آیا چغندر می تواند باعث درد معده شود؟

چغندر اغلب باعث گرفتگی معده نمی شود.

چغندر می‌تواند یک سبزی تفرقه‌انگیز باشد – مردم دوست دارند یا از آن متنفرند – اما اغلب باعث ایجاد گرفتگی معده نمی‌شوند. در عوض، درد پس از خوردن چغندر ممکن است به دلیل عدم تحمل غذایی، آلرژی یا فراوانی فیبر باشد. چغندر همچنین ممکن است برای افراد حساس به فروکتان، کربوهیدرات، دردسرساز باشد.

چغندر و شکم شما

می گوید: چغندر یک غذای فوق العاده سالم است، به خصوص برای افرادی که ورزش می کنند ویل بولسیویچ، دکتر، یک متخصص گوارش در Lowcountry Gastroenterology در ماونت پلیسنت، کارولینای جنوبی. اما آنها بسیار متراکم و سرشار از فیبر هستند که ممکن است برای برخی افراد یکباره بیش از حد باشد.

دکتر Bulsiewicz می‌گوید: «چغندر خام همچنین یک ماده غذایی با FODMAP بالا است، زیرا دارای فروکتان بالایی است که می‌تواند باعث ناراحتی گوارشی شود. اگرچه غذاهای سرشار از FODMAPS – الیگوساکاریدهای قابل تخمیر، دی ساکاریدها، مونوساکاریدها و پلی‌ال‌ها – معمولاً برای افراد مبتلا به سندرم روده تحریک‌پذیر (IBS) نگران‌کننده هستند، اما اکثر افراد آستانه‌ای دارند.

بیشتر بخوانید
بیماری سلیاک چیست؟

دکتر Bulsiewicz می‌گوید: «افراد مبتلا به IBS اگر از آنچه بدنشان قادر به مقابله با آن است فراتر رود، نسبت به این مسائل آسیب‌پذیرتر خواهند بود. با توجه به اینکه چغندر ترشی نسبت به چغندر خام، فروکتان کمتری دارد، «اما هر یک از ما در صورت مصرف بیش از حد فیبر و FODMAPS ممکن است دچار مشکل شویم». او می‌گوید: «ترشی آن‌ها چغندر را کمی روی روده نرم‌تر می‌کند. چغندر پخته نیز نسبت به چغندر خام دارای فروکتان کمتری است.

شکستن چغندر

بر اساس وزارت کشاورزی آمریکا (USDA)، ۱ فنجان چغندر خام دارای ۵۸ کالری، مقادیر متوسطی از مواد معدنی رایج مانند آهن، پتاسیم و منیزیم و نزدیک به ۴ گرم فیبر است که حدود ۱۵ درصد از ارزش روزانه توصیه شده است. چغندر پخته شده از نظر فیبر تقریباً یکسان است، ویتامین ها و مواد معدنی کمی بالاتر و حدود ۷۵ کالری در هر فنجان دارد. USDA.

بیشتر بخوانید
عدم تحمل فروکتوز یا سوء جذب فروکتوز

چغندر علاوه بر فیبر بالا، سرشار از مواد مغذی گیاهی، ترکیبات گیاهی است که با تقویت ایمنی، متابولیسم سالم استروژن، از بین بردن سلول های سرطانی و افزایش سلامت مغز و قلب و عروق مرتبط است. انجمن آمریکایی تغذیه.

دکتر Bulsiewicz می‌گوید: «چغندر حاوی نیترات‌هایی است که در بدن تبدیل به اکسید نیتریک می‌شوند، که رگ‌های خونی را شل می‌کند و فشار خون را کاهش می‌دهد و باعث افزایش جریان خون به بافت‌ها می‌شود». به همین دلیل است که آنها برای ورزش بسیار خوب هستند.

بر اساس یک متاآنالیز که در نوامبر ۲۰۱۷ در سال ۲۰۱۷ منتشر شد، آب چغندر ممکن است برای افرادی که سعی در کنترل فشار خون دارند نیز جالب باشد. پیشرفت در تغذیه. محققان دریافتند که مصرف آب چغندر با کاهش فشار خون سیستولیک و دیاستولیک مرتبط است و این تأثیر در افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن و افرادی که فشار خون بالاتری داشتند، آشکارتر بود.

بیشتر بخوانید
گاستروانتریت سالمونلا: علائم، درمان

آیا ممکن است آلرژی داشته باشم؟

اگرچه چغندر جزو رایج ترین آلرژن های غذایی – ماهی و صدف، آجیل درختی و بادام زمینی، سویا، لبنیات و گندم – نیست، اما مطمئناً می تواند برای افرادی که به آن حساسیت یا عدم تحمل دارند، مشکل ساز باشد. چگونه تفاوت را تشخیص دهیم؟

دکتر Bulsiewicz توضیح می دهد: “عدم تحمل غذایی بیشتر به این مربوط می شود که بدن شما برای پردازش و هضم غذا به چالش کشیده می شود.” علائم ممکن است نوعی ناراحتی گوارشی مانند گاز، نفخ و شاید اسهال یا یبوست باشد.

آلرژی واکنش بیش از حد سیستم ایمنی بدن به یک ماده است. او می‌گوید: «به‌طور کلاسیک، واکنش‌های شدیدتری مانند کهیر روی پوست، تورم لب‌ها یا حتی مشکل در تنفس را مشاهده می‌کنیم».

بیشتر بخوانید
5 راه طبیعی برای نرم کردن مدفوع

اگر گرفتگی معده ادامه داشت و با تنگی نفس، کم خونی یا علائم کم خونی، کاهش وزن ناخواسته، بدتر شدن علائم گوارشی یا وجود خون در مدفوع همراه بود، باید به پزشک مراجعه کنید.

دکتر Bulsiewicz می‌گوید: «از قضا، رنگدانه موجود در چغندر که به آن‌ها رنگ زرشکی شدید آن‌ها را می‌دهد، از دستگاه گوارش ما عبور می‌کند و در نتیجه حرکت روده‌ای ایجاد می‌شود که به نظر می‌رسد خون تازه در آن وجود دارد». اما این اثر محدود است – هنگامی که چغندرها از بین رفت، قرمزی نیز باید باشد. او می گوید: «اگر ادامه پیدا کند، این یک موضوع متفاوت است».

Source link

۳.۱/۵ - (۷ امتیاز)
دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه