اگر می خواهید قند را کاهش دهید، ممکن است تعجب کنید که آیا نوع شکر اهمیت دارد یا خیر.

ساکارز، گلوکز و فروکتوز سه نوع قند هستند که گرم به گرم کالری یکسانی دارند.

همه اینها به طور طبیعی در میوه ها، سبزیجات، محصولات لبنی و غلات یافت می شوند، اما به بسیاری از غذاهای فرآوری شده نیز اضافه می شوند.

ساکارز در مقابل گلوکز در مقابل فروکتوز: تفاوت چیست؟

با این حال، آنها در ساختار شیمیایی خود، نحوه جذب و متابولیسم بدن شما و نحوه تاثیر آنها بر سلامت شما متفاوت هستند.

این مقاله به تفاوت های اصلی بین ساکارز، گلوکز و فروکتوز و دلیل اهمیت آنها می پردازد.