بستنی کتوژنیکی

Keto Rocky Road ممکن است بدترین بستنی باشد که تا به حال امتحان کرده اید. دارای پایه شکلاتی غنی با گردوی خرد شده و مارشمالوهای کتوژنیک خانگی است. هیچ کس هرگز تصور نمی کند که بدون قند است!کاسه سفید بستنی کتوژنیک راکی ​​رود روی یک دستمال آبی.

آیا تا به حال گفته ام که چقدر بستنی کتوژنیک خانگی را دوست دارم؟ من تقریباً هرگز بدون دسته ای در فریزر خود نمی مانم، حتی در اواسط زمستان.

و من دوست دارم برخی از موارد مورد علاقه قدیمی خود را بردارم و آنها را بازسازی کنم تا برای کتوژنیک مناسب باشند. من قبلاً بستنی کتوژنیک قهوه، جاموکا بادام فاج و کره بادام زمینی شکلاتی دارم.

حالا من بستنی Rocky Road Ice Cream را به این لیست کتوفی شده اضافه می کنم و اوه پسر، آیا خوشحال می شوی که این کار را انجام دادم. خوشمزه است!

تصویر از بالا به پایین بستنی جاده سنگی کتوژنیک در یک ظرف سرامیکی سفید بیضی شکل.

شما عاشق این دستور بستنی خواهید شد

فکر می کنم این یکی از بهترین بستنی هایی باشد که تا به حال درست کرده ام. بسیار خامه ای و غنی است، مانند ریختن پودینگ شکلات یخ زده در دهان.

و ترد بودن آجیل به همراه شیرینی ملایم مارشمالو آن را واقعا خاص کرده است. این احساس به من می دهد که دوباره یک بچه هستم، در باسکین رابینز در نزدیکی خانه ام، در حال لیسیدن یک قیفی بستنی که چکه می کند.

من یک دستور غذای بدون تخم مرغ می‌خواستم، بنابراین ایده‌هایی از بستنی وانیلی کتوژنیک و مرگم از بستنی شکلاتی جمع‌آوری کردم. به طرز شگفت انگیزی غنی و متراکم بود، بنابراین قبل از اینکه بتوانم آن را بشکنم مجبور شدم آن را خیلی رقیق کنم.

سپس تعدادی از نان های بدون شکرم را تکه تکه کردم، مقداری آجیل خرد شده انداختم و از یک بستنی شگفت انگیز لذت بردم. تو باید امتحان کنی!

مارشمالو کتوژنیک در یک کاسه، با اسپند پراکنده در جلو.

عناصر

این پست ممکن است حاوی آمازون یا سایر پیوندهای وابسته باشد. به عنوان یک کارمند آمازون، من از خریدهای واجد شرایط درآمد کسب می کنم.

  • مارشمالو کتوژنیک: باید آنها را قبل از بستنی درست کنید. اگرچه مارک های مختلفی از مارشمالو بدون شکر وجود دارد، من آنها را به عنوان خیلی مناسب برای کتوژنیک توصیه نمی کنم. اما قول می‌دهم ساختن آن فوق‌العاده آسان است! و می توانید برای دستور العمل های بعدی آنها را در فریزر یا یخچال نگهداری کنید.
  • خامه فرم گرفته سنگین: خامه سنگین و خامه فرم گرفته در اصل برای اهداف بستنی کتوژنیک یکسان هستند. خامه فرم گرفته باید بین ۳۲ تا ۳۵ درصد چربی شیر داشته باشد و خامه غلیظ باید حداقل ۳۵ درصد چربی شیر داشته باشد، اما هر دو در این دستور العمل کار می کنند.
  • انحراف پودری: Swerve Confectioners یک شیرین کننده خوب و پودری است و کمی بهتر ترکیب می شود. اما نوع گرانول نیز کار می کند.
  • آلولوز: استفاده از حداقل مقداری آلولوز، BochaSweet یا زایلیتول به بستنی کمک می کند تا نرم بماند و می توان آن را داخل فریزر قرار داد.
  • صمغ زانتان: صمغ زانتان یک تثبیت کننده رایج در بسیاری از برندهای بستنی کتوژنیک است، زیرا به جلوگیری از تشکیل کریستال های یخ کمک می کند که محصول نهایی را حتی خامه تر می کند.
  • پودر کاکائو: من از کاکائو هلندی در اکثر دسرهای کتوژنیک استفاده می کنم زیرا به نظرم خیلی بهتر مخلوط می شود و طعم شکلاتی غنی تری می دهد. اگر از کاکائو طبیعی یا پودر کاکائو استفاده می کنید، حتما آن را خوب هم بزنید تا توده ها شکسته شوند.
  • شکلات شیرین نشده: به خاطر داشته باشید که شکلات شیرین نشده و شکلات بدون شکر یکسان نیستند. بدون شکر با شیرین کننده های جایگزین شیرین می شود، در حالی که شکلات شیرین نشده هیچ شیرین کننده ای ندارد. حاوی ۱۰۰% کاکائو
  • شیر آجیل شیرین نشدهشیر گاو حاوی ۱۲ گرم کربوهیدرات در هر فنجان است، در حالی که اکثر شیرهای آجیل شیرین نشده حاوی ۱ تا ۲ گرم کربوهیدرات در هر فنجان هستند. به همین دلیل است که من از شیر بادام یا ماکادمیا برای رقیق کردن و روشن کردن پایه بستنی بدون کربوهیدرات اضافی استفاده می کنم. اگر می خواهید بدون مغز باشد می توانید از شیر شاهدانه استفاده کنید.
  • ودکا: این یک ترفند عالی دیگر برای کاهش یخ در بستنی کتوژنیک است، اما اگر نمی خواهید آن را اضافه کنید کاملا اختیاری است.
  • اجیل خرد شده: بسیاری از دستور العمل های روش سنگی نیاز به بادام زمینی خرد شده دارند، اما من اسپند برشته شده را ترجیح می دهم. می توانید از گردو، بادام یا فندق نیز استفاده کنید.
  • براکت های ذخیره سازی: عصاره وانیل و نمک.
بیشتر بخوانید
آیا روغن کانولا برای شما مضر است؟

دستورالعمل های گام به گام

کلاژ 4 تصویر که طرز تهیه بستنی کتوژنیک راکی ​​جاده را نشان می دهد.

اگر هنوز مارشمالو کتوژنیک آماده استفاده ندارید، ابتدا می‌خواهید آن‌ها را درست کنید. سفت شدن و خشک شدن مناسب آنها تمام روز طول می کشد. اما هنگامی که آنها را دارید، می توانید آنها را تا چند ماه در یخچال یا فریز کنید.

۱. خامه و شیرین کننده ها را بپزید: خامه و دو شیرین کننده را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم تا شیرین کننده ها حل شوند. سپس بجوشانید تا مخلوط کمی غلیظ شود و با صمغ زانتان هم بزنید. این یک پایه ضخیم تر، شبیه به شیر تغلیظ شده کتوژنیک من ایجاد می کند، اما شما آن را به مدت طولانی نمی جوشانید.

بیشتر بخوانید
مدت زمان رژیم کتوژنیک

۲. پودر کاکائو و شکلات را اضافه کنید: اجازه دهید شکلات چند دقیقه بماند تا ذوب شود، سپس هم بزنید تا مخلوط یکدست شود و خوب مخلوط کنید. قبل از هم زدن حداقل ۲ ساعت سرد کنید.

۳. کمی شیر خشکبار بزنید: مخلوط خنک شده بسیار غلیظ و تقریباً شبیه پودینگ خواهد بود، بنابراین قبل از شکستن آن می خواهید آن را بسیار رقیق کنید. با شیر مورد علاقه خود بدون لبنیات بزنید، سپس ودکا، وانیل و نمک را بزنید.

۴. بستنی را بشکنید: مخلوط را به دستگاه بستنی ساز اضافه کنید و طبق دستور سازنده آن را بزنید.

۵. فریز کنید تا سفت شود: پس از شکسته شدن مخلوط، آن را به ظرف دربسته منتقل کنید و با مارشمالو و مغزهای خرد شده مخلوط کنید. ۴ تا ۶ ساعت دیگر در فریزر قرار دهید تا سفت شود. اگر در این دستور غذا از آلولوز استفاده می کنید، ممکن است تا یک شب طول بکشد تا به درستی ببندد.

عکس نزدیک از یک قاشق بستنی در حال حفر بستنی در جاده سنگی کتوژنیک.

مشاوره تخصصی و سوالات متداول

بستنی ساز خود را آماده کنید: اگر مدلی دارید که به این مرحله نیاز دارد، حتما جعبه را فریز کنید. اغلب ۱۲ ساعت طول می کشد تا جعبه آماده هم زدن شود.

گزینه بدون لبنیات: از خامه نارگیل به جای خامه فشرده استفاده کنید. من متوجه شدم که بستنی شیر نارگیل کمی سخت تر از بستنی ساخته شده با خامه غلیظ یخ می زند. حتما صمغ زانتان و ودکا را اضافه کنید تا نرم تر شود.

بیشتر بخوانید
مدیریت کتوز ناشتا: علائم رایج کتوز از روزه

خریداری شده از فروشگاه مارشمالو: من مارشمالو کتوژنیک خانگی را توصیه می کنم، اما در صورت تمایل می توانید از Max Mallows نیز استفاده کنید. آنها با زایلیتول ساخته شده اند، بنابراین اگر سگ های خود را دارید، مطمئن شوید که آنها را از سگ خود دور نگه دارید!

بستنی راکی ​​جاده چیست؟

راکی رود از یک پایه بستنی شکلاتی با آجیل خرد شده و گل ختمی تشکیل شده است. بسیاری از دستور العمل ها به بادام زمینی یا بادام نیاز دارند، اما می توانید به جای آن از گردو یا گردو استفاده کنید.

چگونه از سفت شدن بستنی کتوژنیک جلوگیری کنیم؟

شیرین کننده هایی که استفاده می کنید برای جلوگیری از یخ زدن بیش از حد بستنی کتوژنیک بسیار مهم هستند. ترکیبی از یک شیرین کننده مبتنی بر اریتریتول، مانند Swerve، با آلولوز یا BochaSweet بهترین کار را دارد. افزودن کمی صمغ زانتان و کمی الکل به عنوان ودکا نیز کمک می کند.

بهترین مارک بستنی چیست؟

تعدادی دستگاه بستنی خانگی خوب در بازار وجود دارد. واقعاً به این بستگی دارد که چقدر فضای دارید و چقدر می خواهید خرج کنید. یک مدل اولیه مانند بستنی‌ساز Cuisinart 2 Quart برای اکثر افراد خوب کار می‌کند.

مدل کمپرسور بزرگتر گرانتر است و فضای بیشتری را اشغال می کند، اما نیازی به فریز کردن جعبه قبل از مخلوط کردن ندارد. این بدان معناست که می توانید بدون برنامه ریزی قبلی بستنی درست کنید.

کاسه بستنی کتوژنیک راکی ​​رود با مارشمالو کتوژنیک و اسپند در جلو.

دستور العمل های بیشتر با مارشمالو کتوژنیک

  • من Keto Rocky Road Fadge را برای یک مهمانی کریسمس درست کردم. او به سرعت ناپدید شد، حتی در بین افراد غیر کتوژنیک!
  • خانواده من عاشق کلوچه های پنکیک هستند، بنابراین من کوکی Keto S’mores Skillet را برای به اشتراک گذاشتن ایجاد کردم. این به خوبی از نمودار خارج شده است!
  • این کافه های گلی کتوژنیک می سی سی پی مورد علاقه طرفداران است. یکی از خواننده ها می گوید: “کاش می توانستم به این ده ستاره بدهم!! آنها بسیار فوق العاده هستند! آنها بسیار منحط و خوشمزه هستند!»
بیشتر بخوانید
آیا رژیم کتوژنیک برای کلیه ها مضر است؟
عکس نزدیک از یک قاشق بستنی در حال حفر بستنی در جاده سنگی کتوژنیک.

دستور تهیه بستنی Keto Rocky Road

Keto Rocky Road ممکن است بدترین بستنی باشد که تا به حال امتحان کرده اید. دارای پایه شکلاتی غنی با گردوی خرد شده و مارشمالوهای کتوژنیک خانگی است. هیچ کس هرگز تصور نمی کند که بدون قند است!

چاپ
سنجاق
ارزیابی

دوره: دسر

آشپزخانه: آمریکایی

کلمه کلیدی: بستنی کتوژنیک راکی ​​جاده

زمان آماده سازی: 20 دقایق

زمان پخت و پز: 10 دقایق

زمان خنک شدن: 6 ساعت

زمان کل: 6 ساعت 30 دقایق

وعده های غذایی: 8 بخش ها

کالری: 266کیلو کالری

دستورالعمل ها

  • در یک قابلمه متوسط ​​روی حرارت متوسط، خامه فرم گرفته و شیرین کننده ها را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا شیرین کننده ها حل شوند و حدود ۱۰ دقیقه اجازه دهید مخلوط بپزد تا غلیظ تر و کمی شربتی شود.
  • از روی حرارت بردارید و سطح آن را با صمغ زانتان بپاشید. سریع بزنید تا ترکیب شود.
  • پودر کاکائو و شکلات را اضافه کنید و بگذارید بماند تا شکلات ذوب شود. آنقدر بزنید تا یکدست شود. مخلوط را به مدت ۲ ساعت خنک کنید.
  • در این مرحله مخلوط شما بسیار غلیظ می شود. شیر بادام را بزنید تا رقیق شود سپس ودکا، عصاره وانیل و نمک را اضافه کنید.
  • مخلوط را به دستگاه بستنی ساز اضافه کنید و طبق دستور سازنده آن را بزنید.
  • پس از شکستن، آن را به ظرف در بسته منتقل کنید و مارشمالو و گردوی خرد شده را با آن مخلوط کنید. حداقل به مدت ۴ ساعت و یک شب تا زمانی که سفت شود، فریز کنید.

یادداشت

بستنی را تا ۲ ماه در ظرف دربسته نگهداری کنید.

ارزش غذایی

دستور تهیه بستنی Keto Rocky Road

مقدار در هر وعده (۱ وعده = ½ فنجان)

کالری 266
کالری از چربی ۲۲۱

٪ ارزش روزانه *

ضخیم 24.5 گرم۳۸%

کربوهیدرات ها 5.9 گرم۲%

فیبر ۳ گرم۱۲%

پروتئین 3.2 گرم۶%

* درصدهای روزانه بر اساس یک رژیم غذایی ۲۰۰۰ کالری رژیم کتوژنیک است.

غذاهای کتویی ایرانی ؛ دستور پخت غذاهای کتوژنیکی

لطفاً به این مطلب امتیاز دهید. این‌کار به بهبود ارائه مطالب کمک خواهد کرد.
دیدگاهتان را بنویسید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی (PhD). ارائه دهنده رژیم های تخصصی آنلاین با خدمات ویژه