در زمان قدیم سبوس آرد رو اصلا” جدا نمیکردند و درصد تعداد بیماران، از یک دهم درصد تعداد بیماران فعلی کمتر بود!
بدلیل اینکه تعداد بیماران ده بیست برابر درصد قبلی بشه، و عمر مردم کوتاه بشه، و جیب مردم خالی بشه، دستور جداسازی سبوس از آرد، به کشورهای جهان سوم صادر شد.
حتی سبوس آرد سنگک رو هم در حد ۸ درصد جدا میکنند و به اون، آرد سبوسدار کامل میگن!
تمام سبوس باید در داخل آرد بمونه و هنگام تخمیر، به همراه آرد تخمیر بشه، تا بدن از فواید آرد و سبوس در حد کامل استفاده بکنه، که در آنصورت هیچکدومش عوارضی بوجود نمیاره.
تا حدود چهل سال پیش، نان را طوری می پختند که سطح هیچ نوع از نان ها تیره رنگ نمیشد و در حد کمی رنگ زرد داشت. درحالیکه داخل نان هم بطور کامل پخته میشد. ولی الآن زیر و روی نان ها تیره رنگ میشن! وقتی آرد به رنگ تیره تر از زرد برسه، در اون یک ماده ای بوجود میاد به اسم آکریل آمید، که سرطان زا است. دلیل پختن نان سرخ شده هم اینه که نانواها آتش و گرمای تنور رو زیاد میکنند که در زمان کمتری تمام نان ها رو بپزند و وقت بیشتری صرف نکنند. به همراه تمام این موارد، نانواها سالهاست که دیگه بجای مایهٔ تخمیر کننده، از جوش شیرین استفاده میکنند که خمیر رو شل بکنه و وقت زیادی برای تخمیر صرف نکنند! جوش شیرین به تدریج اوضاع دستگاه گوارش و استخوان ها رو به هم میریزه ولی اکثر مردم از این خبر ندارند.
این تغییرات در نان ها، به صلاح ما است و هر کاری میکنیم، برای خودمون میکنیم. « از ماست که بر ماست »
این حرفتون که جوش شیرین میزنن کاملا اشتباه است یا معلوماتی از نان نداری یا خودت قبلا نانوا بودی همچی کاری میکردی .جوش شیرین درنان کارایی نداره. علت سفت شدن نان کمبود گلتون در آرد هست
ایکاش فقط کم فروشی کنن ! انقدر جوش شیرین میزنن تا برسی خونه نون سنگ شده ! زمان شاه نان بربری تا ۳ روز تو سفره نرم و تازه و قابل خوردن بود ! الان نان گرفتی ۳ ساعت دیگه بیات شده !
بیش از یک سال است که درباره کم فروشی نان بربری و سنگک به ۱۲۴ و اخیرا به بازرسی اتحادیه اطلاع میدهم ولی تا به حال هیچ تغییری در دزدی و کم فروشی نان توسط نانوایی صورت نگرفته است.
خب ما اعتراض خودمون رو هم اعلام کنیم، بعد ایا واقعا کسی پیگیری میکنه، نان لواش ماشینی ۲۰ تا نان رو هم ۱۲۰۰ گرم هم نمیشه در صورتیکه باید تقریبا ۲۰۰۰ گرم باشه.
با سلام و احترام از طریق لینک زیر می توانید کالری روزانه را بر اساس فرمول معتبر محاسبه کنید اما توجه کنید باز اینها فرمول هستند و ممکنه با واقعیت متفاوت باشن: محاسبه گر اتوماتیک کالری
سلام من دررژیم لاغری هستم دکترم گفته ۴قطعه مثلا نان لواش ۱۰×۱۰ اگر درخانه فقط سنگک وبربری داشته باشیم معادل اینها (بربری وسنگک)با مقدار ذکر شده درلواش چگونه است ؟ممنون میشوم راهنمایی کنید
من لواش وزن کردم ۶۰ گرم بود
ظاهراً شهرای مختلف وزن نان ها متفاوته 🤷
در زمان قدیم سبوس آرد رو اصلا” جدا نمیکردند و درصد تعداد بیماران، از یک دهم درصد تعداد بیماران فعلی کمتر بود!
بدلیل اینکه تعداد بیماران ده بیست برابر درصد قبلی بشه، و عمر مردم کوتاه بشه، و جیب مردم خالی بشه، دستور جداسازی سبوس از آرد، به کشورهای جهان سوم صادر شد.
حتی سبوس آرد سنگک رو هم در حد ۸ درصد جدا میکنند و به اون، آرد سبوسدار کامل میگن!
تمام سبوس باید در داخل آرد بمونه و هنگام تخمیر، به همراه آرد تخمیر بشه، تا بدن از فواید آرد و سبوس در حد کامل استفاده بکنه، که در آنصورت هیچکدومش عوارضی بوجود نمیاره.
تا حدود چهل سال پیش، نان را طوری می پختند که سطح هیچ نوع از نان ها تیره رنگ نمیشد و در حد کمی رنگ زرد داشت. درحالیکه داخل نان هم بطور کامل پخته میشد. ولی الآن زیر و روی نان ها تیره رنگ میشن! وقتی آرد به رنگ تیره تر از زرد برسه، در اون یک ماده ای بوجود میاد به اسم آکریل آمید، که سرطان زا است. دلیل پختن نان سرخ شده هم اینه که نانواها آتش و گرمای تنور رو زیاد میکنند که در زمان کمتری تمام نان ها رو بپزند و وقت بیشتری صرف نکنند. به همراه تمام این موارد، نانواها سالهاست که دیگه بجای مایهٔ تخمیر کننده، از جوش شیرین استفاده میکنند که خمیر رو شل بکنه و وقت زیادی برای تخمیر صرف نکنند! جوش شیرین به تدریج اوضاع دستگاه گوارش و استخوان ها رو به هم میریزه ولی اکثر مردم از این خبر ندارند.
این تغییرات در نان ها، به صلاح ما است و هر کاری میکنیم، برای خودمون میکنیم. « از ماست که بر ماست »
خیلی ممنون برای سوالات مفید بودش
خیابان توحید خیابان حافظ نانوایی بربری از وزن نون ۶۰ گرم کم میگزارند
بسیارعالی سپاس
عالی .ممنون
زنان سنگک درپیشوا خیابان توحید ۱۰۰ کم میگذارند
سلام پیشوا زنان سنگک ۱۰۰کم میگذارند نانوایی خیابان توحید
فقط نان نیست همه اقلام از کیفیت وکمیت آن کاسته شده روزی برسه آخوند نان را فقط بزاره بو کنیم
این حرفتون که جوش شیرین میزنن کاملا اشتباه است یا معلوماتی از نان نداری یا خودت قبلا نانوا بودی همچی کاری میکردی .جوش شیرین درنان کارایی نداره. علت سفت شدن نان کمبود گلتون در آرد هست
ایکاش فقط کم فروشی کنن ! انقدر جوش شیرین میزنن تا برسی خونه نون سنگ شده ! زمان شاه نان بربری تا ۳ روز تو سفره نرم و تازه و قابل خوردن بود ! الان نان گرفتی ۳ ساعت دیگه بیات شده !
شهری که حاکمانش دزدن چه انتظاری دارین دزدها رو محاکمه کنن
سلام واقعا مملکت بی صاحبه من نون سنگک گرفتم دونهای ۲۵۰ گرم لعنت بر اون پدر مادر کم فروش
امروز ۱۴۰۱/۱۲/۲۸ نان بربری در منطقه ۶ تهران خریدم هر عدد ۳۱۰ گرم و قیمت سه هزار تومان البته چند عدد کنجد هم رویش بود.
اکثر نانوایان تهران کم فروشی دارند و به ۱۲۴ یا بازرسی اتحادیه هم اطلاع میدهم هیچ اقدام اثر گذاری انجام نمیدهند .
بیش از یک سال است که درباره کم فروشی نان بربری و سنگک به ۱۲۴ و اخیرا به بازرسی اتحادیه اطلاع میدهم ولی تا به حال هیچ تغییری در دزدی و کم فروشی نان توسط نانوایی صورت نگرفته است.
خب ما اعتراض خودمون رو هم اعلام کنیم، بعد ایا واقعا کسی پیگیری میکنه، نان لواش ماشینی ۲۰ تا نان رو هم ۱۲۰۰ گرم هم نمیشه در صورتیکه باید تقریبا ۲۰۰۰ گرم باشه.
سلام چالوس
ده عدد سنگک گرفتم ۳۳۰۰ هر دانه ۳۰۰الی ۳۴۰ گرم دانه ای ۲۵۰۰هزار
سلام
اینقدر زنگ بزنید۱۲۴ تادمجبور بشن رسیدگی کنن،اینجا نوشتن به چه درد میخوره
خوب بود ولی اگر کیلوکالری هم می نوشت عالی می شد
عالی بود ممنونم
عالی بود ممنونم
نان لواش در شهرک رضویه کمتر از ۹۰گرم میباشد
در تهیه نان باگت فرانسوی که ۱کیلو آرد دارد ۶۰درصد آب به گرم چند گرم آب میشود
با سلام من چطور وزنم را بیاورم پایین حدود ۵کیلو خوبه چون عمل دیسک کمر انجام دادمممنون
سلام ۲۰عدد نان لواش تنوری گردان گرفتم وزن ۲۰عدد نان با نایلکس ۱۳۰۰گرم بود .
سلام وزن نان سنگک ریگی در شهرک کُشَن شیراز ۳۵۰ گرم هست
نان سنگگ گرفتم دوهزار باوزن۳۳۰ گرم
سلام هرکیسه ارد ۴۰کیلویی گفتن ۴۰۰گرم نمک ولی باتوجه به بالا بودن گلوتین نان بانمک ۴۰۰گرم کیفیتنان ازبین میره نمک کمتر وزن نان افت داره باررسهاگیرمیدن چاره کار چیه
ممنون از زحماتتون
ممنون
یک عدد نان سنگک نیم کیلو؟
بله. البته جاتاجا فرق داره. این متوسطه
سوالم اینه نان لواش چندگرمه از این مطلب نفهمیدم
در جدول عنوان شده که ۱۰۵ گرم
البته توجه کنید که این میانگینه و ممکن است نان در بعضی نقاط متفاوت باشه مثلا ۱۲۰ یا ۱۴۰ گرم هم باشد
سلام وقت بخیر
سلام وقتتون بخیر عزیزم میخواستم بدونم کالری دریافتی من باید روزانه چقدر باشد روزانه چقدر باید بسوزونم من ۳۵سالمه قدم ۱۶۰وزنم ۸۰کیلو
با سلام و احترام از طریق لینک زیر می توانید کالری روزانه را بر اساس فرمول معتبر محاسبه کنید اما توجه کنید باز اینها فرمول هستند و ممکنه با واقعیت متفاوت باشن:
محاسبه گر اتوماتیک کالری
سلام من دررژیم لاغری هستم دکترم گفته ۴قطعه مثلا نان لواش ۱۰×۱۰ اگر درخانه فقط سنگک وبربری داشته باشیم معادل اینها (بربری وسنگک)با مقدار ذکر شده درلواش چگونه است ؟ممنون میشوم راهنمایی کنید
سلام وزن مهمه احتمالا منظورشون ۳۰ گرم بوده
خیلی ممنون
عالی
مرسی