید؟

شما می توانید از هر پودر پروتئین آب پنیر که دوست دارید استفاده کنید، اما به نظر من این یکی بهترین کارایی را دارد. بدون طعم است و در بخش غذای سالم در کولز قرار دارد.پودر پروتئین

طرز تهیه نان ابری کتوژنیک

  1. فر فن خود را از قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد (۳۲۰ فارنهایت) گرم کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ و تمیز، سفیده‌های تخم‌مرغ را با سرعت متوسط ​​هم بزنید تا سفت شوند (حدود ۵ تا ۸ دقیقه). این کار را می توان در یک همزن ایستاده یا با استفاده از همزن برقی دستی انجام داد.
  3. پودر پروتئین آب پنیر و خامه تارتار را اضافه کنید و با حرارت کم مخلوط کنید تا همه مواد با هم ترکیب شده و به رنگ یکنواخت درآیند.
  4. یک قالب نان را چرب کنید و روی آن را با کاغذ مخصوص فر بپوشانید (با نوک سریع، مچاله کردن کاغذ شیرینی پزی به شکل توپ و سپس باز کردن آن کمک می کند تا کاغذ شکل قالب را بگیرد).
  5. مخلوط سفیده تخم مرغ را با قاشق در قالب نان بریزید تا مخلوط از بالای تابه بالا بیاید. با استفاده از پشت قاشق به شکل نان درآورید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزید
  6. بعد از گذشت ۳۰ دقیقه فر را خاموش کنید و یک دستمال آشپزخانه را در درب فر قرار دهید تا کمی باز بماند. آن را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه به همین صورت نگه دارید زیرا این کار باعث می شود فر به آرامی خنک شود و از ریزش نان جلوگیری می کند.
  7. نان را از فر خارج کرده و به ۱۰ ورقه ضخیم برش دهید. اطلاعات تغذیه در هر قطعه می باشد.
  8. این برش ها تا ۳ روز در یخچال یا بین برش ها تا ۲ هفته با کاغذ روغنی منجمد می شوند.
بیشتر بخوانید
کتو و گلوکوم: آیا رژیم کتوژنیک می تواند از بینایی شما محافظت کند؟

اگر از تخم مرغ کامل تقسیم شده استفاده کنیم با زرده ها چه کنیم؟

اگر فقط از تخم مرغ معمولی استفاده می کنید، زرده را حفظ کنید! آنها هنگام تهیه دستور العمل هایی مانند:

زرده تخم مرغ

کرم تارتار چیست (و آیا باید از آن استفاده کنم؟)

سفیده تخم مرغ (همچنین به عنوان آلبومین شناخته می شود) وقتی هم زده می شود، می تواند تا هشت برابر حجم اولیه خود متورم شود. اسیدیته کرم تارتار به سفیده تخم مرغ کمک می کند تا به پتانسیل حجیم کامل خود برسد و با کمک به نگه داشتن آنها در آب و هوا، آنها را تثبیت می کند.

ماکروهای دستور پخت نان ابر کتوژنیک چیست؟

در هر برش، این نان دارای:

  • ۵۰ کالری
  • ۱۰ گرم پروتئین
  • ۱ گرم چربی
  • ۱ گرم کربوهیدرات کل

در مقایسه با نان آرد بادام کتوژنیک من، این نان به میزان قابل توجهی چربی کمتری دارد، به این معنی که می توانید چربی را روی آن اضافه کنید، مانند کره آجیل، مایونز، آووکادو یا کره.

بیشتر بخوانید
املت کتو غربی

نکته

سفیده تخم مرغ (همچنین به عنوان آلبومین شناخته می شود) وقتی هم زده می شود، می تواند تا هشت برابر حجم اولیه خود متورم شود. اسیدیته کرم تارتار به سفیده تخم مرغ کمک می کند تا به پتانسیل حجیم کامل خود برسد و با کمک به نگه داشتن آنها در آب و هوا، آنها را تثبیت می کند.

دیگر دستور العمل های نان کتوژنیک پسند

برای ایده های بیشتر دستور پخت و الهام گرفتن، من را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید!
نان کتوژنیک

کربوهیدرات خالص 0.01g

دستورالعمل ها

  • فر کانوکشن خود را (با فن) با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد (۳۲۰ فارنهایت) از قبل گرم کنید.
  • در یک کاسه بزرگ و تمیز، سفیده‌های تخم‌مرغ را با سرعت متوسط ​​هم بزنید تا سفت شوند (حدود ۵ تا ۸ دقیقه). این کار را می توان در یک همزن ایستاده یا با استفاده از همزن برقی دستی انجام داد.
  • پودر پروتئین آب پنیر و خامه تارتار را اضافه کنید و با حرارت کم مخلوط کنید تا همه مواد با هم ترکیب شده و به رنگ یکنواخت درآیند.
  • یک قالب نان را چرب کنید و روی آن را با کاغذ مخصوص فر بپوشانید (با نوک سریع، مچاله کردن کاغذ شیرینی پزی به شکل توپ و سپس باز کردن آن کمک می کند تا کاغذ شکل قالب را بگیرد).
  • مخلوط سفیده تخم مرغ را با قاشق در قالب نان بریزید تا مخلوط از بالای تابه بالا بیاید. با استفاده از پشت قاشق به شکل نان درآورید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزید
  • بعد از گذشت ۳۰ دقیقه فر را خاموش کنید و یک دستمال آشپزخانه را در درب فر قرار دهید تا کمی باز بماند. آن را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه به همین صورت نگه دارید زیرا این کار باعث می شود فر به آرامی خنک شود و از ریزش نان جلوگیری می کند.
  • نان را از فر خارج کرده و به ۱۰ ورقه ضخیم برش دهید. اطلاعات تغذیه در هر قطعه می باشد.
  • این برش ها تا ۳ روز در یخچال یا بین برش ها تا ۲ هفته با کاغذ روغنی منجمد می شوند.
بیشتر بخوانید
رژیم کتوژنیک گیاهی

نکات و نکات:

کرم تارتار چیست (و آیا باید از آن استفاده کنم؟)

سفیده تخم مرغ (همچنین به عنوان آلبومین شناخته می شود) وقتی هم زده می شود، می تواند تا هشت برابر حجم اولیه خود متورم شود. اسیدیته کرم تارتار به سفیده تخم مرغ کمک می کند تا به پتانسیل حجیم کامل خود برسد و با کمک به نگه داشتن آنها در آب و هوا، آنها را تثبیت می کند.

آیا باید ۱۰۰% بدون لبنیات باشد؟

لبنیات بسیار کمی در ایزوله پروتئین آب پنیر وجود دارد، اما اگر نیاز دارید که ۱۰۰% بدون لبنیات باشد، می توانید از پودر پروتئین تخم مرغ نیز با نتایج مشابه استفاده کنید.

اگر فر کانوکشن نداشته باشم چه می شود؟

به سادگی دمای پخت را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ فارنهایت) تنظیم کنید.

ارزش غذایی

قرص نان ابر کتوژنیک

مقدار در هر وعده (۱ عدد)

کالری 50
کالری از چربی ۹

٪ ارزش روزانه*

ضخیم 1 گرم۲%

چربی اشباع ۱ گرم۶%

کلسترول 10 میلی گرم۳%

سدیم 92 میلی گرم۴%

پتاسیم 100 میلی گرم۳%

کربوهیدرات ها 1 گرم۰%

شکر ۱ گرم۱%

پروتئین 10 گرم۲۰%

ویتامین A 16IU۰%

کلسیم 23 میلی گرم۲%

اهن 1 میلی گرم۶%

کربوهیدرات خالص 0.01 گرم

* درصد مقادیر روزانه بر اساس رژیم کتوژنیک ۲۰۰۰ کالری است.

غذاهای کتویی ایرانی ؛ دستور پخت غذاهای کتوژنیکی

دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه