پنیر بری فواید شگفت انگیز سلامتی و حقایق تغذیه ای

بری یک محصول لبنی معروف فرانسوی است که در قرن هشتم به عنوان یکی از اولین انواع پنیر به وجود آمد. مردم کشورهای مختلف اروپایی پنیر بری درست می کنند، اما مردم منطقه بری در شمال فرانسه بزرگترین تولید کننده و مصرف کننده هستند. این یک پنیر خامه ای، تند و تازه از شیر گاوی با پوست کپک سفید است. برخی از غذاهای رایجی که می توانید در آنها از پنیر بری استفاده کنید نان تست، کلوچه یا سالاد میوه هستند. اگرچه محصولات مختلف پنیر در بازار از “بری” استفاده می کنند، اما تنها دو نوع شناخته شده وجود دارد – Brie de Meaux و Brie de Melun، هر دو از Meaux.

Brie یک دوره بلوغ کوتاه ۴-۶ هفته قبل از رهاسازی دارد. پنیر بری به دلیل ترکیبات لبنی و مراحل رسیدن آن فواید سلامتی دارد. این مقاله همه چیزهایی را که باید در مورد پنیر بری بدانید، از محتوای غذایی آن گرفته تا فواید سلامتی آن را پوشش می دهد.

پنیر بری: مقدمه

بری یک غذای لذیذ واقعی با شکوه مجلل است که به خاطر نمای بیرونی سفید کرکی و داخل نرمش معروف است. طعم آرام بخش، ملایم و تا حدودی آجیلی است. مردم آن را با شیر گاو یا بز درست می کنند. مشخصات آن دارای ظرافت های ظریف مانند قارچ تازه و کره پخته است، با پوششی کرمی و ابریشمی. یک تکه بری نرم شده، احساس لطیف و کمی آبریزش دارد.

از قرون وسطی، مردم از پنیر بری به عنوان یک افزودنی خوشمزه برای وعده های غذایی خود استفاده می کردند. این گیاه از منطقه سن و مارن در شمال فرانسه می آید و به خاطر طعم ملایمش معروف است. بری به عنوان یک تعارف مانند چند نوع پنیر دیگر آموزش داده می شود که محیط آن را مانند رنگ به یک تصویر بهبود می بخشد. بری ملایم‌تر است و رنگ‌های شیر و کره روشن‌تری نسبت به کاممبر دارد، در حالی که کاممبر دارای رنگ‌های عمیق‌تری از قارچ است. گیاهان هر دو با علامت تجاری پوست قالب سفید پوشانده شده اند، خوراکی و طعم دهنده.

Fascinating Health Benefits & Nutrition Facts Of Brie Cheese- HealthifyMe

می توانید بری را با گردو، عسل و چاتنی آلو ترکیب کنید یا آن را در مایکروویو ذوب کنید تا با یک میان وعده خوشمزه از آن استفاده کنید. با این حال، مطمئن شوید که آن را حداقل ۳۰ دقیقه قبل از سرو در دمای اتاق از یخچال خارج کنید.

فرآیند تهیه پنیر بری

کلید رسیدن به قوام و طعم مطلوب پنیر این است که به آن زمان بدهید تا آماده شود. علاوه بر این، بسیار مهم است که اجازه دهید پوست از داخل صاف و بالغ شود. این اطمینان حاصل می کند که پنیر طعم و بافت خود را می گیرد.

  • این فرآیند با حرارت دادن شیر تا دمای ۹۰ درجه فارنهایت و سپس افزودن کشت های اولیه باکتریایی شروع می شود. 
  • سپس، مقداری آنزیم و مایه پنیر به آن اضافه کنید تا به این شیر گاو فرآوری شده یا خام کمک کند تا سفت و منسجم شود.
  • تولیدکنندگان از کشت قارچ برای کمک به رشد کپک سفید استفاده می کنند. 
  • پس از تشکیل، کشک پنیر در قالب ریخته می شود و سپس تولید کنندگان آب پنیر باقی مانده را تمیز می کنند.
  • پس از آن، پنیر به یک مرکز پیری تحت کنترل آب و هوا می رود، جایی که در یک محیط سرد و تاریک با رطوبت بالا (۹۰٪) رشد می کند. 
  • بری معمولاً ۴-۵ هفته طول می کشد تا از سفت به رسیده برسد و گونه های رسیده دارای قوام آبکی هستند.

نوع شیر (فرآوری نشده یا پاستوریزه) برای تهیه پنیر بری به نوع پنیر بستگی دارد. به طور مشابه، استفاده هر پنیر از پنیر وگان یا مایه پنیر گاوی متمایز است. بری ارگانیک معمولا پاستوریزه می شود، اما اگر مطمئن نیستید، جعبه را علامت بزنید یا از پنیرفروش بپرسید. بری در طول فرآیند رسیدن پوسته ای از کپک خوراکی و سفید را تشکیل می دهد. اگرچه می توانید بری را به صورت خام یا پخته بخورید، اما مردم معمولاً آن را با نان، کراکر، مربا، میوه یا آجیل سرو می کنند.

انواع پنیر بری 

بسیاری از اشکال بری که در سراسر جهان ایجاد شده اند عبارتند از Brie de Meaux، Brie de Melun، Brie noir، Brie معمولی، نسخه های گیاهی، بری دوتایی و سه گانه، و Brie تهیه شده با انواع مختلف شیر. آنها از نظر طعم، بو و شدت طعم متفاوت هستند. با این حال، پنیر بری کم چرب در اکثر خواربارفروشی های محلی موجود است.

Brie de-Meaux (یا Bree-du-Mohw) از مایه پنیر برای تشکیل کشک استفاده می کند. قطر آن حدود ۱۴ اینچ است و دارای رنگ خاکستری مایل به سفید با بافتی صاف و کرمی است و قوام خاصی ندارد. به طور سنتی در اطراف شهر Meaux در فرانسه با استفاده از شیر غیر پاستوریزه تهیه می شود.

Brie-de-Melun عمدتاً از لاکتوز شیر ساخته شده است که توسط میکروب ها به اسید لاکتیک تبدیل می شود. در مقابل، مقدار مناسبی از مایه پنیر اجازه داده می‌شود در طول زمان جامد شود. کمی کوچکتر است و به طور کامل به شکل خمیری خامه ای مانند بری دو میکس نمی رسد. تولید کنندگان کشک را در طول فرآیند تولید بدون برش دادن آن در قالب می ریزند. لبه های پوست ابتدا نرم می شوند، اما داخل آن گچی باقی می ماند. در نتیجه، طعم معطرتر و شورتری دارد. فرآیند تولید سنتی در ملون، فرانسه، شامل استفاده از شیر پاستوریزه نشده در ملون، فرانسه است.

خواص تغذیه ای پنیر بری

USDA داده های تغذیه ای صد گرم پنیر بری را ارائه می دهد. این مواد مغذی، ویتامین ها و مواد معدنی زیر را ارائه می دهد.

  • انرژی: ۳۳۴ کیلو کالری
  • کربوهیدرات: ۰.۴۵ گرم
  • چربی ها: ۲۷.۷ گرم
  • پروتئین: ۲۰.۸ گرم
  • کلسیم: ۱۸۴ میلی گرم
  • سدیم: ۶۲۹ میلی گرم
  • روی: ۲.۳۸ میلی گرم
  • سلنیوم: ۱۴.۹ میکروگرم
  • ویتامین A: 592 IU

مانند همه انواع پنیر، پنیر بری دارای مشخصات غذایی غنی است. مهمترین ماده معدنی موجود در آن کلسیم است که به رشد و ترمیم استخوان کمک می کند. همچنین حاوی ویتامین A، ویتامین B12، ویتامین K، سدیم، پتاسیم، فسفر، سلنیوم و روی است. با این حال، ارزش غذایی پنیر بری بدون چربی و کم چرب ممکن است کمی متفاوت باشد.

یادداشت 

پنیر بری منبع انرژی خوبی است که سلول ها می توانند از آن برای انجام فعالیت های روزانه استفاده کنند. این پنیر یک ماده غذایی پرانرژی است که در هر ۱۰۰ گرم آن ۳۳۴ کالری دارد. پنیر بری دارای محتوای چربی بالایی است و پروتئین به بقیه کالری ها کمک می کند. پنیر بری حدود ۷۵ درصد کالری چربی و ۲۵ درصد کالری پروتئین دارد. محتوای کربوهیدرات بری تنها بخش کوچکی از انرژی آن را تشکیل می دهد. در نتیجه، افرادی که رژیم های کم کربوهیدرات دارند می توانند بری مصرف کنند. همچنین محتوای لاکتوز پایینی دارد و برای افرادی که عدم تحمل لاکتوز خفیف دارند مناسب است زیرا ممکن است هیچ عوارض جانبی از خوردن آن نداشته باشند.

حقایق تغذیه ای

ترکیب پروتئین و چربی بری بیشترین کالری را تامین می کند. در هر ۱۰۰ گرم حاوی ۲۰.۸ گرم پروتئین است. کازئین، یک پروتئین کامل، در بری یافت می شود و تمام آمینو اسیدهای مورد نیاز بدن را برای سالم ماندن به بدن شما می رساند. هضم و جذب آن نیز بدون دردسر است. از آنجایی که کازئین به آرامی هضم می شود، می تواند باعث ایجاد احساس سیری در شما شود.

پنیر بری دارای محتوای چربی بالا ۲۷.۷ گرم در هر ۱۰۰ گرم است و ۱۷.۴ گرم چربی اشباع شده است. بری عمدتاً حاوی چربی اشباع شده از شیر گاو است که می تواند سالم باشد. اگرچه این چربی از نظر تاریخی با بیماری قلبی مرتبط بوده است، مطالعه اخیر نشان می دهد که آنقدرها هم خطرناک نیست. 

بری یک پنیر غنی از مواد مغذی و سرشار از ویتامین های A، K و B-12 است. این ویتامین ها با هم کار می کنند تا به بدن شما کمک کنند تا پروتئین، کربوهیدرات ها و چربی ها را به انرژی تجزیه کند. همچنین حاوی ویتامین A (17.4 گرم در ۱۰۰ گرم) است که برای عملکرد ایمنی و سلامت پوست و مو ضروری است. علاوه بر این، بری سرشار از ویتامین K (2.3 گرم در هر ۱۰۰ گرم) است که برای سلامت استخوان بسیار مهم است.

بری همچنین حاوی مواد معدنی حیاتی مختلف در ۱۰۰ گرم است، از جمله ۱۸۴ میلی گرم کلسیم، ۶۲۹ میلی گرم سدیم، ۱۵۲ گرم پتاسیم، ۱۸۸ میلی گرم فسفر و ۱۴.۵ گرم سلنیوم. همه این مواد معدنی به تشکیل بافت استخوانی کمک می کنند. همچنین حاوی روی، یک ویتامین ضروری برای عملکرد آنزیم سلولی، و سلنیوم، یک آنتی اکسیدان است. 

پنیر حاوی چندین ماده مغذی حیاتی است و هنگامی که با مواد سالم ترکیب شود فواید سلامتی خاصی را به همراه دارد. بری یک جزء همه کاره آشپزخانه است که با غذاهای شیرین و خوش طعم ست می شود و می توانید از آن به عنوان یک پیش غذای ساده نیز استفاده کنید.

فواید پنیر بری برای سلامتی

پنیر بری یک پنیر مغذی است که سبک و خامه ای با طعم عالی است. این یک منبع انرژی عالی برای بدن انسان است تا در کارهای روزانه از آن استفاده کند. دلایل مختلفی برای گنجاندن این محصول در رژیم غذایی شما وجود دارد و در اینجا برخی از مهمترین فواید سلامت پنیر بری آورده شده است:

مدیریت وزن

بر اساس برخی تحقیقات، مصرف لبنیات می تواند به کاهش وزن تحت یک رژیم غذایی با کالری محدود کمک کند. این در درجه اول به دلیل محتوای پروتئین بالای لبنیات است که باعث احساس سیری و رضایت می شود و در عین حال باعث رشد و نگهداری عضلات می شود.

بیشتر کالری بری از محتوای پروتئین و چربی است. علاوه بر این، حاوی کازئین است، یک پروتئین کامل که در بین بدنسازان و دوستداران تناسب اندام به دلیل خواص سوخت‌رسانی طولانی مدت آن محبوبیت دارد. این شامل تمام آمینو اسیدهای مورد نیاز بدن برای سالم ماندن است. از آنجایی که پروتئین کازئین به آرامی هضم می شود، بدون خوردن و مصرف کالری کمتر، برای مدت طولانی تری احساس سیری خواهید کرد. طبق مطالعات، یک رژیم غذایی غنی از کازئین می تواند به کاهش وزن کمک کند، به خصوص زمانی که همراه با ورزش باشد.

انرژی را افزایش می دهد و خلق و خو را تقویت می کند

ویتامین B12 یک جزء حیاتی برای سنتز DNA و متابولیسم است. علاوه بر این، عملکرد مغز را بهبود می بخشد. از آنجایی که بدن نمی تواند به تنهایی B12 تولید کند، باید آن را از رژیم غذایی دریافت کند. محصولات حیوانی مانند گوشت و لبنیات منابع عالی ویتامین B12 هستند. محصولات لبنی، مانند پنیر بری، ویتامین B12 یا کوبالامین را فراهم می کند که برای کسانی که گوشت کم می خورند یا اصلا گوشت نمی خورند، مفید است.

کمبود ویتامین B12 نیز می تواند باعث افسردگی شود. در مقابل، مصرف بیشتر ویتامین B12 منجر به نتایج بهتر بهبود افسردگی می شود که به معنای تقویت خلق و خو است. علاوه بر این، محصولات لبنی شامل B12 زیستی است که می تواند سطح B12 را به طور موثرتری نسبت به داروها افزایش دهد.

اگر ویتامین B12 کافی در رژیم غذایی خود دریافت نکنید، در خطر ابتلا به کم خونی مگالوبلاستیک هستید. خستگی و خستگی ناشی از این سندرم است. بنابراین، تامین ویتامین B12 کافی برای بدن ضروری است.

سلامت استخوان ها را بهبود می بخشد

پنیر بری و سایر محصولات لبنی شامل کلسیم و پروتئین است که به حفظ سلامت استخوان ها کمک می کند. کلسیم برای رشد، تقویت و رشد پایدار استخوان های سالم، جلوگیری از شکستگی و پوکی استخوان و کاهش از دست دادن توده استخوانی با افزایش سن ضروری است.

بر اساس مطالعات، زنان ۱۹ تا ۵۰ ساله که لبنیات مصرف نمی کنند، تنها ۴۴ درصد کلسیم، منیزیم و پتاسیم مورد نیاز آنها یکی دیگر از تحقیق نشان می دهد که مصرف مکمل های کلسیم و خوردن بیشتر غذاهای غنی از کلسیم می تواند به تقویت استخوان ها و افزایش تراکم مواد معدنی استخوان کمک کند. روزانه ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ میلی گرم کلسیم مصرف کنید تا مطمئن شوید که کمبود کلسیم ندارید.

ایمنی را تقویت می کند

پنیر بری حاوی ویتامین A است که برای بینایی انسان و سیستم ایمنی حیاتی است. علاوه بر این، ویتامین A برای تولید انرژی، تکثیر سلولی، سلامت سلول‌ها و بافت‌های بدن و سلامت پوست و مو ضروری است. 

ویتامین A یک ویتامین محلول در چربی است که به رشد و عملکرد سیستم ایمنی کمک می کند. علاوه بر این، دارای خواص ضد التهابی است که پاسخ سیستم ایمنی را تقویت می کند و اختلالات عفونی، از جمله سرماخوردگی یا آنفولانزا و آنفولانزای معده را درمان می کند.

کمبود غذاهای غنی از ویتامین A در رژیم غذایی شما می تواند باعث کمبود ویتامین A شود و شما را مستعد ابتلا به بیماری کند و مبارزه با عفونت را دشوارتر کند.

سالم برای قلب

اگرچه پنیر بری دارای محتوای چربی بالا (به ویژه چربی اشباع شده) است، اما انواع مواد مغذی دیگری را نیز فراهم می کند که ممکن است به حفظ سلامت قلب و عروق کمک کند. این مواد مغذی شامل پروتئین، کلسیم و ویتامین D هستند. مطالعات اولیه نشان می دهد که غذاهای لبنی پرچرب مانند پنیر بری ممکن است برای قلب مفید باشد. محققان همچنین دریافتند که بین مصرف چربی لبنیات و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی ارتباط وجود دارد. با این حال، محققان هشدار می‌دهند که برای درک کامل این که چگونه غذاهای لبنی پرچرب قلب شما را بهبود می‌بخشند، تحقیقات بیشتری لازم است.

روش های استفاده از پنیر بری

می توانید از پنیر بری به روش های مختلفی استفاده کنید. قابل قبول ترین کاربرد این پنیر در دسرها و شیرینی ها است. با شکر، ادویه جات ترشی جات و میوه های توت به خوبی جفت می شود و می توانید آن را با پاستاهای مختلف نیز استفاده کنید. در اینجا چند روش خوشمزه و مغذی برای استفاده از پنیر بری آورده شده است.

قارچ سیر و نان تست بری

عملکرد: ۲ وعده

زمان آماده سازی: ۵ دقیقه 

عناصر

  • نان (از وسط نصف شده): ۲ برش بزرگ
  • کره بدون چربی: ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن نباتی: ۱ قاشق غذاخوری
  • قارچ ورقه شده: ۸ عدد (اندازه معمولی)
  • نمک و فلفل: به میزان ذائقه
  • سیر پوست کنده و چرخ کرده: ۱ حبه
  • بری، ورقه شده: ۱۷۰ گرم
  • آویشن تازه: ۶ بهار

آماده سازی

  • زیر یک گریل، نان را از دو طرف کمی تفت دهید.
  • در یک ماهیتابه کوچک، کره و روغن را آب کنید. سپس قارچ ها را در تابه بریزید.
  • به مدت ۵-۷ دقیقه روی حرارت متوسط ​​رو به بالا یا تا زمانی که رنگ آن قهوه ای شده و اطراف لبه ها ترد شود بپزید.
  • حالا حرارت را کم کنید و سیر و نمک و فلفل را اضافه کنید. ۲ دقیقه دیگر بپزید سپس حرارت را کم کنید.
  • برای ذوب شدن تکه پنیر بری، آن را روی نان تست قرار دهید و دوباره آن را زیر گریل گرم کنید. مخلوط ذوب شده را در دو صفحه تقسیم کنید.
  • برگ های دو شاخه آویشن را داخل قارچ سیر بریزید. 
  • روی هر تکه نان تست، یک شاخه آویشن و یک فلفل سیاه خرد کنید، سپس بری را با قاشق روی آن بریزید.

ارزش غذایی

  • کالری: ۵۲۰ کیلو کالری
  • کربوهیدرات: ۲۳ گرم
  • پروتئین: ۲۴ گرم
  • چربی: ۳۷ گرم
  • کلسترول: ۱۰۰ گرم
  • شکر: ۴ گرم
  • سدیم: ۷۹۷ میلی گرم
  • کلسیم: ۲۱۲ میلی گرم

کرن بری، کلم بروکسل، و بری تابه ناچوس

عملکرد: ۶ وعده

زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای سیب زمینی شیرین و کلم بروکسل

  • پیاز قرمز خرد شده: ۱۲۵ گرم
  • سیب زمینی شیرین بزرگ پوست کنده و خرد شده: ۱۷۵ گرم
  • روغن زیتون فرابکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • رزماری تازه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک کوشر و فلفل سیاه تازه آسیاب شده: یک عدد
  • کلم بروکسل رنده شده: ۳۰۰ گرم

مواد لازم برای ناچوس

  • چیپس تورتیلا: به میزان لازم
  • سس کرن بری آماده: ¾ فنجان 
  • پنیر چدار سفید رنده شده: ۱۲۵ گرم  
  • پنیر بری، برش های نازک: ۸ اونس
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • جعفری تازه برای سرو

آماده سازی (سیب زمینی شیرین و کلم بروکسل)

  1. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورقه پخت را به آرامی با اسپری پخت نچسب بپوشانید.
  2. روغن زیتون را به طور مساوی روی سیب زمینی شیرین و پیاز روی ورقه پخت بریزید. با نمک و فلفل مزه دار کنید و با رزماری و پودر سیر مخلوط کنید.
  3. به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که نرم و طلایی شود، تفت دهید. کلم بروکسل خرد شده را در مخلوط ورقه پخت بریزید. قالب را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه دیگر یا تا زمانی که همه سبزیجات قهوه ای طلایی شوند، به فر برگردانید.

آماده سازی (ناچوس)

  1. در یک ماهیتابه بزرگ، چیپس های تورتیلا را به طور یکنواخت پهن کنید. ¾ فنجان سس کرن بری روی چیپس ها قرار دهید و سپس سه چهارم سبزیجات را روی آن قرار دهید. 
  2. یک لایه یکنواخت از چدار و بری سفید را روی آن قرار دهید، سپس باقیمانده سس کرن بری و مخلوط سبزیجات را روی آن قرار دهید.
  3. به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه یا تا زمانی که پنیر کاملا ذوب شود بپزید. 
  4. ظرف را از فر خارج کرده و قبل از سرو فلفل سیاه و جعفری تازه آسیاب شده بپاشید.

اثرات نامطلوب

به طور کلی، بری یک وعده غذایی مغذی و سالم است که می تواند بخشی از یک رژیم غذایی متعادل باشد. با این حال، در موارد خاص، ممکن است برخی از معایب احتمالی رخ دهد.

  • عدم تحمل لاکتوز و حساسیت هر دو مکرر هستند. پنیر بری در گروه غذاهای لبنی «کم لاکتوز» قرار می‌گیرد و هضم آن را برای افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز آسان‌تر می‌کند. با این حال، اگر عدم تحمل لاکتوز دارید، باید آن را در حد اعتدال مصرف کنید. مطالعات نشان می دهد که اکثر افراد مبتلا به حساسیت به لاکتوز ممکن است تا ۱۲ گرم لاکتوز را در یک وعده تحمل کنند. اگر چیزی بیشتر بخورید، ممکن است منجر به عوارض جانبی شود. علائم عدم تحمل لاکتوز شامل درد شکم، نفخ، گرفتگی عضلات و اسهال است. بری برای افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز مناسب است، اما این مقدار لاکتوز احتمالا برای کسانی که حساسیت شدید به لاکتوز دارند بسیار زیاد است. اگر حساسیت شدید به لبنیات دارید یا با پزشک مشورت کنید، از پنیر بری پرهیز کنید.
  • در شرایط کمیاب، بری تهیه شده با شیر غیر پاستوریزه نیز می تواند باعث عفونت ناشی از غذا به نام لیستریا شود. با این حال، یک بیماری شدید ناشی از غذا ناشی از خوردن بری نسبتا کم است.
  • پنیر بری مقدار زیادی سدیم دارد. اگر فشار خون بالا دارید یا رژیم کم سدیم دارید، جایگزین های کم سدیم را جستجو کنید یا قبل از افزودن آن به رژیم غذایی با پزشک خود صحبت کنید.

اقدامات احتیاطی و نکات نگهداری

  • زنان باردار باید از پنیر تهیه شده از شیر غیر پاستوریزه خودداری کنند.
  • همیشه باید آن را در حد اعتدال مصرف کنید.
  • افراد مبتلا به آلرژی باید از آن اجتناب کنند.
  • هرکسی که حساسیت لاکتوز قوی دارد باید از مصرف خودداری کند.

ذخیره سازی و ایمنی مواد غذایی

  • شما باید بری را در یک ظرف دربسته یا بسته بندی پلاستیکی به مدت شش ماه در یخچال قرار دهید. از آنجایی که این پنیر نرم است، اگر خارج از یخچال بماند، به ویژه در برابر فساد و عفونت باکتریایی آسیب پذیر است.
  • شما باید ظرف ۱ تا ۳ هفته پس از باز کردن ظرف، بری را بخورید یا فریز کنید زیرا در یخچال به رسیدن آن ادامه می‌دهد. با این حال، ممکن است شکننده باشد و برای پخت و پز مناسب تر از ارائه به عنوان یک پیش غذا پس از آب شدن است.
  • اکثر تولید کنندگان توصیه می کنند که کل بسته را قبل از انقضا مصرف کنید. 
  • صرف نظر از سن، کودکان، افراد باردار و افراد با سیستم ایمنی ضعیف باید از خوردن بری تاریخ گذشته خودداری کنند، حتی اگر به نظر می رسد و بوی خوبی داشته باشد، زیرا ممکن است باکتری های خطرناک وجود داشته باشد.
  • شما باید هر بری را که بیش از ۴ ساعت در دمای محیط بوده است دور بریزید.

چگونه بفهمیم بری فاسد شده یا بد شده است؟

  • سطح بیرونی بری با یک فیلم بی ضرر از قالب سفید پوشیده شده است. از طرفی کپک آبی یا سبز نشان می دهد که اکنون پنیر پوسیده است و باید دور ریخت.
  • می توانید قسمت های کپک زده پنیرهای سفت مانند پارمزان را جدا کنید و بقیه محصول را بخورید. 
  • از سوی دیگر، کپک قابل مشاهده روی پنیرهای نرم مانند بری، معمولاً به این معنی است که هاگ های کپک کل پنیر را آلوده کرده اند. 
  • علاوه بر این، یک بری یا بری کاملاً رسیده که بیش از حد طولانی شده است ممکن است بسیار روان باشد و بوی آمونیاک قوی ناشی از باکتری های مورد استفاده در فرآیند تولید داشته باشد. 
  • در حالی که خوردن آن بی خطر است، اما ممکن است طعم و بوی ناخوشایندی داشته باشد.

نتیجه گیری

بری یک پنیر پرچرب با محتوای پروتئین بالا معادل یک تخم مرغ متوسط ​​(۲۸ گرم) است. همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی B12 و ریبوفلاوین است. در طول مرحله رسیدن، بری یک پوست کپک سفید اشتها آور ایجاد می کند. به طور معمول، مردم این پنیر لذیذ را با نان تست، ویفر، میوه یا مربا می خورند. بری سرشار از مواد مغذی است و به شما کمک می کند برای مدت طولانی احساس سیری کنید. در نتیجه، ممکن است به کاهش وزن و مدیریت اشتها کمک کند. برخی از محققان معتقدند که ممکن است سلول های سرطانی را نیز از بین ببرد، اما تحقیقات بیشتری لازم است. 

به غیر از عدم تحمل لاکتوز، می توانید بری را در مقادیر کم بخورید، حتی اگر به پروتئین شیر حساس هستید. علاوه بر این، زنان باردار باید از انواع غیر پاستوریزه خودداری کنند. علاوه بر این، مصرف متعادل عواقب نامطلوبی ندارد. پس از باز کردن بسته بندی، بری را باید در ظرف دربسته به مدت ۱ تا ۳ هفته در یخچال نگهداری کنید. با این حال، باید فوراً هر پنیری را که کپک آبی یا سبز ایجاد کرده است دور بریزید.

یادداشت 

به طور کلی، مصرف متوسط ​​پنیر بری فواید سلامتی مختلفی دارد و عوارض جانبی زیادی ندارد. بنابراین، از این نوع پنیر خوشمزه در دستور العمل های سالم خود لذت ببرید تا حداکثر فواید را ببرید.

سوالات متداول (FAQ)

س. پنیر بری چه ویژگی خاصی دارد؟

A. بری یک پنیر نرم و کره ای است که منشا آن فرانسه است و اکنون در سراسر جهان مشهور است. داخل آن کرمی و پوست قالب سفیدی دارد که ظریف، شکوفه‌دار و خوش طعم است. تولیدکنندگان معمولا از شیر گاو برای تهیه پنیر بری استفاده می کنند. با این حال، می توانید آن را با استفاده از شیر بز نیز تهیه کنید. مشخصات غذایی بالای پنیر بری آن را خاص کرده است. سرشار از کلسیم است که به رشد و ترمیم استخوان کمک می کند. همچنین حاوی ویتامین A، ویتامین B12، ویتامین K، سدیم، پتاسیم، فسفر، سلنیوم و روی است. با این حال، ارزش غذایی پنیر بری بدون چربی و کم چرب ممکن است کمی متفاوت باشد.

س. آیا بری سالم تر از چدار است؟ آیا بری یک پروبیوتیک است؟

A. بری حاوی ۵۰ درصد آب است و کالری و چربی کمتری نسبت به چدار یا سایر انواع پنیر سفت دارد. بری یک انتخاب غذایی مغذی است زیرا برخلاف بسیاری از انواع پنیر، چربی اشباع شده پایینی دارد و به طور طبیعی محتوای کربوهیدرات کمی دارد. بیفیدوباکتریا (Bb-12) یک پروبیوتیک طبیعی است که در پنیر بری یافت می شود.

س. آیا پنیر بری ناسالم است؟

A. مصرف متوسط ​​پنیر بری ناسالم نیست زیرا به سلامت شما آسیب قابل توجهی نمی رساند. با این حال، مصرف بیش از حد می تواند مضر باشد. از آنجایی که پنیر بری حاوی سدیم بالایی است، مصرف بیش از حد آن می تواند فشار خون شما را افزایش دهد و بر کلیه ها تأثیر بگذارد. علاوه بر این، اگر به لاکتوز حساسیت دارید، می‌توانید تنها مقدار کمی پنیر بری بخورید. بنابراین، اگر حساسیت شدید به لبنیات دارید یا با پزشک مشورت کنید، از پنیر بری پرهیز کنید. برخی از افراد همچنین ممکن است به دلیل استفاده از شیر پاستوریزه نشده برای تهیه پنیر بری (در برخی موارد) عفونت ناشی از غذا به نام لیستریا را در شرایط کمیاب تجربه کنند. با این حال، احتمال یک بیماری شدید ناشی از غذا ناشی از خوردن بری نسبتا کم است.

س. آیا قلب بری سالم است؟

A. پنیر بری علیرغم محتوای چربی اشباع شده بالایی که دارد، عناصر مختلفی را فراهم می کند که ممکن است برای سلامت قلب مفید باشد. این مواد مغذی شامل پروتئین، کلسیم و ویتامین D هستند. شواهد اولیه نشان می‌دهد که غذاهای لبنی پرچرب مانند پنیر بری ممکن است به قلب کمک کند.

س. آیا بری سرشار از سدیم است؟

A. پنیر بری مقدار زیادی سدیم دارد، ۶۲۹ میلی گرم در ۱۰۰ گرم. اگر فشار خون بالا دارید یا از رژیم کم سدیم استفاده می کنید، جایگزین های کم سدیم را جستجو کنید یا قبل از افزودن آن به رژیم غذایی خود با پزشک خود صحبت کنید.

س. آیا پنیر بری برای بیماران دیابتی خوب است؟

A. مصرف متوسط ​​پنیر بری تا حد زیادی بر قند خون شما تأثیر نمی گذارد. بنابراین، حتی اگر دیابت دارید، همان فواید سلامتی را به شما می دهد. از آنجایی که پنیر بری کالری کمی دارد و محتوای پروتئین بالایی دارد، می توانید آن را در حد اعتدال مصرف کنید تا از فواید آن بهره مند شوید. علاوه بر این، مطالعات غذاهای لبنی را به کاهش نرخ چاقی، بیماری قلبی و بیماری های متابولیک مرتبط می کند. در نتیجه، می تواند برای افراد مبتلا به دیابت مفید باشد.

س. کدام پنیر کمترین کلسترول را دارد؟

A. چدار و پنیر آمریکایی فرآوری شده شاید ترجیح داده شده ترین نوع پنیر باشد که حاوی بیش از ۵ گرم چربی اشباع شده در هر اونس است. با انتخاب نوع کم چرب یا بدون چربی، ممکن است میزان چربی اشباع شده در هر وعده را به نصف کاهش دهید.

س. آیا پنیر بری برای کلسترول خوب است؟

A. بر اساس USDA، ۱۰۰ گرم پنیر بری شیر کامل حاوی ۳۳۴ کالری و ۲.۷ گرم چربی است. بیشتر این چربی از چربی اشباع شده حاصل می شود – ۱۷.۴ گرم، که باعث هرج و مرج در سطح کلسترول خون می شود و خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهد. 

س. آیا بری یک کتو است؟

A. بری یک پنیر کتو دوست است. این پنیر یک استثناست که پنیرهای سفت کربوهیدرات کمتری دارند. پنیر بری کربوهیدرات کمی دارد (۰.۴۵ گرم کربوهیدرات خالص در هر ۱۰۰ گرم)، بنابراین بهتر است آن را در رژیم غذایی خود بگنجانید. مصرف خالص کربوهیدرات خود را بین ۲۰ تا ۳۰ گرم در روز نگه دارید تا در حالت کتوز باقی بمانید. از آنجایی که کربوهیدرات کمی دارد، پنیر بری یک منبع چربی عالی برای کتو است.

س. آیا بری می تواند باعث اسهال شود؟

A. بری یک پنیر کتو دوست است. این پنیر از این قاعده مستثنی است که پنیرهای سفت کربوهیدرات کمتری دارند. بری یک پنیر نرم و بر پایه شیر گاوی است که تنها ۰.۱ گرم کربوهیدرات خالص دارد که آن را کتوپسند می کند. در صورت عدم تحمل لاکتوز، مصرف بیش از حد اجزای لبنی می تواند باعث درد قابل توجهی شود.

س. آیا پنیر بری پروتئین بالایی دارد؟

A. بله، پنیر بری حاوی ۲۰.۸ گرم پروتئین در هر ۱۰۰ گرم است. علاوه بر این، حاوی کازئین، یک پروتئین کامل است. تمام آمینو اسیدهای مورد نیاز بدن شما برای سالم ماندن و تقویت رشد و نگهداری عضلات را ارائه می دهد. هضم و جذب آن نیز بدون دردسر است.  

س. آیا پنیر بری می تواند معده شما را ناراحت کند؟

الف- یکی از شایع ترین دلایل ناراحتی معده پس از خوردن پنیر عدم تحمل لاکتوز است. اگر لاکتاز کافی نداشته باشید، آنزیم گوارشی که لاکتوز، قند طبیعی موجود در شیر و فرآورده های شیر را تجزیه می کند، بدن شما نمی تواند پنیر را به طور موثر هضم کند. عدم تحمل لاکتوز همچنین می‌تواند ناشی از جذب ناکافی لاکتوز باشد که باعث می‌شود لاکتوز بدون هضم از روده بزرگ عبور کند و منجر به گاز، نفخ و ناراحتی معده شود.

س. آیا بری ریند می تواند شما را بیمار کند؟

الف. از نظر پاتوژن ها، پنیر در این زمان برای خوردن بی خطر است (کپک طبیعی روی پوست رشد بسیاری از میکروارگانیسم های دیگر را مسدود می کند)، اما طعم آن ممکن است خیلی شدید باشد و باعث ناراحتی روده شود. باز هم باید به شهود خود تکیه کنید.

پیوند منبع

لطفاً به این مطلب امتیاز دهید. این‌کار به بهبود ارائه مطالب کمک خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه